Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#126 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.
A ovi sto mi etikiraju da imam nesto protiv bih vise kaze koliko je sami mrze. Dok bi neko u BiH dao mnogo sta da dodje u Dansku, da se zaposli, da pruzi djeci bolji sutra, ove bitange i brojne ostale koje ce dobiti medijsku paznju u ime BiH su sjedile na svim pozicijama sto brojni njihovi godinsnjaci u Bih skolovani bi htjeli, a su odabrali kriminal i jos misle za sebe da so cool. Umjesto da ih na aerodromu Bih policija prebije na mrtvo slovo poneki takve kokosare i sta vec docekivaju. Zamislite poziciju na sudu, sjedis i prevodis osobi koja je ubila zenu, mamu troje djece, on iz bih, jebe se meni jer mene ovdje niko ne dozivljava kao stranca, ali 11.000 drugih iz bih dozivljavaju kao strance.
-
Drinski
#127 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.
Imaju i njegovu IP adresu, očekuje se da u roku od narednih par sati postave i sliku njegove kuće sa google earth-a na forum..mO k3 wrote:Razapeše zviza ko Isusa
Last edited by Drinski on 22/01/2015 10:01, edited 1 time in total.
-
Drinski
#128 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.
Sto ih Danci ne izdegenece?Zviz wrote:A ovi sto mi etikiraju da imam nesto protiv bih vise kaze koliko je sami mrze. Dok bi neko u BiH dao mnogo sta da dodje u Dansku, da se zaposli, da pruzi djeci bolji sutra, ove bitange i brojne ostale koje ce dobiti medijsku paznju u ime BiH su sjedile na svim pozicijama sto brojni njihovi godinsnjaci u Bih skolovani bi htjeli, a su odabrali kriminal i jos misle za sebe da so cool. Umjesto da ih na aerodromu Bih policija prebije na mrtvo slovo poneki takve kokosare i sta vec docekivaju. Zamislite poziciju na sudu, sjedis i prevodis osobi koja je ubila zenu, mamu troje djece, on iz bih, jebe se meni jer mene ovdje niko ne dozivljava kao stranca, ali 11.000 drugih iz bih dozivljavaju kao strance.
- mO k3
#129 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.
Ma bolje mu je da sam stavi , da ih preduhitriDrinski wrote:Imaju i njegovu IP adresu, očekuje se da u roku od narednih par sati postave i sliku njegove kuće sa google earth-a na forum..mO k3 wrote:Razapeše zviza ko Isusa
- Zviz
#130 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.
Degenece, da ste samo vidili kako je taj bio prikovan na aparate i kolica. Unistli su ga, u sebi je molio da crkne...Drinski wrote:Sto ih Danci ne izdegenece?Zviz wrote:A ovi sto mi etikiraju da imam nesto protiv bih vise kaze koliko je sami mrze. Dok bi neko u BiH dao mnogo sta da dodje u Dansku, da se zaposli, da pruzi djeci bolji sutra, ove bitange i brojne ostale koje ce dobiti medijsku paznju u ime BiH su sjedile na svim pozicijama sto brojni njihovi godinsnjaci u Bih skolovani bi htjeli, a su odabrali kriminal i jos misle za sebe da so cool. Umjesto da ih na aerodromu Bih policija prebije na mrtvo slovo poneki takve kokosare i sta vec docekivaju. Zamislite poziciju na sudu, sjedis i prevodis osobi koja je ubila zenu, mamu troje djece, on iz bih, jebe se meni jer mene ovdje niko ne dozivljava kao stranca, ali 11.000 drugih iz bih dozivljavaju kao strance.
- Zviz
#131 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.
mO k3 wrote:Ma bolje mu je da sam stavi , da ih preduhitriDrinski wrote:Imaju i njegovu IP adresu, očekuje se da u roku od narednih par sati postave i sliku njegove kuće sa google earth-a na forum..mO k3 wrote:Razapeše zviza ko Isusa
Ip adresa je hong kong zbog stream
-
Drinski
#132 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.
A sto onda danci iz IPTF i sl., tvrde da se to ne smije raditi?
- mO k3
#133 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.
@ zviz ?? Radi Streama hong Kong ip ??!
- Zviz
#134 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.
Smije na legalan nacin a ne na ilegalanDrinski wrote:A sto onda danci iz IPTF i sl., tvrde da se to ne smije raditi?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#135 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.
Zviz wrote:[
Joj ti draga SeraFina kao da ja pisem na tadjikistanskom pa ne havizas. Neces zbog jednog primjera... ali malo kriminala, malo azilanata i nek pobjede na izborima nacionalisti na zapadua na u tom smo trendu ako ne pratis vijesti, ti kao da sjedis negdje u po Kenije i citas tamoznje Swahili Daily izdanje. Kako su BiH ukinuli vize tako se mogu i vratiti nista novo. A trend sve kaze da ce u skorije doba doci i granice i sl. U Danskoj je neizbjezno da nacionalizam haraaaaa drzavom stranka koja te neMERE smisliti napreduje. Ta ista nemoze slisliti i Grcku pa tako da nisi jedina na listi.
