Dozivljaji iz rata
-
sarajlija88
#1 Dozivljaji iz rata
Sjeca li se iko nekog dozivljaja iz rata koji vam ostaje urezan
Ja sam bio na Dobrinji 3 za vrijeme rata i sjecam se kad su srbi otisli sa brda mojmilo a mi iz podruma izasli nisam se vidjeo dugo sa rajom pa kad smo se vidjeli drzi nedaj sastali se i otisli na brdo tamo ba sve minirano.
Dosli mi gore leze mrtvi cetnici redenika se nakupili svakakvih metaka pistolja nekih. U transporetere zapaljene ulazili, silazim ja sa brda kad vidim neki covjek ide prema nama kad moj stari oca mi suto nas covjek i mene i buraza sve do kuce nogama, al bilo je mocno mi ko dijeca 14 godina pravo smo se zajebavali u ratu pa grune granata trci sakri se .... ima jos mnogo toga al eto neko od vas nek napise neki dozivljaj.
Ja sam bio na Dobrinji 3 za vrijeme rata i sjecam se kad su srbi otisli sa brda mojmilo a mi iz podruma izasli nisam se vidjeo dugo sa rajom pa kad smo se vidjeli drzi nedaj sastali se i otisli na brdo tamo ba sve minirano.
Dosli mi gore leze mrtvi cetnici redenika se nakupili svakakvih metaka pistolja nekih. U transporetere zapaljene ulazili, silazim ja sa brda kad vidim neki covjek ide prema nama kad moj stari oca mi suto nas covjek i mene i buraza sve do kuce nogama, al bilo je mocno mi ko dijeca 14 godina pravo smo se zajebavali u ratu pa grune granata trci sakri se .... ima jos mnogo toga al eto neko od vas nek napise neki dozivljaj.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
čikica i njegova obitelj cijeli dan radi cijepa drva slaže ih u vreće i ostavi na sunce da se osuše....
dođe komi na kraju dana i uzme vreću na leđa i ode kući i da roditeljima drva
ni 12 godina

ni 12 godina
-
TkoSmeta
I tebi je to smijesan dogadjaj... Sad bi mozda natjerao cikicu da ti ih donese kuci? Mozda i narucio za sutra, inace...komi wrote:čikica i njegova obitelj cijeli dan radi cijepa drva slaže ih u vreće i ostavi na sunce da se osuše....
ni 12 godina![]()
![]()
-
Engram
TkoSmeta wrote:I tebi je to smijesan dogadjaj... Sad bi mozda natjerao cikicu da ti ih donese kuci? Mozda i narucio za sutra, inace...komi wrote:čikica i njegova obitelj cijeli dan radi cijepa drva slaže ih u vreće i ostavi na sunce da se osuše....
ni 12 godina![]()
![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
sada možda nije smiješnoTkoSmeta wrote:I tebi je to smijesan dogadjaj... Sad bi mozda natjerao cikicu da ti ih donese kuci? Mozda i narucio za sutra, inace...komi wrote:čikica i njegova obitelj cijeli dan radi cijepa drva slaže ih u vreće i ostavi na sunce da se osuše....
ni 12 godina![]()
![]()
ni sam ne znam šta bi mi se desilo da su me uhvatili
svima kojima sam tada to ispričao
su umirali od smjeha pazi to je 1992.. sva drveća u naselju su posječena
a nije bilo struje