"a sto se k*rce vaki su naki papci, seljaci ... "
oduvijek su se ljudi hvalili
namjestajem/selfiem/cuftama iz IKEE?uglavnomja wrote:bio je na forumu slican stav i o slikama ispred ajfelovog tornja
oduvijek su se ljudi hvaliliili pokusavali
necim sto misle da nema svako
pa sta tu nije tacno?sheilak wrote:namjestajem/selfiem/cuftama iz IKEE?uglavnomja wrote:bio je na forumu slican stav i o slikama ispred ajfelovog tornja
Mcflurryiem iz Mcdonaldsa?
Oh, come on
pa slikao bih se i ja ispred ajfelovog tornja, taj mahala, piramida. zbog uspomene. ali se ne bih nikad slikao kako jedem, hodam po scc, ili pred novim autom, ili pred tudjim ferrarijem i dijelio po fbuglavnomja wrote:bio je na forumu slican stav i o slikama ispred ajfelovog tornja
nepass1 wrote:pa slikao bih se i ja ispred ajfelovog tornja, taj mahala, piramida. zbog uspomene. ali se ne bih nikad slikao kako jedem, hodam po scc, ili pred novim autom, ili pred tudjim ferrarijem i dijelio po fbuglavnomja wrote:bio je na forumu slican stav i o slikama ispred ajfelovog tornja
ja sam uvjek stavljao kako vrtim za 1.maj janje, od kad je punac kupio motor ni to ne moguuglavnomja wrote:pa sta tu nije tacno?sheilak wrote:namjestajem/selfiem/cuftama iz IKEE?uglavnomja wrote:bio je na forumu slican stav i o slikama ispred ajfelovog tornja
Oh, come on
i ajfel i mcd i vatra i ... ikea
zar ti neko od raje na fb to nikad nije stavio? bar jedno![]()
ps. obrati paznju:... hvaliliili pokusavali
...
slikaj se kako pritisces puljku za pokretanjenepass1 wrote: ja sam uvjek stavljao kako vrtim za 1.maj janje, od kad je punac kupio motor ni to ne mogu
sheilak wrote:bolje se onda tagovat kod maksumica, ima se sta vidjeti, mozemo i u shoppingbudimo seljaci kako treba.
Pravi uspjeh je da se slikas dok jedes matsusaka wagyu govedinu u restoranu a gejsa ti kuhasheilak wrote:namjestajem/selfiem/cuftama iz IKEE?uglavnomja wrote:bio je na forumu slican stav i o slikama ispred ajfelovog tornja
Oh, come on
u ikei je bez ventilatora i dobra je ova podloga.zlo zlo wrote:ovaj ventilator za lap?? vjerovatno ga nije našla tu jer ga ima ovdje u svakoj komp radnji a ne u salonu namještajaLast December wrote:![]()
Jest, jest hahaha samo sto ih pola ne bi skontalo vec bi rekli vidi onog kokuza, slika se kako jede govedinu, a vidi nas, mi u IKEI.triconja wrote:Pravi uspjeh je da se slikas dok jedes matsusaka wagyu govedinu u restoranu a gejsa ti kuhasheilak wrote:namjestajem/selfiem/cuftama iz IKEE?uglavnomja wrote:bio je na forumu slican stav i o slikama ispred ajfelovog tornja
Oh, come on. Jes da izadje 6-7 hiljada maraka ali je uspjeh i bio bi glavni baja u selu 100 godina.
Odes oko restorana udaris video, odes na ranc koji je u sklopu restorana i snimis kako ljudi masiraju goveda. Udjes u objekt snimis milinu za oci i odes u sobu koja je 20x20m samo za tebe zenska pece govedinu na rostilju. I nako puknes jedan selfi supacki da zenska ne primjeti (uslikas i sebe i nju) i u opis stavis i ona im stvar ide nakososheilak wrote:Jest, jest hahaha samo sto ih pola ne bi skontalo vec bi rekli vidi onog kokuza, slika se kako jede govedinu, a vidi nas, mi u IKEI.triconja wrote: Pravi uspjeh je da se slikas dok jedes matsusaka wagyu govedinu u restoranu a gejsa ti kuha. Jes da izadje 6-7 hiljada maraka ali je uspjeh i bio bi glavni baja u selu 100 godina.
zategnuti su odnosi, cuj ja tehnoloski visakinsomnia78 wrote:Jesil i punca blokiro?
nepass1 wrote:
ja sam sa fejsa blokirao svu ekipu koja postavlja svoje slike
tako da sad iskacu samo stranice koje me zanimaju, .
.
mislis da ces bosance impresionirati kravama i zenskom kako samo za njega pece govedinu na rostilju?triconja wrote:Odes oko restorana udaris video, odes na ranc koji je u sklopu restorana i snimis kako ljudi masiraju goveda. Udjes u objekt snimis milinu za oci i odes u sobu koja je 20x20m samo za tebe zenska pece govedinu na rostilju. I nako puknes jedan selfi supacki da zenska ne primjeti (uslikas i sebe i nju) i u opis stavis i ona im stvar ide nakososheilak wrote:Jest, jest hahaha samo sto ih pola ne bi skontalo vec bi rekli vidi onog kokuza, slika se kako jede govedinu, a vidi nas, mi u IKEI.triconja wrote: Pravi uspjeh je da se slikas dok jedes matsusaka wagyu govedinu u restoranu a gejsa ti kuha. Jes da izadje 6-7 hiljada maraka ali je uspjeh i bio bi glavni baja u selu 100 godina.
.
Sta ce on kad vidi kolika je soba gdje jedes omdah ce proliv dobit od gorcine![]()
![]()
![]()
.
Zavisi kakav je publikum, ako je ruralni onda je malo teze a ako je onaj ruralni koji bjezi od proslosti ko djavo od krsta e tu ga bodes direk u dzigericu. FGR se ne konta u to, njih mozes impresionirati i slikanjem tegle njemacke nutelesheilak wrote:mislis da ces bosance impresionirati kravama i zenskom kako samo za njega pece govedinu na rostilju?triconja wrote: Odes oko restorana udaris video, odes na ranc koji je u sklopu restorana i snimis kako ljudi masiraju goveda. Udjes u objekt snimis milinu za oci i odes u sobu koja je 20x20m samo za tebe zenska pece govedinu na rostilju. I nako puknes jedan selfi supacki da zenska ne primjeti (uslikas i sebe i nju) i u opis stavis i ona im stvar ide nakoso.
Sta ce on kad vidi kolika je soba gdje jedes omdah ce proliv dobit od gorcine![]()
![]()
![]()
.
![]()
pa u njihovim ocima prikazujes im sasvim prosjecan dan na imanju.
get real
uglavnomja wrote:to se nonsalantno i diskretno izvuce cosak racuna sa cijenom, ono viri ispod salvete
pratimmuha_sa wrote:doklena ste
Na granici cekamo stembiljanje pasosa pa onda pravac ikeamuha_sa wrote:doklena ste