Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
samo malo

#76 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by samo malo »

Auuu sto se Fudo uvrijedio komentarima na sa-x :D

Sad znate da i ovo cita, dakle, opletimo :D

Bogati Fudo, jesi se i ti naguzio pa radio od zore do mraka da steknes imetak, ili si se samo naguzio? a tatko se pobrinuo za ostalo, ne mislim na incest, vec na sticanje imetka.

Svi mi dobro znamo kako je Zagi "zaradio" pare. Nismo mi budale, Fuade.
valterrr

#77 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by valterrr »

FUDO U PRAVU SI

Naši ljudi samo kukaju i kunu jer su dokoni , i sanjaju svijet koji nikad nisu vidjeli .Nigdje u svijetu nema da mladi ljudi dokoni lutaju gradom od kafane do kafane ,puše malboro ,nose balckberrie, gucci a u 45 godini pitaju mamu da im kupi cipele i da za kafu .
JThomas

#78 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by JThomas »

a od čega on nosi ono što nosi i od čega on studira u milanu?

od prodaje albuma?
jazzer

#79 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by jazzer »

valterrr wrote:FUDO U PRAVU SI

Naši ljudi samo kukaju i kunu jer su dokoni , i sanjaju svijet koji nikad nisu vidjeli .Nigdje u svijetu nema da mladi ljudi dokoni lutaju gradom od kafane do kafane ,puše malboro ,nose balckberrie, gucci a u 45 godini pitaju mamu da im kupi cipele i da za kafu .
Ti se prepoznao, ha Valterrr??

Ja, recimo, nisam. Imam 34 godine zivota i 14 godina staza. Sta cemo sad??
realna do boli

#80 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by realna do boli »

Neko u 45-toj to trazi od roditelja, a neko od drzave iz "narodnih" djepova.
Kako se ko snadje ..izgleda..mozda mi nemam drugih "umjetnika"..mozda bi kriterij trebao biti da za te osobe zna bar neko u svijetu i da su postiglu nesto sto ce ostati iza njih..ili se samo treba prijaviti na Euroviziju .. :D
Kako neko moze biti priznati umjetnik sa dvadestak godina zivota?Po cemu.
Meni nije jasno koji su to kriteriji..jasno mi je da je ovdje bilo po babu i po stricevima i po krevetu..ali..ljudi moji..ovo nema smisla..
DEEN IDI UCI...za to te placamo..ne pisi po portalu ne radnika, pijanica i ispicutura...hajd..prihvati se knjige pa da mogu nekada MOZDA reci ..e ovaga sam ja isfinansirala :D
samo malo

#81 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by samo malo »

valterrr wrote:
Upravo si opisao Fuada Backovica.
realna do boli

#82 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by realna do boli »

Pa draga djeco...zasto da ucite..radite i trudite se ..nadjite stelu...uvijek postoji sansa da ce vam primanja biti manja od 914 KM, vrlo vjerovatno, uzmite neki instrument pa na ulicu , kist u ruke pa na ulicu ...i postanite slobodni umjetnici...sloboda je tako divna stvar.
zenny

#83 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by zenny »

mog'o covjek ostat' ovdje i zavrsit preko babe neki fakultet al on ode u italiju da zavrsi fakultet da nebi bio ko nasi "umjetnici" ali opet je on vakav nakav.. dajte ba ohladite.. lik bar ima neke muzike iza sebe, druga je stvar sto nama ta muzika ne pase... fuj ste!
jedino sto mu zamjerim je sto je progur'o hanu i sto fura onaj gay stil u pjevanju, ponasanju i oblacenju.. da nema toga lik bi mi bio normala al bas.. ser'te!
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#84 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by Admir_1984 »

JThomas wrote:a od čega on nosi ono što nosi i od čega on studira u milanu?

od prodaje albuma?
:D

Ima li kakav sluzbeni dokument na kojem pishu detaljnija pravila o dodijeli statusa slobodnih umjetnika il je to samo ako dash guze :-D Ja FU-DU ne kontam nikako i ne razumijem sta je htio reci sa osim saopstenjem, samo je ispao glup ko tocak i jos vishe se "zamjerio" raji, koja ga ionako ne voli sekunde (realno).

Da se oglasio i rekao izbrishite me sa liste, ili uplatite taj moj novac u neke humanitarne svrhe, raja bi mozda i pocela kupovati albume :D
VjecitiStudent

#85 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by VjecitiStudent »

suncica24 wrote:
VjecitiStudent wrote:
suncica24 wrote:JA CU NAPISATI PISMO PREMIJERU I MINISTRU KULTURE KANTONA, samo recite ko potpisuje!
Samo imaj u vidu da je ovaj zakon donio SDP :D
Jel? Pa?
Svaki zakon moze biti i dobar i los, u zavisnosti kako se tumaci i sprovodi.
Ovaj je los, pa da ga je moj otac donosio!
Ide li to pismo?
Jel ide jedna kopija i SDP-u? :D
valterrr

#86 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by valterrr »

