Pošto sam ja otvorio ovu temu cilj nije ovo sto si naveo. Dapace, upravo obrnuto!Holms wrote:molim admina da ovo ključa
jedini cilj ovih tema jeste relativizacija svega što su nam četalji uradili
Ceca
- zateznistub
#51 Re: Ceca
Kopka me koliko je raje iz IB-a na koncertu. Onih kojima je sve poklano i popaljeno a ono doslo da peva sa svojom milom pevaljkom.
-
radostan dan
#52 Re: Ceca
baci je meni, ja bi jeHellHound wrote:
Imam bolju ideju, kidnapujemo je i bacimo je lavovima u Pionirskoj
- a je to
#53 Re: Ceca
sve to nije bitno zapravo, jer je cinjenica da su u lukavici veceras raja iz sarajeva. u popriličnom broju. pojeli govno.HellHound wrote: Poredis Cecinu pjesmu neku ljubavni sa sehidskim rastankom koja je muslimanska i patriotska pjesma ??
Nikad se to u Beogradu ne bi desio je li ??
A sta je bilo sa koncertom Dine Merlina, vise od 10.000 Beogradjana pjevalo : Bosnom behar probeharao. A ti govoris sto 30 papaka ispred Kiborga pjeva Cecinu pjesmu, joj ne mozes se samnom raspravljati ali nikako, nemas argumenata, aj vozdra troll
-
Holms
#54 Re: Ceca
ovaj jado mali je doživio i preživio rat kako ti nikad nećešhomega wrote:Pun mi je kur.c balavih papčića, nadignute ćune na svaki pomen rata. Ti i ne znaš gdje sam ratovao, ili da li sam ikako, ali svejedno - pljuješ. Jado mali....Holms wrote: a znam ja šta tebe boli. vjerovatno si i ti bio u formacijama njenog lole?
šta ćeš, partizani i čenici nikad nisu išli zajedno![]()
da te je posjetio njen lola u ratu, ne bi pričao ovu priču.... JADO VELIKI
Last edited by Holms on 30/08/2014 23:23, edited 1 time in total.
-
coco chanel
#55 Re: Ceca
Da Ceca jeste cetnikusa i to prve klase!I ne jednom hiljadu puta je to potvrdila!homega wrote:Holms wrote:dokle će se više otvarati teme koje imaju za cilj popularizaciju ove koljačeve žene?
Kakav seljački kometar, kakav primitivni šovinizam. Jebo Cecu, nit' je slušam, nit' je gledam, sva je vještačka, ali ako je Arkan kriminalac i zločinac, zašto bi i Ceca trebala biti
- homega
#56 Re: Ceca
coco chanel wrote:Da Ceca jeste cetnikusa i to prve klase!I ne jednom hiljadu puta je to potvrdila!homega wrote:Holms wrote:dokle će se više otvarati teme koje imaju za cilj popularizaciju ove koljačeve žene?
Kakav seljački kometar, kakav primitivni šovinizam. Jebo Cecu, nit' je slušam, nit' je gledam, sva je vještačka, ali ako je Arkan kriminalac i zločinac, zašto bi i Ceca trebala biti
Čime?
- zateznistub
#57 Re: Ceca
respect za post!coco chanel wrote:Da Ceca jeste cetnikusa i to prve klase!I ne jednom hiljadu puta je to potvrdila!homega wrote:Holms wrote:dokle će se više otvarati teme koje imaju za cilj popularizaciju ove koljačeve žene?
- homega
#58 Re: Ceca
Negdje piše 39.000 obožavalaca u Lukavici. Da su joj dozvolili, nakrcala bi KoševoHellHound wrote:Koliki moras biti 'intelektualac' i kakav mentalni sklop da imas, da ides na Cecin koncert, jos se hvalis na forumu.
-
Holms
#59 Re: Ceca
ma hajde, pa ona nije mogla zamisliti bolju promociju od otvaranja ove temezateznistub wrote:Kopka me koliko je raje iz IB-a na koncertu. Onih kojima je sve poklano i popaljeno a ono doslo da peva sa svojom milom pevaljkom.Pošto sam ja otvorio ovu temu cilj nije ovo sto si naveo. Dapace, upravo obrnuto!Holms wrote:molim admina da ovo ključa
jedini cilj ovih tema jeste relativizacija svega što su nam četalji uradili
loš publicitet ovdje najbolje pali, mada po komentarima ovo i nije loš nego dobar
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#60 Re: Ceca
teletabisu ima prenos na TVu ne moraš ići na koncert da bi poslušao jednu pjesmuHellHound wrote:Koliki moras biti 'intelektualac' i kakav mentalni sklop da imas, da ides na Cecin koncert, jos se hvalis na forumu.Black swan wrote:ja sam čekao stari hit
ja još spavam po navici u tvojoj majici
joj zato je bilo dosta policije na kuli
nisi mogo proći 100 metara da dvojica ne stoje
trolčino
-
radostan dan
#61 Re: Ceca
ne fura, zajedno smo se vratili...HellHound wrote:Fura vas lik, kako ne kontate.zateznistub wrote:Bio na eventu ili prolazio lukavicom?Velkoski wrote:Bio ja, gorila Lukavica.
-
Holms
#62 Re: Ceca
e ko nama dade državu, jebo se on 
Last edited by Holms on 30/08/2014 23:28, edited 1 time in total.
