Diler Željko Marjanović ubio dijete od 14 godina

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Tarabica

#1 Diler Željko Marjanović ubio dijete od 14 godina

Post by Tarabica »

Tužilaštvo TK predložilo pritvor za Željka Marjanovića
Pripadnici MUP-a Tuzlanskog kantona uhapsili su Željka Marjanovića, osumnjičenog da je dostavljao drogu 14-godišnjem dječaku koji je nakon predoziranja preminuo u Tuzli. Tužilaštvo Tuzlanskog kantona predložilo je nadležnom sudu da Marjanoviću odredi jednomjesečni pritvor. On je, inače, više puta hapšen zbog trgovine drogom.

Podsjećamo, 11. juna je u stanu u Ulici Fra Grge Martića pronađen četrnaestogodišnji dječak iz Tuzle u besvjesnom stanju. Pokušaj reanimacije od strane ljekara u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla, a zatim i na Klinici za pedijatrijske bolesti UKC-a Tuzla nije uspio i dječak je preminuo. Naknadno je utvrđeno da je uzrok smrti predoziranost narkotikom.

(tuzlarije.net)

Kako je moguce da Zeljko ubija djecu po Tuzli? Ko je odgovoran da jedan Zeljko se seta naokolo i truje i ubija djecu?
Ljakan

#2 Re: Diler Željko Marjanović ubio dijete od 14 godina

Post by Ljakan »

Cisto sumnjam da te neko moze na nesto natjerat bez tvoje volje,zelje,barem mene nije mogao niko...
a taj sta i kako radi i ko je odgovoran,zna se,sigurno nisu krivi vatrogasci ili oni iz komunalnog...
dječak sa šibicama

#3 Re: Diler Željko Marjanović ubio dijete od 14 godina

Post by dječak sa šibicama »

Bez namjere da ikoga branim, ali teza ti je.... nigdje veze.

Hocemo li onda za svakog umrlog od pusenja, otvoriti temu "Fabrika Duhana Sarajevo ubila gradjanina BiH"?

Svako ima svoj izbor u zivotu.
Tarabica

#4 Re: Diler Željko Marjanović ubio dijete od 14 godina

Post by Tarabica »

dječak sa šibicama wrote:Bez namjere da ikoga branim, ali teza ti je.... nigdje veze.

Hocemo li onda za svakog umrlog od pusenja, otvoriti temu "Fabrika Duhana Sarajevo ubila gradjanina BiH"?

Ok. Onda se mozemo nadati :

- da i tvoje dijete od 14 godina ubije neki Zeljko. kokainom ili necim drugim.
- da i tvoje dijete od 14 godina siluje neki pedofil, manijak i da mala zatrudni....

I tako redom :thumbup:

A kad se to desi onda procitaj ovo sto si pisao...
bohhe

#5 Re: Diler Željko Marjanović ubio dijete od 14 godina

Post by bohhe »

dječak sa šibicama wrote:Bez namjere da ikoga branim, ali teza ti je.... nigdje veze.

Pročitaj ime, pročitaj prezime, primjeti mjesto zbivanja.
Otvori temu svaki put kad je dileru ime Željko, Miro, Ivan, Jovan. :thumbup:
dječak sa šibicama

#6 Re: Diler Željko Marjanović ubio dijete od 14 godina

Tarabica wrote:

- da i tvoje dijete od 14 godina siluje neki pedofil, manijak i da mala zatrudni....

Nisi ti dobar...
insomnia78

#7 Diler Željko Marjanović ubio dijete od 14 godina

Post by insomnia78 »

Haman najveci problem sto je Zeljko?
Da nije kupio od željka kupio bi od Senada npr

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Last edited by insomnia78 on 14/06/2014 20:44, edited 1 time in total.
imas marku

#8 Re: Diler Željko Marjanović ubio dijete od 14 godina

Post by imas marku »

bohhe wrote:

Pročitaj ime, pročitaj prezime, primjeti mjesto zbivanja.
Otvori temu svaki put kad je dileru ime Željko, Miro, Ivan, Jovan. :thumbup:
Vehabija.
cyprus

#9 Re: Diler Željko Marjanović ubio dijete od 14 godina

Post by cyprus »

Mislim da je autor teme htio reći da bi manje problematično bilo da se diler zove Mujo...

