Sta ces reci na moje ponasanje kao da ja imam radar koliko koja ima godina kad su sve nasminkanedjana77 wrote:Ne znam šta da kažem ni na tvoje ponašanje,a ni na ponašanje tih djevojčica o kojima pišeš.
Iste i ona od 16 i ona od 26 i ona od 36
Sta ces reci na moje ponasanje kao da ja imam radar koliko koja ima godina kad su sve nasminkanedjana77 wrote:Ne znam šta da kažem ni na tvoje ponašanje,a ni na ponašanje tih djevojčica o kojima pišeš.
ovo je ziva istina...jedini nacin da skontas godine je da progovoris sa nekom od njihsupercali wrote:Sta ces reci na moje ponasanje kao da ja imam radar koliko koja ima godina kad su sve nasminkanedjana77 wrote:Ne znam šta da kažem ni na tvoje ponašanje,a ni na ponašanje tih djevojčica o kojima pišeš.
pa bila bi draza...da se i u zivotu desavaju scene kao u "filmovima"...ali ne desavaju...tako da sto je mladja,to i manje zajednickih aktivnosti mozete imatilijepa u dusi wrote:Nije nego i vama draza piletina, kad pitate za godine ne ocekujete preko 20, a molite Boga da je bar 18pusti supljak
@lijepa u dusi je kriva ...treba se vratiti strogom ontopicustakasa wrote:Gledaj na sto okrenuse temu
Pa jeste mi draga piletina al daj bar 18 al kad kaze 16-17 jbglijepa u dusi wrote:Nije nego i vama draza piletina, kad pitate za godine ne ocekujete preko 20, a molite Boga da je bar 18pusti supljak
To jednostavno nije tačno.supercali wrote:Sta ces reci na moje ponasanje kao da ja imam radar koliko koja ima godina kad su sve nasminkanedjana77 wrote:Ne znam šta da kažem ni na tvoje ponašanje,a ni na ponašanje tih djevojčica o kojima pišeš.
E jbg sada i ti bukvalno shvatila todjana77 wrote:To jednostavno nije tačno.supercali wrote:Sta ces reci na moje ponasanje kao da ja imam radar koliko koja ima godina kad su sve nasminkanedjana77 wrote:Ne znam šta da kažem ni na tvoje ponašanje,a ni na ponašanje tih djevojčica o kojima pišeš.
Po tvom pisanju dalo bi se zaključiti da imaš više iskustva sa ženama...ali,izgleda da nemaš
Moram bukvalno shvatiti kad zamislim takvog lika kako prilazi nekoj djevojčici koja ima godina kao moja starija kćerka.supercali wrote:E jbg sada i ti bukvalno shvatila todjana77 wrote: To jednostavno nije tačno.
Po tvom pisanju dalo bi se zaključiti da imaš više iskustva sa ženama...ali,izgleda da nemaš
U polumraku tu su negdje sve
Ajmo na kafu da dobijem kakvog iskustva sa zenama
Cekaj zasto ne bih prisao djevojci koja sjedi u klubu u 12 navece?djana77 wrote:Moram bukvalno shvatiti kad zamislim takvog lika kako prilazi nekoj djevojčici koja ima godina kao moja starija kćerka.supercali wrote:E jbg sada i ti bukvalno shvatila todjana77 wrote: To jednostavno nije tačno.
U polumraku tu su negdje sve
Ajmo na kafu da dobijem kakvog iskustva sa zenama
Kafa sa mnom bi ti prisjela
djana77 wrote:Ne bih ulazila u tu raspravu šta maloljetne curice rade u ta doba po klubovima.
Tu je zakazalo sve,od roditeljskog odgoja,pa nadalje.
Sliku upotpunjuje lik koji bari žene s generacije na generaciju,čak i ne razlikujući curice od zrelih žena.
