De ba ne supljiraj bezveze. Drzava subvencionira penzionere i ucenike i studente. Sta ti hoces? Da njima poskupis karte ili sta?! I nemoj mi molim te socijale, evo ovdje puna tema ovih koji imaju za ADSL, a nece da placaju kartu. Ovi koji najmanje imaju najmanje se i zale, glavni pljuvaci su bas ovi sto imaju. U ostalom ako neko nema ne znaci da moze uzeti sta god zeli. Kao sto rekoh, ja nemam novca za Audi Q7 pa ga opet ne mogu odvesti zbog toga iz salona Audija. Postoje druge institucije i organizacije koje se bave socijalnim slucajevima, GRAS to nije.slatka_mala wrote:Nije Gras huminitarna organizacija, ali je država ta koja te lopove subvencionira, a ljudima nije obezbjedila pristojan posao da bi mogli da plate tu kartu, a ne da ih izrabljuju svi polupismeni privatnici koji su se nakrali kao i ovi iz Grasa, pa ne znaju sta ce od sebe, pa maltretiraju narod, sto tu subvenciju Grasa ne daju ljudima da imaju za pristojan zivot i ne otvore im firme da mogu da rade, a ne da rasprodaju svu drzavnu imovinu, i zato bolje ti je suti zahvali Bogu sto nisi u poziciji tih ljudi koje ne mogu da plate kartu jer su tu 1,60KM dali svom djetetu da ne gleda kako ostala djeca jedu sendvic i piju sok, a ono nema za to.
Desavanje u tramvaju br3
- zgembo_sa
#476 Re: Desavanje u tramvaju br3
-
febo_acm
#477 Re: Desavanje u tramvaju br3
To Zgemooooooo reciiiiiii im!!!!!

- zgembo_sa
#478 Re: Desavanje u tramvaju br3
Da bi se odrzavalo treba imati pare. A ovdje intelektualci nece da placaju, a ocekuju da dobiju savrsenu uslugu.slatka_mala wrote:Ma kad bi ti to bila poluprazna vozila, ujutru na terminalu na Ilidzi dok ulazis u tramvaj gines bez zrna baruta, jer nemaju dovoljno vozila pa 15 minutu u 7h cekas tramvaj dok vozac popije kafu i smiluje sa da sjedne u tramvaj i radi svoj posao, ili kad se ljudi vracaju s posla od 16-18h bila bi poluprazna vozila, bi ali malo sutra. Ja placam kartu i vozim se grasom jer nemam novaca za taxi ili vlastiti automobil i nemam alternativu nikakvu, i kazem da su najveci lopovi i krkani i samo jednog revizora poznajem koji je kulturan i gospodin. A da odrzavaju svoja vozila ne bi im se raspadala, vec kad se totalno pokvare onda se oni sjete da uloze koju marku u njega, tad ga vec mogu prodati u staro gvozdje, jer tad vise nema popravljanja. A ciscenje ih ne kosta puno, sa malo vode i bilo kakvim sredstvom mogu da ociste vozila a to ne rade, i nek izdvoje malo novaca za jednog dobrog predavaca o licnoj higijeni koji je prijeko potrebno revizorima.PeroKosoric wrote:Rjesenje je vrlo jednostavno: Molimo "putnike"bez karte da napuste vozilo, kako bi GRAS mogaso nas ostale s placenom voznjom udobno prebaciti kud smo naumili.