Inače, što se tiče dilera, drakonske kazne treba uvest... Ne baš kao NR Kina, ali recimo minimalno nekih 20-tak godina zatvora...
Tarabica

#10 Re: Diler Željko Marjanović ubio dijete od 14 godina

Post by Tarabica »

dječak sa šibicama wrote:
Tarabica wrote:

Nisi ti dobar...
Mislim da ti nisi dobar. Branis nekoga samo zato jer se zove Zeljko. To je tek bolest! No mozda ti je i neki rodak. Ko zna?

Prosipas onu logiku kad neki siledzija siluje zenu a takvi kao ti pocnu pricati " ma dobila je sta je trazila". Kurva! To je tvoja (bolesna) logika! Pa rekoh ako se vec drzis te logike onda zasto to ne bi vazilo i za tvoju djecu.

Dijete od 14 godina i ne zna bas sta je lose a sta ne. Mnoga dijeca zele da probaju alkohol, zabranjene stvari ali tu su odrasle osobe da im zabrane pristup tome. One koje cine suprotno treba tretirati kao ubice. Objaviti im ovako javno ime i prezime, pokazati sliku, gdje zive, adresu i sve podatke o njihovoj rodbini. Tako da ta pogana sorta nema druge no da se odseli u tri picke materine.

Ps. Gadis mi se. Fuj!
dječak sa šibicama

#11 Re: Diler Željko Marjanović ubio dijete od 14 godina

Meni se cini da on poznaje 14-godisnjek djecaka, jednostavno ne vjerujem da ce neko otvoriti temu samo zato jer je diler Zeljko.

A mozda i hoce.

U svakom slucaju, dileru kazna zbog dilanja narkotika. Da se mene pita, 20 godina.

Ali on nikoga nije ubio, decku niko nije iglu na silu ugurao u venu. Ispada, tom tezom, da su narkomani necije zrtve. Ma da nebi...
Gammad

#12 Re: Diler Željko Marjanović ubio dijete od 14 godina

Post by Gammad »

Da ste na vrijeme istjerali iz Tuzle sve one Željke i slične Željki, nebi nam danas trovali djecu. Ovako imamo situaciju da nam djecu truju, a na to sve dođe reprezentacija Srbije u sred jedne Tuzle genocidlijama se aplaudira.

Tuzla je grad koji je zaspao negdje tamo u 1980 godini.. bratstvo jedinstvo i ti folovi. I dok se ne opamete, Tuzlaci će ispaštati.

Over&out.
dječak sa šibicama

#13 Re: Diler Željko Marjanović ubio dijete od 14 godina

Tarabica wrote: Dijete od 14 godina i ne zna bas sta je lose a sta ne. Mnoga dijeca zele da probaju alkohol, zabranjene stvari ali tu su odrasle osobe da im zabrane pristup tome.
Ma sta mi naprica, ne znaju jel.

Gdje su mu roditelji, kad vec spominjes starije osobe, taj mali se sigurno nije predozirao od prve doze. Zna se kako to kod narkomana ide, traje to doziranje i drogiranje mjesecima, cesto i godinama. I nije neprimjetno, tragovi od igle, mrsavost, uostalom manje vise svi znamo kako izgledaju narkomani.

I mani me te price Zeljko i Mujo, bmk za njegovo ime. Narkoman je sam sebi kriv, i gotovo. Da mi je brat rodjeni, ako se bode, ja bi mu otvoreno rekao da mu je smrt neminovna. Pa na njemu je da vidi sta ce od svog zivota uraditi.
Cherry-Cherry

#14 Re: Diler Željko Marjanović ubio dijete od 14 godina

Post by Cherry-Cherry »

Gammad wrote:Da ste na vrijeme istjerali iz Tuzle sve one Željke i slične Željki, nebi nam danas trovali djecu. Ovako imamo situaciju da nam djecu truju, a na to sve dođe reprezentacija Srbije u sred jedne Tuzle genocidlijama se aplaudira.

