CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA
- Leptirica123
#51 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA
Evo sjedim, citam i smijem se vasim postovima. A vjerujte da nije smijesno bilo bi za plakati. Ipak necu dalje da komentarisem, ispalo bi da vas vrijedjam. A eto nazvali ste sve one koji vjeruju u crnu magiju psihicki bolesnim ljudima i sta sve ne, a ja cak kazem i da ne vjerujem nego zelim da vidim sta ce reci..opet zelim da je osoba pouzdana a ne neki sarlatan. Vidim tamo na nekim temama ljudi pisu vjeruju u ovo u ono, pa normalno pisu i dijele misljenja samo meni se sjatilo "ovo".
- shmizlica
#52 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA
pa pročitaj šta ljudi tamo napisaše i djeluj.....al meni fakat smiješno što očekuješ uopšte ''ozbiljne odgovore''....forum ti nije mjesto za to 
- alibegoa
#53 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA
Bio je Gandalf al' je on otisao na Zapad
-
mentalist
#54 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA
leptirica
da neće biti kod tebe kao kod one iz hrvatske što je zatukla babu kamenom pod sumnjom da joj "pravi", u tvom slučaju svekriva
)
pusti ti momka neka malo odmori od tebe i ti od njega par dana pa vidi jel još "čini" djeluju. ako je opet isti fataj ti se drugog, taj je već u drugim vodama
da neće biti kod tebe kao kod one iz hrvatske što je zatukla babu kamenom pod sumnjom da joj "pravi", u tvom slučaju svekriva
pusti ti momka neka malo odmori od tebe i ti od njega par dana pa vidi jel još "čini" djeluju. ako je opet isti fataj ti se drugog, taj je već u drugim vodama
- Gretta
#55 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA
.
Last edited by Gretta on 02/01/2015 02:26, edited 1 time in total.
- Leptirica123
#56 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA
Molim administratora da izbrise temu, pa da se pojedini ljudi koji komentarisu prestanu blamirati a i meni vise da ne padne na um postavljati bilo kakvu temu na ovom forumu. Hvala
- Cherry-Cherry
#57 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA
Leptirice, jesi li išla do Sulejmana Bugarija ? Ne mislim da on skida magiju, ali mogla bi popričati s njim, možda ti može na neki način pomoći, možda zna nekoga... 
- O'zone
- Globalni moderator
#58 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA
Haj Vi promjenite stan pod jedan bar privremeno sedam do deset dana. Ako to ne upali i sve se nastavlja događati onda traži ovo što već tražiš.
-
jefferson
#59 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA
Ljudi ti govore da ides doktoru, psihologu, psihijatru itd, sta god. Oni ce skontat sta treba, a ti se smijes.Leptirica123 wrote:Evo sjedim, citam i smijem se vasim postovima. A vjerujte da nije smijesno bilo bi za plakati. Ipak necu dalje da komentarisem, ispalo bi da vas vrijedjam. A eto nazvali ste sve one koji vjeruju u crnu magiju psihicki bolesnim ljudima i sta sve ne, a ja cak kazem i da ne vjerujem nego zelim da vidim sta ce reci..opet zelim da je osoba pouzdana a ne neki sarlatan. Vidim tamo na nekim temama ljudi pisu vjeruju u ovo u ono, pa normalno pisu i dijele misljenja samo meni se sjatilo "ovo".
Znas sta, u toj prici momak je najbo ne zbog stanja, nego zbog tebe takve. U sta nam se obrazovanje pretvorilo u p.... materinu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#60 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA
Gretta wrote:Leptirice, čitam ovu temu i komentare. Iskreno, tvoj slučaj je specifičan i nisam sigurna hoće li se neko ovdje javiti ko je imao iste probleme a da je pri tome ateista. Obično se dešava vjernicima koji imalo praktikuju vjeru. Do sad bismo sto načina našli da ti se pomogne, da nisi ateista.
Nego da se konačno izjasnim, moje mišljenje je da te Bog želi uputiti. Zaista ovo govorim realno, nakon pročitanih postova. Ako se izvučeš, izbaviš iz ovih problema, tj. ako ti se skinu čini, možda ćeš početi razmišljati o nekoj vjeri, ako ništa iz zahvalnosti ili ćeš se malo zainteresovati za vjeru. Znam da nisam odgovorila na tvoju temu ni na pitanje, ali mi ovo nekako zvuči kao rješenje. Uputa. Znam dosta dosta ljudi koji nisu prakticirali vjeru (nego su se samo ubrajali u vjernike) i slijedom događaja (mogu biti čini, sihri, bolest, nesreća) postali su pravi vjernici... Probaj razmisliti o ovome..
