Nikad ni ja ni Skljoco nismo bili u Cazinu ni u blizoj okolini.
Toliko !
Djula wrote: Upravo smo cvrsto odlucili da prve prilike
posjetimo cazinsku Krajinu .
ne lupaj...ovakvim nastupima samo iskazujes vlastito neznanje..jer bosanski jezik postoji stotinama godina a pravopis "ozivljavaju" autoriteti u oblasti jezika...da ne govorim da je jezik dinamicna kategorija podlozna izmjeniscott wrote: Treba samo pogledati gramatiku i rijecnik Bosanskog(sadasnjeg)jezikana stvari koje smo se prije zajebavali sad su gramaticki tacne rijeci
![]()
![]()
![]()
Mozda je ovo Stari, nisam siguran. Cazinski forum jeste, a da li ovaj o kome se pise na nasem Forumu trebam tek provjeriti.Stari wrote:Eh ljudi moji pa kako ne vidjah ovo ranije ....hej pool! daj centriraj link za ovaj cazinski forum ili barem http:// ..adresu
Odoh ja tamo momci mi izgledaju sasvim ....neizvjestaceno...sasvim nesnobovski.....moj fah
Ma daj... Ovo nema nikakve veze sa izmjenama u jeziku... Nece se nikad govoriti "ovamokana" umjesto "ovamo", budi siguran.Engram wrote:jer bosanski jezik postoji stotinama godina a pravopis "ozivljavaju" autoriteti u oblasti jezika...da ne govorim da je jezik dinamicna kategorija podlozna izmjeni