Tuzla je grad koji je zaspao negdje tamo u 1980 godini.. bratstvo jedinstvo i ti folovi. I dok se ne opamete, Tuzlaci će ispaštati.

Over&out.
Nek si ti otvorio dupli nalog, da to kažeš. :-)
dječak sa šibicama

#15 Re: Diler Željko Marjanović ubio dijete od 14 godina

Ovaj sam sa sobom?

Boze sacuvaj...
Tarabica

#16 Re: Diler Željko Marjanović ubio dijete od 14 godina

Post by Tarabica »

Cherry-Cherry wrote:
Gammad wrote:Da ste na vrijeme istjerali iz Tuzle sve one Željke i slične Željki, nebi nam danas trovali djecu. Ovako imamo situaciju da nam djecu truju, a na to sve dođe reprezentacija Srbije u sred jedne Tuzle genocidlijama se aplaudira.

Over&out.
Nek si ti otvorio dupli nalog, da to kažeš. :-)
Vidovita Marica je tu.
De ne lupaj gluposti dokona zeno.
Tarabica

#17 Re: Diler Željko Marjanović ubio dijete od 14 godina

Post by Tarabica »

Tarabica wrote: Dijete od 14 godina i ne zna bas sta je lose a sta ne. Mnoga dijeca zele da probaju alkohol, zabranjene stvari ali tu su odrasle osobe da im zabrane pristup tome.

Gdje su mu roditelji, kad vec spominjes starije osobe, taj mali se sigurno nije predozirao od prve doze. Zna se kako to kod narkomana ide, traje to doziranje i drogiranje mjesecima, cesto i godinama. I nije neprimjetno, tragovi od igle, mrsavost, uostalom manje vise svi znamo kako izgledaju narkomani.

I mani me te price Zeljko i Mujo, bmk za njegovo ime. Narkoman je sam sebi kriv, i gotovo. Da mi je brat rodjeni, ako se bode, ja bi mu otvoreno rekao da mu je smrt neminovna. Pa na njemu je da vidi sta ce od svog zivota uraditi.

Ko ti kaze da se drogirao godinama? O cemu pricas?
Svoje neznanje i bolesne teorije si pokazao u prethodnim porukama zato je bolje da se poklopis.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#18 Re: Diler Željko Marjanović ubio dijete od 14 godina

Post by mk ultra »

dok ima kupaca biće i prodavača...
Naslovnica

#19 Re: Diler Željko Marjanović ubio dijete od 14 godina

Post by Naslovnica »

Niti jedan diler ne radi bez nekih leđa (policija, političari...), a ovi na veliko imaju dobro dobra leđa. Isto kao i ovaj u mojoj zgradi.
Jedino tako je moguće objasniti da se veća krađa dobije za krađu salame u granapu, nego za pad sa 12kg vutre i boba.
Alibasa

#20 Re: Diler Željko Marjanović ubio dijete od 14 godina

Post by Alibasa »

Dijete nema roditelja, pušto je na milost i nemilost ulice. Kako je došao do tog Željka, ne znamo. Dijete možete prevariti kako hoćete. Možda mu je to dijete raznosalo drogu do drugih kupaca i jednom samo odlučilo da proba i predozira se. Nije Željko kriv što je dijete se predoziralo. Koliko sam čuo, dijete je samo u stanu bilo. Željko je kriv što je narko diler.
sumirprimus

#21 Re: Diler Željko Marjanović ubio dijete od 14 godina

Post by sumirprimus »

ihh zelja jos ziv???
nije prvi put tu reagirala ni policija,ni hitna.. u tom istom stanu..e to je problem...
Orgasmatron

#22 Re: Diler Željko Marjanović ubio dijete od 14 godina

Post by Orgasmatron »

Ne branim nikog ali, ne prodaje smrt već užitak....pa koliko god okrutno zvučalo...
Alibasa

#23 Re: Diler Željko Marjanović ubio dijete od 14 godina

Post by Alibasa »

više tih užitaka jest jednako smrt.
Post Reply