U svakom slučaju, želim ti da pronađeš mir i sebe negdje tu
- uglavnomja
#61 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA
Woole Triwunovich wrote:Gretta wrote:Leptirice, čitam ovu temu i komentare. Iskreno, tvoj slučaj je specifičan i nisam sigurna hoće li se neko ovdje javiti ko je imao iste probleme a da je pri tome ateista. Obično se dešava vjernicima koji imalo praktikuju vjeru. Do sad bismo sto načina našli da ti se pomogne, da nisi ateista.
Nego da se konačno izjasnim, moje mišljenje je da te Bog želi uputiti. Zaista ovo govorim realno, nakon pročitanih postova. Ako se izvučeš, izbaviš iz ovih problema, tj. ako ti se skinu čini, možda ćeš početi razmišljati o nekoj vjeri, ako ništa iz zahvalnosti ili ćeš se malo zainteresovati za vjeru. Znam da nisam odgovorila na tvoju temu ni na pitanje, ali mi ovo nekako zvuči kao rješenje. Uputa. Znam dosta dosta ljudi koji nisu prakticirali vjeru (nego su se samo ubrajali u vjernike) i slijedom događaja (mogu biti čini, sihri, bolest, nesreća) postali su pravi vjernici... Probaj razmisliti o ovome..
U svakom slučaju, želim ti da pronađeš mir i sebe negdje tu
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#62 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA
Ne mozes biti ateista,a vjerovati u neke ciniuglavnomja wrote:Woole Triwunovich wrote:Gretta wrote:Leptirice, čitam ovu temu i komentare. Iskreno, tvoj slučaj je specifičan i nisam sigurna hoće li se neko ovdje javiti ko je imao iste probleme a da je pri tome ateista. Obično se dešava vjernicima koji imalo praktikuju vjeru. Do sad bismo sto načina našli da ti se pomogne, da nisi ateista.
U svakom slučaju, želim ti da pronađeš mir i sebe negdje tu![]()
- Gretta
#63 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA
.
Last edited by Gretta on 02/01/2015 02:20, edited 1 time in total.
- Leptirica123
#64 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA
Hahaha "oni ce skontati".... Ma sve vi znate, naravno da cu se smijati kad je smijesno, doduse jeste crni humor ali etojefferson wrote:Ljudi ti govore da ides doktoru, psihologu, psihijatru itd, sta god. Oni ce skontat sta treba, a ti se smijes.Leptirica123 wrote:Evo sjedim, citam i smijem se vasim postovima. A vjerujte da nije smijesno bilo bi za plakati. Ipak necu dalje da komentarisem, ispalo bi da vas vrijedjam. A eto nazvali ste sve one koji vjeruju u crnu magiju psihicki bolesnim ljudima i sta sve ne, a ja cak kazem i da ne vjerujem nego zelim da vidim sta ce reci..opet zelim da je osoba pouzdana a ne neki sarlatan. Vidim tamo na nekim temama ljudi pisu vjeruju u ovo u ono, pa normalno pisu i dijele misljenja samo meni se sjatilo "ovo".
Znas sta, u toj prici momak je najbo ne zbog stanja, nego zbog tebe takve. U sta nam se obrazovanje pretvorilo u p.... materinu.
-
jefferson
#65 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA
Pola Amerike? Amerikanac kada mu padne pritisak ode doktoru a ne ovako nesto. Jeste, skontat ce, jer su skolovani (dobro iz tvojih postova sam vec skontao da ti i skola bas i neke veze nemate) i vjerovatno su se suocavali sa slicnim slucajevima.Leptirica123 wrote:Hahaha "oni ce skontati".... Ma sve vi znate, naravno da cu se smijati kad je smijesno, doduse jeste crni humor ali etojefferson wrote:Ljudi ti govore da ides doktoru, psihologu, psihijatru itd, sta god. Oni ce skontat sta treba, a ti se smijes.Leptirica123 wrote:Evo sjedim, citam i smijem se vasim postovima. A vjerujte da nije smijesno bilo bi za plakati. Ipak necu dalje da komentarisem, ispalo bi da vas vrijedjam. A eto nazvali ste sve one koji vjeruju u crnu magiju psihicki bolesnim ljudima i sta sve ne, a ja cak kazem i da ne vjerujem nego zelim da vidim sta ce reci..opet zelim da je osoba pouzdana a ne neki sarlatan. Vidim tamo na nekim temama ljudi pisu vjeruju u ovo u ono, pa normalno pisu i dijele misljenja samo meni se sjatilo "ovo".
