Bosanska dolina piramida
-
zonbirile
#376 Re: Bosanska dolina piramida
našao sam dva grobara za petobanku će otkopati ono snimljeno,plus gajba pive.U subotu 30.08 2011 svijet će znati na čemu je.
-
Enko27
#377 Re: Bosanska dolina piramida
mjesto za "ostavljanje" opanaka....

poruka PIRAMIDIOTA protivnicima idiotizma
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#378 Re: Bosanska dolina piramida
Koja paranoja i opsesija. Nije šala, nikako

- bandini
#379 Re: Bosanska dolina piramida
zar je ovo jos aktuelno?
pa taj samoprozvani naucnik je raskrinkan ima par godina a ovdje se jos uvijek vode rasprave
covjek uzeo pare, prvi skonto, svaka mu cast. I ja bi da mogu
pa taj samoprozvani naucnik je raskrinkan ima par godina a ovdje se jos uvijek vode rasprave
-
zonbirile
#380 Re: Bosanska dolina piramida
------------------------------------Lug wrote:dibidus wrote:Lug wrote: ne rise matareti, reci vise sta hoces i pusti ljude da razgovaraju.. i da nije piramida, sta si se zajapurio toliko... popusti matareti...
Tipican sibicarski rjecnik, kad neko primjeti varanje onda ovi "neutralni", kao sto si ti, odnosno ovaj sa kapom, krenu u napad rjecima "ne rise, pusti nas da "radimo!"
E pa necemo vas stitipu.
nego, matArelti iskopal se sta ?![]()
![]()
pa egipatski doktori arheologije, i ne samo oni su strucno objasnili o cemu se radi. haj sad ti strucno pobi njihove teze....![]()
koliko vidim iz prijasnjih tvojih postova, tebi je jedino moguce objasniti na sibicarski nacin, jer strucnog odgovora nemas ..
eto recimo da je ubleha, i sta...? zasto te to toliko pogadja? ne vidim da je ni na koji nacin ugrozena drzava BiH, niti srednjovjekovna bosanska drzava... osim toga ponavljanje i zastupanje imena bosanskih piramida kroz svjetske medije samo moze donijeti dobro Bosni kao drzavi, a turizam i folovi-golovi da ne pricamo al`djaba to tebi govoriti, ti samo znas da to nije dobro a zasto..? ne znas ni ti vjerovatno.. tako ti rekli valjda. evo objasni zasto nije dobro, i ja cu prihvatiti ako ima logike.. p.s. nemoj samo ono da se blamiramo u svijetu, jer smijesno je...
e moj @lug vidi se da si u saksiji rastao.Folovi-golovi prolaze u hipu,a ne ko taravija evo 6-ta godina.Vani je pušiona,ovo je sada mrcvarenje,cijeđenje suhe drenovine za domaće ublehaše,pa ko se upeca.A Šeširđija Ludi imao je uspjeha u početku,te Reis,te Lepi Hari,Mane i ostali,svi dođoše,baciše sergije ,vidješe ni hajra ni tala i razguliše.Da je pameti okano bi se čorava posla,bruka da prođe ko Turabi.
-
Enko27
#381 Re: Bosanska dolina piramida

Ruski naučnici ŠEŠIRĐIJSKOG smjera otkrili najsavršenije krugove na Žemlji (Zemlji), koje su naravski napravljenje od strane praUFOijanca u čast budučeg velikog naučnika ONO pod ŠEŠIROM (zna se šta)....
Krugovi imaju obim od savršenih 90 stepeni UFO skale tranzitnih pretumbacija unutrašnje deformacije...
Ovoj je još jedan dokaz sa kakvim se "naučnim" "veličinama" druži naš širom bjelosvjetske "nauke" proslavljeni Muratov isprdak....
