Desavanje u tramvaju br3

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
PeroKosoric

#426 Re: Desavanje u tramvaju br3

Post by PeroKosoric »

AMD wrote:Prati malo Zgembo šta pišem, ako neko treba odrasti to si ti. Navodio sam ti primjer, nije istina da isti ljudi drže sve državne firme. To je dokaz kolko neznaš, a misliš da znaš. Ti bi želio da znaš, ali ti ipak neznaš.

Pero kralju, šta ja kradem od tebe? Ne kradem ja od tebe, država krade od tebe! Razlika između mene i tebe je ta što mene vrijeđa lopovluk i loša usluga. Ja hoću bolju uslugu za svoje pare. Da sam ja reko ne plaćam ništa pa da me pljujete uredu, ali ja plaćam sve što meni odgovara i što je u granicama razuma. Plaćam ADSL 52,5 KM, skupo jeste, ali barem je pouzdana usluga. HS sam plaćao 35 KM i otkazao sam ih jer mi je loša usluga. Dakle, nije poenta u 2 KM za tramvajsku kartu, nego odnos cijena-usluga.
Idi pjeske.

I nije samo ono sto sam ti maloprije napisao.

Svi se ovdje kunemo u jednu-nam-jedinu, ali cemo odmah pljunut na svaku njenu instituciju.
Gradski prevoz!
Idi bolan pred Skupstinu i trazi svoja politicka prava i nemoj pljuvat na ljude slicne sebi sto se trude da zarade pare za svoje porodice!
U kojoj ti firmi radis? Da tebe pljackaju kao sto papci pljackaju GRAS! I da ti jos traze bolju uslugu, a ne placaju ni ono sto im das!
Ko je ovdje lud? Plati pa klati.
Vares City

#427 Re: Desavanje u tramvaju br3

Post by Vares City »

slatka_sa wrote:
Vares City wrote:Pa i ti vares izgleda hvatas na te svoje cm i kile? Neko rece "drago mi je da si se snasao" a meni se cini da i nije neko snalazenje otici vani i voziti tramvaj ili bus. (neznam sta vozis) Mislim da ti nisi bas kompetentan da nam ovdje palis i gasis svijetlo i zavodis red. Takvi kao ti su najhrabriji sa distance od 1400km! Ako se ne varam radis u Svajcarskoj pa me interesuje smijes li nekom Svajcarcu kako ti kazes "ugasiti svijetlo" jer bi te sa noge ne nogu deportovali u Bosnu?
Vares City wrote:Sta jato po tebi "hvatam",osim sto reagujem na nepravdu i silu kabadahijsku.
Ja se nisam "snasao"nego sam otisao prije 21 godinu a jedan od razloga mog olaska je nepravda.
Radim svoj posao posteno(vozim i troley i autobus)kao i mnogi drugi stranci u ovoj zemlji,i da si malo pazljivije procitao/la moje postove bilo bi ti jasno da se to "gasenje svjetla" odnosi na nesto sasvim drugo :-)
Redovno to radim jer je to sastavni dio mog posla i to u 70-80% slusajeva Svicarcima!!!
I jos me nisu deportovali :dance:
A ti,eto prvi post pa bi neke lekcije,...... :-)
Takvim kao ti cu uvijek rado dijeliti lekcije jer mi je pun k...c tih sto su se odavde ispalili kada je bilo najteze i cijelo vrijeme nam sole pamet sta kako sa velike distance. Skontala sam ja odlicno na sta si mislio sa ovim "gasenje svijetla", netrebas mi ti to reci.
Ti curo il' neces il' ne znas citati,matere mi!!!!!!!
Ko se to ispalio kad je bilo najteze?!!!?
Ja sam curo draga,damo, djevojko, curice,zeno,babo,dijete OTISAO,odvezao se vozom sa jednom torbicom u ruci kad je vecini u SFRJ,SRBiH bilo NIKAD BOLJE!!!!!!!
To ti mogu potvrditi oni koji ta vremena pamte,...
PeroKosoric

#428 Re: Desavanje u tramvaju br3

Post by PeroKosoric »

Vares City wrote: ....To ti mogu potvrditi oni koji ta vremena pamte,...
Vares = Dobar covjek
Vares City

#429 Re: Desavanje u tramvaju br3

Post by Vares City »

