Biciklo-Amortizer-Pomoc

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Sinisa91G

#1 Biciklo-Amortizer-Pomoc

Post by Sinisa91G »

e ovako..imam problem sa zadnjim amortizerom..znaci kad sam farbao biciklo, skino sam ga,rastavio i ocistio detaljno..nakon sto sam sve sastavio, poceo je da skripi nenormalno,iritirajuce,cak i na najmanji trzaj.. znaci probao sam ga podmazati tovatnom masti ali opet isto skripi..
ali drug mi je prije farbanja malo zalio amortizer sa motornim uljem i koliko se sjecam onda nije skriopio dok ga nisam ocistio..znaci sta da radim u vezi toga..dali da kupujem motorno ulje ili nesto drugo.. evo slika amortizera... :evil: :x
Image

drugi problem je prednji mjenjac brzina..isto lanac nekad zna zapeti za njega i pocne praviti iritirajuci zvuk..i TESKO prebacuje na najmanji prednji lancanik.. :x :?:

pls help :? :cry:
chengaba

#2 Re: Biciklo-Amortizer-Pomoc

Post by chengaba »

Sinisa91G

#3 Re: Biciklo-Amortizer-Pomoc

Post by Sinisa91G »

a je*at ga..zanimljiv forum al nema onog sto ja trazim..svi pricaju o nekim novim amortizerima a ja neznam ni kako mi se bic zove :)..
ima ova knjiga o popravkama,skinucu je kasnije..al tnx anyway.. :-)

ma kopiracu istu temu na onaj forum, a do tad vi pomazite koliko ko moze..
cek idem uslikat bic pa cu vam staviti sliku mozda ako mi kazete koji je nadjem vise stvari na netu za njega.. :P :lol: :run:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
evo ga..nedavno ga kupio, za 90KM meni je space shuttle :wink:
ImageImageImage
Post Reply