U Danskoj nema vise 5 10 godina to je za zvaku sad za kriminal gdje si nasilan sto je momak bio i za kradju para ide dozivotna zabrana ulaza odnosno boravka. Bosanac silovo svoje djete i dobio dozivotnu zabranu ulaza u Dansku i deportovan u BiH. Bilo po novinama na svakom cosku. Natpi na jednim pisao cak, Covjek porijekla iz Bosne silovo vlastito djete. Doktori misle dje povezano sa ratom. Koliko je iz bih doslo ne zbog rata je upitno ali sad su svi potencijalci da nasrnu na vlastitu djecu pa vi sad vidite...
KOJI BOG
- cLo
#136 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#137 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.
Samo da tecLo wrote:ZVIZ je alfa i omega ovog foruma, džaba sve!
- cLo
#138 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.
Bato, ti si odmah iza Zviza_BataZiv_0809 wrote:
Samo da te
- karanana
#139 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.
eno zvizovog zemljaka na naslovnoj stranici kixa.
-
broj dva
#140 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.
Nekontam svrhu ove teme. A ni postavljaca, ali makar u tome nisam sam...
- graue_maus
#141 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.
karanana wrote:eno zvizovog zemljaka na naslovnoj stranici kixa.
- madner
#142 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.
Heroj i zrtva sistema.
Zviz, salji covjeku pare da vidi malo zenu i djecu.
Zviz, salji covjeku pare da vidi malo zenu i djecu.
- Comandini
#143 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.
Ubjedljivo najjace je kako zviz kaze da je bio prevodilac i ima pecat, a sintaksa na B/H/S mu je strahobalna. U toj Danskoj stvarno nesto ne valja, na takvoj poziciji takav nivo strucnosti! 
- ovo_malo_duse
#144 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.
LAZES ZVIZ KO PAS. Moram ti ovo reci po cijenu BANA.Zviz wrote:A ovi sto mi etikiraju da imam nesto protiv bih vise kaze koliko je sami mrze. Dok bi neko u BiH dao mnogo sta da dodje u Dansku, da se zaposli, da pruzi djeci bolji sutra, ove bitange i brojne ostale koje ce dobiti medijsku paznju u ime BiH su sjedile na svim pozicijama sto brojni njihovi godinsnjaci u Bih skolovani bi htjeli, a su odabrali kriminal i jos misle za sebe da so cool. Umjesto da ih na aerodromu Bih policija prebije na mrtvo slovo poneki takve kokosare i sta vec docekivaju. Zamislite poziciju na sudu, sjedis i prevodis osobi koja je ubila zenu, mamu troje djece, on iz bih, jebe se meni jer mene ovdje niko ne dozivljava kao stranca, ali 11.000 drugih iz bih dozivljavaju kao strance.
Evo ja sam u Danskoj kao i ti i mogu da te demantujem u svakom trenutku. Jedini slucaj koji se vrtio po novinama je onaj sandzaklija sto je upuco sina i kidno za Sandzak an njega i nisu nikad povezivali sa Bosnom. Ovo ostalo je cista laz, ovo boldirano bi se vrtilo danima na svemu a nije zato ne lazi.
Samo pljujes izvrces cinjenice i podmeces cinjenice. Mora da ces na infromativni kod socijalne pa si se ukakio.
Vi koji diskutujete sa njim ste gori od njega.
Jutros gledam najavu za vecerasnju emisiju na Tv2 news, nisu ni jednom rijecju spomenuli bosance ili izvukli ove nase krimose i spomenuli ih bilo u kontekstu Bosne ili muslimana.
Citav prilog pocinje sa pricom o kriminalcima koji se vracaju u dansku iz ISTOCNE EUROPE...Ovo sve sto si napisao ovdje si izvadio iz kontexta i sad napuhujes i izvrces.
Ima odredzeni broj pakasa koji koriste uslove maximala. Ima krimosa kao ovih iz tvojih primjera ili lezihljebovica kao na primjer tipa iz SA ime nebitno(poznato redakciji)... lik 40 godina 130 kg bilder dobio penziju na "ratne traume" dok je palilo. Nije tacno da nema...100 njak od 20000-30000 dusa.
Ti meni navedi osudzene krimose Bosance protjerane, ja cu tebi na svakog navest jednog visko obrazovanog. ( mashinskog ili elekto ili IT inzinjera ili doktora)
Prolistah ti malo postove i kako neko napisa Ti si samo obicni pljuvac jedan u plejadi salonaca koji se najezi na sve bosansko...
Eto pa sad izignorisi opet i svrsavaj na ove sto te smatraju idolom.
- Hajvan
#145 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.
ovo_malo_duse wrote: ….
Prolistah ti malo postove i kako neko napisa Ti si samo obicni pljuvac jedan u plejadi salonaca koji se najezi na sve bosansko...
Kamo sreće da je Bosna okružena dancima, norvežanima, švedima - a ne ovim Hutu i Tutsi plemenima južnoslavenskog porijekla.
-
sha_ba
- OldMayor
#147 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.
