Coca Cola nagradna igra
- Hakuna Matata
#1 Coca Cola nagradna igra
Zasto svaka Coca Cola nagradna igra mora biti namjestena :S http://www.coca-cola.ba nemoguce da lik ima toliko srece da svaki dan dobiva po mobitel pa taj je GENIJE gg ... S. Avdic
Da li igrate uopste tako ove nagradne igre ?
Da li igrate uopste tako ove nagradne igre ?
- alica.k
#2 Re: Coca Cola nagradna igra
hahaha vidi fakat
ludniceee
fala bogu nikad ne igram njihove igre.
ludniceee
fala bogu nikad ne igram njihove igre.
- Hakuna Matata
#3 Re: Coca Cola nagradna igra
A ta ista osoba je prosle godine sjecam se dobila 5 mobitela i evo sad opet dobiva ko lud
Ovaj porodicu citavu izmri sa mobitelima haha 
- zgembo_sa
#4 Re: Coca Cola nagradna igra
Ovo je neka velika muljaza... Senad i Sakib Avdic odrase... Cisto sumljam da dnevno kupuju stotine flasa coca cole da bi slali kodove. Po meni je vjerovatnije da su skontali nacin na koji se generisu ovi kodovi koji se upisuju na poklopce coca cole i da onda salju te generisane kodove masovno... Jos je rano, tek je pocela nagradna igra, uskoro ce se poceti javljati slucajevi ljudi koji su krenuli poslati kod, a isti im je odbijen jer su ga Senad i Sakib vec poslali...
- Hakuna Matata
#5 Re: Coca Cola nagradna igra
To sto ti kazes je veoma moguce jer nema logike da dobivaju svaki sat po jedan mobitel ili im je neko stela...zgembo_sa wrote:Ovo je neka velika muljaza... Senad i Sakib Avdic odrase... Cisto sumljam da dnevno kupuju stotine flasa coca cole da bi slali kodove. Po meni je vjerovatnije da su skontali nacin na koji se generisu ovi kodovi koji se upisuju na poklopce coca cole i da onda salju te generisane kodove masovno... Jos je rano, tek je pocela nagradna igra, uskoro ce se poceti javljati slucajevi ljudi koji su krenuli poslati kod, a isti im je odbijen jer su ga Senad i Sakib vec poslali...
Last edited by Hakuna Matata on 11/06/2009 23:50, edited 1 time in total.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#6 Re: Coca Cola nagradna igra
hahha sta sve Bosnjo nece skontat

- rado_vidjen
#7 Re: Coca Cola nagradna igra
merhaba, revizorzgembo_sa wrote:Ovo je neka velika muljaza... Senad i Sakib Avdic odrase... Cisto sumljam da dnevno kupuju stotine flasa coca cole da bi slali kodove. Po meni je vjerovatnije da su skontali nacin na koji se generisu ovi kodovi koji se upisuju na poklopce coca cole i da onda salju te generisane kodove masovno... Jos je rano, tek je pocela nagradna igra, uskoro ce se poceti javljati slucajevi ljudi koji su krenuli poslati kod, a isti im je odbijen jer su ga Senad i Sakib vec poslali...
- shuriken
#8 Re: Coca Cola nagradna igra
bila je vec ovakva tema na forumu, napisao je neko kako zna lika koji igra ovo "profesionalno"
i ja znam jednog a nije ovaj Avdic
ljudi placaju konobarima da im skupljaju cepove ili kodove i salju i salju
ovaj Avdic ocito salje sve rano ujutro kad ljudi manje salju i time povecava sanse za dobitak
mislis da uz tolike navucene na kladionice nema ljudi koji su izracunali da ce prije dobit na nagradnim igrama
ili ti je vjerojatnije da je neko dovoljno pametan da namjesta igru i pritom je dovoljno glup da koristi isto ime?
i ja znam jednog a nije ovaj Avdic
ljudi placaju konobarima da im skupljaju cepove ili kodove i salju i salju
ovaj Avdic ocito salje sve rano ujutro kad ljudi manje salju i time povecava sanse za dobitak
mislis da uz tolike navucene na kladionice nema ljudi koji su izracunali da ce prije dobit na nagradnim igrama
ili ti je vjerojatnije da je neko dovoljno pametan da namjesta igru i pritom je dovoljno glup da koristi isto ime?
-
ludak_
#9 Re: Coca Cola nagradna igra
Avdicima bilo bezveze da uzimaju svaki dan pa odmorili malo danas i 8. 
- zgembo_sa
#10 Re: Coca Cola nagradna igra
ma bravo oko sokolovo, nek si ti primjetio lapsus calami bravo, dobices cokoladicurado_vidjen wrote:merhaba, revizorzgembo_sa wrote:Ovo je neka velika muljaza... Senad i Sakib Avdic odrase... Cisto sumljam da dnevno kupuju stotine flasa coca cole da bi slali kodove. Po meni je vjerovatnije da su skontali nacin na koji se generisu ovi kodovi koji se upisuju na poklopce coca cole i da onda salju te generisane kodove masovno... Jos je rano, tek je pocela nagradna igra, uskoro ce se poceti javljati slucajevi ljudi koji su krenuli poslati kod, a isti im je odbijen jer su ga Senad i Sakib vec poslali...
