Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja bas i ne, ali ako ima izrazitih ljubitelja doticnog napitka, samo da vas posaljem na pravu adresu..
Ukoliko nekada iza 3 ili 4 h jutarnjih sati, svratite do cevabdzinice Zmaj dobicete borovnicu na racun kuce, i to ne jednu vec , ukoliko ste simpaticni gazda ce vas zavoliti pa cete umjesto 1 borovnice na racun kuce dobiti 6
Nisam je voljela prije, ali od skoro sam definitivno postala njen fan, od kolaca, sladoleda, caja, pa preko soka.
A da ne govorimo o tome kako je zdrava i kako popravlja krvnu sliku.
cool wrote: Mozda je vjezbala pred ogledalom dok se sredjivala za slikanje?
Ne snima se ploca/kaseta svaki dan
"Hodi mu ga znadi" sto bi rekao jedan moj poznanik
Ne vide joj se oci, a smijem se skoro pa kladiti da su okrecene plavom bojom i kapci zavodnicki poluspustani
cool wrote: Mozda je vjezbala pred ogledalom dok se sredjivala za slikanje?
Ne snima se ploca/kaseta svaki dan
"Hodi mu ga znadi" sto bi rekao jedan moj poznanik
Ne vide joj se oci, a smijem se skoro pa kladiti da su okrecene plavom bojom i kapci zavodnicki poluspustani
Ako cemo iskreno, meni izgleda kao muskarac, obucen kao zeMsko
cool wrote:
Kad malo bolje pogledam, izgleda mi da si sasvim u pravu
A sta mislis, mozda su sestre?
Sumnjam, jer zemske u crvenom nemaju nikakve slicnosti sto se tice fizionomije. Kosti lica su apsolutno drugacije, a i pigment je prica za sebe, prije da su sestre "nasa" plavka i ova prva desno, u plavom slafruku