- zateznistub
#63 Re: Ceca
Nažalost, ovo smatram itekako istinitim. Nas svijet za sekundu zaboravi jad i cemer kroz koji je porsao i guzice im opet dadnehomega wrote:Negdje piše 39.000 obožavalaca u Lukavici. Da su joj dozvolili, nakrcala bi KoševoHellHound wrote:Koliki moras biti 'intelektualac' i kakav mentalni sklop da imas, da ides na Cecin koncert, jos se hvalis na forumu.
- homega
#64 Re: Ceca
Holms wrote:dokle će se više otvarati teme koje imaju za cilj popularizaciju ove koljačeve žene?
homega wrote: Kakav seljački kometar, kakav primitivni šovinizam. Jebo Cecu, nit' je slušam, nit' je gledam, sva je vještačka, ali ako je Arkan kriminalac i zločinac, zašto bi i Ceca trebala biti
coco chanel wrote:Da Ceca jeste cetnikusa i to prve klase!I ne jednom hiljadu puta je to potvrdila!
zateznistub wrote:respect za post!
Nije to post, radi se i urliku šovinizma, znaš već....
- Šveđanin
#65 Re: Ceca
Jel ovo rtrs prenosi koncert?
Skickat från min iPhone via Tapatalk
Skickat från min iPhone via Tapatalk
- zateznistub
#67 Re: Ceca
I, kako vam me bilo? Pišnuste li u gaće od sreceradostan dan wrote: ne fura, zajedno smo se vratili...
- Adem_
#68 Re: Ceca
Ja mislio ona ce bit u Zetri, vec stadion?!? 
-
dječak sa šibicama
#69 Re: Ceca
Najveca zvijezda estrade u regionu, Ceca 
- mirsek
#70 Re: Ceca
Ceca moze pjevati bez komentara i osude u BIH kad se javno distancira od ratnog puta i zlocina njenog muza, pogotovo u BIH.
I kad se normalizuje situacija u BIH gdje jedan dodik nece negirati srebrenicu i prijetiti odvajanjem dijela BIH.
Dok se to ne desi svako ko ode na koncert zasluzio je da ga pljune svaka osoba koja je nekoga u ratu izgubila od strane velikosrba i arkanovih tigrova.
Ovi sto pjevaju njene pjesme po kuci ili gradu mogu ih opravdati da im se svidja tekst i interpretacija.
Ali sasvim druga stvar je licno otici i platiti ovoj supruzi zlocinca i kriminalca da vas"zabavi" dok ti u mislima idu slike zaklanih i silovanih od strane drugova njenog supruga.
Pogan smo mi narod.
Ne postujemo se ni jedne sekunde.
Ona nas i nase zrtve ne postuje ali ce neko njoj na noge ici da je slusa i da mase trobojkom pod kojom su ubijali trudnice i bebe arkanovi heroji.
Bravo balije moje.

I kad se normalizuje situacija u BIH gdje jedan dodik nece negirati srebrenicu i prijetiti odvajanjem dijela BIH.
Dok se to ne desi svako ko ode na koncert zasluzio je da ga pljune svaka osoba koja je nekoga u ratu izgubila od strane velikosrba i arkanovih tigrova.
Ovi sto pjevaju njene pjesme po kuci ili gradu mogu ih opravdati da im se svidja tekst i interpretacija.
Ali sasvim druga stvar je licno otici i platiti ovoj supruzi zlocinca i kriminalca da vas"zabavi" dok ti u mislima idu slike zaklanih i silovanih od strane drugova njenog supruga.
Pogan smo mi narod.
Ne postujemo se ni jedne sekunde.
Ona nas i nase zrtve ne postuje ali ce neko njoj na noge ici da je slusa i da mase trobojkom pod kojom su ubijali trudnice i bebe arkanovi heroji.
Bravo balije moje.
- TheWatcher
#71 Re: Ceca
pjevaj Ceco neka gori Lukavica
ako nista drugo onda u inat pojedinim primitivcima sa klix-a 
- zateznistub
#72 Re: Ceca
Ni slovo nije slgao/la za izjavu da je cetnikusa. u cemu problem?homega wrote:Holms wrote:dokle će se više otvarati teme koje imaju za cilj popularizaciju ove koljačeve žene?homega wrote: Kakav seljački kometar, kakav primitivni šovinizam. Jebo Cecu, nit' je slušam, nit' je gledam, sva je vještačka, ali ako je Arkan kriminalac i zločinac, zašto bi i Ceca trebala biticoco chanel wrote:Da Ceca jeste cetnikusa i to prve klase!I ne jednom hiljadu puta je to potvrdila!zateznistub wrote:respect za post!
Nije to post, radi se i urliku šovinizma, znaš već....
- escobar__
#73 Re: Ceca
Naš problem nije četnikuša i gostovanje u Stočnom Sarajevu, već porazna činjenica da je povelik broj balija prosto obožava i uopšte se ne bih iznenadio da polovicu posjetilaca tog stadiona čine upravo takvi.
- homega
#74 Re: Ceca
TheWatcher wrote:pjevaj Ceco neka gori Lukavica![]()
ako nista drugo onda u inat pojedinim primitivcima sa klix-a
-
Holms
#75 Re: Ceca
i onda će iste ove balije sutra masovno čestitati bajram jedni drugima i govoriti o agresiji i genocidu