Bojler na plin

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mrkalj

#1 Bojler na plin

Post by mrkalj »

Da li neko koristi bojler na plinsku bocu.
Meni bi trebao samo protočni bojler na plinsku bocu,jer nema priključka zemnog plina.Dakle ne treba za zagrijavanje radijatora.
E pa ako neko zna koji bojler kupiti da može na bocu,i da li neko zna koliko troši takav bojler
Djubre_

#2 Re: Bojler na plin

Post by Djubre_ »

Tebi haman pravo zivot dosadio.. pa hoces malo da,se igras agresora..

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
NNNN

#3 Re: Bojler na plin

Post by NNNN »

mrkalj wrote:Da li neko koristi bojler na plinsku bocu.
Meni bi trebao samo protočni bojler na plinsku bocu,jer nema priključka zemnog plina.Dakle ne treba za zagrijavanje radijatora.
E pa ako neko zna koji bojler kupiti da može na bocu,i da li neko zna koliko troši takav bojler
.
Last edited by NNNN on 30/07/2013 12:53, edited 1 time in total.
mrkalj

#4 Re: Bojler na plin

Post by mrkalj »

Stvarno ne kontam ove ljude,koji su odgovorili. Uopšte nisam pitao šta je bolje ili šta je jeftinije,nego da neko kaže ko zna ili ko koristi, koja je potrošnja plina kod tih bojlera
NNNN

#5 Re: Bojler na plin

Post by NNNN »

mrkalj wrote:Stvarno ne kontam ove ljude,koji su odgovorili. Uopšte nisam pitao šta je bolje ili šta je jeftinije,nego da neko kaže ko zna ili ko koristi, koja je potrošnja plina kod tih bojlera
zaboravi da sam ti uopće odgovarao :-)
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#6 Re: Bojler na plin

Post by Zviz »

Bojler na plin? Hala ti pura na ideji. Drug to ti isto zvuci kao da si pitao za bojler na nuklerani pogon. :run:

Evo ti jedna ciganska solucija. Kupis kacu za kupus, nabijes je na krov kuce natocis vode i pusti nek je sunce grije. Iz kace sprovedes slauf do kupatila a na slauf nataknes onaj pistolj spricu - prava ekologija :D
mrkalj

#7 Re: Bojler na plin

Post by mrkalj »

Ja bolesnika ovdje
Djubre_

#8 Re: Bojler na plin

Post by Djubre_ »

Hahahahahaha :lol::lol::lol::lol:

NNNN

#9 Re: Bojler na plin

Post by NNNN »

Zviz wrote:
Bojler na plin? Hala ti pura na ideji. Drug to ti isto zvuci kao da si pitao za bojler na nuklerani pogon. :run:

Evo ti jedna ciganska solucija. Kupis kacu za kupus, nabijes je na krov kuce natocis vode i pusti nek je sunce grije. Iz kace sprovedes slauf do kupatila a na slauf nataknes onaj pistolj spricu - prava ekologija :D
hajde da malo doradimo tu ideju. garant se zapitao kuda sa kupusom iz kace :? :shock: :?

e pa, kupus iz kace neka konzumira u jednakim dnevnim količinama. poznato je da prilikom razgradnje kupusa nastaju velike količine metana kojeg se u uobičajenim situacijama rješavamo tihomirom. no, neka on na svoje specifično mjesto u pozadini priključi šlauf i sprovede ga do protočnog bojlera. i eto ga, ne treba mu plinska boca, jer ustvari on sam postaje plinska boca, još samo da nabavi bojler na plin. :D

ps. ako u međuvremenu doživi kakav udarac po stomaku zadnje što će vidjeti jeste vatrena gljiva.
Djubre_

#10 Re: Bojler na plin

Post by Djubre_ »

NNNN wrote:
Zviz wrote:

hajde da malo doradimo tu ideju. garant se zapitao kuda sa kupusom iz kace :? :shock: :?

e pa, kupus iz kace neka konzumira u jednakim dnevnim količinama. poznato je da prilikom razgradnje kupusa nastaju velike količine metana kojeg se u uobičajenim situacijama rješavamo tihomirom. no, neka on na svoje specifično mjesto u pozadini priključi šlauf i sprovede ga do protočnog bojlera. i eto ga, ne treba mu plinska boca, jer ustvari on sam postaje plinska boca, još samo da nabavi bojler na plin. :D

ps. ako u međuvremenu doživi kakav udarac po stomaku zadnje što će vidjeti jeste vatrena gljiva.
:lol::lol::lol::lol:

Optimist

#11 Re: Bojler na plin

Post by Optimist »

A zar nije istog sastava zemni gas i gas/plin koji dodje u bocama? Po mojoj logici bi mogao normalni bojler da se prikljuci bez ikakvih prepravki. Potrosnja bi zavisila od snage bojlera i uslova koristenja.
Havatar

#12 Re: Bojler na plin

Post by Havatar »

Bojler na plin :? Hoces da ti to pukne da ti zapali cio stan ili kucu
starii

#13 Re: Bojler na plin

Post by starii »

moze se prikljuciti imas chafataux bojlere, imaju opciju za tu vrstu plina ali se puno trosi pa nije rentabailno...manio se toga..struja je najjeftinija opcija
Post Reply