a jesi li ti ovaj mali u donjem kutu desno sto se distancirao?
Cirkus dana!
-
prleitihi
hare vrte svijet..seiko22 wrote:postoji "slap in the face!"" - lepom Zlaji, Komsu, Haretu, Ti'om (malom chetniku) i svima koji zajebase Srebrenicane na njihovom "Putu ka Slobodi", i obecase im pare u zamjenu za izglasavanje njihove ODLUKE O IZDVAJANJU iz rs-a, i uspostavljanju SLOBODNE SREBRENICE!!spongebob wrote:ako postoji druga definicija za truhli kompromis onda je to ova odlukaPrema toj odluci, Potočari i Memorijalni centar prelaze u nadležnost države BiH, koja će se brinuti za njegovo funkcioniranje, sigurnost i upravljanje. Šiling je ovim zakonom zadužio Vijeće ministara BiH da imenuje upravni odbor nove institucije i da osigura finansiranje njenog rada iz državnog budžeta.![]()
![]()
,
- Jara
El_comadante wrote:Pusti to. De mi na ovoj temi reci koga sam ja vrijeđoja71 wrote:El_comadante Upisano: 25/06/2007 16:14El_comadante wrote: Svaka diskusija je dobra dok ne dođe do vrijeđanja. E kad dođe do vrijeđanja onda treba prekinuti raspravu. Ja nevidim da ovde iko ikoga vrijeđa.
Naslov teme: ATEIZAM
to je obicna glupost taj ateizam
Nevrijeđam četvrtkom.
-
prleitihi
voljeli smo oči zeleneeeeee..ejub wrote:Pratim ovaj forum i razne teme koje se postave za diskusiju.Isto tako pratim i par likova koji se javljaju(uglavnom su to isti likovi) na razne teme vezane za Armiju BiH ,Aliju I. komadante u armiji i sve ono sto je vezano za DRŽAVU BIH i njenu odbranu u zadnjoj agresiji sa istoka-Srbija i nasi domaci izdajnici i zapada Hrvatska
Uglavnom su isti ,naravno vrlo negativni komentari.
Meni je drago da je doslo vrijeme kad ,mozes da izneses svoje misljenje a da nezavrsis na kakvom otoku.
A sa druge strane isto tako ovi pojedini likovi kojima sve smeta moraju da znaju da ima i onih koji se neslazu sa ovim negativnostima.
Moraju znati da ima onih (a ako bolje pogledaju vidjece da su ti vecina) kojima je Alija svetinja.Moraju znati da komadant Armije BiH nije mala stvar .....
Moraju znati da vise nikada Jugoslavije ,da nema vise Bosnjakla koji ce sutjeti i klimati glavom ,da nema vise brastva i jedinstva(onakvog da samo bosnjaci vole).....................
E sad neka imaju to na umu........................
-
prleitihi
agim bushi i george cheku..Bočinja wrote:A,niti da u ime drugih daju državljanstva arapskim probisvjetima i paralelne i ne paralelne veze sa Iranom,Libanom,Palestinom i drugim sličnim "civilizacijama",svako sebi bira društvo,kakva nametanja.Ko ce zabraniti da Vašington uspostavlja "konoplja" veze sa Agimom Čekuom.Svako svome,samo što neki ne znaju ko su,pa prorade frustracije,a istorija se slabo čita.seldzuk wrote:U svijetu postoji praksa da regija, kanton, općina i sl. prave ovakve sporazume sa administrativnim jedinicama drugih država, ali ne i sa čitavim državama.
Dayton uber ales.
-
prleitihi
ja bih vas pendrekom po krstu..ako mi ne dozvolite..Bočinja wrote:ibro dirka wrote:doduse, ta decentralizacija srbije je izgleda vec u punom mahuNeće biti, još mnoge može pogaziti i pregaziti. Uredite vi vašu kantonalnu kvazifederaciju, a mi smo se zaštitili od decentralizacije Dejtonom, Ustavom BiH, Ustavom RS i policijom RS. Ko nas bude dirao dobiće pendrek po prstu, pa će ga sam sebi morati u gu*icu.Prpa.ba wrote:Jos da "decentralizujemo" RS pa smo zavrsili sa poslom![]()
p.s. Nisam mislio na baš takvu usitnjenu decentralizaciju. RS će potpisivati sve ugovore koje joj prethodna akta dozvoljavaju i ne dozvoljavaju, a ne znam kome će biti prpa.
