Diskriminacija muskaraca
-
Fudo387
#76 Re: Diskriminacija muskaraca
Kmirso, to je opsadno stanje, isto staljingrad.
Poslacu ti one zajebane slusalice, malesne, ne vide se, wireless, postimas ih sa televizorom, pojacas ton i sam’ klimas glavom kad melju, vices jest’ tako je...a boli te briga, nista ih ne cujes.
Poslacu ti one zajebane slusalice, malesne, ne vide se, wireless, postimas ih sa televizorom, pojacas ton i sam’ klimas glavom kad melju, vices jest’ tako je...a boli te briga, nista ih ne cujes.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#77 Re: Diskriminacija muskaraca
Sve papučari.
- spreca
#78 Re: Diskriminacija muskaraca
HAVANA ...jel ti i punica zenskoHAVANA wrote:Kod mene je sve totalno drugacije.Svi mene slusaju i ja sam ko biva vazan pravo.A kad malo bolje razmislim,sve po njihovom.Zensko.Imam ih 6 oko sebe.I tatu i cuku od muskih.Cak mi je preCjednik kucnog savjeta zensko.Gojeni H wrote:Pitao mi jedan amidzu kako to da se dobro slaze sa zenom, a amidza k'o iz topa: "Pa, slusam!"spreca wrote: shuti i muci ...oni ti nemogu pomoci a mogu te zajebavati![]()
![]()
![]()
![]()
Tako i ja jarane, slusam i govorim da je garant do mene.
- Connaisseur Karlin
#79 Re: Diskriminacija muskaraca
spreca wrote:Ma sramota me reciConnaisseur Karlin wrote:eh, umjesto uvoda , da obrazlozim ralzog otvaranja teme :
na a temi o feminizmima smo djelomicno otrkili da muskraci nisu zadovoljni svojim statusom u raznim drustvima , zato treba postojati odvojena tema ,
da napokon otkrijemo uzroke i posljedice ugrozenog polozaja musakraca u danasnjim drustvima...kad bih sve rekao, priznao bi da sam najveci papucar pa da me ovdje svi zajebavaju
![]()
![]()
![]()
Bravo Spreca, ovo je narocito bilo tipicno na Blkanau, ako suprug pomaze zeni staviti vec na susenje nakon pranja ili ako drzi usisivac u ruci je papucar
@muha_sa , mora se zena odmoriti i naspavati, bebac stalno trazi hranu
- Connaisseur Karlin
#80 Re: Diskriminacija muskaraca
uh kod tebe nema reda ni radaStreptokok wrote:Na poslu se cesto izvlace na ustrb muskih, a plata ista. Pola dana provedu u međusobnom dijeljenju komplimenata, sta je koja obukla, kakva je torbica, frizura, a plata svima ista.
Hormonska nervoza, mahnitanje, i opet naplati ko i drugi.
I opet, ako se ukaze kakvo mjesto, avanzuje iz potaje, samo osvane na njemu.
- Connaisseur Karlin
#81 Re: Diskriminacija muskaraca
Ramo, sto je tvoja struka? Kako znas da imaju duplo vecu platu na istoj radnoj poziciji? Pa zasto ne odes u HR?Ramzess Veliki wrote: Da ... to je samo jedan slucaj, ali veoma cest.
Ako nije obrazovana tada koristi tijelo, sluzi se smicalicama, j... se sa svim direktorima ... j... se u stranci za politicki polozaj, j... se sa profesorima za ocjene, i zatim je meni sefica. I moram da trpim njenu jezicinu jer ne znam kome da se pozalim kad je svima u upravnom odboru davala ...
Nisam upoznao zenu koja moze raditi mojim tempom.
A znam ih mnogo koje imaju bolji polozaj od mene, zasticene sa svih strana, duplo veca plata, sluzbeno auto i parking, a ja ga nemam, ali mene zovu kad treba nesto ozbiljno uraditi.