-
Amidza Efendija
#382 Re: Bosanska dolina piramida
O cemu li si ti pisala? Hajde molim te, stvarno me zanima. Ne bi trebalo da se stidis svog rada. Je li bilo o "plejadskom" porijeklu Bosanca, ili o misterioznom bijegu Katarine Kosace na tamnu stranu Mjeseca?KatarinaKosaca wrote:Amidza Efendija wrote:Ili si troll, ili totalno neobavijestena, ili mozda i sama jedan od Svemirkovih "strucnjaka"..Ovo podvučeno
-
zonbirile
#383 Re: Bosanska dolina piramida
Deniken je za to društvo Ajnštajn.Možda bi i SIPA trebala da pipa
-
Amidza Efendija
#384 Re: Bosanska dolina piramida
Nikad nije kasno. U prvu banku, pa opleti. Sve ce novine pisati o tebi i velikom podvigu, a mozda dospijes i na CNN. U Bosni ce se za trenutak pisati o necem drugom, a ne samo o ratu, policija ce imati vise posla sto ce doprinijeti smanjenju nezaposlenosti, opsta sigurnost ce se poboljsati, jer ce biti jedan manje na ulici, a jedan vise u zatvoru.bandini wrote:zar je ovo jos aktuelno?
A ako te ne ufate, eto ti cist dobitak.
Ovaj scenarij je mozda malo vise brutalan, ali metode su slicne: slazi, prevari, prijeti i uzmi tudju lovu.
- bandini
#385 Re: Bosanska dolina piramida
Amidza Efendija wrote:Nikad nije kasno. U prvu banku, pa opleti. Sve ce novine pisati o tebi i velikom podvigu, a mozda dospijes i na CNN. U Bosni ce se za trenutak pisati o necem drugom, a ne samo o ratu, policija ce imati vise posla sto ce doprinijeti smanjenju nezaposlenosti, opsta sigurnost ce se poboljsati, jer ce biti jedan manje na ulici, a jedan vise u zatvoru.bandini wrote:zar je ovo jos aktuelno?
A ako te ne ufate, eto ti cist dobitak.
Ovaj scenarij je mozda malo vise brutalan, ali metode su slicne: slazi, prevari i uzmi tudju lovu.
ako nisi primjetio ironiju u mom postu onda stvarno ne znam sta da ti kazem.
-
Amidza Efendija
#386 Re: Bosanska dolina piramida
Naravno da jesam. Mozda nisam dobro odabrao emotikon. Sta ces, neiskustvo.bandini wrote:
ako nisi primjetio ironiju u mom postu onda stvarno ne znam sta da ti kazem.
-
Enko27
#387 Re: Bosanska dolina piramida

Baba Vanga izjavila u najzadnijem trenutku svoga života:
"Osmanagić u godini 2012 dobija 8 (ukupno 9) Nobelovih nagrada za izuzetno naučno prestignuće i otkriće UFO civilizacije u Visokoj Dolini istočno-zapadno od Bulgaria.
Potom je baba Vanga ispričala naučni vic:
Semko tražio poso' u Akademiji na naukata i tehnika na Alternativa. Šef na AA (Akademija na Alternativa) ga pita za naučne sposobnosti. Semke odgovara da zna OSAM jezika.
Šef na AA pita: Znaš li francuski?
Semke: Naravno da znam.
Šef na AA: Reci onda na francuskom Dobar dan.
Semke: Guten Tag.
Šef na AA: Pa to nije francuski, njego njemački !!
Semke: Dobro onda DEVET.
Kad je baba Vanga završila rekla je: Žao mi je dečki, žurim, čekaju me kod PETE PLANETE lijevo pod lipom..."
-
Enko27
#388 Re: Bosanska dolina piramida

Ruski naučnici otkrivaju:
Piramide (specijalno visočke) pravili vampiri...
Upoređivanjem DNK (DezoksiriboNuklinskeKiselina)( ja zajebane riječi, šešira mi) graditelja piramide (specijalno one u Visokom) sa današnjim vampirima inače stanovnicima pokrajine Hollywood u USA otkriveno da imaju zajednički gen GC18vpr (koji reguliše rast i pad čune u ćojeka to jest vampira) utvrđeno da je su današnji stanovnici United Artista, Metro Goldwin Mayera, i ostalih naseljenih mjesta pokrajine Hollywood podrijelom od pragraditelja visočkih piramida.
