?uvodit red ne degenekom i sličnim stvarima već sve kulturno uz argumente
Drama u Mostaru !
-
Hakiz
#26 Re: Drama u Mostaru !
Zašto krivične prijave ako:
- valjuga
#27 Re: Drama u Mostaru !
Oćel Glisto hopet pobjedit?
- zlo zlo
#28 Re: Drama u Mostaru !
a ko drugi, dok glisto obuće crvene gaćice sudije ga bacaju pod stolomvaljuga wrote:Oćel Glisto hopet pobjedit?
- valjuga
#29 Re: Drama u Mostaru !
Znači,safunjaju mačorazlo zlo wrote:a ko drugi, dok glisto obuće crvene gaćice sudije ga bacaju pod stolomvaljuga wrote:Oćel Glisto hopet pobjedit?
-
Lenja Buba
- zlo zlo
#31 Re: Drama u Mostaru !
obaveznovaljuga wrote:Znači,safunjaju mačorazlo zlo wrote:a ko drugi, dok glisto obuće crvene gaćice sudije ga bacaju pod stolomvaljuga wrote:Oćel Glisto hopet pobjedit?
-
zposao
#32 Re: Drama u Mostaru !
U nas sajle postale glavna atrakcija. Kad nemaš šta normalno za ponudit odmah razapni sajlu i problem riješen. Hebo majku u šta se pretvaramo. Bit cemo poznati osim po korupciji i po sajlama
-
zrakomlat
#33 Re: Drama u Mostaru !
Malo seruckate iako ima i istine ali tek kad se tema proširi dodatno. Na skokove odavno ne idem, jer kad neko uhvati zalet, par godina pobjeđuje pa nemam šta gledati. Bilo je tih dilema da li Džemat ili Listo jedno vrijeme, sad Listo nema konkurencije, nije zanimljivo.dustaban wrote:Lenja Buba wrote:Ispod starog mosta komunalno ne čisti, kante od smeća izvaljene u njima povraćina, pelene usrane od beba, sve zaraslo u korov, radoboljom plove govna i gomile toalet papira, gaća ženskih svuda, beskućnici i migranti spavaju dole, lokalna omladina sa njima sihiri i napija ih i drogira a ne kontaju da im je to medvjeđa usluga, oni nakvi tamo razapeli zip lajn od lučkog(šantića park/galis) do one kafane što je rahmetli tahir držo(nelegalno), korisnik zip lajna direktno sleti u sav smrad i prljavštinu stakla i opušaka, ljudi moji dosta više, čitav život tu proveo šta uradiše od grada ne može više pod kožu a svak pere ruke i uzima pare.
Svak cast na ovim slikovitim i pretpostavljam tacnim detaljima.
Sad mi tek muka od prikrivanja ISTINE i lakiranja onim sarenim projekcijama po mostu.
Pa onda i ova "drama" sa Listom!
Međutim, ne možete Listu i ostale skakače "laste" takmičare stavljati na isti nivo s onom klošarijom što skače na noge kad se petoba skupi u šešir. Nije baš isto. Laste je zajebano skočiti, na glavu se skače jbg.
- dustaban
#34 Re: Drama u Mostaru !
Nu ovih shupaka, sve na noge...zrakomlat wrote: Malo seruckate iako ima i istine ali tek kad se tema proširi dodatno. Na skokove odavno ne idem, jer kad neko uhvati zalet, par godina pobjeđuje pa nemam šta gledati. Bilo je tih dilema da li Džemat ili Listo jedno vrijeme, sad Listo nema konkurencije, nije zanimljivo.
Međutim, ne možete Listu i ostale skakače "laste" takmičare stavljati na isti nivo s onom klošarijom što skače na noge kad se petoba skupi u šešir. Nije baš isto. Laste je zajebano skočiti, na glavu se skače jbg.
-
Lenja Buba
#35 Re: Drama u Mostaru !
Ja pišem o smradu, prljavština koja se nalazi ispod mosta ne poredim skakače i profesionalno skakanje tj red Bull kategorije
- Dope_Man
#37 Re: Drama u Mostaru !
O drugim problemima Mostara ne znam osim iz medija, ali sto se skokova tice ja iskljucivo idem na Red Bull skokove. Ovi ''nasi'' su jednostavno meni nezanimljivi za gledati (cak i ako iskljucimo Listu, sto ce se desiti sljedece godine jer sam rece nece dalje od Balica da ide a ove godine se izjednacava).
Jednostavno taj obicni skok se meni po interesu ne moze porediti sa onim izmotavanjima sto rade momci i djevojke iz Red Bull takmicenja, koliko god u klix clancima pokusali predstaviti lastu kao nesto sto je daleko teze i slicno (tako je otprilike pisalo u jednom od clanaka za promociju skokova).
Jednostavno taj obicni skok se meni po interesu ne moze porediti sa onim izmotavanjima sto rade momci i djevojke iz Red Bull takmicenja, koliko god u klix clancima pokusali predstaviti lastu kao nesto sto je daleko teze i slicno (tako je otprilike pisalo u jednom od clanaka za promociju skokova).
-
Lenja Buba
#38 Re: Drama u Mostaru !
sinoć ispod mosta se okupila probrana ekipa boraca koji su na svojim plećima iznjeli 90_te godine braneći grad od četničko-ustaških falangi i domaćih izdajnika, po običaju stranački miševi se zavukli u svoje rupe a mediji škrto objavili dolazak džimija džejmsa i koncert mo selekšn ratnog benda.
-
Heller
#39 Re: Drama u Mostaru !