PeroKosoric wrote:
Vares = Dobar covjek
Pero jarane,evo sad s posla,citam ovih par novih stranica,....
Jel' moguce da "lopovi" optuzuju "kriminalce" :D
Radim taj .ebeni posao,i eto od prekjuce me slomise da radim i kao kontrolor,sto mi u isti moment i nije bilo drago,..
A vjeruj mi nakon procitanih zadnjih postova nekih od ovih kokosara koji traze dlaku u jajetu za neke svoje sitne "profite"nije mi ni zao,a odbijao sam puno godina,..
Najvise iz sazaljenja,....
Ovdje to nije nesto u takvim omjerima da bi bilo alarmantno,ali ima hajvana koji bi da im titras .ajca,da se .ebu a da im ne .de,.....
Kad kontrolor nekog nade bez karte,po svim pravilima bi ta osoba trebala da se STIDI,a u BiH je to ponos,..NAOPAKO,...
Moj najbolji jaran dode da se vozi par krugova sa mnom,da malo popricamo usput,ali prvo KUPI KARTU i to uredno plati svom najboljem jaranu!
I vozaci i kontrolori samo rade posao za koji su placeni i jos vise.
Na par stranica prije,"NEKO" me pokusa isprovocirati opaskom u vezi sa slucajem pok.Denisa,......Gdje si bio kad su Denisa,....Daleko na zalost,daleko,...
Da sam ja bio tada vozac tog tramvaja mozda bi pok.Denis bio ziv,mastao o svojim zivotnim ciljevima,volio zivot koji je tek bio pred njim,....
Prekidose to kabadahije,papci,kokosari koji ni karte ne kupise a dijete iskasapise,....
Svasta su u stanju da urade "beskartasi"samo nemaju "ideje".uda za ono pravo,..Pred skupstinu,ne treba karta al' treba .uda

PERO,ZGEMBO,.......SVAKA CAST!!!!
PeroKosoric

#430 Re: Desavanje u tramvaju br3

Post by PeroKosoric »

Vares City wrote:
PeroKosoric wrote:
Vares = Dobar covjek
Pero jarane,evo sad s posla,citam ovih par novih stranica,....
Vares, dzaba im je. Koliko god njih ima u jadnim bijelim carapicama sto ne placaju karte, bice nas vise sto placamo. Onda ce oni plakat sto im zavrcu ruke, ili se hvaliti sto su veci, pa im ne mogu zavrtat ruke, ali ce na kraju ostat mali sitni lopovcici koji kradu jedan zarez sesdest konvertibilnih marki za neku svoju jadnu pravdu, jer trolejbus moze da primi samo onoliko naroda i ne moze vise.

Za sve su krivi soferi koji moraju jesti svoj topli obrok u autobusu i, zamisli, pricat s kontrolorima ili kondukterima, a nemaju vremena da posjete zubara pa su i krezavi.
Ripicipi

#431 Re: Desavanje u tramvaju br3

Post by Ripicipi »

Nevjerovatno zvuci da ljudski um ne moze shvatiti da je to sto ih "neko" preveze sa "Ilidje do Skenderije" USLUGA :?
Bezobrazno se zanemaruje najbitnija cinjenica...NISTE MORALI PJESACITI, nego vas je "neko" prevezao. Zar to nije usluga samo po sebi? :roll:
Last edited by Ripicipi on 11/04/2009 12:36, edited 1 time in total.
schtab

#432 Re: Desavanje u tramvaju br3

Post by schtab »

vama jos nije dosadilo ponavljati isto :lol: :lol:
zgembo_sa

#433 Re: Desavanje u tramvaju br3

Post by zgembo_sa »

Ma dzaba ovdje pricat, papak ostaje papak. Ne mozes ti njega ubijedit ni u sta. On je ponosan sto je papak. Covjece na sta je ovo drustvo spalo :roll:
zijancer

#434 Re: Desavanje u tramvaju br3

Post by zijancer »

Pero Kosoric = Fair Life ?
podsjecas me na njega :-? :P hocu reci imam isti QWHT$%DFG osjecaj dok vas citam :-?
febo_acm

#435 Re: Desavanje u tramvaju br3

Post by febo_acm »

Ja sam vam već reko, zgembo i kompanija samo se nastavite uvlačiti jedni drugima u šupak xD
febo_acm

#436 Re: Desavanje u tramvaju br3

Post by febo_acm »

zgembo_sa wrote:Ma dzaba ovdje pricat, papak ostaje papak. Ne mozes ti njega ubijedit ni u sta. On je ponosan sto je papak. Covjece na sta je ovo drustvo spalo :roll:

