Bosanska Desnicarska Organizacia ?
-
ROTOR 9
#1 Bosanska Desnicarska Organizacia ?
Znali iko stvarno postoji li bar nesto slicno ovome u Bosni., znali iko da li postoji grad u Bosni za koji se moze reci da su to 100% Bosanci ( moze se reci i Bosnjaci ali bez ikakvog upliva IZ i slicnih vjerskih org..) 
- StLouis
#2 Re: Bosanska Desnicarska Organizacia ?
Ima, ima kako da nema; St. Louis naprimjer
Bosanski Petrovac 
- sheilak
#3 Re: Bosanska Desnicarska Organizacia ?
Bosanska Desničarska Organizacija?
Mislis nesto kao White Bosnia?
Ne mislim da to kod nas postoji. Bosanci sami po sebi nisu ekstremni, osim kad je u pitanju humor, ljubav i hrana & piće.
Mislis nesto kao White Bosnia?
Ne mislim da to kod nas postoji. Bosanci sami po sebi nisu ekstremni, osim kad je u pitanju humor, ljubav i hrana & piće.
- cyprus
#4 Re: Bosanska Desnicarska Organizacia ?
Ne znam za Bosance, ali Cazin ima najveći postotak Bošnjaka 
- chuchumbamayumbe
#5 Re: Bosanska Desnicarska Organizacia ?
Ovo pod hitno na PF Lj&S.
Desnica, desanka, rukija...
To je taj rad...

Desnica, desanka, rukija...
To je taj rad...
- kamen spoticanja
#6 Re: Bosanska Desnicarska Organizacia ?
tripovi do besvjesti
dakle,na posljednjoj rang listi najozloglasenijih mafija na svijetu na 4 mjestu se iza ruske,talijanske,i slovenacke
mafije nasla i bosanska mafija...pod kodnim imenom bosanska desnicarska organizacija...dobar polozaj na rang listi osigurala im je sirina djelovanja i zastupljenost na svim kontinetima...spekulise se da im je osnovna djelatnost krijumcarenje enormnih kolicina cevapa,kafanskih stolica specijalizovanih za ispijanja kahve,kafe,kave,i sto je zanimljivo genetskog materijala...naime iz dobro provjerenih izvora dolaze informacije da se svako prosipanje svetog bosanskog genetskog materijala mora biti odobreno iz ovih krugova...zanimljivost je da je i dobar plasman slovenacke mafije nastao kao posljedice ovakve situacije...naime poslije uvodjenja zabrane parenja i rasipanja dragocjenog gen.materijala,ucviljene slovenke zbog nemgucnosti da bilo sta drugo ucine,ulozile su sve svoje ustedjevine u poslove slovenacke mafije i na taj nacin u saci drze bosansku,po principu¸mi vama a vi nama...
cuvaj te se,oni vas gledaju
dakle,na posljednjoj rang listi najozloglasenijih mafija na svijetu na 4 mjestu se iza ruske,talijanske,i slovenacke
-
ROTOR 9
#7 Re: Bosanska Desnicarska Organizacia ?
dragi BOSANCI I HERCEGOVCI imali ideja oko osnivanja ove organizacije.. Vidi li iko dalje od forumasa od licne karte i mobitela ?
Juce vasi-nasi roditelji., danas VI ili MI., sutra vase-nase dijete
Puno je pitanja koje treba rijesiti..
ne ponasajmo se kao da smo turisti u sopstvenoj zemlji-(takav je nacin ponasanja postao izgleda)
OVDJE smo rodjeni..
Juce vasi-nasi roditelji., danas VI ili MI., sutra vase-nase dijete
ne ponasajmo se kao da smo turisti u sopstvenoj zemlji-(takav je nacin ponasanja postao izgleda)
OVDJE smo rodjeni..
- Hunkar
#8 Re: Bosanska Desnicarska Organizacia ?
jarane ... imal jos toga? 
- ultima_palabra
#9 Re: Bosanska Desnicarska Organizacia ?
Pa osnuj je ti u Norčepingu, pa nam javi da vidimo kako prođeROTOR 9 wrote:dragi BOSANCI I HERCEGOVCI imali ideja oko osnivanja ove organizacije.. Vidi li iko dalje od forumasa od licne karte i mobitela ?
Juce vasi-nasi roditelji., danas VI ili MI., sutra vase-nase dijete![]()
OVDJE smo rodjeni..
-
ROTOR 9
#10 Re: Bosanska Desnicarska Organizacia ?
Dobro jarane.,nekom je zajebancija .nekom nije..ultima_palabra wrote:Pa osnuj je ti u Norčepingu, pa nam javi da vidimo kako prođeROTOR 9 wrote:dragi BOSANCI I HERCEGOVCI imali ideja oko osnivanja ove organizacije.. Vidi li iko dalje od forumasa od licne karte i mobitela ?
Juce vasi-nasi roditelji., danas VI ili MI., sutra vase-nase dijete![]()
OVDJE smo rodjeni..
Kad bude poziv na skup-tribinu., javni se
- Ajatolah_
#11 Re: Bosanska Desnicarska Organizacia ?
Čuj desničari.
No dobro, šta bi bio cilj ove organizacije?
No dobro, šta bi bio cilj ove organizacije?
-
callmethebreeeze
#12 Re: Bosanska Desnicarska Organizacia ?
hehehe. cilj ove oraganizacije je da se etno-sovinizma predje na kretenski-sovinizam.

- Ajatolah_
#13 Re: Bosanska Desnicarska Organizacia ?
Ispravak, zvat će se "organizacia".callmethebreeeze wrote:hehehe. cilj ove oraganizacije je da se etno-sovinizma predje na kretenski-sovinizam.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#14 Re: Bosanska Desnicarska Organizacia ?
Pa puna ih je BiH samo sto su upakovane u stranke sa "demokratskim" predznakom,a granice sa nacionalsocijalozmom u sva tri naroda.
SDA,HDZ,SNSD,SDA,SzaBIH,SRS...sve same desnicarske organizacije.
Goni ih u PM,zivot nam unistise.
SDA,HDZ,SNSD,SDA,SzaBIH,SRS...sve same desnicarske organizacije.
Goni ih u PM,zivot nam unistise.
- SanskiBiser
#15 Re: Bosanska Desnicarska Organizacia ?
Da, da, mora se dobiti biometrijska licencakamen spoticanja wrote:tripovi do besvjesti![]()
dakle,na posljednjoj rang listi najozloglasenijih mafija na svijetu na 4 mjestu se iza ruske,talijanske,i slovenackemafije nasla i bosanska mafija...pod kodnim imenom bosanska desnicarska organizacija...dobar polozaj na rang listi osigurala im je sirina djelovanja i zastupljenost na svim kontinetima...spekulise se da im je osnovna djelatnost krijumcarenje enormnih kolicina cevapa,kafanskih stolica specijalizovanih za ispijanja kahve,kafe,kave,i sto je zanimljivo genetskog materijala...naime iz dobro provjerenih izvora dolaze informacije da se svako prosipanje svetog bosanskog genetskog materijala mora biti odobreno iz ovih krugova...zanimljivost je da je i dobar plasman slovenacke mafije nastao kao posljedice ovakve situacije...naime poslije uvodjenja zabrane parenja i rasipanja dragocjenog gen.materijala,ucviljene slovenke zbog nemgucnosti da bilo sta drugo ucine,ulozile su sve svoje ustedjevine u poslove slovenacke mafije i na taj nacin u saci drze bosansku,po principu¸mi vama a vi nama...
![]()