Mislis da postoji ogromna razlika kod bezosjecajnosti, lukavosti i planiranja !?Ramzess Veliki wrote:Muskarac ne moze biti ni priblizno bezosjecajan, lukav I isplaniran kao zena.
Ne sve, naravno ... ovim drugim zelim svu srecu na ovome svijetu ...
Zbog toga zagovaram ravnopravnost ali u svakom smislu.
- zlo zlo
#82 Re: Diskriminacija muskaraca
dečki što se kuhalo danas??? da vidimo kod kojeg idemo na ručak

- Connaisseur Karlin
#83 Re: Diskriminacija muskaraca
haaa, pa nije otac mrtav, ako su rastavljeniSaraFina wrote: To osobito može biti loše po budućnost muške djece ako rastu bez uzora i autoriteta.
a sto ce mo ako je mrtav otac, da li to znaci da djeca , iako je majka ziva, nemaju autoritet u zivotu
- SaraFina
#84 Re: Diskriminacija muskaraca
Ljubinka, govorila sam u kontekstu kad majka "podriva namjerno negativan odnos" izmedju djeteta i oca. Zbog osobne netrepeljivosti i ne može razgraničiti da muškarac možda po njenim kriterijima jeste loš muž, ali u principu ok čovjek i dobar otacConnaisseur Karlin wrote:haaa, pa nije otac mrtav, ako su rastavljeniSaraFina wrote: To osobito može biti loše po budućnost muške djece ako rastu bez uzora i autoriteta.![]()
a sto ce mo ako je mrtav otac, da li to znaci da djeca , iako je majka ziva, nemaju autoritet u zivotu
Onda joj se takav pristup obično obije o glavu u budućnosti pa djeca ne poštuju ni nju
- Connaisseur Karlin
#85 Re: Diskriminacija muskaraca
Sok je traumaticniji ako muskarac siluje muskarca! O ovome se nikad ne pise i ne prica!liaar wrote: Izvini molim te, ali silovanje muškarca od strane žene nije samo guranje dildoa u anus. Nije svakom muškarcu cilj da ima sex sa nekom ženskom osobom, svaki sexualni čin koji nije svojevoljan je silovanje. Pa makar ga svezala i jahala a da on to neće, to je silovanje.
Primjer silovanja muskaraca od strane zena je najcesce ako je muskarac teeenejdzer
- Connaisseur Karlin
#86 Re: Diskriminacija muskaraca
hvala na brzlozenju, inace, nezdrava sredina u porodici nije dobra za djecuSaraFina wrote:Ljubinka, govorila sam u kontekstu kad majka "podriva namjerno negativan odnos" izmedju djeteta i oca. Zbog osobne netrepeljivosti i ne može razgraničiti da muškarac možda po njenim kriterijima jeste loš muž, ali u principu ok čovjek i dobar otacConnaisseur Karlin wrote:
haaa, pa nije otac mrtav, ako su rastavljeni![]()
Onda joj se takav pristup obično obije o glavu u budućnosti pa djeca ne poštuju ni nju
- Connaisseur Karlin
#87 Re: Diskriminacija muskaraca
Pa gdje vi radite , ako je u BiH, tad me ne cudiStreptokok wrote:veli jedan poznanik za njegovo preduzeće, bolje imati vaginu nego dva fakulteta.djkurt wrote:Pička buši đe i pare ne mogu. Šifra: taslačenje.
- Connaisseur Karlin
#88 Re: Diskriminacija muskaraca
jeste, jeste, a imaju i temu o ljubavnim jadima jadi-ljubavnika-vertera-t149402.htmlzlo zlo wrote:jel ovo je tema gdje muški kukaju nad svojom sudbinom prije nego krenu kuhat ručak?
