Cirkus dana!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
prleitihi

Post by prleitihi »

uhljupce wrote:Politički potez Šilinga. Ovim se definitivno "uvlaci" Bosnjacima, jer planira ostati u BiH i nakon isteka mandata Visokog ... S obzirom da je do sada bio na strani cetnika, ovim potezom dobija povjerenje naivnih Bosnjaka. Ne bi me cudilo da je ovo sve ideja Dodika ....
milorad dodik: entitetski neprijatelj broj 1.. :D:D
Fair Life

Post by Fair Life »

seldzuk wrote:
[Matrix] wrote:Ne bih djeco cejf da vam kvarim,ali kako znate da ste muslimani ,gdje je ta nebeska i zemaljska referencija za muslimana ? Reci cete molimo se,dajemo zekat i sl.Ali nista to nije vase,nista istinsko od sebe ne dajete.Pred fakultetom ,jednim,svaki dan prosi djevojce.Prvo je trazila 1km,pa onda 50 pf,pa onda 20 pf i tu je negdje i stala.Inace taj fakultet bavi se time sto vi kazete da jeste,snimio sam to djevojce kamerom 12 sati ,iz stana.Niko od vasijeh ucitelja nije joj dao tih pisljivih 20pf,tu i tamo neki prolaznik,neka nena,bogoboljazljiva jer ce skoro pred allaha pa misli malo podmititi sebe i "nepodmitljivog".Niko mladji nije dao nista.Dakle gdje je ta referentna tacka u odnosu na koju ste vi muslimani ?Sta vas to tako snazno odvaja od svjetine ,od blata svakodnevnog u kojemu se kupa obicni ljudski rod.Ako niko od onih sto islam izucavaju nije u stanju da od srca da 20pf djevojcetu milom,sta onda vi uopce dajete svijetu,osim lijepih pjesmica o najdrazem.Dajte nesta od sebe,najvrednije sto imate,pa da kaazemo,evo muslimana,evo covjeka.Samo pjevusiti,dobro je to,ali nista ne rizikujuci u svom davanju,nista bome ni ne dajete.
A koliko je pfeninga potrošila baterija tokom 12 sati. Možda je i taj novac mogao biti lijep primjer, a ne razlog za žuganje.

Čuo sam da će to biti manifestacija na nivou, i da će sadržavati reisovo obraćanje uime muslimana BiH svijetu i ummetu, koje će prenositi domaće i neke strane televizije direktno.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... c&start=25
prleitihi

Post by prleitihi »

Fair Life wrote:
seldzuk wrote:
[Matrix] wrote:Ne bih djeco cejf da vam kvarim,ali kako znate da ste muslimani ,gdje je ta nebeska i zemaljska referencija za muslimana ? Reci cete molimo se,dajemo zekat i sl.Ali nista to nije vase,nista istinsko od sebe ne dajete.Pred fakultetom ,jednim,svaki dan prosi djevojce.Prvo je trazila 1km,pa onda 50 pf,pa onda 20 pf i tu je negdje i stala.Inace taj fakultet bavi se time sto vi kazete da jeste,snimio sam to djevojce kamerom 12 sati ,iz stana.Niko od vasijeh ucitelja nije joj dao tih pisljivih 20pf,tu i tamo neki prolaznik,neka nena,bogoboljazljiva jer ce skoro pred allaha pa misli malo podmititi sebe i "nepodmitljivog".Niko mladji nije dao nista.Dakle gdje je ta referentna tacka u odnosu na koju ste vi muslimani ?Sta vas to tako snazno odvaja od svjetine ,od blata svakodnevnog u kojemu se kupa obicni ljudski rod.Ako niko od onih sto islam izucavaju nije u stanju da od srca da 20pf djevojcetu milom,sta onda vi uopce dajete svijetu,osim lijepih pjesmica o najdrazem.Dajte nesta od sebe,najvrednije sto imate,pa da kaazemo,evo muslimana,evo covjeka.Samo pjevusiti,dobro je to,ali nista ne rizikujuci u svom davanju,nista bome ni ne dajete.
A koliko je pfeninga potrošila baterija tokom 12 sati. Možda je i taj novac mogao biti lijep primjer, a ne razlog za žuganje.

