Prebacivaoi slucajno naletio kad je bila pauza, cuo sam to i prebacio dalje... Gdje cu nju gledati i slusati jaranearea51 wrote:Vidim, pomno pratišibizza wrote:Sjetim se familije onoj djevojci koja je u pauzi izmedju pjesama rekla "Cecoooo, voli te Sarajevo", naravno ni Ceca nije ostala duzna pa je uzvratila.
Garantujem da je neka balavica iz grada ovo rekla.
Ceca
-
ibizza
#26 Re: Ceca
-
FMDzem
#27 Re: Ceca
Evo kaže mi hanuma čuje se u BTM komotno...
- Butmiran
#28 Re: Ceca
Pa kad će vam dosaditi više jebo ga Ceca umrla i rapsrave o njoj?
-
ibizza
#29 Re: Ceca
Gori svake suboteVelkoski wrote:Bio ja, gorila Lukavica.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#30 Re: Ceca
JOJ RAJA KAD ZAPJEVA ONU JEDNU, NE ZNAM JOJ NI JA IME, JOJ KAKO MI JE DOBRO BILO
VIVA CECA
VIVA CECA
- zateznistub
#31 Re: Ceca
Do zadnjeg dinara...area51 wrote:Je li tačno da sav prihod ide za ove što su bili popljaveni ?
- _mufljuz_
#32 Re: Ceca
sto bi reko jos jedan cetaljcic - "mrzim te a volim te"
bosnje muslimane najvise ce ubit dvolicnost podlost i mahalanje....
bosnje muslimane najvise ce ubit dvolicnost podlost i mahalanje....
-
coco chanel
#33 Re: Ceca
Zivim na Dobrinji,strasno kosa mi se na glavi dize kad pomislim da su je doveli tako blizu i da je cujem.Nadam se da ce cetnikusa sto prije prestati da urlice da mogu spavati
.
Sad gledam na tv-u hahaha kaze da vidimo kako Sarajevo pjeva.I jos jaca mi je izjava:" Ovu pesmu mi je napisao vas sugradjanin Dino Merlin",hahahha njihov sugradjanin ?!hahahhahaha

Sad gledam na tv-u hahaha kaze da vidimo kako Sarajevo pjeva.I jos jaca mi je izjava:" Ovu pesmu mi je napisao vas sugradjanin Dino Merlin",hahahha njihov sugradjanin ?!hahahhahaha
- Altair_SA
#34 Re: Ceca
Ma ko joj hebe mater cetnicku... Fuj jeste, ali dzaba ti je sve to, tamo je ona dobrodosla. Ne znam zasto se samo o toj cetnickoj kuji otvaraju teme na ovom forumu?
Koliko joj je samo imetka ostalo iza onog njenog zlocinca, a koji je to stekao na tudjoj muci. Ona je uzivala u tom krvavom novcu svoga supruga zlocinca. I ne zasluzuje temu na ovom forumu, mater joj smrdljivu cetnicku
Koliko joj je samo imetka ostalo iza onog njenog zlocinca, a koji je to stekao na tudjoj muci. Ona je uzivala u tom krvavom novcu svoga supruga zlocinca. I ne zasluzuje temu na ovom forumu, mater joj smrdljivu cetnicku
- zateznistub
#35 Re: Ceca
Bio na eventu ili prolazio lukavicom?Velkoski wrote:Bio ja, gorila Lukavica.
-
smijesni_ste
#36 Re: Ceca
Jel to stvarno spomenula Merlina?
Jesu li zviždali onda? hahah odron

Jesu li zviždali onda? hahah odron
-
ibizza
#37 Re: Ceca
Al' boli nju sto ne moze na Koševu pjevati, vec mora u onoj sumi da urlicecoco chanel wrote:Zivim na Dobrinji,strasno kosa mi se na glavi dize kad pomislim da su je doveli tako blizu i da je cujem.Nadam se da ce cetnikusa sto prije prestati da urlice da mogu spavati.
Sad gledam na tv-u hahaha kaze da vidimo kako Sarajevo pjeva.I jos jaca mi je izjava:" Ovu pesmu mi je napisao vas sugradjanin Dino Merlin",hahahha njihov sugradjanin ?!hahahhahaha![]()
![]()
- homega
#38 Re: Ceca
Holms wrote:dokle će se više otvarati teme koje imaju za cilj popularizaciju ove koljačeve žene?
Kakav seljački kometar, kakav primitivni šovinizam. Jebo Cecu, nit' je slušam, nit' je gledam, sva je vještačka, ali ako je Arkan kriminalac i zločinac, zašto bi i Ceca trebala biti
-
Holms
#40 Re: Ceca
sjeti li se ko žrtava njenog lole koljača?
- zateznistub
#41 Re: Ceca
Kakve psihoze ti spominjes? I kakvo istresanje? Ako ti se ne cita i ako te cini nervoznim, ima tema na bacanje pa birajNovajlija10 wrote:Molim admina da zaključa temu,dosta je da svako svoje psihoze ovdje istresa.