450 i neki skokovi, ovo me uvijek nasmije, uzimaju godinu izgradnje ko prve skokove 
- zlo zlo
#40 Re: Drama u Mostaru !
grmi u Mostaru ako bude sreće opalit će grom i glistu i onaj žiri što su od njih napravili pravu sprdnju
Čovjek bi i pogledao, ali neka hvala, glisto već slavi pobjedu dogodine

-
zrakomlat
#41 Re: Drama u Mostaru !
Ne kontam što mi to postavljas, nisam ja to ni uspoređivao, niti napisao da je lasta bolja ili teža od RB skokova nego da se ne može lasta skok iz takmičarskog programa stavljati u isti koš s onim klošarima što prvo skaču turistima po glavi da skupe petobu, da bi skočili na noge.dustaban wrote:Nu ovih shupaka, sve na noge...zrakomlat wrote: Malo seruckate iako ima i istine ali tek kad se tema proširi dodatno. Na skokove odavno ne idem, jer kad neko uhvati zalet, par godina pobjeđuje pa nemam šta gledati. Bilo je tih dilema da li Džemat ili Listo jedno vrijeme, sad Listo nema konkurencije, nije zanimljivo.
![]()
Inače, na skokove ne idem već godinama, zadnji put bio ima više od 10 godina. Na red bulu bio prošle godine jer su zanimljiviji od mostarskih.
-
zrakomlat
#42 Re: Drama u Mostaru !
Jel iko od poznatijih medija objavio. Pročitao sam jutros naslov Škot napustio Škotsku i pridružio se ARBIH, al ne uprati koji je. Bljesak sigurno nijeLenja Buba wrote:sinoć ispod mosta se okupila probrana ekipa boraca koji su na svojim plećima iznjeli 90_te godine braneći grad od četničko-ustaških falangi i domaćih izdajnika, po običaju stranački miševi se zavukli u svoje rupe a mediji škrto objavili dolazak džimija džejmsa i koncert mo selekšn ratnog benda.
- Dope_Man
#43 Re: Drama u Mostaru !
https://www.klix.ba/vijesti/bih/donosim ... /190727087zrakomlat wrote:Jel iko od poznatijih medija objavio. Pročitao sam jutros naslov Škot napustio Škotsku i pridružio se ARBIH, al ne uprati koji je. Bljesak sigurno nijeLenja Buba wrote:sinoć ispod mosta se okupila probrana ekipa boraca koji su na svojim plećima iznjeli 90_te godine braneći grad od četničko-ustaških falangi i domaćih izdajnika, po običaju stranački miševi se zavukli u svoje rupe a mediji škrto objavili dolazak džimija džejmsa i koncert mo selekšn ratnog benda.
-
RtrnOfSalisbury
#44 Re: Drama u Mostaru !
dokazacu da je lastu mnogo teze skociti. kad skaces lastu odma na vr mosta moras imat pravu putanju i ugao, nema mjesta za popravku dok ovi sto se prevrcu okrecu i zaokrecu imaju vremena u zadnji trenutak iznad povrsine neretve korigovat upadni ugao plus sto je lasta mnogo elegantnija tica od goluba prevrtaneradustaban wrote:Nu ovih shupaka, sve na noge...zrakomlat wrote: Malo seruckate iako ima i istine ali tek kad se tema proširi dodatno. Na skokove odavno ne idem, jer kad neko uhvati zalet, par godina pobjeđuje pa nemam šta gledati. Bilo je tih dilema da li Džemat ili Listo jedno vrijeme, sad Listo nema konkurencije, nije zanimljivo.
![]()
-
Lenja Buba
#45 Re: Drama u Mostaru !
Završeni skokovi, listo pobjedio, idemo dalje sa temom!
- Better Man
#46 Re: Drama u Mostaru !
Skokovi sa Starog mosta u Mostaru su odavno postali cirkus u režiji Emira Balića, a Listine izjave ovih dana su to i potvrdile. Eto Listo neće više skakati ako pobjedi, jer ne želi da sruši rekord Emira Balića. Valjda su rekordi tu da se ruše? Sve ovo jasno potvrđuje da je većina Listinih pobjeda namještena. Ne može me niko ubjediti da samo Listo može skočiti najbolje i niko drugi.
- Better Man
#47 Re: Drama u Mostaru !
Znači još jednom namještena mu pobjeda.Lenja Buba wrote:Završeni skokovi, listo pobjedio, idemo dalje sa temom!
-
Lenja Buba
#48 Re: Drama u Mostaru !
skočio najbolje od svih, ako si gledao na face tv!Better Man wrote:Znači još jednom namještena mu pobjeda.Lenja Buba wrote:Završeni skokovi, listo pobjedio, idemo dalje sa temom!
- Better Man
#49 Re: Drama u Mostaru !
Nisam ni znao da ima prenos. Možda jeste ove godine, ali ima godina kad su mu bukvalno naštimali i poklonili pobjedu.Lenja Buba wrote:skočio najbolje od svih, ako si gledao na face tv!Better Man wrote:Znači još jednom namještena mu pobjeda.Lenja Buba wrote:Završeni skokovi, listo pobjedio, idemo dalje sa temom!
-
Lenja Buba
#50 Re: Drama u Mostaru !
Meni je samo nevjerovatna bezidejnost likova koji organizuju skokove, umjesto svjetske atrakcije dobije se lokalno beznačajno takmičenje sa malim ili nikakvim budžetom ili fondom za skokove, premalo takmičara itd, al eto valjda im je to vrh sposobnosti koje posjeduju.