Čuo sam da će to biti manifestacija na nivou, i da će sadržavati reisovo obraćanje uime muslimana BiH svijetu i ummetu, koje će prenositi domaće i neke strane televizije direktno.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... c&start=25
musliman na baterije.. :D:D
prleitihi

Post by prleitihi »

...
Last edited by prleitihi on 26/06/2007 17:21, edited 1 time in total.
prleitihi

Post by prleitihi »

Ja shvatam pederluk na zapadu. Shvatam taj pederluk ovdje u Americi jer je 80% nacija probalo ili zele da to probaju ili su vec pederi i cekaju da to objave. Ovdje je sve otislo u pm.

Ali Balkan. Balkan je specificno mjesto. Pazite jednu stvar Bosanci, Hrvati, Srbijanci, Madjari, Makedonci, Grci, Albanci, Crnogorci, Slovenci itd. se nikada nisu mijesali sa pridoslicama i ako jesu to je veoma mali broj. Na ovim prostorima vladali su rimljani, turci, austrijanci a balkanski narodi se nikada nisu mijesali ni sa jednima od njih. Balkanci imaju jedan jak karakter i mentalitet i novotarija nije dobro dosla jedino ako se utvrdi da je ta novotarija povoljna za taj narod.

Pederluku nije mijesto na balkanu. Pogresno sam se izrazio. Niko nikome ne moze zabraniti da bude pedercina ali parade nisu potrebne. Sta hoce da se kaze tim paradama. Te parade su direktna provokacija. I onda kad se neko zaleti i izbije nekome zube onda problemi.

Za pedercine imam jedno pitanje posto oni smatraju da je pederluk OK.
Sta bi se desilo sa populacijom za 85 godina kada bi cijeli svijet sutra ama bas sutra postao homoseksualan?

Ne podrzavam nasilje, ali nije mi ih zao kad ih gaze, kako u Beogradu tako i sirom svijeta. Nisam homofob jer ta rijec je glupa. Nemam fobiju od pedera tj. ne bojim ih se. Nego ih mrzim. I ne bi imo problema polupati im zube da se nadjem u toj situaciji.
ja nisam homofob..pogrešno sam se izrazio..ja mrzim pedere.. :D:D
Sensei

Post by Sensei »

Heli Kopter wrote: 2 stvari.

prva - srbi su sve to po bih napravili nakon referenduma. znaci da nije bilo referenduma za odvajanje to se ni bi ni desilo. pada u vodu tvoja tvrdnja kako bi se sve to desilo i bez referenduma.

druga - ako bosnjaci ne zele da budu manjina u srbiji zasto bi srbi pristali da budu manjina u bih?

zato sto u visokom postoje piramide stare 12 milijardi godina i bosna datira od prije dinosaurosa?

smijesno i licemjerno...
12 milijardi?
prleitihi

Post by prleitihi »

Zov_divljine wrote:
seln wrote:
Zov_divljine wrote: Jeli te ovaj gornji tekst uvrijedio? :roll:
Rastuzio, Zavalon, rastuzio...tesko je biti Bosanac danas...najvise zbog nas samih.
U pravu si!
Kad nam je bilo najteze, drzali smo se skupa.
Kad smo se najeli, niko nam vise ne valja.
Brzo zaboravljamo sta nam se desilo!!
nit' bi dosta..nit' osta.. :D
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

je li ovaj topic virtualni GAY PRIDE? :D
prleitihi

Post by prleitihi »

jes'..samo fašisti nemaju pravo ulaska..bokkkkkkk.. :D:D
prleitihi

Post by prleitihi »

Zov_divljine wrote:Moj komsija Srbin koji je bio a i danas je, teski pijanica. Tokom rata bi, pjan, vikao -baci brate jos koju...

*Brat mu je(bivsi nas komsija) pobjegao na onu stranu...

I tom pjani nikada niko nije skinuo ni dlaku sa glave.

