BH hackeri u borbi protiv cetnicke propagande
-
Sarajevska Princeza
Cowboy - Ova stranica je puna cetnika pa i na ovom topiku vidis - vjerovatno radi boljeg prepoznavanja. 
-
Sarajevska Princeza
Jos malo cetnickih lazi:
Karadzic nema nista s ratom
Mladic nema nista s vojskom.
Cetnici nisu Srbi
Cetnici jesu Srbi ali nisu ubice nego vojna elita
Cetnici nisu ratni zlocinci. Sta ti je oni su odbranili srpski narod od pokolja
Reci cetniku da je cetnik je uvreda, ali kad Srbi kazu da su cetnici to je kompliment
Velika Srbija nije bila u planu vec Yugoslavija u svojim granicama
Yugoslavija se nije raspala. I dalje je ima - samo ne na karti

Cetnici nisu Srbi
Cetnici nisu ratni zlocinci. Sta ti je oni su odbranili srpski narod od pokolja
Reci cetniku da je cetnik je uvreda, ali kad Srbi kazu da su cetnici to je kompliment
-
MilanT
Ове глупости није нико до сада писао на овом форуму осим тебе сада тренутноSarajevska Princeza wrote:Jos malo cetnickih lazi:
Cetnici nisu Srbi
Cetnici nisu ratni zlocinci. Sta ti je oni su odbranili srpski narod od pokolja![]()
иди доктору и поштеди нас глупости.
-
Sarajevska Princeza
Onaj koji je sposoban ubiti covjeka kao ovcu nozem i odjeci mu glavu, nije covjek nego psihopata a najveci medju psihopatama, si islamske psihopate. Kradzic, Mladic, Milosevic i cetnici nisu psihopate 

-
Sarajevska Princeza
Srbi vi¹e ne nose opanke i anteriju (osim u folklornim grupama), dok pojedine Bo¹njakinje nose dimije i narodnu no¹nju po gradovima BiH iako je 21. vijek! Karadzic nikad opanaka nije vidio.

Last edited by Sarajevska Princeza on 24/09/2004 06:04, edited 2 times in total.
-
Sarajevska Princeza
Ne ovo nisu opanci
Ovo je biznismen u centru Beograda

-
Sarajevska Princeza
Alo, decko, otvori malo oci, svijet je otvorio davno...Danas kada se kaze "terorizam", misli se samo na jednu religiju - Islamsku.
Medjutim IRA je Irska teroristicka Organizacija ali i oni su muslimani

-
MilanT
Kakve veze to ima sa tvojim širenjem mržnje na ovom forumu?Sarajevska Princeza wrote:Alo, decko, otvori malo oci, svijet je otvorio davno...Danas kada se kaze "terorizam", misli se samo na jednu religiju - Islamsku.Medjutim IRA je Irska teroristicka Organizacija ali i oni su muslimani
![]()
-
rainbow_sex
princezo prvo kazes ko ti smeta pa kazes kolko para placas i na kraju trebas znati da sve sto se hakne ostaje najvise dan na netu dok se sve ne postavi ponovo sa backupa
i ko bi rizikovao zbog tih gluposti osim ako nisu dobre pare u pitanju
pare na sto pa se moze pricat
i ko bi rizikovao zbog tih gluposti osim ako nisu dobre pare u pitanju
pare na sto pa se moze pricat
-
Sarajevska Princeza
Maleni ima vec dobrovoljaca 
-
Sarajevska Princeza
Jos jedna cetnicka laz:
Cetnici nisu orthodoxni teroristi
Nego? Pa to je vojska. 
Cetnici nisu orthodoxni teroristi
-
rimtutituki
"PRINCEZO" bolje nadji nesto zguzi mozda i postanes princeza ovako si samo najobicnija sarajevska zguba.
-
Sarajevska Princeza
Ima li jos koja cetnicka laz? 
-
sa.raja
Ima tu jos joooooooooooooooos gnusnijih lazi.Pamtimo ih mi koji smo bili ovdje. Kako cemo zaboraviti????? Zasto nekome smeta sto se sjecamo??? I zasto se neki od clanova ovog foruma pronalaze u onome sto je sarajevska princeza napisala

-
Sarajevska Princeza
Postaje smjesno - svugdje se moze pisati o Terorizmu samo na sarajevo -x ne moze - moja tema o Srpskom Terorizmu je zatvorena.
To je vrlo smjesno posebno za mene jer zivim u SAD gdje pisati o IRA - Irskom Terorizmu, Srpskom Terorizmu, Ruskom Terorizmu ili bilo kojem terorizmu je sasvim normalno i dozvoljeno. Medjutim oni cetnici koji kruze po forumu sa parolama o Kraljevini Srpskoj na teritoriji BH koliko ja vidim
jos uvije kruze i to bez problema.