Vidiš koliko si ti zaostao? Kada nemaš nijedan valjan argument, onda ćeš početi da vrijeđaš. A pričaš kako je društvo spalo na nešto. Cilj diskusije nije da ti mene ubjeđuješ u nešto, niti oni koji se tebi uvalče u šupak, a i ti njima, nego konstruktivan dijalog. Ali ti neznaš šta je to. Nego kad neznate šta ćete, onda stiže podrška i vrijeđanje drugih. Samo budala sam što se raspravljam sa plaćinicima xD
zgembo_sa

#437 Re: Desavanje u tramvaju br3

Post by zgembo_sa »

Ma kakav konstruktivan dialog sa kriminalcem koji se ponosi svojim kriminalom :lol:
febo_acm

#438 Re: Desavanje u tramvaju br3

Post by febo_acm »

Pa kad ja mogu pričati sa tobom, koji mentalno zaostao, zašto ti nebi mogao pričati sa kriminalcem?
zgembo_sa

#439 Re: Desavanje u tramvaju br3

Post by zgembo_sa »

hahaha gdje si intelektualac :lol: :lol: :lol:
sadeta

#440 Re: Desavanje u tramvaju br3

Post by sadeta »

PeroKosoric wrote:
sadeta wrote:
sadeta wrote:
ti imas problem.
Sadeta, vjerujes li u Alaha?
Treba li lopovima frke ruka?
PeroKosoric wrote:
slatka_sa wrote:
Zgembo neznam odkud ti tolika sloboda da kazes "joj blesave zene"? Ovdje citavo vrijeme valjas gluposti i jedno te isto pises po sto puta. Brate ako se tebi placa karta placaj. Pravis se pametan i svakome solis pamet sta treba da radi. Izadji malo vani druzi se nadji trebu, malo ohladi ovdje.
Sadeta neznam odkud ti tolika sloboda da kazes "vajas gluposti"? Ovdje citavo vrijeme valjas gluposti i jedno te isto pises po sto puta. Brate ako se tebi ne placa karta ne placaj. Pravis se pametna i svakome solis pamet sta treba da radi. Izadji malo vani druzi se nadji momka, malo ohladi ovdje.

ti imas problem. :D :D :D :D :lol:
da nije smijesno bilo bi zalosno.
p.s. ne nalazi mi se momak, jer sam vjerna muzu. a ti bi mogao razgulit vani petkom navece i naci sebi drustvo a ne u pola jedan ujutru meni, koju u zivotu vidio nisi a pravis se da znas svaki detalj o meni pa cak i moje bracno stanje, savjetovat sta da radim. get a life pero, jos jednom (ako ne znas sta znaci, zalio si se vec jednom, idi na http://www.eudict.com)
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#441 Re: Desavanje u tramvaju br3

Post by PipiDugaDevetka »

U četvrtak 26. marta 2009.g. oko 17 sati u autobusu zvanom Komercijala i to bus-evi broj 822 i 823 GRASovci vratili, meni nepoznatom mladiću, zaboravljeni digitalni fotoaparat.

Proslijediti šefovima GRAS AUTOBUSA vrijeme i brojeve autobusa da ih barem pohvale.

Bljedoliki, nervozni mladić ostavio torbicu u jednom od ovih autobusa, a ušao u drugi da pita da li je neko našao foto-aparat, te putem radio-veze pronašli torbicu i dogovorili se gdje da preuzme torbicu sa foto-aparatom.
:thumbup: :bih:
zgembo_sa

#442 Re: Desavanje u tramvaju br3

Post by zgembo_sa »

Ma ne vjerujem, sandzosi su to :D
PeroKosoric

#443 Re: Desavanje u tramvaju br3

Post by PeroKosoric »

...
Malo phpBB poludio?
Last edited by PeroKosoric on 11/04/2009 22:15, edited 4 times in total.
PeroKosoric

#444 Re: Desavanje u tramvaju br3

Post by PeroKosoric »

PipiDugaDevetka wrote:U četvrtak 26. marta 2009.g. oko 17 sati u autobusu zvanom Komercijala i to bus-evi broj 822 i 823 GRASovci vratili, meni nepoznatom mladiću, zaboravljeni digitalni fotoaparat.

Proslijediti šefovima GRAS AUTOBUSA vrijeme i brojeve autobusa da ih barem pohvale.