Na ovaj nacin svi problemi bi se rijesili: lopovi sto ne placaju ne bi imali na sta da se zale (jer se ne voze), a mi ostali sto uredno placamo bismo imali udobna poluprazna vozila (nema lopova da prave guzvu), koja saobracaju po redu voznje po vrlo prihvatljivoj cijeni prevoza. Takodjer problem dzeparosa bi se rijesio, nema guzve, a i lopovi su ostali napolju. GRAS bi beneficirao, jer mu lopovska rulja ne bi razvaljivala amortizere, vrata, preopterecivala motore, i na vlastito zadovoljstvo pruzali bi dobre usluge gradjanima koji su za to spremni platiti. Revizori bi bili fini, jer ne bi imali kome zavrtati ruke
Ako ovj prijedlog ne naidje na ocekivanu podrsku kod lopova, onda neka bar jedan dan naprave "protest" pa ne koriste usluge mrskog nam GRAS-a. Siguran sam da bi kod ostatka populacije ovaj potez naisao na siroko odobravanje.
Posto smo mi bezobrazan narod ovdje samo pali kad te opali po dzepu. Znaci uvesti kazne od 100 KM ko bude uhvacen bez karte, kaznjavati uz asistenciju policije. Jedno godinu dana tako pa ces vidjet koliko ce biti ugodnije putovati tramvajem...
-
febo_acm
#479 Re: Desavanje u tramvaju br3
Da je tebe nešto pitam Zgembo... Da li je po tebi realna cijena jedne karte u iznosu od 1.80KM?
- zgembo_sa
#480 Re: Desavanje u tramvaju br3
Nije, vec sam to rekao. Preskupa je, ali sam isto tako rekao da je preskupa zato sto mi koji je placamo u stvari snosimo troskove prevoza vas koji ne placate.
-
febo_acm
#481 Re: Desavanje u tramvaju br3
Drago mi je da se makar u nečemu slažemo 
-
zijancer
#482 Re: Desavanje u tramvaju br3
ne kontam
kada uđe reva nikada nisam vidjela slučaj da je zapisao vise od dvije osobe 
a trola puna.. nešto nije u redu s tom računicom
ali to je samo jedan od harača
ima onaj vic kad muju zavežu za drvo..
I ain't mujo any more

a trola puna.. nešto nije u redu s tom računicom
ali to je samo jedan od harača
ima onaj vic kad muju zavežu za drvo..
I ain't mujo any more
-
PeroKosoric
#483 Re: Desavanje u tramvaju br3
Hrabro razvalis vrata i junacki pobjegnes prije nego zavrsi?zijancer wrote:ne kontamkada uđe reva nikada nisam vidjela slučaj da je zapisao vise od dvije osobe
a trola puna.. nešto nije u redu s tom računicom![]()
- veljaca
#484 Re: Desavanje u tramvaju br3
1. Ja PLACAM (ne)usluge GRAS-a, tako da ovi koji me zele napasti po tom pitanje - E NEMERE
....
2. Zgembo_Sa, Pero Kosoric, Vares City - imaju sigurno neku vezu sa GRAS-om - ili tu rade oni, ili neko njihov - mogu se kladiti u to - evo ako izgubim KUPUJEM 100 karti GRAS-a ( sta je to meni - nista
)
3. Problem GRAS-a je dublje prirode - Zgembo_Sa, Pero Kosoric, Vares City - znate li da je glavni razlog strajka - na PLATA u GRAS-u - nego nekvalitet i neprofesionalan odnos u firmi ( sofer - inace doba prijatelj od predsjednika jedne stranke - inace moga prijatelja - kaze mi da oni su JAKO NEZADOVOLJNI stanjem prevoznih sredstava i medjuljudskim odnosima u GRAAS-u).
4. Ja nisam ZADOVOLJAN kao korisnik usluga ( KOJE PLACAM ) jer mi nije zagarantovano da u PREDVIDJENO vrijeme dodjem iz tacke A u tacku B. ( a ovo vrijeme je odredio sam GRAS ). Priznam da se to desi u nekih 10-15% mjesecnih voznji - ali IPAK JE TO VELIKI PROCENAT ....
