Dobacivanja na stadionima
-
Monya
#1 Dobacivanja na stadionima
..............Caja ba, prosetaj tog vucjaka, dobit ce hemeroide............! 
-
DonDavudes
avdiću, riješi to! Nije križaljaka!

- Saian
Dok sam se jos aktivno bavio tim divnim sportom: igramo mi utakmicu i izvode protivnici sllobodni sa jedno 18 19 metara i stojimo u zivom zidu i zaleti se njihov najveci krkan i udari je momacki i pogodi ovog jednog jarana u zivom zidu, jako. Nista jaran zube stisno, grc na licu i igra dalje a buraz stariji mu se dere sa aut linije :"Joske pocesi se nije sramota!"
A par mi je prico jaran sto je igro za Dobrinju u nekoj regionalnoj ligi u kojoj malo koja utakmica zavrsi u regularno vrijeme: Kaze izvode korner i cujes samo :"aaaaaaaaaaaaaj" svi se razmaknu kad tip lezi na penalu, dodju ovi iznesu ga i skontaju da mu je neko izbio zub laktom, nista tip nakon toga pet minuta u igri i izvodi aut pored protivnickog trenera i ovaj fin pita ga kao sta je bilo jel sve u redu, kaze ovaj :"Ma izbio mi zub mamu mu jebem, ma nista sacu ja njemu dva"
ili ima jedna bolja jaran sto je igro za Bosnu igraju tako protiv nekog sta ti ja znam Hrida i sad je prekinuta utakmica igraci se tuku sudija pokusava uvest red a golman ganja centarfora Bosne da ga nalema po terenu a dere se trener bosne sa klupe : "Samire stani nek te udari nek dobije crveni" hahahahahaahah ja sam umro

A par mi je prico jaran sto je igro za Dobrinju u nekoj regionalnoj ligi u kojoj malo koja utakmica zavrsi u regularno vrijeme: Kaze izvode korner i cujes samo :"aaaaaaaaaaaaaj" svi se razmaknu kad tip lezi na penalu, dodju ovi iznesu ga i skontaju da mu je neko izbio zub laktom, nista tip nakon toga pet minuta u igri i izvodi aut pored protivnickog trenera i ovaj fin pita ga kao sta je bilo jel sve u redu, kaze ovaj :"Ma izbio mi zub mamu mu jebem, ma nista sacu ja njemu dva"
ili ima jedna bolja jaran sto je igro za Bosnu igraju tako protiv nekog sta ti ja znam Hrida i sad je prekinuta utakmica igraci se tuku sudija pokusava uvest red a golman ganja centarfora Bosne da ga nalema po terenu a dere se trener bosne sa klupe : "Samire stani nek te udari nek dobije crveni" hahahahahaahah ja sam umro
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
bosan gubi od škotske 1 2 na koševu
komentator javlja rezultate ostalih utakmica
hrvatska irska 0 0
BIH izgubila svi krenuli ka izlazima
kada se komentator javlja
Šuker dao gol u 94. minuti
a jedan navijač skoro rasplakan
diže glavu prema nebu
bože znam da si bog ali ***** ti majku zbog ovoga
ja umirem od smijeha

komentator javlja rezultate ostalih utakmica
hrvatska irska 0 0
BIH izgubila svi krenuli ka izlazima
kada se komentator javlja
Šuker dao gol u 94. minuti
a jedan navijač skoro rasplakan
diže glavu prema nebu
bože znam da si bog ali ***** ti majku zbog ovoga
ja umirem od smijeha
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Prije rata, kosarkaska utakmica u Skenderiji, sastali se Bosna-Jugoplastika. U ekipi Jugoplastike nastupa dobar igrac sa prezimenom Obad. Krenulo ga, rastura covjek i onda, ....... publika, ....... pri svakom njegovom kontaktu sa loptom, ......... zzzzzzz .......... zzzzzzzz .......... zzzzzzzz ......... zzzzzzzz.
- CiCiban
ili ima jedna bolja jaran sto je igro za Bosnu igraju tako protiv nekog sta ti ja znam Hrida i sad je prekinuta utakmica igraci se tuku sudija pokusava uvest red a golman ganja centarfora Bosne da ga nalema po terenu a dere se trener bosne sa klupe : "Samire stani nek te udari nek dobije crveni"

-
DonDavudes
CiCiban wrote:ili ima jedna bolja jaran sto je igro za Bosnu igraju tako protiv nekog sta ti ja znam Hrida i sad je prekinuta utakmica igraci se tuku sudija pokusava uvest red a golman ganja centarfora Bosne da ga nalema po terenu a dere se trener bosne sa klupe : "Samire stani nek te udari nek dobije crveni"
trenera kralja!!
sai, nisi normalan
-
Stari
U drugoj saveznoj ligi zapad, sudija u zadnjim minutama svira penal za gostujucu ekipu. Igrac namjesta loptu, uzima zalet, na stadionu 4-5000 ljudi i mukli tajac, Taman kad je krenuo u naletu prema lopti sa tribina se zacu jedan glas koji podviknu..." po golu majstore !!!....covjek nije mogao da se ne nasmije
-
Odeni Zeko
[quote="NeKi_LiK"]Navijači : Razija je muško, Razija je muško...
Razija Mujanovic : Treneru ja ne mogu igrati, viču mi da sam muško.
Trener : Ma igraj Razo boli te kurac.
Hahahahhahahahhahahah ......LMAO
Razija Mujanovic : Treneru ja ne mogu igrati, viču mi da sam muško.
Trener : Ma igraj Razo boli te kurac.
Hahahahhahahahhahahah ......LMAO
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Golmaneeeeee
Golmaneeeeee
(okrene se golman)
Napusi se k...cineeeeee
Golmaneeeeee
(okrene se golman)
Napusi se k...cineeeeee
-
Odeni Zeko
Rukometna utakmica u Skenderiji(bar 5 god. unazad)..igraju Bosna SA i Borac TR....sudija sudi penal za Borac.....sekretarica Bosne (Mirsada....sva u zelenom - bitna cinjenica) mrgudishe sa klupe, a preko puta, sa tribina iz tabora protivnickih navijaca javlja se gospoda: "Suti Esmeralda, *ebo te Hose Armando!"
-
Svemirski_Jebach
fudbalska utakmica Prve lige BiH...
zadnji vezni drzi loptu na pola igralista kad neko iz mase prodreknu
PROOOOOBAJ!
i ovaj ohrabren proba, osuta i lopta naravno odlazi u tri PM a onaj isti se ponovo dreknu:
hebem li ti maaaaajku usta!
Ili jos bolja:
domaci igrac lezi na zemlji, prekrsaj kad sa tribina dodje: podaj mu zuti
sudija hebo ti ja mater kroz mater
zadnji vezni drzi loptu na pola igralista kad neko iz mase prodreknu
PROOOOOBAJ!
i ovaj ohrabren proba, osuta i lopta naravno odlazi u tri PM a onaj isti se ponovo dreknu:
hebem li ti maaaaajku usta!
Ili jos bolja:
domaci igrac lezi na zemlji, prekrsaj kad sa tribina dodje: podaj mu zuti
sudija hebo ti ja mater kroz mater