Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
luckylaka

#176 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.

Post by luckylaka »

SSemir wrote:zamisli zviz da tvoja braca danci saznaju da ti pises na bosanskom po bosanskim forumima. zamisli te sramote da danci otkriju da ti pricas jezikom ljudi koji ti se gade i od kojih se svim silama zelis razlikovati. ne znam, ja da sam na tvom mjestu ja bi razmislio da li da nastavim pisati na ovom forumu
imam osjecaj da bi ovaj tip bio najsretniji kada bi sve bosance protjeralo iz Danske,Svedske,Norveske...I da on sam ostane tamo.Koji tip jebo te.Ni s kim :-)
bingov buraz

#177 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.

Post by bingov buraz »

Koji kurac ih salju nama,pa nije sa 11 bio pljackas vec je to gore postao, a drago im kad dobiju Ibrahimovica.

:mrgreen:
spreca

#178 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.

Post by spreca »

bingov buraz wrote:Koji kurac ih salju nama,pa nije sa 11 bio pljackas vec je to gore postao, a drago im kad dobiju Ibrahimovica.

:mrgreen:
:thumbup: :lol:
Better Man

#179 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.

Post by Better Man »

Šta hoće ovaj lik iz priče? Goli kriminalac koje g treba dobro pendrekom nalemati i trajno mu zabraniti ulazak u bilo koju zemlju Evrope i svijeta i poslati ga jedno 10 godina na hlađenje u zatvor.
bingov buraz

#180 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.

Post by bingov buraz »

Better Man wrote:Šta hoće ovaj lik iz priče? Goli kriminalac koje g treba dobro pendrekom nalemati i trajno mu zabraniti ulazak u bilo koju zemlju Evrope i svijeta
A gdje da zivi,u vakumu?
agnostic_front

#181 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.

Post by agnostic_front »

luckylaka wrote:
SSemir wrote:zamisli zviz da tvoja braca danci saznaju da ti pises na bosanskom po bosanskim forumima. zamisli te sramote da danci otkriju da ti pricas jezikom ljudi koji ti se gade i od kojih se svim silama zelis razlikovati. ne znam, ja da sam na tvom mjestu ja bi razmislio da li da nastavim pisati na ovom forumu
imam osjecaj da bi ovaj tip bio najsretniji kada bi sve bosance protjeralo iz Danske,Svedske,Norveske...I da on sam ostane tamo.Koji tip jebo te.Ni s kim :-)
Ne bi on sve, možda bi ostavio onih par hiljda bauštelaca, kojim je našao posao.

Zviz :thumbup:
luckylaka

#182 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.

Post by luckylaka »

Better Man wrote:Šta hoće ovaj lik iz priče? Goli kriminalac koje g treba dobro pendrekom nalemati i trajno mu zabraniti ulazak u bilo koju zemlju Evrope i svijeta i poslati ga jedno 10 godina na hlađenje u zatvor.
:lol: :lol: Pa gdje ces sa covjekom nije riba il ptica mora negdje :D
Better Man

#183 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.

Post by Better Man »

Pa lijepo u zemlju odakle dolazi i to pravac na robiju.
sha_ba

#184 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.

Post by sha_ba »

Better Man wrote:Pa lijepo u zemlju odakle dolazi i to pravac na robiju.
a zasto na robiju? mislis preventivno? :mrgreen:
bingov buraz

#185 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.

Post by bingov buraz »

Odlucno protestujem protiv vracanja bjelosvjetskih kriminalaca u zemlju gdje su samo rodjeni,ne trebaju ga Danci hraniti u zatvoru a trebam ja je li...pitam ja vas gospodo!?
Kurjakk

#186 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.

Post by Kurjakk »

ja mislim da on treba ostati u danskoj, da ga vrijedni zviz hrani, jer ga je zvizova danska kriminalom dojila :D
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#187 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.

Post by Zviz »

Evo gledam dokumentarac i jedem kokice... Jao debila.
doboj71

#188 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.

Post by doboj71 »

dabogda se udavio ,uhljupe. :D
Zviz

#189 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.

Post by Zviz »

Auuuu mirza puko skroz, javno na tv prijeti, da ce se ubiti i druge ako ga budu izbacivali iz danske, da ce napraviti terror. Oj majo, sad je debata na tv o ovom a sutra novine ce biti pune.
Zviz

#190 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.

Post by Zviz »

Danska konzervativna stranka trazi da ovi budu u zatvoru u bih, i da bih to cini inace ce tesko napredovati u euro integracijama, ako konzervativna stranka bude u koaliciji. I postavlja se pitanje viza.deportacija u bih ide samo ako vlasti bih pristanu.
bingov buraz

#191 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.

Post by bingov buraz »

Ne treba nam hvala lijepo,imamo svojih krimosa i previse.
Zviz

#192 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.

Post by Zviz »

Po mojem misljenju BiH pristaje, jer nema izbora, inace danska mozda kaze, vize... Ko zna.
jao_situacije

#193 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.

Post by jao_situacije »

Evo ja sam malo razmišljao i Zviz je upravu..
BIH ovakvima treba da oduzme državljanstvo, pa nek on onda konta gdje će i šta će..
spreca

#194 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.

Post by spreca »

jao_situacije wrote:Evo ja sam malo razmišljao i Zviz je upravu..
BIH ovakvima treba da oduzme državljanstvo, pa nek on onda konta gdje će i šta će..
nemoze....ne postoji takav zakon.......morat ce ga zviz izdrzavati :mrgreen:
sinuhe

#195 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.

Post by sinuhe »

Neka protjeraju i tu ženu mu u Bosnu. Ovako mi se čine kao čudan svijet ti Danci.
jao_situacije

#196 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.

Post by jao_situacije »

spreca wrote:
Sad ću ja Baketa da zovem ima do ponedjeljka da ga izbacimo. Ono uvjerenje o državljanstvu u toplane za potpalu, odmah. :oops:
spreca

#197 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.

Post by spreca »

jao_situacije wrote:
spreca wrote:
Sad ću ja Baketa da zovem ima do ponedjeljka da ga izbacimo. Ono uvjerenje o državljanstvu u toplane za potpalu, odmah. :oops:
neznam imali BiH podpisan dogovor sa dancima o readmisiji.....tako se to cinimise zove....ako ima onda ga mora primiti
Zviz

#198 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.

Post by Zviz »

Halo ljudi, ova budala u udarnom terminu valja kako nezna sta ce uraditi ako budu vracali ali je spreman uzet svoj zivot i drugih, te napraviti terror, da se danci nauce. A tv2 snima pozadine sarajeva, mostara gdje je ovaj drugi miralem durakovic deportovan. A mirza hoce da ubija po cesti ... Sta vele bih vlasti o ovakim budalama, ipak su drzavljani bih?

Exspert kaze da bi nekoga izrucili u BiH ista mora da da zeleno svjetlo. To nisam ni ja znao i ako sam vecini prevodio u istim situacijama, sigurno nije bilo od zanimanja za stranku. Inace vecina odlezi pola ili dvi trecine vremena i onda ide deport.
Zviz

#199 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.

Post by Zviz »

sinuhe wrote:Neka protjeraju i tu ženu mu u Bosnu. Ovako mi se čine kao čudan svijet ti Danci.

Nije naka rugoba kaku sam ocekivo, nako srednjeg izgleda ali ima samo osnovnu skolu. 10 razreda.
spreca

#200 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.

Post by spreca »

Bosna mu nemoze nista za to...gore neka ga sude i neka lezi u zatvoru.....a u bosni ako sta napravi sudit ce mu ovdje ..tako je po citavom svijetu
Post Reply