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
amrino wrote:Mene je stvorio Allah dz.s- nisam "bacena u svijet" niti postala od majmuna kako ljudi obojeni u crveno vjeruju da su postali...
ovo davno bilo al ne umireamrino wrote:I DA produzavanje vrste je, ma kako to tebi zvucalo, i moja ali i tvoja osnovna funkcija...jer kakvo god krzno da na sebe nabacis ti si u sustini samo jedan obicni SISAR!!!
- Fair Life
dawn_upon_dawn wrote:amrino wrote:Mene je stvorio Allah dz.s- nisam "bacena u svijet" niti postala od majmuna kako ljudi obojeni u crveno vjeruju da su postali...ovo davno bilo al ne umireamrino wrote:I DA produzavanje vrste je, ma kako to tebi zvucalo, i moja ali i tvoja osnovna funkcija...jer kakvo god krzno da na sebe nabacis ti si u sustini samo jedan obicni SISAR!!!

- Saian
InfraRedRidinghood wrote:basta sljezove boje wrote:vozite za Tursku ... tamo vam je i mjestoTicall wrote:![]()
![]()
meni se ovo vec desilo 2 puta doduse zadnji put prije jedno 2 godine samo se okrenuo otisao na drugi granicni prelaz i vozdra
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smisao za umorrikardoreis wrote:slabo sam na politiic, nisam citao, pa se iskreno nadam da je ovo izvuceno iz konteksta il se basta samo opako sali...Saian wrote:e hebi ga ne mosh' se ti sama gurat, mora te neko nominirat', al ako nastavish ko dosad ne trebash se plaho brinut' za cirkusku karijeru, a onda ochekujem i ovu ekipubasta sljezove boje wrote:ANTE, ANTE SVI SMO ZA TE
SVI SMO ZA TE I UVIK CEMO BITI
ANTE, ANTE ZIVOT ZA TE
ZIVOT ZA TE JER SI HEROJ RATA
TI SI ANTE LEGENDA HRVATA
![]()
![]()
![]()
![]()
- Ergot
mIRCerka wrote: naserem im se u usta i dobro petom naguram da sto vise stane...

Zadnji put sam ovu stilsku bravurozu cuo u ratu od blago retardiranog djecaka do cijeg sela vodi 18 kilometara izrovanog, godinama neodrzavanog makadama.
-
prleitihi
Ergot wrote:cvrsto stojim iza misljenja da je trebalo izginuti jos 2-3 miliona.prleitihi wrote: a..kamo opaska da su rat preživjeli pogrešni ljudi..bošnjaci of kors?..:D:D

posljednji put sam ovo čuo od radovana raše karadžića..
-
prleitihi
sve smo mogli miiiiii..ins wrote:Ovakva vrsta nostalgije mi nije normalna.
Jadranka je bila sasvim obicna slasticarna (u mom kvartu!) sa sasvim obicnim kolacima.
Ovaj grad njenim ponovnim otvaranjima nece biti nimalo bolje mjesto za zivot, ali je sa ljudima koji u njezinom ponovnom otvaranju vide "tracak nade i svjetlo na kraju tunela beznadja i ocaja" ili slicno definitivno postao gore mjesto za zivot!
Zato: Get a life!
-
prleitihi
staljijansa..propuštena šansa..musketir wrote:imali ste i vi vasih zlatnih pet minuta(alijansa)koja se bavila uvodjenjem softali staljinizma.prleitihi wrote:Odlazimo, ali se nikada nećemo prestati boriti
Ovo je bio samo jedan od mehanizama borbe za prava * Potezom jedne političke partije sve je bačeno u vodu
Inicijativni odbor
Kako nam je kazao predsjednik Inicijativnog odbora za poseban status Srebrenice Ćamil Duraković, kamp će, najvjerovatnije, biti iseljen u toku ove sedmice.
- Kamp ide, nema više svrhe. Za nekoliko dana Inicijativni odbor će održati sastanak u vezi s kampom kao jednim od mehanizama naše borbe. Odlazimo, ali se nikada nećemo prestati boriti. Sada nema smisla ostati, s obzirom na to da su nam podvukli i kazali "mi nismo za to i ne stojimo iza vas" - rekao je Duraković.
Ovakvu odluku, kako je kazao Duraković, donijeli su zbog "poteza jedne političke partije kojim je sve bačeno u vodu".
- Na koji način, kako, zašto? Možemo samo reći, mi se s rogatim bosti ne možemo. Mi smo narod, naša inicijativa je takva, naša legitimna volja nije ovo što su oni uradili i potez koji su povukli. Narod vrlo dobro zna šta hoće. U ovom momentu im predajemo svu odgovornost - naglasio je Duraković, izražavajući bojazan da će stvari sada krenuti pogrešnim putem i da će ljudi uistinu početi napuštati grad.