5. Kako karta za 100 m voznje - MOZE KOSTATI kao i karta za 5 km ??????? E zasto se tu ovi iz GRAS-a ( potpomognuti Zgembo_Sa, Pero Kosoric, Vares City ) ne organizuju i nesto ne urade po tom pitanju. Takodje, da ukinu ne voznje ( usljed tehnickih problema - koji mogu biti - ali tu je ALTERNATIVNO vozilo GRAS-a koje mijenja ovo u kvaru ). Ja ODGOVORNO tvrdim da se ove ne voznje UKALKULISU u GRAS-u jer time STEDE ( a ko j.e..... putnike - platili su mjesecnu - to smo svakako naplatili ) .... imaju TAX-i , kako kaze Pero Kosoric ( samo ko ce to onda platiti - trebao bi GRAS - zar ne Pero ???? )
Zgembo_Sa, Pero Kosoric, Vares City - OSTAJTE MI U ZDRAVLJU I VESELJU .....
2. Zgembo_Sa, Pero Kosoric, Vares City - imaju sigurno neku vezu sa GRAS-om - ili tu rade oni, ili neko njihov - mogu se kladiti u to - evo ako izgubim KUPUJEM 100 karti GRAS-a ( sta je to meni - nista
3. Problem GRAS-a je dublje prirode - Zgembo_Sa, Pero Kosoric, Vares City - znate li da je glavni razlog strajka - na PLATA u GRAS-u - nego nekvalitet i neprofesionalan odnos u firmi ( sofer - inace doba prijatelj od predsjednika jedne stranke - inace moga prijatelja - kaze mi da oni su JAKO NEZADOVOLJNI stanjem prevoznih sredstava i medjuljudskim odnosima u GRAAS-u).
4. Ja nisam ZADOVOLJAN kao korisnik usluga ( KOJE PLACAM ) jer mi nije zagarantovano da u PREDVIDJENO vrijeme dodjem iz tacke A u tacku B. ( a ovo vrijeme je odredio sam GRAS ). Priznam da se to desi u nekih 10-15% mjesecnih voznji - ali IPAK JE TO VELIKI PROCENAT ....
5. Kako karta za 100 m voznje - MOZE KOSTATI kao i karta za 5 km ??????? E zasto se tu ovi iz GRAS-a ( potpomognuti Zgembo_Sa, Pero Kosoric, Vares City ) ne organizuju i nesto ne urade po tom pitanju. Takodje, da ukinu ne voznje ( usljed tehnickih problema - koji mogu biti - ali tu je ALTERNATIVNO vozilo GRAS-a koje mijenja ovo u kvaru ). Ja ODGOVORNO tvrdim da se ove ne voznje UKALKULISU u GRAS-u jer time STEDE ( a ko j.e..... putnike - platili su mjesecnu - to smo svakako naplatili ) .... imaju TAX-i , kako kaze Pero Kosoric ( samo ko ce to onda platiti - trebao bi GRAS - zar ne Pero ???? )
- ZZZlica
#485 Re: Desavanje u tramvaju br3
jel' ovo neki citat iz "Lud-zbunjen-normalan"?sofer - inace doba prijatelj od predsjednika jedne stranke - inace moga prijatelja -
Uf, oplakah
-
homar
#487 Re: Desavanje u tramvaju br3
Eto i mene ubaci u tu grupu koji se bore protiv kriminala i papanluka, biti će mi zadovoljstvo.veljaca wrote:1. Ja PLACAM (ne)usluge GRAS-a, tako da ovi koji me zele napasti po tom pitanje - E NEMERE![]()
![]()
![]()
....
