HR - Nanijeti na rukejedna wrote:HR - Umasirati u ruke
RS - Naneti na ruke![]()
![]()
![]()
Ja sad ne znam, da li da masiram ili da nanosim??? Ovdje fali još i crnski i gorski
RS - CS (barem kod mene tako piše
E sad je pitanje da li da nanosimo ili namažemo ruke
HR - Nanijeti na rukejedna wrote:HR - Umasirati u ruke
RS - Naneti na ruke![]()
![]()
![]()
Ja sad ne znam, da li da masiram ili da nanosim??? Ovdje fali još i crnski i gorski
ponekad bi zaista trebo stavljati ponekog smajlija pored posta. kao ove na primjer:jedna wrote:
Jel' ti to ozbiljno???
LK wrote:Poštovani narode..
Danas sam kupila avonove proizovde par njih. Kada sam htjela pogledati sastav i slicno na polođini krema i kupki naisla sam na prijevod deklaracije na jezicima Engleski Slovacke, slovenije mađarske Hrvatske i REPUBLIKE SRPSKE... nigje prijevoda na BiH tj Bosanskom jeziku..
Ovim cinom AVON proizvoda mislim da je to čin zlocina..
Pozivam vas da bojkotujete AVON PROIZVODE
blago se onom sto tebe zaposli...LK wrote: Odoh sada raditi ..
slazem se u potpunosti...seka wrote:svim´ koji imaju prebivaliste u istocnomAlfons Kauders wrote:boze sacuvaj...
ova je bezbeli glasala za harisa...zabraniti pristup ovom forumu
ja pitah pa ne dobih odgovor.LK wrote:Lelice.. hajde da se ja i ti zamijenimo za kremu..
Ja sam je tek kupila nova je tako da ti moze posluziti.. Ti meni sa CS ja tebi ovu sa RSMeni je krema super stvarno i fini su im proizvodi.. Ali gdje god vidim da neko vrijeđa BiH
![]()
Pozdrav svima koji ste se javili na ovu temu.. Ko pita pita..
Odoh sada raditi ..
Kod mene je ova Avon Care Glycerine. Njome se masira/nanosi. Možda je kod tebe neka druga kojom se nanosi/maže. E sad, nije mi jasno kako nešto što se koristi pri masiranju može se isto i nanositi dok se nešto što se nanosi može upotrijebiti i za mazanje, ali ne i za masiranjelelica wrote:HR - Nanijeti na rukejedna wrote:HR - Umasirati u ruke
RS - Naneti na ruke![]()
![]()
![]()
RS - CS (barem kod mene tako piše) - Namažite ruke
E sad je pitanje da li da nanosimo ili namažemo ruke![]()
![]()
LK wrote:Poštovani narode..
Danas sam kupila avonove proizovde par njih. Kada sam htjela pogledati sastav i slicno na polođini krema i kupki naisla sam na prijevod deklaracije na jezicima Engleski Slovacke, slovenije mađarske Hrvatske i REPUBLIKE SRPSKE... nigje prijevoda na BiH tj Bosanskom jeziku..
Ovim cinom AVON proizvoda mislim da je to čin zlocina..
Pozivam vas da bojkotujete AVON PROIZVODE
Ja BAmIRCerka wrote:a BA zasigurno nije medjunarodna oznaka za Bosnu i Hercegovinu, vec ono shanersko "sha je BA"...
popravi mi dan Tita mi
pa onda namazat Havonom njegujuću kremu za guz .....osvježavajući dodir krastavca i limuna Kasno Markoseka wrote:svim´ koji imaju prebivaliste u istocnomAlfons Kauders wrote:boze sacuvaj...
ova je bezbeli glasala za harisa...zabraniti pristup ovom forumu
pici wrote:ma ovo trebapa onda namazat Havonom njegujuću kremu za guz .....osvježavajući dodir krastavca i limuna