Brak sa debelom svabicom

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Corak

#76 Re: Brak sa debelom svabicom

Post by Corak »

FreakyStyley wrote:
Corak wrote:
FreakyStyley wrote:Haveru...

Znas i ti dobro da nije doslo dotle da se prostituises za komad papira, ma sta on znacio.

Ove sto te savjetuju da ides i slicno ne slusaj, jer nema sanse da bi oni tako postupili u ovakvoj situaciji, mada to nikad nece priznat. I ne slusaj kompleksase/ice koji imaju 20 000 postova na podforumu Lj/S i znaju sve o tome, a nikad u zivotu u vezi duzoj od mjesec i po nisu bili. I to je bilo u drugom srednje.
Slazem se drug. Jebes ga, znas kako je ovdje jebeno. Svako bi da se ispali negdje vani, svako bi da ide odavde. medju njima sam i ja. Meni je Bosna u srcu jara, sta ja znam, ali kad si vec 3 ipol godine na birou onda muckas glavom. Sta ako sutra budes 8 godina na birou i sl.
Ma ne znace meni rijeci ovih hurmasica sto se po forumima zaljevaju agdom da bi bili sladji pa tipkaju po 20 000 postova, nego ajd reko da vidim kako raja razmislja, neki lazno, neki iskreno itd.. ;)
Ma znam sve, a to Bosna u srcu pusti. Patriotizam se ne jede. Sta ces. Svako ko ima nesto u glavi zna da mu je bolje negdje gdje ce ga cijenit kao covjeka, radnika, osobu i gdje ce vodit neki normalan zivot... i normalno da svako gleda kako i gdje da ode. Samo, postoje opcije koje ne ukljucuju ovo o cemu ti govoris. Pisano je o tome na mnogim temama ovdje, a i svasta mozes pronac na internetu. Da su teze, jesu, jebi ga.

Ali, ja sam siguran da ko god je stvarno htio da ode - otisao je.

Ako ti nemas neki moralni ili slican problem s tim da nafatas neku jadnicu radi papira, to je tvoj licni stav i ja nemam nista protiv toga. Mada, ja licno ne bih imao zeludac za takvo nesto. Zbog samog sebe, najprije. Ako ti mislis da je vrijedno toga i da to mozes podnijeti, onda pokusaj.

Sad ne znam kakva ti je situacija inace, ali mozes pogledat i ove poslove na cruiserima, u avio kompanijama i slicno. To radis po po godine, godinu, pa si nazad ovamo. Ako te prime, jel, s tim da mozes opet ic.
Kada sagledam iz perspektive obicnog, malog gradjanina,jer to i jesam, onda zaista treba reci da drzava nije tom gradjaninu obezbijedila osnovna ljudska prava koja mora da ima, da ih ne ponavljam. Ali opet nije kriva Bosna za to, krivi su oni koji upravljaju sa njom na nacin koji je smijesan.
Opet sto se zaposlenja tice, radim otkako znam za sebe, sve i svasta, zaradim sebi, izborim se, uvijek ima nesto u opticaju. Ali onda zastanes i pregledas malo oko sebe pa vidis tamo komsiju starijeg od sebe 7 godina, sa kojim si kada si imao 9 lopte zajedno igrao, nema dana radnog staza, pa vidis tamo RVI koji je noge ostavio na Igmanu, ne moze da skoluje 2, i da prehrani jos dvoje djece, pa ti ides da mu cijepas drva da ima sta loziti zimi, komsijski naravno, i patriotski itd. Sve je to nasa realnost sa kojom se svako od nas pojedinacno susrece, ali je zalosno i vise nego sto mora da bude. Isto tako, i da se ne petljam sa tom svabicom, opet bih nekako durao, zivio, radnik sam, imam dosta prijatelja, drugova, nekako bih se snasao, ali zasto trpiti sva ova sranja u vukojebini kada tamo negdje, nepoznata drzava ti siri ruke i smatra covjekom, ljudskim bicem koji ima sva ona ljudska prava sa gore pocetka teksta koja je rodjenem stekao!
Uvijek i opet kazem, ne treba gledati negativno ni na sto, uvijek biti pozitivan i rjesenje ima za sve!
pozz drug
Corak

#77 Re: Brak sa debelom svabicom

Post by Corak »

lusteruzraku wrote:Image

da ti malo docaram :D :izet: :run:
Agregat haha
FreakyStyley

#78 Re: Brak sa debelom svabicom

Post by FreakyStyley »

Ma sa svime se slazem i kontam te u potpunosti. :-D I rekoh ko ista ima u glavi otici ce odavde, naci ce nacin. Samo govorim da takav brak za papire nije jedini. Ako mislis da je to pravi nacin za tebe, pokusaj.