Kako je bilo i za očekivati, svi moguči foteljaši i fotaljašice se (bezuspješno) protive ovom naučnom dostignuču AZ i AN (alternativne znanosti i alternativne nauke). Maloruska Akademija za ublehe i podvale je odlučila da nagradi ovu dvojicu naučenjaka zajedno sa njihovim mentorom Semiragič Osmanom poznatim naučnim zananstvenik velikoruskog ludila.
Nagrađeni znanstvenici su sljedeči:
Maserati Osmobrzić
Poplava Dogrlić
Orb Orbičević
Murat Bezcar
Naučko Znanstvenić
sa saradnicima
-
Enko27
#389 Re: Bosanska dolina piramida

Kako javljaju "Argumenti i fakta" ruski naučenjaci otkrili tajnu dugovječnosti.
Na području Penzenske oblasti ljudi a i babe žive po više stotina ljudiskijeh godina života.
Kako su "naučnici" uspjeli saznati ta njihova dugovječnost je posljedica PIRAMIDALNE religije, slične cargo religiji na Papua Nova Gvineja....Dakle starci i starkinje Penzenske oblasti, žive u domovima u obliku piramida, imaju odječu u obliku piramida, naročito glavsku (odječa za glavu) u obliku piramida. Takodjer svakodnevno piju ili kusaju čorbu sa piramidnim rezancima i piramidnom boranijom. Najvažniji dio prehrane jeste jedenje piramidnih čevapčića i pijenje piraminog kiselog mlijeka začinjenog sa miomirisom koloidnog srebra, ukrašenog vibrirajućim mislima dostojne transcendetalne (hoće reči izazubne) meditacije....
Svoj život i način prehrane NE PREPORUČUJU nikome drugom, jer kažu ko radi ko mi biva opičen do beskraja...
- senad_vt
#390 Re: Bosanska dolina piramida
da smo mi bošnje ikako pametne mi bi ovo i da jest i da nije "prihvatili" i pravili biznis od toga, nego mi odmah se pocnemo praviti pametni ko i uijek
- vazi
#391 Re: Bosanska dolina piramida
upravo takosenad_vt wrote:da smo mi bošnje ikako pametne mi bi ovo i da jest i da nije "prihvatili" i pravili biznis od toga, nego mi odmah se pocnemo praviti pametni ko i uijek
ako ne mozemo potvrditi da bar sutimo nego jok, cuccu, a-a
u nas je i dalje na snazi "'ta ce on, znam ga ja"
-
Amidza Efendija
#392 Re: Bosanska dolina piramida
Pa eto, probao je Svemirko praviti biznis. Osnivao turisticke kompanije, otvarao autobusne linije, pravio piramidice kao suvenire, sazivao narodna sijela i "slikanje volontera pred binom", dijelio "bespaltne" prospekte u zamjenu za dobrovoljni prilog od 10 marona, uveo telefonski broj koji kad nazoves se odazove sa "chi-ching".senad_vt wrote:da smo mi bošnje ikako pametne mi bi ovo i da jest i da nije "prihvatili" i pravili biznis od toga, nego mi odmah se pocnemo praviti pametni ko i uijek
Jedini je problem je bio sto su sve ove ideje piramidiotima zvucale genijalno, ali ne s njihovim vlastitim novcem. Novac je trebalo da ostavljaju oni drugi, a ako nece, onda je trebalo zagrabiti iz raznih lokalnih, kantonalnih i federalnih budzeta.
Nego, bas me zanima, jesi li ti ostavio Svemirku koju markicu? Meni kad se neka ideja svidi, ja pomognem novcanikom. Ili nisi bas lud?
-
zonbirile
#393 Re: Bosanska dolina piramida
pa dobro buđetski glodari ko vam brani da napravite bum u onom ciganluku gore u Visokom 
-
Lug
#394 Re: Bosanska dolina piramida
-
Enko27
#395 Re: Bosanska dolina piramida

"Arugumenti i fakta"
Ruski naučnik Aleksandar Mojsijevič otkrio Atlantidu.
Ovaj čuveni kosmičko-svemirski naučnik učenik čuvene šeširđijske zapadnobalkanske škole "nauke i umjetnosti turizma" je koristeći se najsuvremenijim metodama naučnog nerada i neznanja uspio otkriti jednu od največih tajni tisuća i tisuća bivših veoma nepoznatih kulturnih neznatnosti.
