Coca Cola nagradna igra

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Hakuna Matata

#1 Coca Cola nagradna igra

Post by Hakuna Matata »

Zasto svaka Coca Cola nagradna igra mora biti namjestena :S http://www.coca-cola.ba nemoguce da lik ima toliko srece da svaki dan dobiva po mobitel pa taj je GENIJE gg ... S. Avdic
Da li igrate uopste tako ove nagradne igre ?
alica.k

#2 Re: Coca Cola nagradna igra

Post by alica.k »

hahaha vidi fakat
ludniceee

fala bogu nikad ne igram njihove igre.
Hakuna Matata

#3 Re: Coca Cola nagradna igra

Post by Hakuna Matata »

A ta ista osoba je prosle godine sjecam se dobila 5 mobitela i evo sad opet dobiva ko lud :-) :-) Ovaj porodicu citavu izmri sa mobitelima haha :(
zgembo_sa

#4 Re: Coca Cola nagradna igra

Post by zgembo_sa »

Ovo je neka velika muljaza... Senad i Sakib Avdic odrase... Cisto sumljam da dnevno kupuju stotine flasa coca cole da bi slali kodove. Po meni je vjerovatnije da su skontali nacin na koji se generisu ovi kodovi koji se upisuju na poklopce coca cole i da onda salju te generisane kodove masovno... Jos je rano, tek je pocela nagradna igra, uskoro ce se poceti javljati slucajevi ljudi koji su krenuli poslati kod, a isti im je odbijen jer su ga Senad i Sakib vec poslali...
Hakuna Matata

#5 Re: Coca Cola nagradna igra

Post by Hakuna Matata »

zgembo_sa wrote:Ovo je neka velika muljaza... Senad i Sakib Avdic odrase... Cisto sumljam da dnevno kupuju stotine flasa coca cole da bi slali kodove. Po meni je vjerovatnije da su skontali nacin na koji se generisu ovi kodovi koji se upisuju na poklopce coca cole i da onda salju te generisane kodove masovno... Jos je rano, tek je pocela nagradna igra, uskoro ce se poceti javljati slucajevi ljudi koji su krenuli poslati kod, a isti im je odbijen jer su ga Senad i Sakib vec poslali...
To sto ti kazes je veoma moguce jer nema logike da dobivaju svaki sat po jedan mobitel ili im je neko stela...
Last edited by Hakuna Matata on 11/06/2009 23:50, edited 1 time in total.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#6 Re: Coca Cola nagradna igra

Post by Admir_1984 »

hahha sta sve Bosnjo nece skontat :D :D
rado_vidjen

#7 Re: Coca Cola nagradna igra

Post by rado_vidjen »

zgembo_sa wrote:Ovo je neka velika muljaza... Senad i Sakib Avdic odrase... Cisto sumljam da dnevno kupuju stotine flasa coca cole da bi slali kodove. Po meni je vjerovatnije da su skontali nacin na koji se generisu ovi kodovi koji se upisuju na poklopce coca cole i da onda salju te generisane kodove masovno... Jos je rano, tek je pocela nagradna igra, uskoro ce se poceti javljati slucajevi ljudi koji su krenuli poslati kod, a isti im je odbijen jer su ga Senad i Sakib vec poslali...
merhaba, revizor
shuriken

#8 Re: Coca Cola nagradna igra

Post by shuriken »

bila je vec ovakva tema na forumu, napisao je neko kako zna lika koji igra ovo "profesionalno"
i ja znam jednog a nije ovaj Avdic
ljudi placaju konobarima da im skupljaju cepove ili kodove i salju i salju
ovaj Avdic ocito salje sve rano ujutro kad ljudi manje salju i time povecava sanse za dobitak
mislis da uz tolike navucene na kladionice nema ljudi koji su izracunali da ce prije dobit na nagradnim igrama

ili ti je vjerojatnije da je neko dovoljno pametan da namjesta igru i pritom je dovoljno glup da koristi isto ime?
ludak_

#9 Re: Coca Cola nagradna igra

Post by ludak_ »

Avdicima bilo bezveze da uzimaju svaki dan pa odmorili malo danas i 8. :mrgreen:
zgembo_sa

#10 Re: Coca Cola nagradna igra

Post by zgembo_sa »

rado_vidjen wrote:
merhaba, revizor
ma bravo oko sokolovo, nek si ti primjetio lapsus calami bravo, dobices cokoladicu :roll:
zgembo_sa