Znas sta, u toj prici momak je najbo ne zbog stanja, nego zbog tebe takve. U sta nam se obrazovanje pretvorilo u p.... materinu.Ne znam gdje vi zivite pa se na mene navrzli sto sam spomenula ovakvu stvar, pola Amerike vjeruje u to a vi tako prema meni. Znam da je ova drzava u svemu dno ali ovoliko....
Nego hajde ti ucini uslugu svom momku i odvedi ga doktoru prije nego mu neko kaze da zakolje neku zivotinju na balkonu zgrade kao zrtvu nekom bogu i slicno.
- Leptirica123
#66 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA
ma prestani vise da vrijedjas, jel tebi jasno?! Ko si ti da nekom pripisujes dijagnozu, luzeru jedan mator! Koji ti problem imas pa se ovdje istresas i pises kojestarije, te je neko psihicki slucaj te ja nemam veze sa skolom? Lako je takvim luzerima citav dan sjediti za kompom i lijeciti zivce na forumima jer te nko ne vidi, a reci to nekom tako uzivo pa ces vidjeti hoces moci i progovoriti kad ti zube razbije! A nisi jedini ovdje koliko vidim.
- newlevel
#67 Re: AW: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA
Kako te nije stid, covjeku deci da je luzer. Pa ako je momak najgrajso, liČi ga Odzama, i rijesena stvar.Leptirica123 wrote:ma prestani vise da vrijedjas, jel tebi jasno?! Ko si ti da nekom pripisujes dijagnozu, luzeru jedan mator! Koji ti problem imas pa se ovdje istresas i pises kojestarije, te je neko psihicki slucaj te ja nemam veze sa skolom? Lako je takvim luzerima citav dan sjediti za kompom i lijeciti zivce na forumima jer te nko ne vidi, a reci to nekom tako uzivo pa ces vidjeti hoces moci i progovoriti kad ti zube razbije! A nisi jedini ovdje koliko vidim.
Sent from my Nokia 3310
-
paladinka
#68 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA
Nekako ti to olako razmisljas, hajd recimo da ti neko uspije tu magiju ukloniti sto je njegova mater navodno napravila. Ok, rijesili ste trenutni problem, a sta dalje ….tvoj decko ce morati dalje da zivi sa cinjenicom da mu je mama pokvarena zena, moguce da ce da prekine kontakt sa njom, to ce njega boliti, pratiti kroz zivot, njemu ce mama faliti, a i on mami ( ona mozda tebe ne voli, ali njega voli, konacno on je njen sin) , sve ce to uticati na vasu vezu, mozda ce biti potisten, mozda ce te se opet poceti svadjati. Magija nece njemu izbaciti vlastitu mamu iz glave, ona ce uvjek biti tu negdje, bez magije ili sa magijom.Druga stvar, ako se pokaze da nije bilo nikakve magije, sta onda ? Znaci on je optuzio majku onako bezveze, isto tako ce ga to boliti u dusi, i negdje ce morati traziti krivicu za svoja djela, to ce najvjerovatnije biti vasa veza, bit ce ono vjerovao sam vise svojoj curi nego majci. Na kraju ce sve to preko tvojih ledja preci, ovako ili onako 
Last edited by paladinka on 21/12/2013 22:14, edited 1 time in total.
- newlevel
#70 Re: AW: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA
Koliko je tebi godina leptiru ?
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
- insomnia78
#71 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA
Problem je u tebi
Ne u momku, niposto ne u njegovoj mami, samo u tebi
Jadan on sa tobom
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jadan on sa tobom
- newlevel
#72 Re: AW: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA
Nemaju redovan sex, pa je to moralo u momku puknuti jednog dana. I sad belaj...insomnia78 wrote:Problem je u tebi
Jadan on sa tobom
Sent from my Nokia 3310
-
kosava
#73 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA
insomnia78 wrote:Problem je u tebi
Jadan on sa tobom
Vidis da je bipolarna i agresivna pa nezna covjek kako da je se rijesi a mama se boji da ga leptrica nezakolje na spavanju ,
jos po Amerike vjeruje u to
- uglavnomja
#74 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA
bila je neka gluparija na tv, 2 kretena hodaju po mraku sa lampama i pricaju sa duhovima
... jel to pola amerike vjeruje
nego, ocito mlada dama ima problema sa komunikacijom.
nego, ocito mlada dama ima problema sa komunikacijom.
-
lajk
#75 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA
U islamu postoji par sura koje otvrdjuju pa se vi sprdajte do sutra,sto ne znaci da je to sad u ovm slucaju ali ismijavati te stvari je krajnje neozbiljno