Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Poučeni primjerom srednjoškolaca koji su svojim prosvjedom na početku ovog tjedna uspjeli odgoditi primjenu državne mature godinu dana i studenti 'bolonjci' biološkog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta (PMF) svoje su probleme odlučili riješiti na ulici.
Skupom ispred Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa oko 4000 zagrebačkih studenata izrazilo je svoje nezadovoljstvo sporom i konfuznom provedbom bolonjskog procesa. Studentima Filozofskog fakulteta i PMF-a, koji su bili najbrojniji, priključili su se i kolege s još desetak zagrebačkih fakulteta, a prosvjedovalo se i u Osijeku, Karlovcu, Slavonskom Brodu, Dubrovniku i Splitu. Premda je rekao da će se priključiti studentima, ako uhvati vremena, ministar Primorac ga očito nije pronašao.
Jebi ga @Fair,znas da life nije fair,ovaj nas bosanski pogotovo.Nekad me nervira da uvijek stare mudonje zakuhaju situaciju,a onda se ocekuje od mladjarije da spasava sto se spasiti da.
Kad treba da se glasa djuturumi od 100 god.zaokruzuju neke svoje vanzemaljce,a omladini ako fali mjesec-ne moze glasati.Premlad.Kad treba ginuti obratna prica.Nije fer.
Znam,na njima svijet ostaje,moraju biti aktivniji...vidjet cemo !
........ Sve je već rečeno....
Sistem obrazovanja u Bosni i Hercegovini je zasnovan na podjelama, zasnovan je na političkim kadrovima, zasnovan je na svemu samo ne na znanju i vrijednostima koje znanje podrazumjeva....
Kuda ide ovaj voz.....
Ne bi bilo loše poslati ove slike na neki studentski forum ili ........ možda ih njihove kolege iz Hrvatske osvjeste; jesam li ja to opet prevelik optimista
Na filozofskom jucer rekli ljudima da im ne dozvoljavaju polaganje ispita iz drugog semestra ako im je ostalo nepolozeno bilo sta iz prvog (ovo se odnosi za prvu godinu, za ostale neznam) I to ne vazi za cijeli filozofski vec samo za neke studijske grupe... Ma zamislite!!!!!
Naravno pokusat ce sa demonstracijama, ali dabogda....