2. Zgembo_Sa, Pero Kosoric, Vares City - imaju sigurno neku vezu sa GRAS-om - ili tu rade oni, ili neko njihov - mogu se kladiti u to - evo ako izgubim KUPUJEM 100 karti GRAS-a ( sta je to meni - nista![]()
![]()
![]()
)
Ovdje imamo dvije stvari: Prva - plaćanje usluga grasa i Druga-kvalitet usluga grasa i cijena za tu uslugu. Papanluk neplaćanja vožnje u gradskom saobraćaju prisutan je samo u Sarajevu u cijeloj BiH pa i šire. Većina onih koji ne plaćaju usluge isti se ponašaju nekulturno u vozilima, šaraju po sjedištima, bacaju otpatke i sl. Ova grupa traži širi krug ljudi kako bi od Sarajeva napravila džunglu, kako bi u gradu vladao zakon jačeg, kako bi u vozilima red zavodili primitivci sa "bokserima" i noževima. Jako opasna teza koju zagovarate, to vam neće proći jer ljudi žele kulturu ponašanja a ne kulturu brđana.
Što se tiče kvaliteta usluga one ne zadovoljavaju standarde koje zaslužuje jedan glavni grad, a cijene su previsoke. Kako se izboriti za bolji kvalitet i niže cijene? To sigurno nije neplaćanje usluga, jer tom metodom pali bi još u veću provaliju. Rješenje je u uvođenju konkurentnih firmi, kao i rješenje je u jednom sveobuhvatnom Programu koji bi izradili stručnjaci svih profila i ponudili Vladi Kantona Sarajevo.
A šta mogu uraditi građani? Izvršiti pritisak na vladu Kantona Sarajevo da se odmah uhvati u koštac sa ovim problemom i dati im rok od 30 dana da ponude rješenje. Ukoliko to ne učine organizovati masovne proteste i smijeniti vladu.
- zgembo_sa
#488 Re: Desavanje u tramvaju br3
Dobro, to smo shvatili.veljaca wrote:1. Ja PLACAM (ne)usluge GRAS-a, tako da ovi koji me zele napasti po tom pitanje - E NEMERE![]()
![]()
![]()
....
Ti covjece imas neki problem. Mislim, ako ces mirnije spavat ti vjeruj u sta god hoces. Nemam ja namjeru da te razuvjeravam, samo bi volio da razmislis o tome sto govoris, jer ispada da covjek ne moze samo iz postenja govoriti da treba placati karte, vec mora imati nekog interesa. Meni to zvuci bolesno.veljaca wrote:2. Zgembo_Sa, Pero Kosoric, Vares City - imaju sigurno neku vezu sa GRAS-om - ili tu rade oni, ili neko njihov - mogu se kladiti u to - evo ako izgubim KUPUJEM 100 karti GRAS-a ( sta je to meni - nista![]()
![]()
![]()
)
Pa ko je spominjao plate?! Plate su sasvim solidne u Grasu, nemaju razlog da zbog njih strajkuju. Koliko sam vidio prvi razlog je bio sto im se ne uplacuju doprinosi, pa onda neodrzavanje vozila i sina. Naravno da su vozila u losem stanju, pa nema se para za popravak. Zato treba napraviti rigorozni sistem kontrole gdje se nece moci desiti da bilo ko udje u vozilo bez karte. Ja vjerujem da sad ima sigurno barem 30% ovih koji se voze bez karte. Sasvim solidna lova koja bi mogla otici na odrzavanje vozila...veljaca wrote:3. Problem GRAS-a je dublje prirode - Zgembo_Sa, Pero Kosoric, Vares City - znate li da je glavni razlog strajka - na PLATA u GRAS-u - nego nekvalitet i neprofesionalan odnos u firmi ( sofer - inace doba prijatelj od predsjednika jedne stranke - inace moga prijatelja - kaze mi da oni su JAKO NEZADOVOLJNI stanjem prevoznih sredstava i medjuljudskim odnosima u GRAAS-u).
