BH hackeri u borbi protiv cetnicke propagande

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

MilanT

Post by MilanT »

Јеси ли попила лјекове данас?
Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

Cowboy - Ova stranica je puna cetnika pa i na ovom topiku vidis - vjerovatno radi boljeg prepoznavanja. :D
MilanT

Post by MilanT »

Sarajevska Princeza wrote:Cowboy - Ova stranica je puna cetnika pa i na ovom topiku vidis - vjerovatno radi boljeg prepoznavanja. :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sarajevska Princeza

Jos malo cetnickih lazi:

Karadzic nema nista s ratom :D
Mladic nema nista s vojskom. :D
Cetnici nisu Srbi :D
Cetnici jesu Srbi ali nisu ubice nego vojna elita :lol:
Cetnici nisu ratni zlocinci. Sta ti je oni su odbranili srpski narod od pokolja :D
Reci cetniku da je cetnik je uvreda, ali kad Srbi kazu da su cetnici to je kompliment :D
Velika Srbija nije bila u planu vec Yugoslavija u svojim granicama :D
Yugoslavija se nije raspala. I dalje je ima - samo ne na karti :D

:lol:
MilanT

Post by MilanT »

Sarajevska Princeza wrote:Jos malo cetnickih lazi:

Karadzic nema nista s ratom :D
Mladic nema nista s vojskom. :D
Cetnici nisu Srbi :D
Cetnici jesu Srbi ali nisu ubice nego vojna elita :lol:
Cetnici nisu ratni zlocinci. Sta ti je oni su odbranili srpski narod od pokolja :D
Reci cetniku da je cetnik je uvreda, ali kad Srbi kazu da su cetnici to je kompliment :D
Velika Srbija nije bila u planu vec Yugoslavija u svojim granicama :D
Yugoslavija se nije raspala. I dalje je ima - samo ne na karti :D

Ове глупости није нико до сада писао на овом форуму осим тебе сада тренутно :lol:

иди доктору и поштеди нас глупости.
Sarajevska Princeza

Onaj koji je sposoban ubiti covjeka kao ovcu nozem i odjeci mu glavu, nije covjek nego psihopata a najveci medju psihopatama, si islamske psihopate. Kradzic, Mladic, Milosevic i cetnici nisu psihopate :D

MilanT

Post by MilanT »

Sarajevska Princeza wrote:Onaj koji je sposoban ubiti covjeka kao ovcu nozem i odjeci mu glavu, nije covjek nego psihopata a najveci medju psihopatama, si islamske psihopate. Kradzic, Mladic, Milosevic i cetnici nisu psihopate :D

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

:? :? :? :? :?
Sarajevska Princeza

Srbi vi¹e ne nose opanke i anteriju (osim u folklornim grupama), dok pojedine Bo¹njakinje nose dimije i narodnu no¹nju po gradovima BiH iako je 21. vijek! Karadzic nikad opanaka nije vidio. :D

Last edited by Sarajevska Princeza on 24/09/2004 06:04, edited 2 times in total.
MilanT

Post by MilanT »

Sarajevska Princeza wrote:Srbi više ne nose opanke i anteriju (osim u folklornim grupama), dok pojedine Bošnjakinje nose dimije i narodnu nošnju po gradovima BiH iako je 21. vijek! Karadzic nikad opanaka nije vidio. :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sarajevska Princeza

Ne ovo nisu opanci :D Ovo je biznismen u centru Beograda :D

Image

MilanT

Post by MilanT »

Interesantna fotomontaža.Lijevi "opanak" mu je ustvari normalna cipela,
a pozada Jevrejin gleda nešto.Prava slika Beograda. :-)
Sarajevska Princeza

Alo, decko, otvori malo oci, svijet je otvorio davno...Danas kada se kaze "terorizam", misli se samo na jednu religiju - Islamsku. :D Medjutim IRA je Irska teroristicka Organizacija ali i oni su muslimani :D

MilanT

Post by MilanT »

Sarajevska Princeza wrote:Alo, decko, otvori malo oci, svijet je otvorio davno...Danas kada se kaze "terorizam", misli se samo na jednu religiju - Islamsku. :D Medjutim IRA je Irska teroristicka Organizacija ali i oni su muslimani :D

Kakve veze to ima sa tvojim širenjem mržnje na ovom forumu?
rainbow_sex

Post by rainbow_sex »

princezo prvo kazes ko ti smeta pa kazes kolko para placas i na kraju trebas znati da sve sto se hakne ostaje najvise dan na netu dok se sve ne postavi ponovo sa backupa

i ko bi rizikovao zbog tih gluposti osim ako nisu dobre pare u pitanju

pare na sto pa se moze pricat :)
Sarajevska Princeza

Maleni ima vec dobrovoljaca :D
Sarajevska Princeza

Jos jedna cetnicka laz:

Cetnici nisu orthodoxni teroristi :D Nego? Pa to je vojska. :lol:
rimtutituki

Post by rimtutituki »

"PRINCEZO" bolje nadji nesto zguzi mozda i postanes princeza ovako si samo najobicnija sarajevska zguba.
Sarajevska Princeza

Ima li jos koja cetnicka laz? :D
sa.raja

Post by sa.raja »

Ima tu jos joooooooooooooooos gnusnijih lazi.Pamtimo ih mi koji smo bili ovdje. Kako cemo zaboraviti????? Zasto nekome smeta sto se sjecamo??? I zasto se neki od clanova ovog foruma pronalaze u onome sto je sarajevska princeza napisala :sad: :-? :-?
Sarajevska Princeza

Postaje smjesno - svugdje se moze pisati o Terorizmu samo na sarajevo -x ne moze - moja tema o Srpskom Terorizmu je zatvorena. :D To je vrlo smjesno posebno za mene jer zivim u SAD gdje pisati o IRA - Irskom Terorizmu, Srpskom Terorizmu, Ruskom Terorizmu ili bilo kojem terorizmu je sasvim normalno i dozvoljeno. Medjutim oni cetnici koji kruze po forumu sa parolama o Kraljevini Srpskoj na teritoriji BH koliko ja vidim :D jos uvije kruze i to bez problema.