Eto kako smo mi dobar narod...!
znam ja vas..jebo ja vas.. :D
prleitihi

Post by prleitihi »

basta sljezove boje wrote:Sjede Radovan i Ratko u restoranu na Kanarskim ostrvima.
Kada su zavrsili sa vecerom pozivaju konobara da plate.
Konobar ih pita:
- "Placate li karticom ili gotovinom ?"
Obojica u glas:
- "Gotovinom!"
Malo zatim, konobar pita:
- "A gdje vam je gotovina ?"
- "Eno ga za onim stolom tamo!"
đouk..nije šala.. :D:D
prleitihi

Post by prleitihi »

bilyu wrote:Ok ako tako razmislja onda ce i sandzak traziti referendum al ne smao onaj u srbiji vec i u Crnoj gori pa ce vidjeti kome ce se pripojiti.
Dodik stavrno si glupak.Pa zar nevidis da je i milosevic tako razmisljo al ga vise nema.Zar nevidis da je i Arkan tako razmisljo i njega vise nema.i jos punooo njih.Pa budalcina si stvarno ona neotesana sa romanije.A nasi u vladi su jos vece pa ti dopustaju to da radis jer nema zakonaa u zemlji u kojoj nema zakona takve budalcine poput tebe mogu svasta da rade jos pogotovu ako su na polozaju...
šta je pisac htio peći? :?
prleitihi

Post by prleitihi »

Marco-x wrote:Hercegovački Hrvati (a i bosanski) su nezadovoljni statusom u BiH sve više. Mislim da na tu kartu igra Dodik, a ne što su nostagični za nekim sporazumima, gdje su naravno Srbi bili u dominantnoj poziciji.
Inače, najgore, što je se moglo dogoditi mojim sunarodnjacima u ovoj državi je, što su postali ravnodušni prema zbivanjima u BiH. To vidim po svojoj ekipi, od kojih je najveći dio fakultetskih obrazovanih i često mislim da ih zalud pokušavam aktivirati u dešavanjima u BiH.
Meni ova prepucavanja Dodik - Silajdžić, više podsjeća na igru tko će biti glavni u BiH.
Ja bih radije da ima treća strana, koja će ponuditi, što pravednije i ravnopravnije rješenje za BiH.
za ublehe je potrebno troje.. :D:D
prleitihi

Post by prleitihi »

bilyu wrote:
chuchumbamayumbe wrote:
Zov_divljine wrote:Iako mozda nije bio najbolji general i nije napravio velike podvige, ipak zasluzuje da mu i ovom prilikom pruzimo podrsku! Ako i radi cega, onda radi istine i pravde.
Dok su najtrazeniji cetnicki ratni zlocinci na slobodi, ...nasi generali idu u Hag. Mirno i skruseno, bas onako kako su nasi najmiliji u linijamo mirno isli pred strijeljanja...
General Delic je bio na strani slabijeg, napadnutog, na strani pravde i na strani Bosne & H.
Pozelimo mu uspjesnu odbranu i da se kuci vrati kao pobjednik, kao jos neko ko ce pokazati pravicnost nase borbe za slobodu i gole zivote!

Sretan put generale i jos brzi povratak ti zelimo!!
Ako nije kriv, oslobodice ga.
Ako je kriv, neka odgovara za to sto je eventualno ucinio.
Meni ni iz dzepa ni u dzep.
Nek je ziv i zdrav.
"Ma ja tebi ni iz dzepa ni u dzep."

Da nije bilo ljudi poput njega da li bi ti sada uzivao ili uzivala nije vazno sta si sada sa svojima najdrazima?Da li bi sada bila ili bio u sobici pored PC i uzivala ili uzivao u razgovoriam sa drustvom.
Stvarno steta sto je toliko ljudi koji su bili u redovima Armije BiH bez obzira da li su Hriscani ili Muslimani izginuli da bi osobe poput tebe sada tako pisale i tako razmisljale.Ako jos ima poput tebe takvih ljudi onda neka vas je sramota i stid zbog takvog razmisljanja makar bila i sala!
patriote cijelog svijeta..ujedinite se.. :oops:
prleitihi