Tuga i zabrinutost
Srebreničani koje smo jučer zatekli u kampu nisu krili razočarenje. Na licima izraz tuge i zabrinutosti. Kažu nam da nakon svega ne vide svoju budućnost u Srebrenici, a pokušali su da bude dobro za sve građane BiH, ne samo za Bošnjake. Neki su kamp već napustili, ali se nisu vratili u Srebrenicu.
- Neću se vratiti u Srebrenicu, šta ću tamo? Pet godina sam tamo živjela, pare se slažu, a napretka nema. Jednostavno, u Srebrenici života nema i svi su nas prevarili - kaže Zifa Hasanović.
E. BARIMAC
Progutali smo dosta pljuvanja u lice
Presude Međunarodnog suda pravde, poručuju Srebreničani, ne smije se odreći nijedan istinski Bosanac i Hercegovac, a pogotovo žrtve genocida.
- Ne smijemo dozvoliti da pravna gotovina postane politička veresija, kao što, kako se vidi, i postaje. Progutali smo dosta pljuvanja u lice i nema niko pravo da nam to radi - poručili su Srebreničani.
je li ovo sdp opet kriv?..![]()
lijepa je bila ona jastrebova demagogija....ali hare je aminovao zajeban sporazum u američkoj bazi..
:oops::oops:
-
prleitihi
staljijansa..propuštena šansa..musketir wrote:imali ste i vi vasih zlatnih pet minuta(alijansa)koja se bavila uvodjenjem softali staljinizma.prleitihi wrote:Odlazimo, ali se nikada nećemo prestati boriti
Ovo je bio samo jedan od mehanizama borbe za prava * Potezom jedne političke partije sve je bačeno u vodu
Inicijativni odbor
Kako nam je kazao predsjednik Inicijativnog odbora za poseban status Srebrenice Ćamil Duraković, kamp će, najvjerovatnije, biti iseljen u toku ove sedmice.
- Kamp ide, nema više svrhe. Za nekoliko dana Inicijativni odbor će održati sastanak u vezi s kampom kao jednim od mehanizama naše borbe. Odlazimo, ali se nikada nećemo prestati boriti. Sada nema smisla ostati, s obzirom na to da su nam podvukli i kazali "mi nismo za to i ne stojimo iza vas" - rekao je Duraković.
Ovakvu odluku, kako je kazao Duraković, donijeli su zbog "poteza jedne političke partije kojim je sve bačeno u vodu".
- Na koji način, kako, zašto? Možemo samo reći, mi se s rogatim bosti ne možemo. Mi smo narod, naša inicijativa je takva, naša legitimna volja nije ovo što su oni uradili i potez koji su povukli. Narod vrlo dobro zna šta hoće. U ovom momentu im predajemo svu odgovornost - naglasio je Duraković, izražavajući bojazan da će stvari sada krenuti pogrešnim putem i da će ljudi uistinu početi napuštati grad.
Tuga i zabrinutost
Srebreničani koje smo jučer zatekli u kampu nisu krili razočarenje. Na licima izraz tuge i zabrinutosti. Kažu nam da nakon svega ne vide svoju budućnost u Srebrenici, a pokušali su da bude dobro za sve građane BiH, ne samo za Bošnjake. Neki su kamp već napustili, ali se nisu vratili u Srebrenicu.
- Neću se vratiti u Srebrenicu, šta ću tamo? Pet godina sam tamo živjela, pare se slažu, a napretka nema. Jednostavno, u Srebrenici života nema i svi su nas prevarili - kaže Zifa Hasanović.
E. BARIMAC
Progutali smo dosta pljuvanja u lice
Presude Međunarodnog suda pravde, poručuju Srebreničani, ne smije se odreći nijedan istinski Bosanac i Hercegovac, a pogotovo žrtve genocida.
- Ne smijemo dozvoliti da pravna gotovina postane politička veresija, kao što, kako se vidi, i postaje. Progutali smo dosta pljuvanja u lice i nema niko pravo da nam to radi - poručili su Srebreničani.
je li ovo sdp opet kriv?..![]()
lijepa je bila ona jastrebova demagogija....ali hare je aminovao zajeban sporazum u američkoj bazi..
:oops::oops:
-
prleitihi
array wrote:Ti nemaš pojma o čemu govoriš. Prvo po tvom postu ispade da Hrvatska nije zemlja poluprimitivaca a BH jeste. Pola Hrvatske se skupi da dočeka Papu svaki put kad on dođe u Hrvatsku. Zar Papa nije duhovni lider? Ja nikad nisam vidio pola Bosne (ili pola BH muslimana) na reisovom dočeku ili bilo kakvom religijskom okupljanju u BH. I ko je sad po toj logici primitivan?kustah wrote:Porediti situaciju u Hrvatskoj i BiH, nije uredu. U BiH, u zemilji polu-primitivaca i ostrascenih ljudiu utjecaj Duhovnih lidera je velik. Oni svi su na istom zadatku,zavisno od strane kojoj pripadaju. Oni su poluge i ideoloski oslonaci.
