Dakle ima li negdje on-line informacija s uputama sta treba i kako, te brojevi ziro racuna za obnovu BH pasosa.
Nema na MVP sajtu mozda na MUPovom, ja nisam mogao pronaci...a bilo bi dobro.
jazmin wrote:koji dokumenti su potrebni za vađenje ovog biometriskog pasoša,kolilo košta, i za koliko može biti gotov molim informacije
20 dana.todd_smith wrote:da li neko zna koliko se dana ceka?
ja sam zahtjev predala 14.12. i maloprije zovem da provjerim, rece mi teta da nije gotov.....nista ispod mjesec dana kazetodd_smith wrote:da li neko zna koliko se dana ceka?
20? pricao sam sa par osoba koje su vadile prije 2-3 sedmice kazu da je sve uradjeno za 10 dana, ali evo citam vecini vise od 10 pa rekoh da provjerim :sbailaor wrote:20 dana.todd_smith wrote:da li neko zna koliko se dana ceka?
a jel se moze dole uplatiti ili negdje prije da uplatimtodd_smith wrote:samo da dodam ovdje, da ne treba rodni list![]()
samo licna karta i stari pasos
Uplatnica se kupi na ulazu gdje se predaju zahtjevi za pasos i tu odmah moze i da se uplati, tako da se ne mora ici u banku.todd_smith wrote:uplatnicu u MUP-u kupis, i imas odmah Raifaissen banku pored MUPa mozes uplatiti, barem sam ja tako uradio
Javi kako je proslo i kakvo je stanje na terenuDoradO wrote:eh superrekose mi da je najmanja guzva oko 4 - 5 mada mi nema logike al et probat cu pa sta bude!
pozzz
ne znam, kada sam kupovao na ulazu bila je prevelika guzva tako da sam brze zavrsio u banciNeyDan wrote:Uplatnica se kupi na ulazu gdje se predaju zahtjevi za pasos i tu odmah moze i da se uplati, tako da se ne mora ici u banku.todd_smith wrote:uplatnicu u MUP-u kupis, i imas odmah Raifaissen banku pored MUPa mozes uplatiti, barem sam ja tako uradio