Bosna

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
animsay

#1 Bosna

Post by animsay »

Proslog ljeta sam bila u bosni na odmoru (trenutno zivim u americi) i zaljubila sam se u bosnu toliko da hocu da se vratimmmmm......svaki dan ludim vise i vise
@VAGABUNDO

Post by @VAGABUNDO »

Sto se onda ne vratis
foton

Post by foton »

Vrati se da se ja zaljubim u tebe i da ludim sve vise i vise...
@VAGABUNDO

Post by @VAGABUNDO »

Da ludite zajedno jel hehehe
Johnny Knoxville

Post by Johnny Knoxville »

Nemoj previse zuriti, mozda je to samo bila ljubav na prvi pogled, mozda se razocaras kad dodjes na duze kad vidis kakvih sve nakaradnosti ima u ovoj zemlji. Znam puno ljudi koji zive vani i kad dodju na odmor super im je, iz prostog razloga sto ovdje nista ne rade, imaju para i svi ih vole ali kad ostanu malo duze vide da se dani pocinji ponavljati i postane im dosadno.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

luda za tobom šta se tu može kad još te čuvam ispod kože :D
animsay

Post by animsay »

Razumijem ja da je zivot jako tezak i da tu ima puno toga ali mi nedostaje nas narod i iako je ovdje zivot mozda bolji i laksi ipak me u Bosnu vuce.Ovdje se svako bori da sto vise para zaradi i tako da nigdje nikog nemozes vidjeti dok u Bosni izadzes u koje god doba uvjek mozes u kafic sjesti i neces biti sam. Cini mi se omladina puno opustenija i prijatnija nego omladinci ovdje (u americi). :-D Ali dosla sam do odluke..cim zavrsim skolu vracam se u Bosnu. Bit ce valjda posla!!! :razz: yeyy
winetou

Post by winetou »

Bit ce valjda posla!!!
Što znači da nećeš imati vremena za kafanu pa si opet na istom, a nećeš biti ni mlada :D
Fair Life

Post by Fair Life »

animsay wrote:... Ali dosla sam do odluke..cim zavrsim skolu vracam se u Bosnu. Bit ce valjda posla!!! :razz: yeyy
Ako bude Bosna gdje je nekad bila...
bosniaque

Post by bosniaque »

sta je ba raja zasto se toliko protiv toga neka se vrati svaka cast, bosnia je nest posebno i samo se u bosni osjecas kod kuce i nigdje drugo! :)
Fair Life

Post by Fair Life »

bosniaque wrote:sta je ba raja zasto se toliko protiv toga neka se vrati svaka cast, bosnia je nest posebno i samo se u bosni osjecas kod kuce i nigdje drugo! :)
UHODE, Dervis Susic wrote: ...Neka se Gospod smiluje ovoj zemlji. Dok ona sebe ne nadje, mi u njoj nema bogzna sta da trazimo.
cipelici

Post by cipelici »

:roll:
animsay (citat):
... Ali dosla sam do odluke..cim zavrsim skolu vracam se u Bosnu. Bit ce valjda posla!!! yeyy
Bit....ce.......bit...ce....ja...sta.....ce :-) ....ne vracaj se drago dijete :)
Ovdje je raj za mlade ALI LUDE :( :oops:
cipelici

Post by cipelici »

Da joj je bilo dobro ne bi ni isla van. Ovdje bi je nasi djilkosi prvo raspametili a onda oderali do gole koze. Tesko , il' nikako ovdje nema 'naj', samo 'daaaaj'!
Post Reply