Oni su: JAVNE LICNOSTI. Ako reis ode na Piramidu sunca,onda to nesto znaci.Takva posjeta ima tezinu i nosi poruku.
Vidis ja ocekujem! Ocekujem od reisa da trazi povratak na stanje iz 92,i da kaze sta misli o ubijanju Iracana od SAD!
Drugo, zašto bi reis govorio o ubijanju Iračana? Čitaj malo vijesti pa nauči ko koga ubija u Iraku. Svaki božji dan Suni samoubice ubijaju Šije a Šija vodovi smrti ubijaju nedužne Sunije dok je Amerika trenutno jedina snaga koja se istinski bori da se međusobna ubijanja zaustave. Je li bi to po tebi reis trebao blagosloviti samoubice i vodove smrti?

oprosti mi pape..
rekli su mi najgore o tebi..

- Ergot
moj idol je brko iz gruzije, glavonja sa durmitora je sitna riba.prleitihi wrote:Ergot wrote:cvrsto stojim iza misljenja da je trebalo izginuti jos 2-3 miliona.prleitihi wrote: a..kamo opaska da su rat pre¾ivjeli pogre¹ni ljudi..bo¹njaci of kors?..:D:D
posljednji put sam ovo èuo od radovana ra¹e karad¾iæa..:D:D
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
kub lajkan wrote:Što te tjera il što te ne tjera?Ahmmed wrote:Niko te ne tjera da imaš bilo šta od togakub lajkan wrote:
Cak i ako je sve to tako, sta ja imam od toga?![]()
To i jest problem.
znamo problem
-
prleitihi
mirno spavajte..Šandor wrote:Tvoj stari se jeste borio za opstanak Islama i muslimana. Par mjeseci nakon početka rata bilo je jasno da nećemo moći vratiti vrijeme. Bilo je jasno da je sa multietničkim životom završeno za sva vremena. Nepoznanica je bila samo ko će pobijediti. Ja sam tada bio dijete ali odrasli ljudi koji tada nisu bili svjesni za šta se bore nikada neće ni shvatiti._BosanaC wrote:Znam da nisi, i nisam to nikada ni rekao ni pomislio. Ali isto tako znam da se moj otac nije borio ni ZA pravoslavlje, katolicanstvo ali vala ni za islam, nego da sacuva zivu glavu, glavu zene i djece, komsija koji to nisu mogli za sebe uraditi, i ono imovine za sta je potrosio zivot da stekne. A danas se prica o borbi za islam, Muslimane, Bosnjake itd... Mislim, nidje veze, al fakat.
Ovim ne pozivam bilo koga da se iseli niti smatram da je islamizacija bila ispravan potez ali opcija je od samog početka bila jednonacionalna. Ne bi bilo drukčije ni da je armijski general bio Jovo Divjak a predsjednik Bogić Bogićević. I dalje bi za BiH bilo 90% Bošnjaka i ono malo ostalih. Danas bi imali manje-više istu situaciju. Obraz bi nam bio malo svijetliji ali to nas ne bi spasilo od geta.
Multietnička opcija bi bila da su se dvije strane dogovorile i da su ratovali za istu stvar.

multietničke bosne neće biti..
-
prleitihi
sine..jebeš medicinu..na slatkom ćošetu ćeš načutit davati vakcinu..mIRCerka wrote:valja ti gluposti i sere onaj ko te sa takvim rjecnikom pustio na hadzdz.sekretar wrote:Valjaš gluposti ...mIRCerka wrote: ma nije bitno vise ko je gdje bio u ratu, vidis da ga proziva za hadzdz, a niko a ne kaze na one koji planski idu tamo kupovat zlato i nakit i ovdje preprodavati, jer hadzije imaju haman diplomatski imunitet na carini, niko ih ne trkelja, samo prodju kontrolu....
Bila, vidjela?
Ja dobro znam koje su kontrole i izvrtanja. Zato, ne s*** ...
Idi na carsiju, sjedi na kaficu i slusaj, ne moras ni ici na hadzdz da bi cuo sve.
Btw, ako su trkeljali, onda mora da je neko bio SuJmiv
PS Najbolje info pokupis na slatkom cosetu, gdje god sjednes...
ne moras nista ni pitati, sve ti se samo kaze:D:D
htio ne htio, slusas...