U svom istraživanju je koristio metodu poznatog naučenjaka i znanstvenjaka Semira M. Osmanagića zvanu "ko prstom u g..." odnosno okretanjem stranica svojih laprd-knjiga...
U području novootkrivene Atlantide se uskoro podiže kompleks podvodnih hotela na pogon s hladnom fuzijom i tekućom kanalizacijom. Očekuje se godišnji priliv sredstava od turizma u iznosu od 43 dolara i 18 centi atlantidske valute, i nekoliko miliona pišljivih dolara iz buđeta "ruske" pederacije...
Aleksandar Mojsijevič je izjavio da mu je najveći uzor u životu i pjevanju bio drug Osman M Semiragić doajen ljuljana na ljuljački u zeničkom vrtiću "Mala mokra guza", u Saraj'vu kod Pofalića...
Još jednom smo svjedoci kako stranci ZNAJU da iskoriste svoje NEPOSTOJEĆE Atlantide, dok mi u Bosni nismo u stanju ni da iskoristimo naših već sad poznatih pet, a boga mu naučnog još više (najmanje 756 komada) nepoznatih piramida....
Sve i jedan bosanac treba da se zaputi u prostranstva bjelosvjetske zbilje i da svako od njih uhvati najmanje 150 "dobrovoljnih" turista koji će uz naoružanu pratnju "dobrovoljno" posjetiti HISTORIJSKU PREKRETNICU u povjesti ljudskog roda zvanu Dolina (piramidnih) Vukova u Visokom, i time svijetu dokazati što je ta, tko je ta da prostiš "Piramida" Sunca bez Mjeseca...
-
jurgen
#396 Re: Bosanska dolina piramida
Molim temu na lock jer ovo više nema smisla da se pravi šprdancija na ovaj način. Svi koji su se javili sa svojim debilnim komentarima imaju po tri doktorata iz opštenarodne ribologije pa ovde palamude kako ne priliči. Ne mogu da vjerujem koliko pljujemo na sami sebe svaki dan sve više i više, čisto mi se gadi čitati određene komentare. Molim vas temu na lock pa vala je možete i izbrisati jer je ovo sramota sve do sada što je napisano.
Sramota
Sramota
-
Enko27
#397 Re: Bosanska dolina piramida

"Argumenti i fakta"
Otkriven monstrum koji je istrjebio graditelje "piramida" u Visokom
Ruski naučenjak Ala Bondačuk je otkrio dosad nepoznatu zvijer u narodu poznatu pod imenom Čupakabra.
Zvijer je analizirana iz veoma bliske blizine od nekoliko desetaka kilometrova udaljenosti.
Ustanovljeno je da je zvijer neobično intelegentna i društvena.
Njezino porijeklo je sa prostora Južne Amerike gdje se bavila uništavanjem graditelja južnoameričkih piramida, za koje se mislio (od strane zlih i podlih foteljaških naučenjaka) da su sami sebe istrjebili.
U bilbiotekama ove zvjeri su ponađeni dokazi da su oni (zvjeri) odgovorni za izumiranje graditeljskih Maja i njihovih kolega Baja.
Kako piše u zvjerskih arhivama skrivenim u dubokim visinama ruskih šuma, zvjeri su poslije toga obišle Egipat i Kinu i još nekoliko piramidalnih gradilišta gdje su izjele sve redom graditelje navedenih.
Najveći poduhvat opisan kao "herojsko zvjersko" djelo jeste istrebljenje graditelja viskočkih piramida. Zvijeri su u svojim hronološkim zapisima navele da su im prabosanci pjevali prabosanske prasevdalinke ne bi li naveli zvjeri da ih ne istrjebe. U zvjerskoj knjižnici je pronađen i dokument koji je napisao posljedni graditelj visočkih piramida Babo Popušlić Kurčić u kojoj zaklinje buduće Bošnje i Bošnjakinje da razviju SVETI TURIZAM na području Bosne a bogme i Hercegovine. Napisao je da će se javljati kao VIZIJA budućim stanovnicima Bosne (a bogme i Hercegovine) što u muškim obličjima (sv Murat, sv Osman, sv Semir) što u ženskim (sv Gospava, sv Taraba) itd...
