http://www.klix.ba/forum/izradnja-saobr ... 2p10539972"jebiga, kako starim počinjem da uviđam animozitet kršćana spram muslimana na ovim prostorima.
ovi drugi (svi mi sa islamskim korijenima u familijama) su zaostali, ne poštuju sistem i zakone, nemaju kulture (življenja i ophođenja). Uglavnom, rijetko šta pozitivno da je….
čak i ovaj merhamet i blagost su proistekli iz lijenosti, neobrazovanosti i letargije- a ne kao odraz smislenog djelovanja….
uglavnom, po gradovima (a bogami i selima) nam se vidi ko smo, što smi i ĐŽe ćemo.
Mraka, iliti white trash of Europe"
Nedavno smo kupio nekakav auto. Trebalo je promijeniti pra potrošnih dijelova, krajnice, pakne itd
Otišao sam kod jednog majstora, bio je pijan... Drugi nije htio da radi, fol ne zna ON to... a vidio sam da je u drugoj prostoriji igrao karti sa jaranima..Kod trećeg sam naišao na zatvorena vrata iako sam ga nazvao i dogovorio termin, četvrti m e je napao jer nisam dijelove kupio od njega itd ...
Svi su bili krezavi, neuredni, smrdili su na masnu hranu i alkohol, bili su neljubazni i nepismeni...
Takav je nažalost i gotovo cijeli naš narod
Evo još jedan citati sa prethodne teme
Ne volimo da čitamo,ne volimo da učimo, ne volimo da radimo...Pametne ljude ismijavamo i slavimo zlkovce i lopove...Nepošteni i skloni korupciji... Nemamo svetinja a i ono malo što imamo pišamo urinom i zasipano smećem...mi zivimo u urbanoj kasabi zvanoj sarajevo,gdje je svaki papanluk i krkanluk normalna pojava,a nenormalno je cim se neko pobuni protiv toga....
Što je najgore:
Uživamo u vlastitom govnima, uživamo u vlastitoj bijedi, neznanju i mentalnom šabanlooku. Mi naš krkanlook smatramo dobrim i poželjenim. Mi smo nacija gubitnika i nažalost ponosimo se tim... sve ono što odlikuju one koje u SAD definiraju kao "white trash"...
Ekipa s dna kace
Da li smi mi zaista evropski "White trash"? Najgori od sve djece?