Tebi sretno sta god odlucio. :thumbup:
razonoda

#79 Re: Brak sa debelom svabicom

Post by razonoda »

Corak wrote:
Anestezija wrote:kad joj sapnes na uho reci mi sta slatko? a ona kaze 17 kila nutele :lol:
hahahahhaha
Slusaj, ne gubi vrijeme, buducnost je u pitanju. predpostavljam da si 'shtiglic' , POCNI JESTI I UDEBLJAJ SE. Budite isti, savrsen par. Nishta ti vise nece smetati. Debeljuce su pozitivne osobe. :gnjavim:
TheMule

#80 Re: Brak sa debelom svabicom

Post by TheMule »

Corak wrote:Naime, prica ide ovako. Drug ode kod Svaba tamo da radi laminat, neke veze nesto i upozna svabicu. Onako dobra, popunjena i sve to i hoce da se uda za nju tamo. Hajd oni su to pokrenuli i ubrzo ce se uzeti i on ce dobiti papire i sve ostalo i zivit ce s njom tamo. Ona je doktorica. Malo po malo dodje se do price, ona ima sestru, neki je mozak u tamosnjem nekom vrticu, dal direktor nemam ti pojma i uglavnom ja s njom na skype. Nahvalio on meni nju, dobra, ima dobro auto, ima dobar stan, nema decka plava ali ni rijeci o specijalnim efektima! Ja na skype sa njom, brate, gori lampa jedna u sobi, ona lezi na krevetu, laptop ispred nje, jede sendvic neki, ona je kao prostoprosireni trokrilni ormar (OGROMNA)! Dakle debeljuca.
I ja sa njom tako, nabadam ja malo svabski, malo vise engleski, svidja se ona meni, super si, raja si, bla bla i zagrize ona. E sta ja sad da radim?
Trebao bih u februaru tamo i ja da radim te laminate, da li da se pribijem uz njeno salo i ganjam te papire ili da nastavim zivot u svom ritmu, po svome. Meni se na njoj nista ne svidja, ni ne odvlaci me a kamo li da privlaci nesto njeno, ali papiri i sve ostalo....a opet valja to izvest na ulicu i drzat za ruku, smijat joj se lazno i druge stvari....

Eto da malo vidim sta bi vi na mom mjestu.
Pozdrav :zrikav: :zrikav: :zrikav:
Ne trosi joj vrijeme, nadu, i zivce.... a isto tako ni svoje
uglavnomja

#81 Re: Brak sa debelom svabicom

Post by uglavnomja »

FreakyStyley wrote:Ma sa svime se slazem i kontam te u potpunosti. :-D I rekoh ko ista ima u glavi otici ce odavde, naci ce nacin. Samo govorim da takav brak za papire nije jedini. Ako mislis da je to pravi nacin za tebe, pokusaj.

Tebi sretno sta god odlucio. :thumbup:

bojim se da je za ljude bez skole (a i one sa skolom, osim nesto sretnih ingova i drova) ovo jedini nacin da se ode legalno iz bosne.

a sto se tice hanume, sta reci .... debljinu ces lakse svariti nego zlobu, sebicnost, ... i ostale lose osobine.
ako je zenska ok, nagodna, sto bi se reklo raja, i ti se malo potrudis da je bolje upoznas ... mozda i ne bude tako lose.

ja mislim da se sve zivotu treba probati, da se poslije ne kajes. ne pricas da imas curu koju ces ostaviti, tako da nista ne gubis.

vazda se mozes vratiti :D
AenemA

#82 Re: Brak sa debelom svabicom

Post by AenemA »

Postavi nam sliku te debele švabice pa da ti iskreno odgovorimo :-D
ODB

#83 Re: Brak sa debelom svabicom

Post by ODB »

Corak wrote:Moze, ali kako da joj kazem sad, smrsaj pa te zenim! Pardon, udajem :D
Biciklo čini čuda,istopi te za mejsec 50 % ,osuži te ko suvo meso.
E sad ako imaš vremena to da ganjaš sa njom svaki dan,ko fol malo u prirodu

Ali kad bolje skontam do tad će ona tebe ugradit u taj laminat kad legne na tebe :lol:
Nomo

#84 Re: Brak sa debelom svabicom

Post by Nomo »

klasicna trolovska tema gdje se pokusava Bosna prikazati kao zemlja beznadja gdje njene gradjane moze da usreci preko skype a neka njemica od 200 kila . cirkus zivi . balon . fora . finta i to jeftina . tema kurac od ovce . loziona samo takva . serafina koja ima dobrih razmisljanja se lijepi ko tutkalo na svaku temu . sve zna sve vidi . perfektna zena . haos . opleti mile i ozezi milutine ..... dalje ..... 8-) i jos dalje i jos dublje
navali narode zeni se bosnjo sa svabicom od 200 kila . sarafina ce biti kuma a kum se trazi .prcim ti prkno od nevjeste :izet: :izet: :lol:
mayab

#85 Re: Brak sa debelom svabicom

Post by mayab »

Da ne bude to ovo

Image
rekla-kazala

#86 Re: Brak sa debelom svabicom

Post by rekla-kazala »

Trebaš je probati, možda ti se dopadne sex sa debelom ženom.
Možda budeš pozitivno iznenađen kao što su mnogi bili iznenađeni lošim seksom sa nekom prelijepom djevojkom. :wink:
Streptokok

#87 Re: Brak sa debelom svabicom

Post by Streptokok »

Corak wrote: svidja se ona meni, super si, raja si, bla bla i zagrize ona. E sta ja sad da radim?