Hajd ba pustite deena na mirukako ne vidite sve te papke iz krajine koji vam uzimaju ispred nosa radna mjesta,koriste sve moguće benificije grada sarajeva a kad je neki sarajlija u pitanju onda zapjenite da ga uništite.
goibos

#87 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by goibos »

VjecitiStudent wrote: Ide li to pismo?
Jel ide jedna kopija i SDP-u? :D

šta si ti navalio na SDP, nije SDP Deena stavio na tu listu sigurno
a zakon ko zakon je OK samo što bi se trebao primjeniti na ljude koji su promovisali našu zemlju po svijetu i koji su zaista umjetnici... a ovu listu, znamo svi ko je sklapao
black

#88 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by black »

valterrr wrote:Hajd ba pustite deena na mirukako ne vidite sve te papke iz krajine koji vam uzimaju ispred nosa radna mjesta,koriste sve moguće benificije grada sarajeva a kad je neki sarajlija u pitanju onda zapjenite da ga uništite.

:lol:
karanana

#89 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by karanana »

allaha mi fudo se javlja

otkud mu vrijeme i internet konekcija?
suncica24

#90 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by suncica24 »

Ko potpisuje?
Margita81

#91 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by Margita81 »

zenny wrote:mog'o covjek ostat' ovdje i zavrsit preko babe neki fakultet al on ode u italiju da zavrsi fakultet da nebi bio ko nasi "umjetnici" ali opet je on vakav nakav.. dajte ba ohladite.. lik bar ima neke muzike iza sebe, druga je stvar sto nama ta muzika ne pase... fuj ste!
jedino sto mu zamjerim je sto je progur'o hanu i sto fura onaj gay stil u pjevanju, ponasanju i oblacenju.. da nema toga lik bi mi bio normala al bas.. ser'te!

Ode u Italiju da zavrsi fakultet preko naroda jelte..
Sto ce mu onda narod placati doprinose ako frajer ima love ko blata i moze si priustit fakultet tamo ha?
I opet pitam-kako je to on uopce umjetnik?? Zato sto na sebe navuce kinky odoru i pjevusi lakonotna sranja bez veze i mozga?
Po tom pravilu svi mi mozemo doci na tu listu. Svi bi mogli da se utegnemo, zabijemo iglu u gornju usnicu i naricemo o nesretnim ljubavima. Ma daj molim te bjez tamo.. :twisted:
jefferson

#92 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by jefferson »

Ovo je samo u BiH moguce :x
Sarajevski

#93 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by Sarajevski »

a jel ovo fudo marjanovo sender ili receiver?
realna do boli

#94 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by realna do boli »

Fudo..ja sam ozbiljna zena u ozbiljnim godinama i ako kazem..skidaj se sa ovog portala i drzi se knjige ...onda se drzi knjige ..jer kada promijenimo ove na vlasti ..ode ti stipendija i penzija u helac.
Margita81

#95 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by Margita81 »

A tek Selmaaaa majko mojaaa jos ne mogu da svarim tu piz*ariju. Selma pjevacica umjetnica.
Koji smo mi samo sreckovici nismo ni svjesni.
:dance:
realna do boli

#96 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by realna do boli »

Bas sam htjela pitati ko je Selma..
samo malo

#97 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by samo malo »

Jel ono za Selmu mahala pricala da je Haretova ljubavnica?
Troll_Happens

#98 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by Troll_Happens »

Koga god je SBiH izbacila k... nije valjao od ministara do ljudi na visim funkcijama a pocev od njihovog glavonje koji se baskari po istanbulu.

Elem da se vratim na temu, deen u vecini stvari ima pravo kada opisuje situaciju u BiH. Sta mu zamjeram sto prima te pare i sto drugi placaju za njega... Prvo nije oduzet niti zivi ovde vani je studira ima para znaci nije socijalni slucaj onda nema razloga da dobija... Ali ako zakon kaze tu mi ne mozemo nista ni dodat ni oduzet.. nego glasat pa promjenit zakon i onda ce sve doci na svoje...A ne babuka klepio pare usao u vladu i kreira zakone u njihovu korist kako se njima dopada.
A selma hmm bolje da ne pricam ono nije ni "u" od umjetnice sa onim balavim pjesmicama... :x
Bitno je da se ti svi paraziti skinu sa drzavne sise... i onda ce vise pravom narodu biti para, a dok je ovakav birokratski aparat i ovakvih ljudi ko sto su teen selma itd... nece biti bolje :zjev:
melb26sa

#99 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by melb26sa »

samo malo wrote:Jel ono za Selmu mahala pricala da je Haretova ljubavnica?
Jeste, i bilo potvrdjeno, naravno nezvanicno :D
jazzer

#100 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by jazzer »

Ne slazem u vezi Selme, protestvujem :lol: .

Ako nakon ovih njenih stihova mislite da doticna nije umjetnica onda stvarno ne znam ko je:

...Ja sam Seherezada
iz staroga grada
hiljadu i jedan noc
do moga srca mora proc'
...
Jer je samo ostalo nam
ono formalno
hajde bolan, poljubi me
to je normalno...

:lol: :lol: :lol:
Locked