DINO MERLIN I GORAN BREGOVIC SU ISTI
-
halidali
Ako je vala onako ruzna kao Drazo onda nece dugo egzistiratimersed68 wrote:Margareta,Ako Kusta htjedne malo pomaknuti guzicu zaslužila
si da sjedneš između njega i Miloševića,ako nehtjedne sjedi mu u krilo.
Takvu košto si ti nerađa se svaki dan ni na Ravnoj Gori.
Zaslužila si da ti se postavi spomen bista u Brčkom,plac i postolje već
postoje,samo malo pusti bradu.
-
crniroko
ako je tvoja pretpostavka i tacna - to ne umanjuje dininu moralnu velicinu ni za zehru. to moras priznati.Jasho wrote:koliko god da je Dino Donirao u ratu BiH, ako je uopće to uradio, završilo je u đepovima SDA mafije, a ne građana!
a brega je unovcio u moralnom smislu svaku sekundu provedenu u SA, kao 'sarajevski umjetnik' sto je za vrijeme agresije i neposredno poslije palilo na zapadu.
ako tome pridodamo i jak srpski (i umjetnicki) lobi u francuskoj, sa vlahom kusturicom, sjeme mu se zatrlo da bog da, na celu, onda i sav bregin "evropski" i francuski uspjeh dobiva i neku drugu dimenziju.
brega je sigurno umjetnicka gromada, ali ni cetnickom lobiju u francuskoj nnije mrsko da se o bre srpskom umjetniku snimi dokum. od sahat i jace , pa makar i na totalno diletantskoj i periferno, i nemjerljivoj tv - ARTE
-
margareta
-
margareta
BUDITE SIGURNI DA CU SAZNATI KO SE ISKORISTIO I ZLOUPOTRIJEBIO MOJ NICK ! NE POSTOJI TEHNICKA MOGUCNOST DA TO NE USPIJEM PROVJERITI ! JEDNO ZNAM A TO JE CIJA JE IDEJA !!!! LOPOVA KOJI SE UVALIO NA POZICIJU DO MOGA STAROGA NEPRIJATELJA !
-
crniroko
margareta ogoljena si. svi su te upoznali. a taj tvoj paranoicni krik ja samo dokaz da si isama toga svjesna.margareta wrote:Iznenadit cu ja VAS SDA -ovce SVE sa vasim KRADJAMA i prevarama !!!!
Prisjest ce Vam a novi MODERATOR ce odraditi svoj posao kako valja !
to na sta se pozivas, ja kao iform. diletant mislim da nije moguce, javljanje pod tudzim nickom.
volio bih da ti se kao, dami i sarajki, dusa oslobodi refleksne islamofobije i svega u bilo kakvoj vezi sa istim.
ovim i prekidam savaku korespondenciju sa tobom.
a znatizeljnim bih preporucio da 'prolete' kroz moje postove
-
margareta
#113 Re: dino merlin...
koji wrote:Dino je sandjaklija i seljak. bolje bi mu bilo da se osisa, ali Bog i njega voli....
-
Damson
#115 Re: DINO MERLIN I GORAN BREGOVIC SU ISTI
JerusalemVanna-x wrote:nemam pojma kakvi su ko' ljudi, slusam ponesto i od bijelog dugmeta, i merlina . Nego priznajem nisam se javila zbog teme nego l cesto pisetekrkan wrote:DINO MERLIN I GORAN BREGOVIC SU KAO LJUDI LJIGAVCI
A KAO MUZICARI NAJVECI PLAGIJATORI
DALI SE SLAZETE SA MOJOM TVRDNJOM
DALI zajedno umjesto odvojeno "DA LI" , naucite ba vise...![]()
-
mersed68
Margi.možda je većina poslednjih komentara prema tebi "pregruba",a to nebi smio biti cilj nikoga ,osim iznošenja svih i svačijih stavova,različitih
mišljenja ,baš kao bosanski ćilim ("jer Bosna je ćilimom zastrta").
Ali nediraj nipošto u naš patriotizam jer u Bosni toga ima najviše na svijetu.