Ako nisi zadovoljan onda se zali Grasu, imas na to pravo jer uredno placas kartu. Sto se tice predvidjenog vremena niko ti u svijetu ne moze garantovati da ces gradskim prevozom stici tacno u odredjeno vrijeme. Kasnjenja imas u svim javnim prevozima na planeti. Vozila se kvare, desavaju se sudari itd. Ne znam koliki je procenat, ako postoji sumnja da se to radi namjerno onda se zali.veljaca wrote:4. Ja nisam ZADOVOLJAN kao korisnik usluga ( KOJE PLACAM ) jer mi nije zagarantovano da u PREDVIDJENO vrijeme dodjem iz tacke A u tacku B. ( a ovo vrijeme je odredio sam GRAS ). Priznam da se to desi u nekih 10-15% mjesecnih voznji - ali IPAK JE TO VELIKI PROCENAT ....
Ja mogu uraditi isto sto i ti i nista vise. I ja se slazem da sistem naplate nije pravedan, da to moze bolje. Samo treba imati u vidu da je nama problematicno samo placanje karte, a baska njeno trajanje. Ljudi nalaze 1001 razlog da ne kupe kartu i to ce se tesko promijeniti. Treba promijeniti svijest gradjana koji si daju za pravo da koriste usluge prevoza (kakav god on bio) bez placanja. To je osnov svega.veljaca wrote:5. Kako karta za 100 m voznje - MOZE KOSTATI kao i karta za 5 km ??????? E zasto se tu ovi iz GRAS-a ( potpomognuti Zgembo_Sa, Pero Kosoric, Vares City ) ne organizuju i nesto ne urade po tom pitanju.
Alternativna vozila postoje i koriste se, to sam vidio. Ali nemoj ni ti ocekivati nemoguce. Vozilo ne moze od garaze do Podhrastova doci za manje od 20-30 minuta.veljaca wrote:Takodje, da ukinu ne voznje ( usljed tehnickih problema - koji mogu biti - ali tu je ALTERNATIVNO vozilo GRAS-a koje mijenja ovo u kvaru ). Ja ODGOVORNO tvrdim da se ove ne voznje UKALKULISU u GRAS-u jer time STEDE ( a ko j.e..... putnike - platili su mjesecnu - to smo svakako naplatili ) .... imaju TAX-i , kako kaze Pero Kosoric ( samo ko ce to onda platiti - trebao bi GRAS - zar ne Pero ???? )
Zivio i ti nama.veljaca wrote:Zgembo_Sa, Pero Kosoric, Vares City - OSTAJTE MI U ZDRAVLJU I VESELJU .....
- schtab
#489 Re: Desavanje u tramvaju br3
homar wrote: A šta mogu uraditi građani? Izvršiti pritisak na vladu Kantona Sarajevo da se odmah uhvati u koštac sa ovim problemom i dati im rok od 30 dana da ponude rješenje. Ukoliko to ne učine organizovati masovne proteste i smijeniti vladu.
ti ko' da ne zivis u Sarajevu, cuj proteste
-
zijancer
#490 Re: Desavanje u tramvaju br3
a-a provjeravam kako stoji sa sivim celijama .. hmm (ili je i on Svejk
)
Last edited by zijancer on 13/04/2009 11:50, edited 1 time in total.
- veljaca
#491 Re: Desavanje u tramvaju br3
Na svu srecu - NEMAM PROBLEM. Samo iznosim svoj stav. Ako ti smatras da to nije korektno - TI IMAS PROBLEM. Govoriti meni o postenju - koji PLACA sve sto treba platiti je krajnje nekorektno. Ima i ona " vojnik o skracenju a kurva o postenju ...." - ovo onako uopsteno.zgembo_sa wrote:
Ti covjece imas neki problem. Mislim, ako ces mirnije spavat ti vjeruj u sta god hoces. Nemam ja namjeru da te razuvjeravam, samo bi volio da razmislis o tome sto govoris, jer ispada da covjek ne moze samo iz postenja govoriti da treba placati karte, vec mora imati nekog interesa. Meni to zvuci bolesno.
Ja ZELIM da ONO STO PLATIM - DOBIJE ADEKVATNU USLUGU. Ne briga me za te koji na placaju - to je PROBLEM GRAS-a. a moj je PROBLEM ne dobijanje KVALITETNE usluge ...