Bljedoliki, nervozni mladić ostavio torbicu u jednom od ovih autobusa, a ušao u drugi da pita da li je neko našao foto-aparat, te putem radio-veze pronašli torbicu i dogovorili se gdje da preuzme torbicu sa foto-aparatom.
:thumbup: :bih:
Bljedoliki? :lol: Haug! Jesi li platio kartu :)
Bravo vozaci. Sadeta, schtab, sunrise i sijancer ;) (CCCC), na njihovu veliku zalost, nisu bili na licu mjesta :( Torbica bi nestala i vozaci, kotrolori, GRAS i sandzosi bi bili krivi.
Irm@

#445 Re: Desavanje u tramvaju br3

Post by Irm@ »

puno mojih prijateljica su imale neugodna iskustva sa uistinu moram reci divljacima koji rade kao revizori...
situacija 1 ugl... prijateljica se vozils od marin dvora do skenderije... revizori su usli na marin dvoru... i trazili kartu prijateljica je rekla da nema i da izlazi na skenderiji ali da ce svejedno kupiti kartu jer je tek usla u tramvaj... jedan od njih je krenuo sa njom do vozaca i kad je kupila kartu revizor joj je uzeo kartu i kako je vidio licnu trazio podatke i da plati dopunsku kartu od 20 i nest... ugl nakon sto se raspravljala s njima na tramvajskoj stanici na skenderiji napisali su joj kaznu od 100 i nest KM...stoka bezobrazna...
situacija 2... prijateljici su dosli prijatelji iz Zagreba i maltretirali su ih jer nisu ponistili kartu... te su im oni nazalost platili tu dopunsku kartu jer ih se bilo sramota raspravljati...
situacija 3: 2 prijateljice su revizori drzali u tramvaju do zeljeznicke nisu dali vozacu da otvori vrata jer nisu imale karte...
ali bash mi nije jasno kako im nije palo na pamet da zovu policiju stoki bezobraznoj...koja se izivljava na djevojkama
zgembo_sa

#446 Re: Desavanje u tramvaju br3

Post by zgembo_sa »

Sta je od ovoga izzivljavanje? Nikakvog nasilja, samo trazenje da putnik plati za uslugu. Koliko je to postalo nonsalantno, njima je sasvim normalno vozati se tramvajem bez karte, pa im je onda izzivljavanje kad ti revizor naplati kaznu za to.
Ripicipi

#447 Re: Desavanje u tramvaju br3

Post by Ripicipi »

zgembo_sa wrote:Sta je od ovoga izzivljavanje? Nikakvog nasilja, samo trazenje da putnik plati za uslugu. Koliko je to postalo nonsalantno, njima je sasvim normalno vozati se tramvajem bez karte, pa im je onda izzivljavanje kad ti revizor naplati kaznu za to.
Ali one "samo" nisu imale katru, zar je ta karta toliko bitna :?

:lol:
PeroKosoric

#448 Re: Desavanje u tramvaju br3

Post by PeroKosoric »

potres_mozga wrote:
zgembo_sa wrote:Sta je od ovoga izzivljavanje? Nikakvog nasilja, samo trazenje da putnik plati za uslugu. Koliko je to postalo nonsalantno, njima je sasvim normalno vozati se tramvajem bez karte, pa im je onda izzivljavanje kad ti revizor naplati kaznu za to.
Ali one "samo" nisu imale katru, zar je ta karta toliko bitna :?

:lol:
Reve su u tu da kontrolisu da li putnici imaju mladi krompir, praziluk i paprike u cekerima.
schtab

#449 Re: Desavanje u tramvaju br3

Post by schtab »

PeroKosoric wrote: Bljedoliki? :lol: Haug! Jesi li platio kartu :)
Bravo vozaci. Sadeta, schtab, sunrise i sijancer ;) (CCCC), na njihovu veliku zalost, nisu bili na licu mjesta :( Torbica bi nestala i vozaci, kotrolori, GRAS i sandzosi bi bili krivi.
pero to ti mene lopovom nazivas, vec jednom sam ti reko da me ne spominjes, ako imas sta reci bujrum pp pa da rijesimo problem :!: :!:

a jedino sto valja od grasove usluge je komercijala...da je Bogdom sve onako...
PeroKosoric

#450 Re: Desavanje u tramvaju br3

Post by PeroKosoric »

schtab wrote:
PeroKosoric wrote: Bljedoliki? :lol: Haug! Jesi li platio kartu :)
pero to ti mene lopovom nazivas,
Nazivam.
Locked