CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Leptirica123

#51 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by Leptirica123 »

Evo sjedim, citam i smijem se vasim postovima. A vjerujte da nije smijesno bilo bi za plakati. Ipak necu dalje da komentarisem, ispalo bi da vas vrijedjam. A eto nazvali ste sve one koji vjeruju u crnu magiju psihicki bolesnim ljudima i sta sve ne, a ja cak kazem i da ne vjerujem nego zelim da vidim sta ce reci..opet zelim da je osoba pouzdana a ne neki sarlatan. Vidim tamo na nekim temama ljudi pisu vjeruju u ovo u ono, pa normalno pisu i dijele misljenja samo meni se sjatilo "ovo".
shmizlica

#52 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by shmizlica »

pa pročitaj šta ljudi tamo napisaše i djeluj.....al meni fakat smiješno što očekuješ uopšte ''ozbiljne odgovore''....forum ti nije mjesto za to :mrgreen:
alibegoa

#53 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by alibegoa »

Bio je Gandalf al' je on otisao na Zapad
mentalist

#54 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by mentalist »

leptirica

da neće biti kod tebe kao kod one iz hrvatske što je zatukla babu kamenom pod sumnjom da joj "pravi", u tvom slučaju svekriva :))
pusti ti momka neka malo odmori od tebe i ti od njega par dana pa vidi jel još "čini" djeluju. ako je opet isti fataj ti se drugog, taj je već u drugim vodama
Gretta

#55 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by Gretta »

.
Last edited by Gretta on 02/01/2015 02:26, edited 1 time in total.
Leptirica123

#56 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by Leptirica123 »

Molim administratora da izbrise temu, pa da se pojedini ljudi koji komentarisu prestanu blamirati a i meni vise da ne padne na um postavljati bilo kakvu temu na ovom forumu. Hvala
Cherry-Cherry

#57 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by Cherry-Cherry »

Leptirice, jesi li išla do Sulejmana Bugarija ? Ne mislim da on skida magiju, ali mogla bi popričati s njim, možda ti može na neki način pomoći, možda zna nekoga... :)
O'zone
Globalni moderator

#58 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by O'zone »

Haj Vi promjenite stan pod jedan bar privremeno sedam do deset dana. Ako to ne upali i sve se nastavlja događati onda traži ovo što već tražiš.
jefferson

#59 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by jefferson »

Leptirica123 wrote:Evo sjedim, citam i smijem se vasim postovima. A vjerujte da nije smijesno bilo bi za plakati. Ipak necu dalje da komentarisem, ispalo bi da vas vrijedjam. A eto nazvali ste sve one koji vjeruju u crnu magiju psihicki bolesnim ljudima i sta sve ne, a ja cak kazem i da ne vjerujem nego zelim da vidim sta ce reci..opet zelim da je osoba pouzdana a ne neki sarlatan. Vidim tamo na nekim temama ljudi pisu vjeruju u ovo u ono, pa normalno pisu i dijele misljenja samo meni se sjatilo "ovo".
Ljudi ti govore da ides doktoru, psihologu, psihijatru itd, sta god. Oni ce skontat sta treba, a ti se smijes.
Znas sta, u toj prici momak je najbo ne zbog stanja, nego zbog tebe takve. U sta nam se obrazovanje pretvorilo u p.... materinu.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#60 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by Velkoski »

Gretta wrote:Leptirice, čitam ovu temu i komentare. Iskreno, tvoj slučaj je specifičan i nisam sigurna hoće li se neko ovdje javiti ko je imao iste probleme a da je pri tome ateista. Obično se dešava vjernicima koji imalo praktikuju vjeru. Do sad bismo sto načina našli da ti se pomogne, da nisi ateista.

Nego da se konačno izjasnim, moje mišljenje je da te Bog želi uputiti. Zaista ovo govorim realno, nakon pročitanih postova. Ako se izvučeš, izbaviš iz ovih problema, tj. ako ti se skinu čini, možda ćeš početi razmišljati o nekoj vjeri, ako ništa iz zahvalnosti ili ćeš se malo zainteresovati za vjeru. Znam da nisam odgovorila na tvoju temu ni na pitanje, ali mi ovo nekako zvuči kao rješenje. Uputa. Znam dosta dosta ljudi koji nisu prakticirali vjeru (nego su se samo ubrajali u vjernike) i slijedom događaja (mogu biti čini, sihri, bolest, nesreća) postali su pravi vjernici... Probaj razmisliti o ovome..

