Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bobi wrote:Opravdas teroristicki chin San Jose policije u slucaju Bojcic?Da li se boris protiv takve vrste terorizma?Koristis li americke forume da ukazes na policijski teror nad doseljenicima u USA?
Mishu mali .
Jesam li se ja izjasnila na to TVOJU TEMU? Nisam. Tvoj pokusaj da promjenis topik i temu ove diskisuje navodi me na pomisao da nisi mozda neki cetnik kome ne pase da se pise o Srpskom Terorizmu. Ja sam na sarajevo-x a ne na americkim forumima i valjda Srpski Teorizam nije problem diskutovati ovdje.
Inace nemoj mi pisati ako ces nastavljati sa nekim optuzbama o mom misljenju - ocigledno da ti imas za cilj nesto drugo a sta god da je - otvori sebi novi topik pa pricaj do besvjesti na koji god hoces topik, a ovdje se zna sta je tema.
Hohoho,kad se izgube argumenti pocinjemo se prozivati cetnicima .
Hocu da ukazem na tvoju pristranost,dvolicnost i nejedinstven kriterij.
Na ovom forumu ni jedan terorizam se nece vezati uz naciju pa tako ni tvoj srpski kao sto bi neko mogao postaviti i temu o hrvatskom i bosnjackom terorizmu.Ako je tebi mjerilo neki americki forum gdje poznati americki moral dopusta pljuvanje po svacemu sto nije americko razguli tamo a nas postedi sirenja medjunacionalne mrznje i netolerancije sto ti je ociti cilj.
Naravno da nisi dosad napisala, zaboli tebe briga za jednog Bojcica koji je zivio u istoj drzavi kao ti.Ti si se snasla ko shisha fukaru.Tebi je najveci problem u americi srpski terorizam..bla..bla...Osjecas se ugrozena od srpkih "serorista:D" kojih je pun Chikago.
Pa jel ti makar malo stalo do Bojcica?
Bobi wrote:Opravdas teroristicki chin San Jose policije u slucaju Bojcic?Da li se boris protiv takve vrste terorizma?Koristis li americke forume da ukazes na policijski teror nad doseljenicima u USA?
Mishu mali .
Jesam li se ja izjasnila na to TVOJU TEMU? Nisam. Tvoj pokusaj da promjenis topik i temu ove diskisuje navodi me na pomisao da nisi mozda neki cetnik kome ne pase da se pise o Srpskom Terorizmu. Ja sam na sarajevo-x a ne na americkim forumima i valjda Srpski Teorizam nije problem diskutovati ovdje.
Inace nemoj mi pisati ako ces nastavljati sa nekim optuzbama o mom misljenju - ocigledno da ti imas za cilj nesto drugo a sta god da je - otvori sebi novi topik pa pricaj do besvjesti na koji god hoces topik, a ovdje se zna sta je tema.
Hohoho,kad se izgube argumenti pocinjemo se prozivati cetnicima .
Hocu da ukazem na tvoju pristranost,dvolicnost i nejedinstven kriterij.
Na ovom forumu ni jedan terorizam se nece vezati uz naciju pa tako ni tvoj srpski kao sto bi neko mogao postaviti i temu o hrvatskom i bosnjackom terorizmu.Ako je tebi mjerilo neki americki forum gdje poznati americki moral dopusta pljuvanje po svacemu sto nije americko razguli tamo a nas postedi sirenja medjunacionalne mrznje i netolerancije sto ti je ociti cilj.
Zasto smatras Srpski Terorizam kao sirenje mrznje? Ja to vidim iskljucivo kao predmet za diskusiju. Ocigledno se ne razumijes u filozofiju terorizma pa ne mozes ni da shvatis da intelektualci diskutuju o jednom pojmu sa svih aspekata pa makar to bio i Srpski Terorizam. Cak stavise, bilo bi nemoralno ZABRANITI diskusiju o Srpskom Terorizmu jer u pitanju je nesto od velike vaznosti za opstanak Bosne i Hercegovine i svaka diskusija na tu temu moze samo da otvori vidike i unese nova saznanja a nikako da stvara mrznju jer Terorizam je negativan pojam - ne ocekuje se nikakva mrznja vec analiziranje. Zato vidis, ti ne kontas filozofiju Teororizma i shvatas diskusije licno - ja ne shvatam licno vec objektivno Srpski Terorizam POSTOJI i sta se ima zakljucavati tema?
Ako ti se ne cita - nemoj otvarati topik, preskoci i zavrsena stvar.
Naravno da nisi dosad napisala, zaboli tebe briga za jednog Bojcica koji je zivio u istoj drzavi kao ti.Ti si se snasla ko shisha fukaru.Tebi je najveci problem u americi srpski terorizam..bla..bla...Osjecas se ugrozena od srpkih "serorista:D" kojih je pun Chikago.
Pa jel ti makar malo stalo do Bojcica?
Meni ovi tvoji argumenti postaju smjesni. Ja se jos nisam izjasnila na TVOJU TEMU. Zato ne vidim razlog zasto insistiras? Kao prvo, tek sam usla na Forum i ne citam sve topike inace bi mi otislo 5 sati, drugo to je moje licno pravo na koji topik cu da dam komentar a na koji ne. Recimo Srpski Terorizam je za mene puno vaznije diskutovati. Pratim topike koji me zanimaju u datom momentu. Ako ti vise volis da komentarises TVOJU TEMU - hey to je tvoje pravo - sta ti imas sa mnom uopste? I ovo sve sto si napisao - nista nisam rekla niti se izjasnila. Izmisljas puno izgleda.