I da će učiniti sve u svojoj moči da na ovim prostorima zaživi SVETI TURIZAM "piramidalnog" smjera...
-
jurgen
#398 Re: Bosanska dolina piramida
Halo švecka jarane tutanj na temu o dijaspori pa tamo serendaj, dosta nam svakako radite o glavi u politici ko vi se nešta pitate.Enko27 wrote:
"Argumenti i fakta"
Ruski naučenjak Ala Bondačuk je otkrio dosad nepoznatu zvijer u narodu poznatu pod imenom Čupakabra.
Zvijer je analizirana iz veoma bliske blizine od nekoliko desetaka kilometrova udaljenosti.
Njezino porijeklo je sa prostora Južne Amerike gdje se bavila uništavanjem graditelja južnoameričkih piramida, za koje se mislio (od strane zlih i podlih foteljaških naučenjaka) da su sami sebe istrjebili.
U bilbiotekama ove zvjeri su ponađeni dokazi da su oni (zvjeri) odgovorni za izumiranje graditeljskih Maja i njihovih kolega Baja.
Kako piše u zvjerskih arhivama skrivenim u dubokim visinama ruskih šuma, zvjeri su poslije toga obišle Egipat i Kinu i još nekoliko piramidalnih gradilišta gdje su izjele sve redom graditelje navedenih.
Najveći poduhvat opisan kao "herojsko zvjersko" djelo jeste istrebljenje graditelja viskočkih piramida. Zvijeri su u svojim hronološkim zapisima navele da su im prabosanci pjevali prabosanske prasevdalinke ne bi li naveli zvjeri da ih ne istrjebe. U zvjerskoj knjižnici je pronađen i dokument koji je napisao posljedni graditelj visočkih piramida Babo Popušlić Kurčić u kojoj zaklinje buduće Bošnje i Bošnjakinje da razviju SVETI TURIZAM na području Bosne a bogme i Hercegovine. Napisao je da će se javljati kao VIZIJA budućim stanovnicima Bosne (a bogme i Hercegovine) što u muškim obličjima (sv Murat, sv Osman, sv Semir) što u ženskim (sv Gospava, sv Taraba) itd...
I da će učiniti sve u svojoj moči da na ovim prostorima zaživi SVETI TURIZAM "piramidalnog" smjera...
Molim opet lock
-
Enko27
#399 Re: Bosanska dolina piramida
jurgen wrote:Molim temu na lock jer ovo više nema smisla da se pravi šprdancija na ovaj način. Svi koji su se javili sa svojim debilnim komentarima imaju po tri doktorata iz opštenarodne ribologije pa ovde palamude kako ne priliči. Ne mogu da vjerujem koliko pljujemo na sami sebe svaki dan sve više i više, čisto mi se gadi čitati određene komentare. Molim vas temu na lock pa vala je možete i izbrisati jer je ovo sramota sve do sada što je napisano.
Sramota
Tačno potpuno suglasan....
Proglašavati BRDA za "naučno" dokazane ""PIRAMIDE" jeste največa sramota koju jedan narod sam sebi može učiniti....
Još je veča šprdancija stavljanje teme pod nazivom "Bosanska dolina piramida" bez navodnika na piramida i stavljanjem pod rubrikom NAUKA I EDUKACIJA. Doista jeste velika veoma velika provokacija od strane pljuvača po vlastitom narodu, vlastitoj povjesti, i vlastitoj kulturi.
Sa ovakvom "naukom" LUDI Mujo i LUDI Suljo prelaze iz područja viceva na područje strave i užasa jednog naroda koji sam od sebe pravi svjetsku humorističku temu....br ?
Sramota
-
Enko27
#400 Re: Bosanska dolina piramida
Poserem ti se u POLITIKU, takvim budala kao što ste vi PIRAMIDALNI IDIOTI rado radim o glavi....jurgen wrote:Halo švecka jarane tutanj na temu o dijaspori pa tamo serendaj, dosta nam svakako radite o glavi u politici ko vi se nešta pitate.Enko27 wrote:
"Argumenti i fakta"
Molim opet lock