U svakom slučaju, želim ti da pronađeš mir i sebe negdje tu ;-)
:mrgreen:
uglavnomja

#61 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by uglavnomja »

Woole Triwunovich wrote:
Gretta wrote:Leptirice, čitam ovu temu i komentare. Iskreno, tvoj slučaj je specifičan i nisam sigurna hoće li se neko ovdje javiti ko je imao iste probleme a da je pri tome ateista. Obično se dešava vjernicima koji imalo praktikuju vjeru. Do sad bismo sto načina našli da ti se pomogne, da nisi ateista.

Nego da se konačno izjasnim, moje mišljenje je da te Bog želi uputiti. Zaista ovo govorim realno, nakon pročitanih postova. Ako se izvučeš, izbaviš iz ovih problema, tj. ako ti se skinu čini, možda ćeš početi razmišljati o nekoj vjeri, ako ništa iz zahvalnosti ili ćeš se malo zainteresovati za vjeru. Znam da nisam odgovorila na tvoju temu ni na pitanje, ali mi ovo nekako zvuči kao rješenje. Uputa. Znam dosta dosta ljudi koji nisu prakticirali vjeru (nego su se samo ubrajali u vjernike) i slijedom događaja (mogu biti čini, sihri, bolest, nesreća) postali su pravi vjernici... Probaj razmisliti o ovome..

:D :D
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#62 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by Decerto »

uglavnomja wrote:
Woole Triwunovich wrote:

:D :D
Ne mozes biti ateista,a vjerovati u neke cini :-) evo ja cu kao ateista u bilo koje doba proci kroz groblje :thumbup:
Gretta

#63 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by Gretta »

.
Last edited by Gretta on 02/01/2015 02:20, edited 1 time in total.
Leptirica123

#64 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by Leptirica123 »

jefferson wrote:
Leptirica123 wrote:Evo sjedim, citam i smijem se vasim postovima. A vjerujte da nije smijesno bilo bi za plakati. Ipak necu dalje da komentarisem, ispalo bi da vas vrijedjam. A eto nazvali ste sve one koji vjeruju u crnu magiju psihicki bolesnim ljudima i sta sve ne, a ja cak kazem i da ne vjerujem nego zelim da vidim sta ce reci..opet zelim da je osoba pouzdana a ne neki sarlatan. Vidim tamo na nekim temama ljudi pisu vjeruju u ovo u ono, pa normalno pisu i dijele misljenja samo meni se sjatilo "ovo".
Ljudi ti govore da ides doktoru, psihologu, psihijatru itd, sta god. Oni ce skontat sta treba, a ti se smijes.
Znas sta, u toj prici momak je najbo ne zbog stanja, nego zbog tebe takve. U sta nam se obrazovanje pretvorilo u p.... materinu.
Hahaha "oni ce skontati".... Ma sve vi znate, naravno da cu se smijati kad je smijesno, doduse jeste crni humor ali eto :) Ne znam gdje vi zivite pa se na mene navrzli sto sam spomenula ovakvu stvar, pola Amerike vjeruje u to a vi tako prema meni. Znam da je ova drzava u svemu dno ali ovoliko....
jefferson

#65 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by jefferson »

Leptirica123 wrote:
jefferson wrote:
Hahaha "oni ce skontati".... Ma sve vi znate, naravno da cu se smijati kad je smijesno, doduse jeste crni humor ali eto :) Ne znam gdje vi zivite pa se na mene navrzli sto sam spomenula ovakvu stvar, pola Amerike vjeruje u to a vi tako prema meni. Znam da je ova drzava u svemu dno ali ovoliko....
Pola Amerike? Amerikanac kada mu padne pritisak ode doktoru a ne ovako nesto. Jeste, skontat ce, jer su skolovani (dobro iz tvojih postova sam vec skontao da ti i skola bas i neke veze nemate) i vjerovatno su se suocavali sa slicnim slucajevima.
Nego hajde ti ucini uslugu svom momku i odvedi ga doktoru prije nego mu neko kaze da zakolje neku zivotinju na balkonu zgrade kao zrtvu nekom bogu i slicno.
Leptirica123