Post by prleitihi »

bilyu wrote:Po meni si jednim djelom upravu al opet drugim djelo i nisi.Sto se tice sjece glava i ubijanja u ratu je dozvoljeno to raditi samo kada je protivnicka starna naoruzana i prijeti ti smrt s njegove strane.Normalno da ces se braniti ili bar pokusati makar bio i ubijen.Bar ces umrijeti mirnog srca.Vojnike je tesko nekada kontrolisti ma koliko dobru obuku zavrsili i ma koliko bila dobra disciplina pogotovo ako him je poginuo neko od dobrih drugova ratnika ili pak oficir koji him je direktno komandovao.Tada se svasta desava i nema zarobljenika.
Mislim da on bas i nije kriv za to jer tako nesto nije bilo a sto se tice Mudzahedina pa samo su se njih cetnici najvise plasili jer su ovi dolazili sa ezanima i tekbirima.
Podsjeca me na Tursku vojsku koja istu taktiku i dan danas koristi i zbog toga je smatraju da ima najjacu pjesadiju na svijetu koja kada negdje krene se tesko zaustavlja...jos puno toga....
join me in haag!

rasim delić & HIM :D:D
prleitihi

Post by prleitihi »

Zov_divljine wrote:
jeza u ledja wrote:Ako je odgovoran za zlocine on je ZLOCINAC I ZA MENE JE ISTI KAO I SVAKI DRUGI ZLOCINAC.
Prica da Hag donosi 'politicke odluke' je ista prica koju pricaju Srbi.

I jos nesto, Delic se nije borio za 'multienicku' BiH. On i ljudi koji su ga doveli, i koji su smjenili Sefera su se upravo borili protiv nje.

Cuj heroj.
Ne, nego su se borili za islamsku drzavu, bas za onu na koju je upozoravao Karadzic.
Ne, Alija i Delic se nisu borili za BiH, samo je Dudakovic onako setao do Banja Luke, sa zastavom Bosanskom.
Ne oni se nisu borili za BiH, vec za Dzumahiriju.
Da, ovdje je bio gradjanski rat!

jeze...jeze...
Nemuslimani NISU bili protjerivani, niti jednog momenta, sa podrucja pod kontrolom Armije i Alije, jeli i to upucuje na stvaranje Islamske drzave?
:x :-? :?
pršti..pršti zelena staza..imat ćemo mi našeg deda mraza.. :D
prleitihi

Post by prleitihi »

prleitihi wrote:
Zov_divljine wrote:Moj komsija Srbin koji je bio a i danas je, teski pijanica. Tokom rata bi, pjan, vikao -baci brate jos koju...

*Brat mu je(bivsi nas komsija) pobjegao na onu stranu...

I tom pjani nikada niko nije skinuo ni dlaku sa glave.

Eto kako smo mi dobar narod...!
znam ja vas..jebo ja vas.. :D
Zov_divljine wrote:Nisam siguran, kome bi bilo vise draze da Delica osude na robiju, cetnicima ili nekima nasima?

Mi smo do dna pokvaren narod! uvjek gledamo na losu stranu a nikada na onu bolju.
Ko' mi savrseni!
mi smo taman.. :D:D
prleitihi

Post by prleitihi »

Zov_divljine wrote:
sulesavic wrote:Borci danas govore da im ne pada na pamet da će ikad više biti borci - bilo im plaćeno ili ne bilo.
To ti kazes!
Patriote, domoljubi i oni koji vole svoju zemlju i domovinu, je brane od srca i casti a ne radi para(poput tebe)!
vrtimo priču istu..čengić je u rovu zaradio aerodromsku pistu.. :D
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

vidi, prle nocas dobro spavao, mora da je Zlajinu sliku skinuo sa zida :D
Bosanski_Amerikanac

Post by Bosanski_Amerikanac »

prleitihi wrote:
Ja shvatam pederluk na zapadu. Shvatam taj pederluk ovdje u Americi jer je 80% nacija probalo ili zele da to probaju ili su vec pederi i cekaju da to objave. Ovdje je sve otislo u pm.

Ali Balkan. Balkan je specificno mjesto. Pazite jednu stvar Bosanci, Hrvati, Srbijanci, Madjari, Makedonci, Grci, Albanci, Crnogorci, Slovenci itd. se nikada nisu mijesali sa pridoslicama i ako jesu to je veoma mali broj. Na ovim prostorima vladali su rimljani, turci, austrijanci a balkanski narodi se nikada nisu mijesali ni sa jednima od njih. Balkanci imaju jedan jak karakter i mentalitet i novotarija nije dobro dosla jedino ako se utvrdi da je ta novotarija povoljna za taj narod.