-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Hajd sad budi od koristi pa na americkim forumima pisi o njihovom policijskom terorizmu u vezi slucaja San Jose policije i bosanskog doseljenika Bojcica.Smijes napisati al u ***** .Sarajevska Princeza wrote:Postaje smjesno - svugdje se moze pisati o Terorizmu samo na sarajevo -x ne moze - moja tema o Srpskom Terorizmu je zatvorena.To je vrlo smjesno posebno za mene jer zivim u SAD gdje pisati o IRA - Irskom Terorizmu, Srpskom Terorizmu, Ruskom Terorizmu ili bilo kojem terorizmu je sasvim normalno i dozvoljeno. Medjutim oni cetnici koji kruze po forumu sa parolama o Kraljevini Srpskoj na teritoriji BH koliko ja vidim
-
Sarajevska Princeza
Ja gdje god sam otisla na americke forume - nigdje se ne zakljucava topik o Srpskom Terorizmu jer to je valjda TOPIK za diskusiju kao i svaki drugi Terorizam. Jedino gdje se brise - brise se na Serbian caffe (gdje samo cetnicko misljenje moze da bude podrzano) i ocigledno ovdje se zatvara. MISLIM meni je svejedno - ali ako je zabranjeno pisati o Srpskom Terorizmu na sarajevo-x, onda o cemu drugo bi TI da se pise?Bobi wrote:Hajd sad budi od koristi pa na americkim forumima pisi o njihovom policijskom terorizmu u vezi slucaja San Jose policije i bosanskog doseljenika Bojcica.Smijes napisati al u ***** .Sarajevska Princeza wrote:Postaje smjesno - svugdje se moze pisati o Terorizmu samo na sarajevo -x ne moze - moja tema o Srpskom Terorizmu je zatvorena.To je vrlo smjesno posebno za mene jer zivim u SAD gdje pisati o IRA - Irskom Terorizmu, Srpskom Terorizmu, Ruskom Terorizmu ili bilo kojem terorizmu je sasvim normalno i dozvoljeno. Medjutim oni cetnici koji kruze po forumu sa parolama o Kraljevini Srpskoj na teritoriji BH koliko ja vidim
A kad pisu cetnici o Kraljevinama na TERITORIJI BH - onda to nije problem. Ako oni mogu da izraze svoje osjecaje i ideje, sto ne bi moglo i oni koji su zainteresovani da analiziraju Srpski Terorizam.
-
Bobi
- Forum administrator
Bjezis od odgovora.Kakav stav imas o policijskom terorizmu u USA nad bosanskim doseljenicima i da li raspravljas o tome na americkim forumima = ?Sarajevska Princeza wrote:Ja gdje god sam otisla na americke forume - nigdje se ne zakljucava topik o Srpskom Terorizmu jer to je valjda TOPIK za diskusiju kao i svaki drugi Terorizam. Jedino gdje se brise - brise se na Serbian caffe (gdje samo cetnicko misljenje moze da bude podrzano) i ocigledno ovdje se zatvara. MISLIM meni je svejedno - ali ako je zabranjeno pisati o Srpskom Terorizmu na sarajevo-x, onda o cemu drugo bi TI da se pise?Bobi wrote:Hajd sad budi od koristi pa na americkim forumima pisi o njihovom policijskom terorizmu u vezi slucaja San Jose policije i bosanskog doseljenika Bojcica.Smijes napisati al u ***** .Sarajevska Princeza wrote:Postaje smjesno - svugdje se moze pisati o Terorizmu samo na sarajevo -x ne moze - moja tema o Srpskom Terorizmu je zatvorena.To je vrlo smjesno posebno za mene jer zivim u SAD gdje pisati o IRA - Irskom Terorizmu, Srpskom Terorizmu, Ruskom Terorizmu ili bilo kojem terorizmu je sasvim normalno i dozvoljeno. Medjutim oni cetnici koji kruze po forumu sa parolama o Kraljevini Srpskoj na teritoriji BH koliko ja vidim
A kad pisu cetnici o Kraljevinama na TERITORIJI BH - onda to nije problem. Ako oni mogu da izraze svoje osjecaje i ideje, sto ne bi moglo i oni koji su zainteresovani da analiziraju Srpski Terorizam.
-
Bobi
- Forum administrator
Opravdas teroristicki chin San Jose policije u slucaju Bojcic?Da li se boris protiv takve vrste terorizma?Koristis li americke forume da ukazes na policijski teror nad doseljenicima u USA?
Mishu mali
.
Mishu mali
-
Sarajevska Princeza
Jesam li se ja izjasnila na to TVOJU TEMU? Nisam. Tvoj pokusaj da promjenis topik i temu ove diskisuje navodi me na pomisao da nisi mozda neki cetnik kome ne pase da se pise o Srpskom Terorizmu. Ja sam na sarajevo-x a ne na americkim forumima i valjda Srpski Teorizam nije problem diskutovati ovdje.Bobi wrote:Opravdas teroristicki chin San Jose policije u slucaju Bojcic?Da li se boris protiv takve vrste terorizma?Koristis li americke forume da ukazes na policijski teror nad doseljenicima u USA?
Mishu mali.
Inace nemoj mi pisati ako ces nastavljati sa nekim optuzbama o mom misljenju - ocigledno da ti imas za cilj nesto drugo a sta god da je - otvori sebi novi topik pa pricaj do besvjesti na koji god hoces topik, a ovdje se zna sta je tema.