Gledam jutros, -15% na placanje NLB karticama...
Pa oklen mi NLB...?
Također naručio set 4 Tigrove gume 'syneris', za prijatelja koji vozi monovolumen sa indexom nosivosti 94. Zovu kroz dan-dva kaze jeste li sigurni da želite 94 a ne 91, haj potvrdimo to. Dođoše sutradan gume, 94, al' nisu syneris već 'high performance'. Pogledam ponudu ove dostavljene jeftinije za koju marku, al' haj'...drndalo wrote:Maloprije mi stigao e-mail, neka akcija ljetnih guma... Kome trebaju nek pogleda...
i koju kurirsku sluzbu koriste jel' se sjecas?iceman ze wrote:Kupio gume, autosjedalicu, mobitel, klimu, laptop, za sve dobio fiskalni racun. Ganjam vikend karticne dodatne popuste. Kupovao i na rate. Sve za 10. Bez reklamacija. Sve pohvale!
Euroexpress i jos jedna ne gumo se sjetiti....8 km je dostava...uglavnom brzo dodje...nazovu na mobitel...moze se sa vozacem dogovoriti.ako di na poslu-radni dan..neki drugi termin u toku dana..itdSanskiBiser wrote:i koju kurirsku sluzbu koriste jel' se sjecas?iceman ze wrote:Kupio gume, autosjedalicu, mobitel, klimu, laptop, za sve dobio fiskalni racun. Ganjam vikend karticne dodatne popuste. Kupovao i na rate. Sve za 10. Bez reklamacija. Sve pohvale!
iceman ze wrote:Euroexpress i jos jedna ne gumo se sjetiti....8 km je dostava...uglavnom brzo dodje...nazovu na mobitel...moze se sa vozacem dogovoriti.ako di na poslu-radni dan..neki drugi termin u toku dana..itdSanskiBiser wrote:i koju kurirsku sluzbu koriste jel' se sjecas?iceman ze wrote:Kupio gume, autosjedalicu, mobitel, klimu, laptop, za sve dobio fiskalni racun. Ganjam vikend karticne dodatne popuste. Kupovao i na rate. Sve za 10. Bez reklamacija. Sve pohvale!
To ko neka akcija , pa daju besplatnu dostavu na pojedine produkte jer ne pise kod svakog produkta da je besplatno.Nisrin wrote:Je li vam stigne na vrijeme, zasto je dostava 8KM kad pise da je besplatna?
Citam na FBu iskustva da ne isporuce robu, da se ceka predugo, zasto se ne moze pouzecem platiti itd...
A hitno mi nesto treba pa evo ne znam
Nisrin wrote:Je li vam stigne na vrijeme, zasto je dostava 8KM kad pise da je besplatna?
Citam na FBu iskustva da ne isporuce robu, da se ceka predugo, zasto se ne moze pouzecem platiti itd...
A hitno mi nesto treba pa evo ne znam
paladinka wrote: To ko neka akcija , pa daju besplatnu dostavu na pojedine produkte jer ne pise kod svakog produkta da je besplatno.
Ja sam par puta porucivala , sve je brzo doslo, najbolje gledaj kod tacke raspolozivost da je produkt na njihovom skladistu. Jer ima produkta gdje stoji da je na njihovom skladistu, a ima gdje pise proizvod se nalazi na skladistu dobavljaca.