dan kada sam čistio tastaturu
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1 dan kada sam čistio tastaturu
čovječe.....
živih ljudi, salame, sudžuke, ćevapa, čokolade...
svega se može naći iza malih tipki....
mislim da je vrijeme za revolucionarno otkriće i pronalazak neke nove tastature koja se neće prljati
živih ljudi, salame, sudžuke, ćevapa, čokolade...
svega se može naći iza malih tipki....
mislim da je vrijeme za revolucionarno otkriće i pronalazak neke nove tastature koja se neće prljati
-
Stella-xxx
a ne,ja ne diram svoje 84 gige memorije.gdje to mozes naci 
- CiCiban
kod mene ima svih vrsta sokova, kafa
ali, ima rjesenje
lakse se kuca
p.s. ostaviti kejbord pod 45° da izadje voda i poslije 4-5- sati posusiti fenom
- sffovac
evo koristim tastaturu ima vec podosta, negje oko 4-5 god. sasvim je cool, jos uvijek je bijela, a ovakvih se jos i danas moze naci na trzistu
nikad je ne bi otvarao jer bi diro mecku u tacku i ko zna sta bi nastalo, the best way je: uzmete tastaturu u ruke, okrenete je kontra od onog smjera u kojem tipkate, potom blagim trzajima (iz sve snage) lupate po tastaturi dok sve sto je uslo ne izadje, zatim uzmete neku krpu i na nju nanesete neku otopinu za pranje (nemuslimani mogu i alkohol kojeg toplo preporucujem, a ako bas hoce mogu i muslimani) potom, dobro ( odnosno ono ko mutav po gitari predjete po svim tipkama )
ko ne proba i ne zna ...
nikad je ne bi otvarao jer bi diro mecku u tacku i ko zna sta bi nastalo, the best way je: uzmete tastaturu u ruke, okrenete je kontra od onog smjera u kojem tipkate, potom blagim trzajima (iz sve snage) lupate po tastaturi dok sve sto je uslo ne izadje, zatim uzmete neku krpu i na nju nanesete neku otopinu za pranje (nemuslimani mogu i alkohol kojeg toplo preporucujem, a ako bas hoce mogu i muslimani) potom, dobro ( odnosno ono ko mutav po gitari predjete po svim tipkama )
ko ne proba i ne zna ...
-
AlisaWonder
sffovac, apsolutno se slazem, i ja svoju tako cistim, mada vrlo rijetko...i stvarno bude svega..
ne kupujem novu, jer sam inertna, i sluzi me, i sta ako je malo musava...
ne kupujem novu, jer sam inertna, i sluzi me, i sta ako je malo musava...