- zgembo_sa
#492 Re: Desavanje u tramvaju br3
Boga mi je to problem svih nas. Prvi ti podrzavas svog sina koji ne placa kartu, pa eto ti placas za njega.veljaca wrote:Na svu srecu - NEMAM PROBLEM. Samo iznosim svoj stav. Ako ti smatras da to nije korektno - TI IMAS PROBLEM. Govoriti meni o postenju - koji PLACA sve sto treba platiti je krajnje nekorektno. Ima i ona " vojnik o skracenju a kurva o postenju ...." - ovo onako uopsteno.zgembo_sa wrote:
Ti covjece imas neki problem. Mislim, ako ces mirnije spavat ti vjeruj u sta god hoces. Nemam ja namjeru da te razuvjeravam, samo bi volio da razmislis o tome sto govoris, jer ispada da covjek ne moze samo iz postenja govoriti da treba placati karte, vec mora imati nekog interesa. Meni to zvuci bolesno.
Ja ZELIM da ONO STO PLATIM - DOBIJE ADEKVATNU USLUGU. Ne briga me za te koji na placaju - to je PROBLEM GRAS-a. a moj je PROBLEM ne dobijanje KVALITETNE usluge ...
-
PeroKosoric
#493 Re: Desavanje u tramvaju br3
Veljaca, vecina tvojih problema ne potice od Zgembe, Pere i Varesa. Za problem koga si i ti svjedok (los kvalitet usluga, lose stanje vozila i sina) nisu krivi Zgembo, Pero i Vares, nego kradljivacka rulja sto ne placa voznju (da li ono tvoj sin spada medju njih), koji razvaljuju vrata, prave nepotrebne guzve (jer im je mrsko ici pjeske jednu stanicu, za koju ne plate -- valjda si na to mislio kad si pominjao cijenu za onih 100m), garant pljuju po podu, dzepare, i smatraju normalnim da svoje "pravo" na neplacanje odbrane silom, "jer su malo krupniji".veljaca wrote:1. Ja PLACAM (ne)usluge GRAS-a, tako da ovi koji me zele napasti po tom pitanje - E NEMERE![]()
![]()
![]()
....
2. Zgembo_Sa, Pero Kosoric, Vares City - imaju sigurno neku vezu sa GRAS-om - ili tu rade oni, ili neko njihov - mogu se kladiti u to - evo ako izgubim KUPUJEM 100 karti GRAS-a ( sta je to meni - nista![]()
![]()
![]()
)
Veljaca, prvo se dogovori sa stabom, zijancerom, i svojim djetetom, koji ne placaju i tako kradu i od GRAS-a i od nas sviju ostalih, pa onda mozemo protabiriti ko ima prijateljske i porodicne odnose sa radnicima GRAS-a i njihovim prijateljima sefovima stranaka.
Sto se taksija tice, koliko je tvoj sin para "ustedio" na GRAS-u, mogao bi sebi priustiti koju voznju taksijem povremeno...
