Ma jasta, samo hodzi, to je normala.
ha vjerovo u ovo ha vjerovo hodzi kad ti prouci u jednu ruku to ti dodje isto.
Kapri wrote:Imam ja.Smanji dozivljaje!MariaIribarne wrote: Da ne dužim dalje, ako neko ima nešto reći na ovo, izvolite![]()
Nemoj tako, mora neko da im pomogne da odu u svjetlo. Ne moze sve Jennifer Love Hewitt samaKapri wrote:Sta da ja smanjim ja ne vjerujem u ta sranja tipa mrtvi ti kaze u snu da se ne sikiras da je dobro![]()
Heheheh sta se ljutis odmah samo kazem svoje misljenje
Hehhehehe to mi lici na svjetlo na kraju tunela tipa klinicka smrt hehehe.Sacime wrote: Nemoj tako, mora neko da im pomogne da odu u svjetlo. N Ko zna, u ovom svijetu ima i cudnijih stvari, sto ne bi i cura sanjala takve snove za koje cak i ne tvrdi da su komunikacija sa preminulima nego da ih je samo sanjala.
Ja bih se prije zabrinuo zasto si ih pustio u stan, a ne sangrunt wrote:nedavno sam,bez zajebancije,sanjao kako mi u kuci na kafi sjede radmanovic,bakir i komsic
bila je tu jos neka zena ali meni nepoznata
uglavnom,sjede oni na kaucu jedan do drugog,a bakir sve nesto gurka radmanovica i pali mu klempe i obojica se pritome smijulje
sve pokusavam ali nema teorije da dokucim i sebi objasnim kako su mi oni dosli u san
Pokrali duhoviSuperhik_ wrote:meni se juče desilo da sam podigao 100Km na bankomatu. ništa plaho nisam kupio al sada imam samo 2KM (dvije KM). KAKO?
donja_crtica wrote:azurna_obala wrote:Ja sam jednom čula kada je neki čovjek umro, nije mu se isti dan obavila dženaza, a ni sutradan, a koliko ja znam po islamu bi trebalo dženazu obaviti isti dan ili sutradan, uglavnom ne smije se čekati nešto puno.
Uglavnom, taj čovjek koji je umro, nije ukopan za neka tri dana, i ležao je u sobi svojoj u kući, u kojoj su bili njegovi članovi porodice, rodbina koja je došla, a valjda se čekalo na nekoga iz vana da dođe na dženazu. I tu neku noć, sad ne znam jel prvu ili drugu...začula se neka buka iz sobe u kojoj je ležao, lomljenje i i razbijanje...niko i smio ući...ujutro kada su ušli po njega, kažu da je bilo strašno, da od njega nije bilo ništa i da je ta soba bila u užasnom stanju.
Sad koliko je ovo tačno ja ne znam, ovako sam i ja čula...i meni je ovo![]()
Jedno je sigurno, umrli to nije uradio
kenzo wrote:desava se i meni da pomislim na neku osobu predosjetim nesto..a onda je par minuta nakon toga vidim...to mi se vise puta desilo...
....dalje(pazi sad ovo), sanjam da sam budan(a mozda i jesam budan) i da nesto nije u redu, hocu da ustanem iz kreveta, ali mi neka sila to ne dopusta, i ta ista sila me dize par centimetara u visinu...onda se odjednom probudimm, najezio se sav od straha...
jel i iko dozivio nesto slicno..ovo mi se prije par puta desilo i nije nimalo prijatno..znaci kako god pokusavao ustati iz kreveta, ne mogu se pomjeritim, jer jednostavno neka sila me kontrolise...
Kazem ti ja.Zovi one ljude koji pricaju s duhovima neka ti ociste kucu od njih.Da ti nebi pokrali i ostatak para.Sto prije to uradiSuperhik_ wrote:
Znao sam, od početka mi je bilo čudno.
Code: Select all
http://www.avaz.ba/vijesti/sarajevo/sarajlija-tvrdi-da-je-imao-bliski-susret-sa-nlo-om-u-buca-potokuU Buća Potoku...vrlo mogućegrunt wrote:mislim da se nakon ovoga tema moze zakljucatinema dalje
![]()
stim da ovo nije u potpunosti neobjasnjivo jer je ovaj uvjeren da je vidio NLO,ali ipak ima sigurno mnogo otvorenih pitanja![]()
Sarajlija tvrdi da je imao "bliski susret" sa "NLO-om" u Buča Potoku?Code: Select all
http://www.avaz.ba/vijesti/sarajevo/sarajlija-tvrdi-da-je-imao-bliski-susret-sa-nlo-om-u-buca-potoku
ma jel moguce?Layne wrote:..popunim ti ja jednom tako aplikaciju za pos'o, kad zovu na razgovor..