Do kada!!!!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Da li treba brisati komentare, koji vrijeđaju druge!!!

Poll ended at 09/03/2010 00:34

Da
8
100%
Ne
0
No votes
Ne znam
0
No votes

Total votes: 8

MuaDib

#1 Do kada!!!!!

Post by MuaDib »

Mislim sa da otvorim ovu temu već neko vrijeme i mislim da je ono došlo. :shock:

Do kada će se na www.sarajevo-x.com tolerisati širenje nacionalne mržnje, nacionalne netrpoljivosti, šovinizma, fašizma, predrasuda na preko komentara na članke!!!!

Koga interesuje šta se govori nek pogleda komentare na brojne članke... izjave su tipa genocidna stoka, muslići, lojavi, četnici, ustaše, balije, srbende, vlahulje, ustaše, turci, gonocidni, bošnje, krstoljubci, slanje preko granice, pa i lično vrijeđanje na nacionalnoj osnovi i druge ogavne posvke. :x :x :x :x

Administratorima sarajevo-x.com želim skrenuti pažnju, da takvi komentari nanose veliku štetu ovom saitu, a piše ih mala šaćica ljudi koja stalnim izmjenama nikova zagađuje i rad ovog medija. Ne znam da li imate vremena malo upratiti navedene komentare, jer njima nije mjesto ovdje.

Toliko i nadam se da će se uvažiti moje sugestije. :)
Također želim da se i forumaši ovome posvete na ljudski način i da sa aspekta civilizacije gledaju na iste.
Edin H.

#2 Re: Do kada!!!!!

Post by Edin H. »

Vala brisu takve komentare :oops:
vruce pivo

#3 Re: Do kada!!!!!

Post by vruce pivo »

Meni se ponekad zivot zgadi kada odlucim da procitam neke od komentara i mislim da se stvarno nesta mora uraditi povodom toga..
chuchumbamayumbe

#4 Re: Do kada!!!!!

Post by chuchumbamayumbe »

Trebalo bi uvesti neku vrstu registracije, nevezano za registraciju za forum.
Znaci, prvo se registrovati, pa onda dobiti pristup.
Ako neko prekrsi pravila ili bude pisao ono sto je gore navedeno, zabrana na na nick/email preko kojeg je registrovan.
Pa ako se nekome za svaki sovinisticki i fasisticki post otvara novi email, bujrum. Mislim da bi to uvelike smanjilo fasizam kojem trenutno svjedocimo na portalu.
Samo neka mi sada neko ne kaze da ne postoji mogucnost za takvo nesto i da je tehnicki neizvodljivo.
admin-x
Forum administrator

#5 Re: Do kada!!!!!

Post by admin-x »

Poštovani,

Radimo na riješenju tog problema i ono će biti veoma brzo implementirano.

Hvala na strpljenju,

Sarajevo-x.com
Locked