- Connaisseur Karlin
#89 Re: Diskriminacija muskaraca
ma uvijek je po nasemHAVANA wrote:Kod mene je sve totalno drugacije.Svi mene slusaju i ja sam ko biva vazan pravo.A kad malo bolje razmislim,sve po njihovom.Zensko.Imam ih 6 oko sebe.I tatu i cuku od muskih.Cak mi je preCjednik kucnog savjeta zensko.Gojeni H wrote:Pitao mi jedan amidzu kako to da se dobro slaze sa zenom, a amidza k'o iz topa: "Pa, slusam!"spreca wrote: shuti i muci ...oni ti nemogu pomoci a mogu te zajebavati![]()
![]()
![]()
![]()
Tako i ja jarane, slusam i govorim da je garant do mene.
- muha_sa
#90 Re: Diskriminacija muskaraca
HAVANA wrote:Ovo je bezobrazluk.Sacekacu je na trolejbuskoj i glavom je opalit.muha_sa wrote:ovako mi je cim djete dobismoConnaisseur Karlin wrote:eh, umjesto uvoda , da obrazlozim ralzog otvaranja teme :
na a temi o feminizmima smo djelomicno otrkili da muskraci nisu zadovoljni svojim statusom u raznim drustvima , zato treba postojati odvojena tema ,
da napokon otkrijemo uzroke i posljedice ugrozenog polozaja musakraca u danasnjim drustvimadok me mamila svašta obecavala
sad samo daljinski i taj rad
![]()

- djkurt
#91 Re: Diskriminacija muskaraca
Da samo znaš gdje sam to sve vidio, ne bi se tolikačko čudila.Connaisseur Karlin wrote:Pa gdje vi radite , ako je u BiH, tad me ne cudiStreptokok wrote:veli jedan poznanik za njegovo preduzeće, bolje imati vaginu nego dva fakulteta.djkurt wrote:Pička buši đe i pare ne mogu. Šifra: taslačenje.
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#92 Re: Diskriminacija muskaraca
Pusti se sad te priče, dupli standardi. Ja ako ne želim recimo sexualni odnos sa tobom, ne može me Bog natjerati i ako se odnos desi a ja ga neću, to je šta ?Connaisseur Karlin wrote:Sok je traumaticniji ako muskarac siluje muskarca! O ovome se nikad ne pise i ne prica!liaar wrote: Izvini molim te, ali silovanje muškarca od strane žene nije samo guranje dildoa u anus. Nije svakom muškarcu cilj da ima sex sa nekom ženskom osobom, svaki sexualni čin koji nije svojevoljan je silovanje. Pa makar ga svezala i jahala a da on to neće, to je silovanje.
Primjer silovanja muskaraca od strane zena je najcesce ako je muskarac teeenejdzer
- kmirsad
#93 Re: Diskriminacija muskaraca
Staljingrad je peint bol... na meni će se radidit diplomski, magistarski i doktprati na Vest Pointu radovi... u mene je i cuko ženska...Fudo387 wrote:Kmirso, to je opsadno stanje, isto staljingrad.
Ne vrijedi fudo... kraj borbe...
- Connaisseur Karlin
#94 Re: Diskriminacija muskaraca
dupli standard!? Smao sam obrazlozila frekvnciju silovanja muskraca od strane zena, a tad su muskraci najcesce srednjoskolski studentiliaar wrote:Pusti se sad te priče, dupli standardi. Ja ako ne želim recimo sexualni odnos sa tobom, ne može me Bog natjerati i ako se odnos desi a ja ga neću, to je šta ?Connaisseur Karlin wrote:
Sok je traumaticniji ako muskarac siluje muskarca! O ovome se nikad ne pise i ne prica!
Daj mi scenrio u kojem mislis bi tebe bilo moguce silovati od strane zene ?
-
hAZNADAR
#95 Re: Diskriminacija muskaraca
Nekad se tako govorilo - danas nema papucara - to su to pametni ljudi, oportunisti, snalazljivi,...Tomahawk11 wrote:Sve papučari.