Ja ti se u svoje ime izvinjavam ,u svoje ime,ako sam te uvrijedio,a ti probaj naći malo ljubavi u sebi za Bosnu,ni ja nevolim tročlano presjedništvo ali ko je alternativa,svi političari u bosni su loši i pozicija i opozicija,ali ovaj narod
bosanski ( bošnjaci,srbi i Hrvati)sigurno je bolji od svojih predstavnika
p.s
pratim tvoje komentare na sve teme daj nam malo svjetlosti
bar jedan pozitivan signal da voliš ovu zemlju i da se sa tobom može polemisati bez uvreda
Ja ti se u svoje ime izvinjavam ,u svoje ime,ako sam te uvrijedio,a ti probaj naći malo ljubavi u sebi za Bosnu,ni ja nevolim tročlano presjedništvo ali ko je alternativa,svi političari u bosni su loši i pozicija i opozicija,ali ovaj narod
p.s
bar jedan pozitivan signal da voliš ovu zemlju i da se sa tobom može polemisati bez uvreda
-
crniroko
ostario si a neznas kako se sa (b)ludnicama zborimersed68 wrote:Margi.možda je većina poslednjih komentara prema tebi "pregruba",a to nebi smio biti cilj nikoga ,osim iznošenja svih i svačijih stavova,različitih
p.s
-
margareta
margareta wrote:crniroko wrote:ostario si a neznas kako se sa (b)ludnicama zborimersed68 wrote:Margi.možda je većina poslednjih komentara prema tebi "pregruba",a to nebi smio biti cilj nikoga ,osim iznošenja svih i svačijih stavova,različitih
p.s
-
margareta
margareta wrote:crniroko wrote:ostario si a neznas kako se sa (b)ludnicama zborimersed68 wrote:Margi.možda je većina poslednjih komentara prema tebi "pregruba",a to nebi smio biti cilj nikoga ,osim iznošenja svih i svačijih stavova,različitih
p.s
-
crniroko
pa iskoristio sam knjizevni trik i postavio zagrade, (b)ludnica, dvosmisleno je nama sta, ali igra rijeci/slova se ne kaznjava.margareta wrote:Napisati MENI da sam BLUDNICA a MODERATORI NISTA NE CINE !?
Vidi se KAKVO su "pojacanje" dobili.
Da ja sada kazem da ti je majka bludnica i da si kopile ? Ne nisam to rekla. Moj ATEIZAM mi to ne dozvoljava.
nego ufati ti kakvo potentno musko i istresi negativnu enrgiju iz sebe
-
margareta
ti si produkt ISTRESANJA te negativne energije. zelim ti samo moj blud koji traje 15 godina a posebno ti zelim posljednjih mojih 4,5 godine. nemoralna bruko a moderator koji se docepao ovlasti nije zasluzio ni stoku da cuva a ne bilo kakav medij. ukrati moj nick i napadati me zato sto ne mrzim nikoga pa ni Bregovica je ludjacko nedjelo. bosnjaci su ti koji pjevaju po Srbiji ukljucujuci i Merlina i Hanku pa sta to mene briga ali vas zulja lazni patriotizam pa se na mene istresate .
zelim ti ovaj moj blud da se zivot i sa tobom poigra samo par godina a to ce ti se desiti.
zelim ti ovaj moj blud da se zivot i sa tobom poigra samo par godina a to ce ti se desiti.
-
margareta
Eskalaciju primitivnih uvreda NICIM izazvanih , KRADJOM moga nicka i pisanjem najvulgarnijih postova u MOJE ime nikada ti necu oprostiti.
Kako te nije sramota samoga sebe da opet jutros ponovno pises u MOJE ime da bi se par minuta poslije "izvinuo" ?
Takvi kao ti, Engram i Crniroko ste samo komadi islamskih fundamentalista. Vama smeta to sto ja NIKOGA ne mrzim osim FASISTE i nacionalfasiste i sto sam javni protivnik kriminala i korupcije u stranci SDA ciji ste vi djelatnici.
Kako te nije sramota samoga sebe da opet jutros ponovno pises u MOJE ime da bi se par minuta poslije "izvinuo" ?
Takvi kao ti, Engram i Crniroko ste samo komadi islamskih fundamentalista. Vama smeta to sto ja NIKOGA ne mrzim osim FASISTE i nacionalfasiste i sto sam javni protivnik kriminala i korupcije u stranci SDA ciji ste vi djelatnici.