#66 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by Leptirica123 »

ma prestani vise da vrijedjas, jel tebi jasno?! Ko si ti da nekom pripisujes dijagnozu, luzeru jedan mator! Koji ti problem imas pa se ovdje istresas i pises kojestarije, te je neko psihicki slucaj te ja nemam veze sa skolom? Lako je takvim luzerima citav dan sjediti za kompom i lijeciti zivce na forumima jer te nko ne vidi, a reci to nekom tako uzivo pa ces vidjeti hoces moci i progovoriti kad ti zube razbije! A nisi jedini ovdje koliko vidim.
newlevel

#67 Re: AW: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by newlevel »

Leptirica123 wrote:ma prestani vise da vrijedjas, jel tebi jasno?! Ko si ti da nekom pripisujes dijagnozu, luzeru jedan mator! Koji ti problem imas pa se ovdje istresas i pises kojestarije, te je neko psihicki slucaj te ja nemam veze sa skolom? Lako je takvim luzerima citav dan sjediti za kompom i lijeciti zivce na forumima jer te nko ne vidi, a reci to nekom tako uzivo pa ces vidjeti hoces moci i progovoriti kad ti zube razbije! A nisi jedini ovdje koliko vidim.
Kako te nije stid, covjeku deci da je luzer. Pa ako je momak najgrajso, liČi ga Odzama, i rijesena stvar.

Sent from my Nokia 3310
paladinka

#68 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by paladinka »

Nekako ti to olako razmisljas, hajd recimo da ti neko uspije tu magiju ukloniti sto je njegova mater navodno napravila. Ok, rijesili ste trenutni problem, a sta dalje ….tvoj decko ce morati dalje da zivi sa cinjenicom da mu je mama pokvarena zena, moguce da ce da prekine kontakt sa njom, to ce njega boliti, pratiti kroz zivot, njemu ce mama faliti, a i on mami ( ona mozda tebe ne voli, ali njega voli, konacno on je njen sin) , sve ce to uticati na vasu vezu, mozda ce biti potisten, mozda ce te se opet poceti svadjati. Magija nece njemu izbaciti vlastitu mamu iz glave, ona ce uvjek biti tu negdje, bez magije ili sa magijom.Druga stvar, ako se pokaze da nije bilo nikakve magije, sta onda ? Znaci on je optuzio majku onako bezveze, isto tako ce ga to boliti u dusi, i negdje ce morati traziti krivicu za svoja djela, to ce najvjerovatnije biti vasa veza, bit ce ono vjerovao sam vise svojoj curi nego majci. Na kraju ce sve to preko tvojih ledja preci, ovako ili onako :-)
Last edited by paladinka on 21/12/2013 22:14, edited 1 time in total.
paladinka

#69 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by paladinka »

.
newlevel

#70 Re: AW: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by newlevel »

Koliko je tebi godina leptiru ?

Sent from my Nokia 3310
insomnia78

#71 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by insomnia78 »

Problem je u tebi
Ne u momku, niposto ne u njegovoj mami, samo u tebi
Jadan on sa tobom

Sent from my iPhone using Tapatalk
newlevel

#72 Re: AW: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by newlevel »

insomnia78 wrote:Problem je u tebi
Jadan on sa tobom

Nemaju redovan sex, pa je to moralo u momku puknuti jednog dana. I sad belaj...

Sent from my Nokia 3310
kosava

#73 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by kosava »

:thumbup:
insomnia78 wrote:Problem je u tebi
Jadan on sa tobom

:thumbup:

Vidis da je bipolarna i agresivna pa nezna covjek kako da je se rijesi a mama se boji da ga leptrica nezakolje na spavanju ,
jos po Amerike vjeruje u to :roll: ima ona emisija cudovista i monstrumi na destination America bilo je prije par sedmica jos jedna sto joj je zagondjija napravio vracke :lol: :lol: .

uglavnomja

#74 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by uglavnomja »

bila je neka gluparija na tv, 2 kretena hodaju po mraku sa lampama i pricaju sa duhovima :D ... jel to pola amerike vjeruje :lol: :lol:

nego, ocito mlada dama ima problema sa komunikacijom.
lajk

#75 Re: CINI, CRNA I BIJELA MAGIJA

Post by lajk »

U islamu postoji par sura koje otvrdjuju pa se vi sprdajte do sutra,sto ne znaci da je to sad u ovm slucaju ali ismijavati te stvari je krajnje neozbiljno ;-)
Post Reply