Fino pomognem sve sto treba u kuci, ne preskacem moju redu za kuhanje, ves,.. ne diram cunu kad smo u drustvu, pokrijem tetovaze na rukama da se ne vide kad to zatrazi, isto i da se obrijem, zalizem,.. smanjim ton kad kritikujem djecu kad me pogledom presjece, ili kad popijem u drustvu i pametujem(racunajuci i krisom udarce po cjevanici), obuzdam se kad popizdim, sjetim da mlijeko, djus,. ne pijem direktno iz pakovanja a frizider zatvorim kad to radim, ne saltam kanale vec izaberem program koji se njoj svidja, i sjetim sa da kazem ili radim masu nekih totalno glupih i nelogicnih stvari ali to je eto kao neki dokaz paznje i sl.
I mirna kuca. Ne samo da nisam diskriminisan - vec imam i privilegije poput izaci sa rajom, forumasenje ovdje,..
O sta men treba sad da ja radim sve po mom ceifu i mojoj logici - pa zaboli glava.
Ko vozit auto - naucis sta moras, trebas,... a sta nikako ne smijes - i nema diskriminacije. sve fercera.
-
Fudo387
#96 Re: Diskriminacija muskaraca
Ovo je nevidjena izdaja bosnjackih nacionalnih interesa, gori si od rizvanbegovica.hAZNADAR wrote:Nekad se tako govorilo - danas nema papucara - to su to pametni ljudi, oportunisti, snalazljivi,...Tomahawk11 wrote:Sve papučari.
Fino pomognem sve sto treba u kuci, ne preskacem moju redu za kuhanje, ves,.. ne diram cunu kad smo u drustvu, pokrijem tetovaze na rukama da se ne vide kad to zatrazi, isto i da se obrijem, zalizem,.. smanjim ton kad kritikujem djecu kad me pogledom presjece, ili kad popijem u drustvu i pametujem(racunajuci i krisom udarce po cjevanici), obuzdam se kad popizdim, sjetim da mlijeko, djus,. ne pijem direktno iz pakovanja a frizider zatvorim kad to radim, ne saltam kanale vec izaberem program koji se njoj svidja, i sjetim sa da kazem ili radim masu nekih totalno glupih i nelogicnih stvari ali to je eto kao neki dokaz paznje i sl.
I mirna kuca. Ne samo da nisam diskriminisan - vec imam i privilegije poput izaci sa rajom, forumasenje ovdje,..
Ko vozit auto - naucis sta moras, trebas(ma koliko glupo izgledalo),... a sta nikako ne smijes - i nema diskriminacije. sve fercera.
- Connaisseur Karlin
#97 Re: Diskriminacija muskaraca
Fidonja, haj'd priznaj, ovako se vecina ponasateFudo387 wrote:Ovo je nevidjena izdaja bosnjackih nacionalnih interesa, gori si od rizvanbegovica.hAZNADAR wrote: Nekad se tako govorilo - danas nema papucara - to su to pametni ljudi, oportunisti, snalazljivi,...
Ko vozit auto - naucis sta moras, trebas(ma koliko glupo izgledalo),... a sta nikako ne smijes - i nema diskriminacije. sve fercera.
- djkurt
#98 Re: Diskriminacija muskaraca
Dobro ti reče tomi, sve papučar do papučara. lolhAZNADAR wrote:Nekad se tako govorilo - danas nema papucara - to su to pametni ljudi, oportunisti, snalazljivi,...Tomahawk11 wrote:Sve papučari.
O sta men treba sad da ja radim sve po mom ceifu i mojoj logici - pa zaboli glava.
Ko vozit auto - naucis sta moras, trebas,... a sta nikako ne smijes - i nema diskriminacije. sve fercera.
-
Fudo387
#99 Re: Diskriminacija muskaraca
Nikad robom.Connaisseur Karlin wrote:Fidonja, haj'd priznaj, ovako se vecina ponasate ali, zasto je ovo vama diskirminacija
Nek' pokusa da me nogom kucne u cjevanicu ispod stola kad se pjan navijem, izace na cnn-u.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#100 Re: Diskriminacija muskaraca
mir i tišina danas u firmi
rad red i mir
prehlađene žene
rad red i mir
prehlađene žene