#11 Re: Coca Cola nagradna igra

Post by zgembo_sa »

Pa eto do sad samo 10 mobitela. Nije lose, tek je pocela nagradna igra :)
Neelix

#12 Re: Coca Cola nagradna igra

Post by Neelix »

ja sam ono prije par god upratio neku Rasemu, Hasemu, tako nesto, kako dobija mobitele i plejstejsne masovno. tad sam i prestao slat :D
hakazvaka

#13 Re: Coca Cola nagradna igra

Post by hakazvaka »

ja znam ovog Sakiba, i znam njegovu tajnu za dobijanje ovoga, al ne bi bio fazon da Vam kazem, zar ne ? :D

uglavnom, ne radi se ni o kakvim algoritmima generisanja kodova, jednostavno je strasno...
rado_vidjen

#14 Re: Coca Cola nagradna igra

Post by rado_vidjen »

zgembo_sa wrote:
rado_vidjen wrote:
merhaba, revizor
ma bravo oko sokolovo, nek si ti primjetio lapsus calami bravo, dobices cokoladicu :roll:
jahhh, lapsus

:roll: :D
sumnjam, SUMNJAM

ispisi citavu dvolisku

:skoljka:

neelix, morel' se kod fahrA stagod nastelit? :oops:
Hakuna Matata

#15 Re: Coca Cola nagradna igra

Post by Hakuna Matata »

hakazvaka wrote:ja znam ovog Sakiba, i znam njegovu tajnu za dobijanje ovoga, al ne bi bio fazon da Vam kazem, zar ne ? :D

uglavnom, ne radi se ni o kakvim algoritmima generisanja kodova, jednostavno je strasno...
Garant nasao onoga sto tamo radi na tim kompjuterima i vazda njega NEOFIRNO izvuce :lol: :lol:
hakazvaka

#16 Re: Coca Cola nagradna igra

Post by hakazvaka »

Hakuna Matata wrote:
hakazvaka wrote:ja znam ovog Sakiba, i znam njegovu tajnu za dobijanje ovoga, al ne bi bio fazon da Vam kazem, zar ne ? :D

Garant nasao onoga sto tamo radi na tim kompjuterima i vazda njega NEOFIRNO izvuce :lol: :lol:
ako vam ista znaci, cojek fakat salje te kodove, potpuno legalno :roll:
al kako dodje do njih, e to je druga prica :lol:
Hakuna Matata

#17 Re: Coca Cola nagradna igra

Post by Hakuna Matata »

hakazvaka wrote:
Hakuna Matata wrote:

ako vam ista znaci, cojek fakat salje te kodove, potpuno legalno :roll:
al kako dodje do njih, e to je druga prica :lol:
Dolazi tako sto je nekog zaduzio da mu iz kafica skuplja i on samo salje :D
hakazvaka

#18 Re: Coca Cola nagradna igra

Post by hakazvaka »

ovaj im sajt ne valja ba.. ima ono registruj se, pokusao sa svoja 2 broja, nece ni jedan, kaze postoji korisnicko ime u bazi.. ja vam baze jake :roll: :roll:
shuriken

#19 Re: Coca Cola nagradna igra

Post by shuriken »

bila je i shema da u granapu neko viri iza etiketa pa skida kodove
ne pijem colu pa ne znam gdje su sada ti codovi
prije se moglo povirit
Hakuna Matata

#20 Re: Coca Cola nagradna igra

Post by Hakuna Matata »

shuriken wrote:bila je i shema da u granapu neko viri iza etiketa pa skida kodove
ne pijem colu pa ne znam gdje su sada ti codovi
prije se moglo povirit
Sad se nalaze ispod cepa :skoljka:
zgembo_sa

#21 Re: Coca Cola nagradna igra

Post by zgembo_sa »

rado_vidjen wrote: :roll: :D
sumnjam, SUMNJAM

ispisi citavu dvolisku

:skoljka:

neelix, morel' se kod fahrA stagod nastelit? :oops:
U redu je balavac, odmori malo... ako imas sta reci na temu reci, ako ne - razguli.
rado_vidjen

#22 Re: Coca Cola nagradna igra

Post by rado_vidjen »

:D
Bosanac sa dna kace

#23 Re: Coca Cola nagradna igra

Post by Bosanac sa dna kace »

trebJU promijenit boju stranicež ja ono ne mogu pogledat previše crveno.... :run:
Post Reply