-
slatka_mala
#494 Re: Desavanje u tramvaju br3
Koje studente i ucenike drzava subvencionira? Da ih subvencionira ne bi placali nebulozne cijene za karte. Nikada nicije nisam nista uzela, niti to zelim, niti mi treba. A ti nauci se normalno kimunicirat, mogao bi i ti malo na casove kulture sa revizorima Grasa. Jako si bezobrazan i ruzno se ophodis prema ljudima koji ne misle kao ti, i nemoj drugima drzat lekciju o lijepom i pristojnom ponasanju, kad se ni ti sam ne znas tako ponasat.zgembo_sa wrote:De ba ne supljiraj bezveze. Drzava subvencionira penzionere i ucenike i studente. Sta ti hoces? Da njima poskupis karte ili sta?! I nemoj mi molim te socijale, evo ovdje puna tema ovih koji imaju za ADSL, a nece da placaju kartu. Ovi koji najmanje imaju najmanje se i zale, glavni pljuvaci su bas ovi sto imaju. U ostalom ako neko nema ne znaci da moze uzeti sta god zeli. Kao sto rekoh, ja nemam novca za Audi Q7 pa ga opet ne mogu odvesti zbog toga iz salona Audija. Postoje druge institucije i organizacije koje se bave socijalnim slucajevima, GRAS to nije.slatka_mala wrote:Nije Gras huminitarna organizacija, ali je država ta koja te lopove subvencionira, a ljudima nije obezbjedila pristojan posao da bi mogli da plate tu kartu, a ne da ih izrabljuju svi polupismeni privatnici koji su se nakrali kao i ovi iz Grasa, pa ne znaju sta ce od sebe, pa maltretiraju narod, sto tu subvenciju Grasa ne daju ljudima da imaju za pristojan zivot i ne otvore im firme da mogu da rade, a ne da rasprodaju svu drzavnu imovinu, i zato bolje ti je suti zahvali Bogu sto nisi u poziciji tih ljudi koje ne mogu da plate kartu jer su tu 1,60KM dali svom djetetu da ne gleda kako ostala djeca jedu sendvic i piju sok, a ono nema za to.
- zgembo_sa
#495 Re: Desavanje u tramvaju br3
Sve i jednog koji donese potvrdu.slatka_mala wrote:Koje studente i ucenike drzava subvencionira? Da ih subvencionira ne bi placali nebulozne cijene za karte.
Komuniciram ja sasvim normalno, samo je tebi i slicnima normalno biti kriminalac pa kad vam neko objelodani bolnu istinu onda to dozivite kao uvredu. I obrisi sline kad se obracas starijem, hajd uzdravlje.slatka_mala wrote:Nikada nicije nisam nista uzela, niti to zelim, niti mi treba. A ti nauci se normalno kimunicirat, mogao bi i ti malo na casove kulture sa revizorima Grasa. Jako si bezobrazan i ruzno se ophodis prema ljudima koji ne misle kao ti, i nemoj drugima drzat lekciju o lijepom i pristojnom ponasanju, kad se ni ti sam ne znas tako ponasat.
-
febo_acm
#496 Re: Desavanje u tramvaju br3
Ja sam nakon razmjene postova sa Zgembom shvatio da sam kriminalac i sada se liječim.
- zgembo_sa
#497 Re: Desavanje u tramvaju br3
Aferim. Spoznja o tome je vec veliki korak naprijed. Zelim ti brzu i uspjesnu rehabilitaciju.AMD wrote:Ja sam nakon razmjene postova sa Zgembom shvatio da sam kriminalac i sada se liječim.
-
febo_acm
#498 Re: Desavanje u tramvaju br3
Hvala. Evo primjetio sam i prvi napredak. Recimo danas kad sam vidio revizore nisam reko NEAM kartu, nego sam izašo iz tramvaja i ušao u drugi tramvaj. Ja se nadam da ću ozdraviti brzo 
- hakazvaka
#499 Re: Desavanje u tramvaju br3
Put je obicno dug i tezak, al vazno je da si spoznao greskuAMD wrote:Hvala. Evo primjetio sam i prvi napredak. Recimo danas kad sam vidio revizore nisam reko NEAM kartu, nego sam izašo iz tramvaju i ušao u drugi tramvaj. Ja se nadam da ću ozdraviti brzo
samo polako
- Sunrise00
#500 Re: Desavanje u tramvaju br3
Najbolja metoda je skrenuti pogled. Mobitel je odlicna stvarAMD wrote:Hvala. Evo primjetio sam i prvi napredak. Recimo danas kad sam vidio revizore nisam reko NEAM kartu, nego sam izašo iz tramvaja i ušao u drugi tramvaj. Ja se nadam da ću ozdraviti brzo