2km sam od stadiona i nenormalno je koliko dere,80 db mi registruje tel...
Prodato je 6000 karata ,a ne ni 20 000 ni 30 000 ,inače toliko ne može ni da stane na cijeli stadion....
Raje iz Sarajeva ima ,samo što ne počnu mahati zastavama RS-a...
Večeras se svaka tamo može zguzit ,jer su u transu ,daće pi*ke poslije koncerta samo je dofati....meščini da već svršavaju trebe
Eto toliko ...
Ajde admine lock svega ti.
- homega
#42 Re: Ceca
Koju aplikaciju koristiš za mjerenje emisije zvuka?Novajlija10 wrote:2km sam od stadiona i nenormalno je koliko dere,80 db mi registruje tel...
-
coco chanel
#43 Re: Ceca
Jasta nego ga je spomenula,u najavi pjesme.I tad bas pomislim jbt zivot njen muz kolje po Bosni,a jedan "Sarajlijica" i "vjernik veliki" u sred rata njoj pjesme pise.Ma fuj! Bas smo mi stoka od naroda!smijesni_ste wrote:Jel to stvarno spomenula Merlina?![]()
Jesu li zviždali onda? hahah odron![]()
-
Holms
#44 Re: Ceca
a znam ja šta tebe boli. vjerovatno si i ti bio u formacijama njenog lole?homega wrote:Holms wrote:dokle će se više otvarati teme koje imaju za cilj popularizaciju ove koljačeve žene?
Kakav seljački kometar, kakav primitivni šovinizam. Jebo Cecu, nit' je slušam, nit' je gledam, sva je vještačka, ali ako je Arkan kriminalac i zločinac, zašto bi i Ceca trebala biti
šta ćeš, partizani i četnici nikad nisu išli zajedno
Last edited by Holms on 30/08/2014 23:17, edited 1 time in total.
- a je to
#45 Re: Ceca
HellHound wrote:Eto nek pjevaju na sav glas, samo si se registrovao da to kazes.. To sto pusti onaj u svom kaficu neku njenu pjesmu a ti preuvelicavas joj, a inace bas patriote izlaze na tu lokaciju na koju ciljas, cini mi se Kiborg... Koje generaliziranje sto mi to ide na zivce.a je to wrote:pa šta hocete raja iz sarajva, ovog pravog sarajva je na koncertu u velikom broju. eto u sred štrosmajerove pjevaju na sav glas. nije govno krivo što ga muhe ližu.
pazi ori ceca usred sarajeva. i raja pjeva. pa ja ne znam šta ti dalje treba. ako raja pjeva, to znači da i sluša. jer jebi ga, realno, da bi naučio na pamet neku pjesmu, to znači da je moraš baš voljeti i slušati često.
isto da u beogradu u nekom kafiću pedesetak mladih beograđana zapjeva šehidski rastanak. ko bi to u beogradu rekao:
'to sto pusti onaj u svom kaficu šehidski rastanak a ti preuvelicavas joj, a inace bas patriote izlaze na tu lokaciju na koju ciljas, cini mi se XY...'
a ako si protumačio da sam afirmativno bilo šta htio reći za cecu ili za taj koncert, zajebo si se.
- homega
#46 Re: Ceca
Opet generalizacija.... Piši u svoje imecoco chanel wrote: Bas smo mi stoka od naroda!
- zateznistub
#47 Re: Ceca
Ma vidim...HellHound wrote:Fura vas lik, kako ne kontate.zateznistub wrote:Bio na eventu ili prolazio lukavicom?Velkoski wrote:Bio ja, gorila Lukavica.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#48 Re: Ceca
ja sam čekao stari hit
ja još spavam po navici u tvojoj majici
joj zato je bilo dosta policije na kuli
nisi mogo proći 100 metara da dvojica ne stoje
ja još spavam po navici u tvojoj majici
joj zato je bilo dosta policije na kuli
nisi mogo proći 100 metara da dvojica ne stoje
- homega
#49 Re: Ceca
Pun mi je kur.c balavih papčića, nadignute ćune na svaki pomen rata. Ti i ne znaš gdje sam ratovao, ili da li sam ikako, ali svejedno - pljuješ. Jado mali....Holms wrote:a znam ja šta tebe boli. vjerovatno si i ti bio u formacijama njenog lole?homega wrote:Holms wrote:dokle će se više otvarati teme koje imaju za cilj popularizaciju ove koljačeve žene?
šta ćeš, partizani i čenici nikad nisu išli zajedno
-
Holms
#50 Re: Ceca
molim admina da ovo ključa
jedini cilj ovih tema jeste relativizacija svega što su nam četalji uradili
jedini cilj ovih tema jeste relativizacija svega što su nam četalji uradili