O svim ženama.supercali wrote:O kojim zenama pricamo? Od 45 godina ili onim od 18-36? (ajd da kazemo da su to zene makar su punoljetne)
Izadji vani pa mi ti reci koja koliko ima mozemo i eksperiment napraviti
Dopunio sam post i procitaj situaciju od sinocdjana77 wrote:O svim ženama.supercali wrote:O kojim zenama pricamo? Od 45 godina ili onim od 18-36? (ajd da kazemo da su to zene makar su punoljetne)
Samo kažem da toliko pišem o ženama kao ti,sigurno bih mogla ocijeniti bar kojoj deceniji života pripadaju![]()
![]()
Predaleko smo za eksperimente.
Možeš probati sam.
zasto?supercali wrote:Ajde ti na citanje avatara
14-17 su zbilja curice,bez obzira koloiko sminke imale. 22 godine je ipak zrelija osoba --cudi me da nisi mogao zakljuciti po izgledu.supercali wrote:O kojim zenama pricamo? Od 45 godina ili onim od 18-36? (ajd da kazemo da su to zene makar su punoljetne)
Ps a zasto ne pricamo sta curice rade u to doba nego se loptica prebacuje na muskarca
Evo situacija od sinoc
Prekoputa sjede dvije djevojke jednoj bi dao 14 a kamoli 17
Posudim od njih upaljac jer mi je trebao za absint i zahvalim se jednom drugi put
Bez namjere neformalno udjemo u pricu i rece mi da ima 22 godine
Slozit ces se ok godine za bariti ili nazovi kako hoces
Je li slagala ili ne ne znam nisam trazio licnu i kako da ja znam jel ima toliko?
Zato jer ocito nisi shvatila o cemu pisem i skreces temu na svoju stranu kako ti odgovara mada smo u globalu malo skrenuli s teme al eto radi se dal znate sta vam rade djecaConnaisseur Karlin wrote:zasto?supercali wrote:Ajde ti na citanje avatara
U ovim godinama lici na bolest, mada ako je muskracu 60 a zeni 40 -u tim godinama mi je razlika ok.Connaisseur Karlin wrote:jao kako je zalosno kad muskarac u 30tim ili 40tim flertuje sa srednjoskolkama , nesto mentlano nije u redu sa takvim muskracima
Pa po izgledu bih joj dao 17 max iako se utegla u one suknjice fazonimoonca wrote:14-17 su zbilja curice,bez obzira koloiko sminke imale. 22 godine je ipak zrelija osoba --cudi me da nisi mogao zakljuciti po izgledu.supercali wrote:O kojim zenama pricamo? Od 45 godina ili onim od 18-36? (ajd da kazemo da su to zene makar su punoljetne)
Ps a zasto ne pricamo sta curice rade u to doba nego se loptica prebacuje na muskarca
Evo situacija od sinoc
Prekoputa sjede dvije djevojke jednoj bi dao 14 a kamoli 17
Posudim od njih upaljac jer mi je trebao za absint i zahvalim se jednom drugi put
Bez namjere neformalno udjemo u pricu i rece mi da ima 22 godine
Slozit ces se ok godine za bariti ili nazovi kako hoces
Je li slagala ili ne ne znam nisam trazio licnu i kako da ja znam jel ima toliko?
Kako ono kazu najbolji to jeste optimalan broj godina koje bi trebala da ima supruga kad se cojek odluci za zenidbu je jednaka (broj godina muska)/2+7 . Ziva istina, cito nedje na internetumoonca wrote:U ovim godinama lici na bolest, mada ako je muskracu 60 a zeni 40 -u tim godinama mi je razlika ok.Connaisseur Karlin wrote:jao kako je zalosno kad muskarac u 30tim ili 40tim flertuje sa srednjoskolkama , nesto mentlano nije u redu sa takvim muskracima
da, naravno da nesto nije u-redu sa takvim muskarcima, a razlika osoba u 40tim i 60tim je drugacija, iako je prevelika i neobicna, no nije ni uobicajena pojavamoonca wrote:U ovim godinama lici na bolest, mada ako je muskracu 60 a zeni 40 -u tim godinama mi je razlika ok.Connaisseur Karlin wrote:jao kako je zalosno kad muskarac u 30tim ili 40tim flertuje sa srednjoskolkama , nesto mentlano nije u redu sa takvim muskracima