CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
W0LVERINE

#76 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by W0LVERINE »

A i nekako mi nelogicno da mati sinu napravi sihir! Logicnije je da ti nastradas ako te vec zeli dalje od svoje porodice! :D

Pusti ti njemu suru,mislim da se zove El-Bekare,imas na YouTubu,pa vidi kako reaguje na nju! Ona sluzi za zastitu od dzina i slicnih stvari!
int21

#77 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by int21 »

Haloperidol, tioridazin, flufenazin, risperidon, ziprasidon, klozapin i olanzapin.

Ne idu bez recepta ali jedan fini ciko ti ih da, odnosno svima vama, pa se svi osjecate sretno i zadovoljno. I ne pises gluposti po forumu.
jefferson

#78 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by jefferson »

Leptirica123 wrote:ma prestani vise da vrijedjas, jel tebi jasno?! Ko si ti da nekom pripisujes dijagnozu, luzeru jedan mator! Koji ti problem imas pa se ovdje istresas i pises kojestarije, te je neko psihicki slucaj te ja nemam veze sa skolom? Lako je takvim luzerima citav dan sjediti za kompom i lijeciti zivce na forumima jer te nko ne vidi, a reci to nekom tako uzivo pa ces vidjeti hoces moci i progovoriti kad ti zube razbije! A nisi jedini ovdje koliko vidim.
Ja sam tebi fino rekao sta da uradis. Dosla si traziti savjet, evo. Jbg, bolje je direktan nekada biti nego da ti govorim kako je sve OK.
Ja ti nisam rekao da je on psihicki slucaj. Ali, ti se ponasas onako nekako kao da imas 4 razreda osnovne. Osobe koje trebaju pomoc psihologa su svugdje u svijetu prisutne. Ja sam sam bio kod psihologa zbog nekih odluka u zivotu. Nista strasno, popricas, covjek/zena ti akze sta misli, sta trebas. Meni je licno tip u dvije recenice sve reko, niti mi je lijekove propisao nista. Medjutim izgleda da ti zivis u sredini ili u krugu ljudi kojima je to tabu. Za Vas to nije pomoc, nego ako ode psihologu onda je "bolestan" ili "lud." Trazis pomoc nekakvih gatara koje dvije prostoprosirene recenice ne znaju sastaviti.
Drugo, rjesi problem sa njegovom mamom, ili njemu reci da ga rjesi.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#79 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by Velkoski »

k'o da si mi neke čini baciiiiila
insomnia78

#80 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by insomnia78 »

Op, op, op sloboda non-stop
Pozdravljam zenu

Sent from my iPhone using Tapatalk
insomnia78

#81 CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by insomnia78 »

Woole Triwunovich wrote:

http://youtu.be/ALB0a9nFjR4

Ko mi sihir poturi
L u c i f e r

#82 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by L u c i f e r »

jefferson wrote:
Leptirica123 wrote:ma prestani vise da vrijedjas, jel tebi jasno?! Ko si ti da nekom pripisujes dijagnozu, luzeru jedan mator! Koji ti problem imas pa se ovdje istresas i pises kojestarije, te je neko psihicki slucaj te ja nemam veze sa skolom? Lako je takvim luzerima citav dan sjediti za kompom i lijeciti zivce na forumima jer te nko ne vidi, a reci to nekom tako uzivo pa ces vidjeti hoces moci i progovoriti kad ti zube razbije! A nisi jedini ovdje koliko vidim.
Ja sam tebi fino rekao sta da uradis. Dosla si traziti savjet, evo. Jbg, bolje je direktan nekada biti nego da ti govorim kako je sve OK.
Ja ti nisam rekao da je on psihicki slucaj. Ali, ti se ponasas onako nekako kao da imas 4 razreda osnovne. Osobe koje trebaju pomoc psihologa su svugdje u svijetu prisutne. Ja sam sam bio kod psihologa zbog nekih odluka u zivotu. Nista strasno, popricas, covjek/zena ti akze sta misli, sta trebas. Meni je licno tip u dvije recenice sve reko, niti mi je lijekove propisao nista. Medjutim izgleda da ti zivis u sredini ili u krugu ljudi kojima je to tabu. Za Vas to nije pomoc, nego ako ode psihologu onda je "bolestan" ili "lud." Trazis pomoc nekakvih gatara koje dvije prostoprosirene recenice ne znaju sastaviti.
Drugo, rjesi problem sa njegovom mamom, ili njemu reci da ga rjesi.
fino brate čoek veli
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#83 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by Velkoski »

insomnia78 wrote:
Woole Triwunovich wrote:

http://youtu.be/ALB0a9nFjR4

Ko mi sihir poturi
insomnia78

#84 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by insomnia78 »

:D

Novi_Nick

#85 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by Novi_Nick »

Evo ti ova adresa Vidovnjaka pa se konsutuj sa njima kako i sta: http://www.astrousluge.com/astrolozi.php
Sretno!
Leptirica123

