CUCA
-
_BaykoNoor_
-
Tasa
Tako je, smrt mrskoj cirilici, sjeme joj zatrite, ma ima da nam svane sunce kad je ne bude! Bice posla i para kol'ko hoces!Ima da se rusi i Ugljesa,sad ce Flu sa bagerom.I da se zna ja sam prvi spomenuo ovaj natpis koji sam primijetio neke davne,ne znam ni ja koje.Smrt mrskoj cirilici,mrskom Ugljesi,rakiji i onima koji zive u zgradi na kojoj je natpis
-
dinash
إصابة خمسة عراقيين بغارة أميركية على الفلوجة
أصيب خمسة عراقيين -بينهم طفلان وامرأة- بجروح إثر غارة جوية شنتها القوات الأميركية والعراقية على منزل بحي الحبيل في مدينة الفلوجة. وبرر الجيش الأميركي الغارة بأنها تأتي في إطار استهداف الأردني أبو مصعب الزرقاوي
*jes jes*

أصيب خمسة عراقيين -بينهم طفلان وامرأة- بجروح إثر غارة جوية شنتها القوات الأميركية والعراقية على منزل بحي الحبيل في مدينة الفلوجة. وبرر الجيش الأميركي الغارة بأنها تأتي في إطار استهداف الأردني أبو مصعب الزرقاوي
*jes jes*
- pekarce
Ma sta rusiti?
. Da vam ja vaseg misa.
Ovaj natpis podno Logavine ne bi trebao smetati nikome, jer je dio nase historije. Cuj rusiti. Nekome sada zapinje za oko, a godinama nikome nije smetao. E moji novokomponovani latinichari...
-
The_Fluid
Izvinjavam se shto nismo azhurniji, no nije u planu rushenja sa bagerom u ovoj fazi, sad evo kolega horns i kolega manijak bash prebacuju tjevabdzhinicu kod Kurte i sve potrebne i pripadajutje 'zerzevate'. No, ako je ostalo te shljive, recite Ugljeshi da tjemo svratiti, pa nek i sira bude, slanijeg, nako.