Image
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Sarajevska Princeza wrote:Postaje smjesno - svugdje se moze pisati o Terorizmu samo na sarajevo -x ne moze - moja tema o Srpskom Terorizmu je zatvorena. :D To je vrlo smjesno posebno za mene jer zivim u SAD gdje pisati o IRA - Irskom Terorizmu, Srpskom Terorizmu, Ruskom Terorizmu ili bilo kojem terorizmu je sasvim normalno i dozvoljeno. Medjutim oni cetnici koji kruze po forumu sa parolama o Kraljevini Srpskoj na teritoriji BH koliko ja vidim :D jos uvije kruze i to bez problema.

Image
Hajd sad budi od koristi pa na americkim forumima pisi o njihovom policijskom terorizmu u vezi slucaja San Jose policije i bosanskog doseljenika Bojcica.Smijes napisati al u ***** .
Sarajevska Princeza

Bobi wrote:
Sarajevska Princeza wrote:Postaje smjesno - svugdje se moze pisati o Terorizmu samo na sarajevo -x ne moze - moja tema o Srpskom Terorizmu je zatvorena. :D To je vrlo smjesno posebno za mene jer zivim u SAD gdje pisati o IRA - Irskom Terorizmu, Srpskom Terorizmu, Ruskom Terorizmu ili bilo kojem terorizmu je sasvim normalno i dozvoljeno. Medjutim oni cetnici koji kruze po forumu sa parolama o Kraljevini Srpskoj na teritoriji BH koliko ja vidim :D jos uvije kruze i to bez problema.

Image
Hajd sad budi od koristi pa na americkim forumima pisi o njihovom policijskom terorizmu u vezi slucaja San Jose policije i bosanskog doseljenika Bojcica.Smijes napisati al u ***** .
Ja gdje god sam otisla na americke forume - nigdje se ne zakljucava topik o Srpskom Terorizmu jer to je valjda TOPIK za diskusiju kao i svaki drugi Terorizam. Jedino gdje se brise - brise se na Serbian caffe (gdje samo cetnicko misljenje moze da bude podrzano) i ocigledno ovdje se zatvara. MISLIM meni je svejedno - ali ako je zabranjeno pisati o Srpskom Terorizmu na sarajevo-x, onda o cemu drugo bi TI da se pise?
A kad pisu cetnici o Kraljevinama na TERITORIJI BH - onda to nije problem. Ako oni mogu da izraze svoje osjecaje i ideje, sto ne bi moglo i oni koji su zainteresovani da analiziraju Srpski Terorizam.
Bobi
Forum administrator

Post by Bobi »

Sarajevska Princeza wrote:
Bobi wrote:

Image
Ja gdje god sam otisla na americke forume - nigdje se ne zakljucava topik o Srpskom Terorizmu jer to je valjda TOPIK za diskusiju kao i svaki drugi Terorizam. Jedino gdje se brise - brise se na Serbian caffe (gdje samo cetnicko misljenje moze da bude podrzano) i ocigledno ovdje se zatvara. MISLIM meni je svejedno - ali ako je zabranjeno pisati o Srpskom Terorizmu na sarajevo-x, onda o cemu drugo bi TI da se pise?
A kad pisu cetnici o Kraljevinama na TERITORIJI BH - onda to nije problem. Ako oni mogu da izraze svoje osjecaje i ideje, sto ne bi moglo i oni koji su zainteresovani da analiziraju Srpski Terorizam.
Bjezis od odgovora.Kakav stav imas o policijskom terorizmu u USA nad bosanskim doseljenicima i da li raspravljas o tome na americkim forumima = ?
Bobi
Forum administrator

Post by Bobi »

Opravdas teroristicki chin San Jose policije u slucaju Bojcic?Da li se boris protiv takve vrste terorizma?Koristis li americke forume da ukazes na policijski teror nad doseljenicima u USA?

Mishu mali :D .
Sarajevska Princeza

Bobi wrote:Opravdas teroristicki chin San Jose policije u slucaju Bojcic?Da li se boris protiv takve vrste terorizma?Koristis li americke forume da ukazes na policijski teror nad doseljenicima u USA?

Mishu mali :D .
Jesam li se ja izjasnila na to TVOJU TEMU? Nisam. Tvoj pokusaj da promjenis topik i temu ove diskisuje navodi me na pomisao da nisi mozda neki cetnik kome ne pase da se pise o Srpskom Terorizmu. Ja sam na sarajevo-x a ne na americkim forumima i valjda Srpski Teorizam nije problem diskutovati ovdje.

Inace nemoj mi pisati ako ces nastavljati sa nekim optuzbama o mom misljenju - ocigledno da ti imas za cilj nesto drugo a sta god da je - otvori sebi novi topik pa pricaj do besvjesti na koji god hoces topik, a ovdje se zna sta je tema.
Post Reply