Hrvatski predsjednik Stipe Mesic nije isao u Beograd kad je Boris Tadic preuzeo duznost Predsjednika SICG!A cavic i Mikerevic su isli !!!Mesic nije isao radi obiljezavanja godisnje Srebrenickog genocida !!!!!!
ZATO BRAVO STIPE!!! A JEBTEE SE CAVICU I MIKEREVICU !!!!!!!!!! Znaci da Stipe vise postuje BIH nego neki politicari iz BIH!!
Bravo Stipe , ti si legenda!!Mesic nije isao u beograd!!
-
Jelaski_Jalijas
-
progDVB
Stipe Mesic je samo jos jednom potvrdio kolika je on ljudska velicina.
Covjek je legenda, a svojom cestitoscu je sasvim sigurno zasjenio mnoge politicare sa podrucja cijele ex-Yu.
Mislim da bi mu jednog dana BiH, na adekvatan nacin, trebala pokazati zahvalnost i pokazati postovanje prema svemu sto je Mesic uradio za BiH.
Covjek je legenda, a svojom cestitoscu je sasvim sigurno zasjenio mnoge politicare sa podrucja cijele ex-Yu.
Mislim da bi mu jednog dana BiH, na adekvatan nacin, trebala pokazati zahvalnost i pokazati postovanje prema svemu sto je Mesic uradio za BiH.
-
Jelaski_Jalijas
Tu si upravu ma vidis da je on covjek koji pokusava stvoriti mir izmedju BIH i Hrvatske da sve ostane iza nas iako je to tesko!!!A srbi ma oni samo pokusavaju da ostane kako jest al ako ostane ovako ko sto je sad ja vam kazem IZBITI CE NOVI RAT IZMEDJU BIH I SICG !!!!!!
-
violentjack
rba u srbiji 6.212 838
preko 60 godina stanovnistvo 1.421 165, znaci vise od 20%
u nekim opcinama ta cifra je i preko 50% icon_eek.gif
KAO CRNA TRAVA
ja vidim da do 2020 srbi ce tek saznati sta je ponor
HOCE LI SE I OVI UFATITI PUSKE
preko 60 godina stanovnistvo 1.421 165, znaci vise od 20%
u nekim opcinama ta cifra je i preko 50% icon_eek.gif
KAO CRNA TRAVA
ja vidim da do 2020 srbi ce tek saznati sta je ponor