Meni se na njoj nista ne svidja, ni ne odvlaci me a kamo li da privlaci nesto njeno, ali papiri i sve ostalo....a opet valja to izvest na ulicu i drzat za ruku, smijat joj se lazno i druge stvari....

:
haj ti prvo skontaj sta je od ovo dvoje pa ćemo onda dalje.

i još da dodam, haj to sve što si napisao i nekako, ali ako ti bude tražila da joj lizneš, e onda si tek najebo.
janje_

#88 Re: Brak sa debelom svabicom

Post by janje_ »

Nomo wrote:klasicna trolovska tema gdje se pokusava Bosna prikazati kao zemlja beznadja gdje njene gradjane moze da usreci preko skype a neka njemica od 200 kila . cirkus zivi . balon . fora . finta i to jeftina . tema kurac od ovce . loziona samo takva . serafina koja ima dobrih razmisljanja se lijepi ko tutkalo na svaku temu . sve zna sve vidi . perfektna zena . haos . opleti mile i ozezi milutine ..... dalje ..... 8-) i jos dalje i jos dublje
navali narode zeni se bosnjo sa svabicom od 200 kila . sarafina ce biti kuma a kum se trazi .prcim ti prkno od nevjeste :izet: :izet: :lol:
a ono u BiH susta suprotnost. med i mlijeko. dodjes na biro zaposljavanje pa biras izmedju cetiri-pet poslova koji ti se nude.. u stvari, sta ces na birou za zaposljavanje, to i ne postoji kod nas - svi zaposleni. radnici izadju na ulice da blokiraju grad kako bi se zahvalili direktoru sto im je namako po dvije dodatne plate i djeci za novu godinu im jos pribavio po paketic u kojem je odjece i obuce (ne moram napominjati da su sve brendovi, sve markirano, ovo ono) za cijelu godinu, plus po jedno uplaćeno ljetovanje na raspustu.. itd..

mislim, nije ni teretna svabica med i mlijeko, ali BiH trenutno jeste zemlja beznadja i ko to ne misli, ili je glup ili je negdje ne politicko-budzetskim jaslama i boli ga kita sto je u zemlji penzionera i nezaposlenih vise nego onih koji privredjuju..
BlackSteel

#89 Re: Brak sa debelom svabicom

Post by BlackSteel »

razonoda wrote:
Corak wrote:
Anestezija wrote:kad joj sapnes na uho reci mi sta slatko? a ona kaze 17 kila nutele :lol:
hahahahhaha
Slusaj, ne gubi vrijeme, buducnost je u pitanju. predpostavljam da si 'shtiglic' , POCNI JESTI I UDEBLJAJ SE. Budite isti, savrsen par. Nishta ti vise nece smetati. Debeljuce su pozitivne osobe. :gnjavim:
Cista laz. Debele osobe su u biti najsebicnije i najsamozivlje spodobe koje ces ikad srest u zivotu. Realno kad sagledas stvari, pogledas sa distance, vecina osoba koja nema kontrole u prezderavanju nosi sa sobom sepet kompleksa koje ni betmen ne bi izdevero normalan. Nek ti je bog na pomoci jarane. Ko da gledam, brze ces ti kuci odozgo, nego ista.
golman

#90 Re: Brak sa debelom svabicom

Post by golman »

Sve na ženi mogu tolerisati,ali kad je debela,to ne mogu.

Pa čak i da je malo ružnjikava,pa i da je nižeg rasta,pa i da je premršava,pa i da nema sise.....pa sve to ajd i nekako,moglo bi se istolerisati...ali kad je debela...e to ne mogu nikako :meza:
boogy

#91 Re: Brak sa debelom svabicom

Post by boogy »

Oženi je, i onda (nemoj baš odmah navaliti) lagano je prelomi na neki žestok fitnes program.
Idi sa normalnom ali i istinitom pričom - zdravlje itd.

Možeš sličnih slučajeva na netu pronači na tone - od podeblje do fit osobe.

Image
34sf4drgu67d25

#92 Re: Brak sa debelom svabicom

Post by 34sf4drgu67d25 »

Nomo wrote:klasicna trolovska tema gdje se pokusava Bosna prikazati kao zemlja beznadja gdje njene gradjane moze da usreci preko skype a neka njemica od 200 kila . cirkus zivi . balon . fora . finta i to jeftina . tema kurac od ovce . loziona samo takva . serafina koja ima dobrih razmisljanja se lijepi ko tutkalo na svaku temu . sve zna sve vidi . perfektna zena . haos . opleti mile i ozezi milutine ..... dalje ..... 8-) i jos dalje i jos dublje
Ti si genije :D
Locked