- zgembo_sa
#11 Re: Coca Cola nagradna igra
Pa eto do sad samo 10 mobitela. Nije lose, tek je pocela nagradna igra 
- Neelix
#12 Re: Coca Cola nagradna igra
ja sam ono prije par god upratio neku Rasemu, Hasemu, tako nesto, kako dobija mobitele i plejstejsne masovno. tad sam i prestao slat 
- hakazvaka
#13 Re: Coca Cola nagradna igra
ja znam ovog Sakiba, i znam njegovu tajnu za dobijanje ovoga, al ne bi bio fazon da Vam kazem, zar ne ? 
uglavnom, ne radi se ni o kakvim algoritmima generisanja kodova, jednostavno je strasno...
uglavnom, ne radi se ni o kakvim algoritmima generisanja kodova, jednostavno je strasno...
- rado_vidjen
#14 Re: Coca Cola nagradna igra
jahhh, lapsuszgembo_sa wrote:ma bravo oko sokolovo, nek si ti primjetio lapsus calami bravo, dobices cokoladicurado_vidjen wrote:merhaba, revizorzgembo_sa wrote:Ovo je neka velika muljaza... Senad i Sakib Avdic odrase... Cisto sumljam da dnevno kupuju stotine flasa coca cole da bi slali kodove. Po meni je vjerovatnije da su skontali nacin na koji se generisu ovi kodovi koji se upisuju na poklopce coca cole i da onda salju te generisane kodove masovno... Jos je rano, tek je pocela nagradna igra, uskoro ce se poceti javljati slucajevi ljudi koji su krenuli poslati kod, a isti im je odbijen jer su ga Senad i Sakib vec poslali...
sumnjam, SUMNJAM
ispisi citavu dvolisku
neelix, morel' se kod fahrA stagod nastelit?
- Hakuna Matata
#15 Re: Coca Cola nagradna igra
Garant nasao onoga sto tamo radi na tim kompjuterima i vazda njega NEOFIRNO izvucehakazvaka wrote:ja znam ovog Sakiba, i znam njegovu tajnu za dobijanje ovoga, al ne bi bio fazon da Vam kazem, zar ne ?
- hakazvaka
#16 Re: Coca Cola nagradna igra
ako vam ista znaci, cojek fakat salje te kodove, potpuno legalnoHakuna Matata wrote:Garant nasao onoga sto tamo radi na tim kompjuterima i vazda njega NEOFIRNO izvucehakazvaka wrote:ja znam ovog Sakiba, i znam njegovu tajnu za dobijanje ovoga, al ne bi bio fazon da Vam kazem, zar ne ?
uglavnom, ne radi se ni o kakvim algoritmima generisanja kodova, jednostavno je strasno...![]()
al kako dodje do njih, e to je druga prica
- Hakuna Matata
#17 Re: Coca Cola nagradna igra
Dolazi tako sto je nekog zaduzio da mu iz kafica skuplja i on samo saljehakazvaka wrote:ako vam ista znaci, cojek fakat salje te kodove, potpuno legalnoHakuna Matata wrote:Garant nasao onoga sto tamo radi na tim kompjuterima i vazda njega NEOFIRNO izvucehakazvaka wrote:ja znam ovog Sakiba, i znam njegovu tajnu za dobijanje ovoga, al ne bi bio fazon da Vam kazem, zar ne ?
uglavnom, ne radi se ni o kakvim algoritmima generisanja kodova, jednostavno je strasno...![]()
![]()
al kako dodje do njih, e to je druga prica
- hakazvaka
#18 Re: Coca Cola nagradna igra
ovaj im sajt ne valja ba.. ima ono registruj se, pokusao sa svoja 2 broja, nece ni jedan, kaze postoji korisnicko ime u bazi.. ja vam baze jake

- shuriken
#19 Re: Coca Cola nagradna igra
bila je i shema da u granapu neko viri iza etiketa pa skida kodove
ne pijem colu pa ne znam gdje su sada ti codovi
prije se moglo povirit
prije se moglo povirit
- Hakuna Matata
#20 Re: Coca Cola nagradna igra
Sad se nalaze ispod cepashuriken wrote:bila je i shema da u granapu neko viri iza etiketa pa skida kodove
prije se moglo povirit
- zgembo_sa
#21 Re: Coca Cola nagradna igra
U redu je balavac, odmori malo... ako imas sta reci na temu reci, ako ne - razguli.rado_vidjen wrote:![]()
![]()
sumnjam, SUMNJAM
ispisi citavu dvolisku
neelix, morel' se kod fahrA stagod nastelit?
- Bosanac sa dna kace
#23 Re: Coca Cola nagradna igra
trebJU promijenit boju stranicež ja ono ne mogu pogledat previše crveno....