Nemojte samo spominjati Edu Majku
Supruga je pokušala snimiti ali se ništa posebno ne vidi, kasno smo se sjetiti da odemo po mobitel.
Ne znaju da je kod nas zakon da i po danu moras imati upaljena svjetla.animals wrote:A sto bas uvijek se vide svijetla u noci..
zasto ih niko ne vidi po danu
Vole da budu vidjeni nocu.animals wrote:A sto bas uvijek se vide svijetla u noci..
Mozda zato sto po danu niko ne vidi njihova svijetlaLogovan wrote:Vole da budu vidjeni nocu.animals wrote:A sto bas uvijek se vide svijetla u noci..
Mozda zato sto im po danu ne trebaju svjetla.animals wrote: Mozda zato sto po danu niko ne vidi njihova svijetla![]()
jbg...za sve ima rijesenje
gdje kupujes travuMMM1977 wrote:Maloprije iznosim nešto iz auta kad četverogodišnja kćerka me pita šta je ono na nebu? Pogledah, 4 jarka svjetla, stajala su oko minute a onda jedno po jedno nestali. Da li je još neko vidio?
Supruga je pokušala snimiti ali se ništa posebno ne vidi, kasno smo se sjetiti da odemo po mobitel.
Ja od lokalnog dilera ali moram priupitati i ostale članove porodice gdje se oni snabdijevaju. Posebno djevojčicu od 4 godine.Bilki wrote:gdje kupujes travuMMM1977 wrote:Maloprije iznosim nešto iz auta kad četverogodišnja kćerka me pita šta je ono na nebu? Pogledah, 4 jarka svjetla, stajala su oko minute a onda jedno po jedno nestali. Da li je još neko vidio?
avetinja wrote:Opet sandžaklije.