#86 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by Leptirica123 »

Novi_Nick wrote:Evo ti ova adresa Vidovnjaka pa se konsutuj sa njima kako i sta: http://www.astrousluge.com/astrolozi.php
Sretno!
Hahah, dobro ti ovo :) Hvala na savjetu, ali mislim da bilo ko trazi nekog ko se bavi magijom ove zaobilaze sto se puno promovisu, ne zna im se broj koliko ih je na netu i tv :D
kosava

#87 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by kosava »

Ja sam siguran da ima pojedinih forumasa koji bi mogli pomoci sa tim "problemom" ali on bi trebali neke podatke kao sliku sa profilom i cijeloga tijela da uoce preko slike da li si bila izlozena cinima vidi se na auri
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#88 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by Decerto »

Novi_Nick wrote:Evo ti ova adresa Vidovnjaka pa se konsutuj sa njima kako i sta: http://www.astrousluge.com/astrolozi.php
Sretno!
ahahaha ovoj Sanji Colji ni onaj Milan nije ravan :lol: :lol: :lol: vidi sesirica u pm hahaha
insomnia78

#89 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by insomnia78 »

Al jarane kolko moras biti, ne znam ni sam sta, da ostavis kes nekom ko sebe naziva "vidovnjak", "carobnjak" itd

paladinka

#90 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by paladinka »

Ma i bez ti cini, ako je se ta mama od tvog momka navadila da ti pravi probleme, naci ce ona uvjek neki nacin. Zato najbolje, popravi odnos sa njom, kupi joj nekad neki pokloncic,otidji ponekad kod nje pa popij sa njom kafu, prosetaj sa njom, popricas malo, sve polako, pa mozda te i prihvati. To ti je najbolji nacin, a i svi ce biti zadovoljni i sretni :-)
shmizlica

#91 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by shmizlica »

doklen smo :nosic:
L u c i f e r

#92 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by L u c i f e r »

još se nisu uzeli :kulerka:
shbc

#93 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by shbc »

Kad si vec toliko navalila, evo odgovoricu ti ozbiljno. Da bi skinula cini potrebno je da odes do najboljeg carobnjaka na svijetu. Jedini je problem sto covjek zivi u Engleskoj. Ali, ako momka toliko volis, to te ne bi trebalo sprecavati.

Uglavnom, covjek se zove Harry Potter, evo ti i njegova slika (doduse dok je bio mladji):

Image

Sretno 8-)
rokan

#94 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by rokan »

s nestrpljenjem ocekujemo izvjestaj jel se mrdala zavjesa sinoc, u kom pravcu je gledao macak, da li je tv bio upaljen ili ugasen i da li je punica poslala jos jedan vruci sms? :D
lavorpunvode

#95 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by lavorpunvode »

nije punica, svekriva razvodi ovdje :D
EDIT: za autoricu teme, bolje ti je samasebi kakve cini baci i okoncaj tu vezu, jer ako vec sad svojoj buducoj svekrvi prisivas etiketu vjestice, jadna ti nakon 10tak, 20 godina braka.
i nije ni cudo sto momak "razmislja" i hladi se ako mu serviras te price o njegovoj rodjenoj majci. jos te do bola voli kad ti vec nisi davno zaboravljena bivsa. a bit ces, samo tako nastavi.
Last edited by lavorpunvode on 22/12/2013 10:43, edited 1 time in total.
kosava

#96 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by kosava »

De ljudi vi se nasli zezati :roll: a djevojka ima pravih problema , sinoc joj svekriva na metli obletala oko zgrade nije svu noc mogla zaspati sve je dozivala svekriva i govorila joj vrati mi usisivac
lavorpunvode

#97 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by lavorpunvode »

Leptirica123 wrote:A bas mi je interesantno, vi koji nemate pojma zivog ni ko sam ni nista znate bolje od mene je li njegova majka andjeo ili djavo, sizofrenicar i ne znam sta jos rekoste...
onaj... bojim se da ovdje vise nije pitanje jel majka sizofrenicar :D
Tesla10

#98 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by Tesla10 »

A zašto se vi svi ne sastanete zajedno u jednu prostoriju i tu ne riješite ove probleme ? Mislim da bi ovo bilo najbolje od svega. Normalno, i psihijatra bi trebalo pozvati za svaki slučaj.
Tesla10

#99 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by Tesla10 »

wannabe_ultra wrote:al najjace je kad hodza kao skida sihir, salije stravu tu je da ti pomogne a onda ti kaze 20 maraka :D
imao sam prijateljicu koju sam vozio redovno da to radi, para i para je ostavila :lol: :lol: :lol:
pare okrenuo bolje nego reis ceric :D
Zukorlić je bolji od Cerića :D .

Prskalica

#100 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by Prskalica »

:nija: Leptirice trebaš dobro preispitati svoje ponašanje u svom životu i u vašoj vezi,kakve magije sve je do vas :novine1:
Post Reply