Pederluku nije mijesto na balkanu. Pogresno sam se izrazio. Niko nikome ne moze zabraniti da bude pedercina ali parade nisu potrebne. Sta hoce da se kaze tim paradama. Te parade su direktna provokacija. I onda kad se neko zaleti i izbije nekome zube onda problemi.

Za pedercine imam jedno pitanje posto oni smatraju da je pederluk OK.
Sta bi se desilo sa populacijom za 85 godina kada bi cijeli svijet sutra ama bas sutra postao homoseksualan?

Ne podrzavam nasilje, ali nije mi ih zao kad ih gaze, kako u Beogradu tako i sirom svijeta. Nisam homofob jer ta rijec je glupa. Nemam fobiju od pedera tj. ne bojim ih se. Nego ih mrzim. I ne bi imo problema polupati im zube da se nadjem u toj situaciji.
ja nisam homofob..pogrešno sam se izrazio..ja mrzim pedere.. :D:D
Halo laktasi. Uzmi rijecnik pa pogledaj znacenje rijeci fobija.

A uostalom sta se ja imam sa tobom raspravljati, ti si ono iz BL. Ne ne ne ti si iz Laktasa. :lol:

Pa mi smo se sa vama ismijavali. Dolazili ste u Banjaluku u gumenim cizmama. A petarde smo vam prodavali po 4 puta vecoj cijeni. :lol:
I dokopali se Laktasi kompjutera.
hahahhahaha
prleitihi

Post by prleitihi »

ja sam bosanski laktaš.. :oops::D
prleitihi

Post by prleitihi »

Zov_divljine wrote:Postoje neke kritike koje jesu na mjestu glede Alije Izetbegovica, medjutim...

Postoje neke cinjenice koje mu nikada niko nece moci oduzeti, a vrjednije su od zlata, vrijedne su toliko da ce mo uvjek moci svakome pogledati u oci i s ponosom reci na cijoj smo strani bili i ko nam je predsjednik bio:

1. Sa Alijom na celu, Bosna se goloruko(embargo) branila i odbranila od dva(srbija i hrvatska) vanjaska agresora i njihova tri(cetnici, ustase i abdicevci) unutrasnja pomagaca! A mi smo bili saka ljudi u sredini! Podvig za historijske udzbenike!

2. Alija Izetbegovic iza sebe nije ostavio zlocine, masovne grobnice, protjerane nemuslimane, silovane djevojke niti popaljena i razrusena sela niti gradove. Time je Alija odrzao civilizacijsku lekciju cijeloj onoj Evropi koja je cetiri godine necivilizovano posmatrala kako cetnici koju nejak narod.

2. Cijeli demokratski svijet, od Amerike do Malezije, mu je odao priznanje kao -Bosanskom lavu, demokrati i humanisti!

Sve ovo nabrojano je samo ukratko, ali i samo ovo je vrijednije od bilo kakvog "zlata"!!
alijina civilizacijska sekcija.. :D
prleitihi

Post by prleitihi »

Zov_divljine wrote:
suncokret13 wrote:a,donacije za Srebrenicu ?
A Velika Srbija i nestanak Bosne... plan iz Karadjordzeva... To je samo od sebe propalo jeli... Alija nije tu nista uradio...
ja pitam - ja odgovaram.. :D
prleitihi

Post by prleitihi »

Zov_divljine wrote:I Kazani i Grabovica su nesto za sta neko treba da odgovara!
Medjutim, ti zlocini nisu vrseni planski a pogotove ne po nalogu Alije.
Isto tako, ma koliko se vi trudili da nadjete zlo tamo gdje ga nema, uvjek ce se znati ko je bio agresor a ko branilac/zrtva. I neki nasi jesu pravili zlocine, ali to ne mijenja cinjenicu ko je bio cetnik a ko bosanski ljiljan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...Nikada nisam vidjeo da su jedinice nase armije krenule da "ciste" Sarajevo...! A zasto? ...pa zar se nije pravila "Muslimanska drzava"(R.Karadzic) :roll:
nije kriv alija..kriva je jalija.. :oops:
prleitihi

Post by prleitihi »

Zov_divljine wrote:Donacije su morale da prolazile kroz milion ruku. I to treba da se ispita. Alija je zivjeo vrlo skromno!
alija - jadan jadini.. :D
Post Reply