Meni i dalje nije jasno sta je svrha ove teme.
Ok, ko nije znao, sad zna Zviz zivi u danskoj, super mu je, uziva i smeta mu nekakav kriminalac koji je iz bosne. Vjerovatno mu je neko rekao ej Zviz jesi i ti ono iz bosne ko i ovaj kriminalac, pa mu krivo sad...
Inace danci nemaju svojih kriminalaca, u citavoj danskoj je jedan kriminalac to je ovaj mirza i ne mogu da ga se otarase nikako pas mu mater...
Ok, ko nije znao, sad zna Zviz zivi u danskoj, super mu je, uziva i smeta mu nekakav kriminalac koji je iz bosne. Vjerovatno mu je neko rekao ej Zviz jesi i ti ono iz bosne ko i ovaj kriminalac, pa mu krivo sad...
Inace danci nemaju svojih kriminalaca, u citavoj danskoj je jedan kriminalac to je ovaj mirza i ne mogu da ga se otarase nikako pas mu mater...
- spreca
#148 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.
Zviz eto ga gore najebo si
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/bosan ... /150122051
radit se dokumentarac o ovoj budali...............a o nekom uspjesnom bosancu kao Zviz za to i pizdi
radit se dokumentarac o ovoj budali...............a o nekom uspjesnom bosancu kao Zviz za to i pizdi
- OldMayor
#149 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.
E i ovo mi je jos smjesnije, ej narodu cudno sto se o ovome pravi dokumentarac.spreca wrote:Zviz eto ga gore najebo si![]()
![]()
![]()
A nije im cudno sto su ne 90%, ne 99%, nego 150% vijesti, dnevnika, obicna jebena crna hronika. Znaci nista lijepo, apsolutno nista oni ne prenesu. Moze danas se otvorit sto firmi, moze ne znam ti sta se desit, jok nemre to...daj ko se ubio, ko je koga opljacko, jel gdje izbio pozar itd...
- Zviz
#150 Re: Deportovani Bosanci iz Danske se ponovo na ilegalan nacin vracaju iz BiH u Dansku.
Ukucaj bosanac ubio dankinju u Thistedu pa ces vidjeti sta ce sve iskociti. Da ti preko mobitela nepisem, sad bi ucinio, znas daski pa ukucaj i sam se uvjeri. Bozic 2008 bio kad je budaletina ucinio. Ti sigurno zivis u Danskoj od jucer na osnovu braka pa vidim da pojma nemas.ovo_malo_duse wrote:LAZES ZVIZ KO PAS. Moram ti ovo reci po cijenu BANA.Zviz wrote:A ovi sto mi etikiraju da imam nesto protiv bih vise kaze koliko je sami mrze. Dok bi neko u BiH dao mnogo sta da dodje u Dansku, da se zaposli, da pruzi djeci bolji sutra, ove bitange i brojne ostale koje ce dobiti medijsku paznju u ime BiH su sjedile na svim pozicijama sto brojni njihovi godinsnjaci u Bih skolovani bi htjeli, a su odabrali kriminal i jos misle za sebe da so cool. Umjesto da ih na aerodromu Bih policija prebije na mrtvo slovo poneki takve kokosare i sta vec docekivaju. Zamislite poziciju na sudu, sjedis i prevodis osobi koja je ubila zenu, mamu troje djece, on iz bih, jebe se meni jer mene ovdje niko ne dozivljava kao stranca, ali 11.000 drugih iz bih dozivljavaju kao strance.
Evo ja sam u Danskoj kao i ti i mogu da te demantujem u svakom trenutku. Jedini slucaj koji se vrtio po novinama je onaj sandzaklija sto je upuco sina i kidno za Sandzak an njega i nisu nikad povezivali sa Bosnom. Ovo ostalo je cista laz, ovo boldirano bi se vrtilo danima na svemu a nije zato ne lazi.
Samo pljujes izvrces cinjenice i podmeces cinjenice. Mora da ces na infromativni kod socijalne pa si se ukakio.
Vi koji diskutujete sa njim ste gori od njega.
Jutros gledam najavu za vecerasnju emisiju na Tv2 news, nisu ni jednom rijecju spomenuli bosance ili izvukli ove nase krimose i spomenuli ih bilo u kontekstu Bosne ili muslimana.
Citav prilog pocinje sa pricom o kriminalcima koji se vracaju u dansku iz ISTOCNE EUROPE...Ovo sve sto si napisao ovdje si izvadio iz kontexta i sad napuhujes i izvrces.
Ima odredzeni broj pakasa koji koriste uslove maximala. Ima krimosa kao ovih iz tvojih primjera ili lezihljebovica kao na primjer tipa iz SA ime nebitno(poznato redakciji)... lik 40 godina 130 kg bilder dobio penziju na "ratne traume" dok je palilo. Nije tacno da nema...100 njak od 20000-30000 dusa.
Ti meni navedi osudzene krimose Bosance protjerane, ja cu tebi na svakog navest jednog visko obrazovanog. ( mashinskog ili elekto ili IT inzinjera ili doktora)