Hvala ti na "zeljama". Mislim da je takvih "zelja" bilo i previse u proslosti. Iskreno se nadam da smo, makar nesto naucili iz svog ovog sranja koje nam se desilo. Pa i ti.emac wrote:Bog ti dao u kucu i na djecu i na sve tvoje pravednost u istoj kolicini koju RS daje Bosni i mrtvim kostima desetina hiljada Bosnjaka i BosanacaSaTurista wrote:Pa ti hoces "skidanje" sa sise RS.danas wrote: oprosti, ali ko kome ista brani?
Beograd
-
SaTurista
-
BackSeatDriver81
Vidim ja nešto tebi ne pašu Hercegovci. Svako malo po Hercegovcima. Mi smo izgleda dežurni krivci!zoom66 wrote:ma mostarac je to...pitt wrote:pa ako si govorio vazda tako nastavi i dalje....ko ti brani![]()
![]()
...ayebat do yaya....
- danas
ma nek' si nam rekaoBackSeatDriver81 wrote:Grad u kojem ja živim u Srbiji je tolerantniji od svakog grada ili opštine u čitavoj BiH i najvažnije nije poseljačen kao gradovi u BiH, ovdje se i oni što su došli iz okolnih mjesta privikavaju gradu a ne grad njima.emac wrote:Mislim da o neusporedivo vecoj i nevjerovatnoj toleranciji Sarajeva ne trebamo trositi rijeci
Vule Srbine Horde su uz tebe...
Da hoce zabit kos, da ga oce zabit oj nano nanice, da ga oce zabit Sale oj nano nanice...
a kad je tako fin grad, sto im bolan ti dodje iz 'okolnih mjesta' pa ih proseljaci
-
emac
Meni jedino smeta da kazem mrkva nemogu nesto to prevalitLjubitelj Zabara wrote:Pa to ti kazem, stvar je u glavi.Ja neću da ispadne da nekoga vrijeđam ali se osjećam glupo kada govorim ekavicom.
... i ja dugo zivim u Sarajevu, pa ne mogu sebe da zamislim da kazem: djip, djabe, nako, vako, odozdo, prozvacu te na mobitel... i sl.
- pitt
Jeste vala....sto bas da se gospa kod vas ukazeBackSeatDriver81 wrote:Vidim ja nešto tebi ne pašu Hercegovci. Svako malo po Hercegovcima. Mi smo izgleda dežurni krivci!zoom66 wrote:ma mostarac je to...pitt wrote:pa ako si govorio vazda tako nastavi i dalje....ko ti brani![]()
![]()
...ayebat do yaya....
![]()
- danas
ququ, nije valjda da trazis sargarepe po pijaciemac wrote:Meni jedino smeta da kazem mrkva nemogu nesto to prevalitLjubitelj Zabara wrote:Pa to ti kazem, stvar je u glavi.Ja neću da ispadne da nekoga vrijeđam ali se osjećam glupo kada govorim ekavicom.
... i ja dugo zivim u Sarajevu, pa ne mogu sebe da zamislim da kazem: djip, djabe, nako, vako, odozdo, prozvacu te na mobitel... i sl.
-
BackSeatDriver81
Ja nisam iz okolnih mjesta. Mostar nije u Srbiji.danas wrote:ma nek' si nam rekaoBackSeatDriver81 wrote:Grad u kojem ja živim u Srbiji je tolerantniji od svakog grada ili opštine u čitavoj BiH i najvažnije nije poseljačen kao gradovi u BiH, ovdje se i oni što su došli iz okolnih mjesta privikavaju gradu a ne grad njima.emac wrote:Mislim da o neusporedivo vecoj i nevjerovatnoj toleranciji Sarajeva ne trebamo trositi rijeci
Vule Srbine Horde su uz tebe...
Da hoce zabit kos, da ga oce zabit oj nano nanice, da ga oce zabit Sale oj nano nanice...
a kad je tako fin grad, sto im bolan ti dodje iz 'okolnih mjesta' pa ih proseljaci![]()
![]()
-
Ljubitelj Zabara
Vozac... pretpostavljam da zivis u nekom gradu u Vojvodini, pa bih te pitao zasto je onda od tolike tolerancije u Vojvodini najvise glasaca SRS-a.
Mislim da je preko 40 %, a svi znamo ko je i sta je SRS. Je l` tako?
Mislim da je preko 40 %, a svi znamo ko je i sta je SRS. Je l` tako?
-
emac
jednom sam zatrazio mjesodanas wrote:ququ, nije valjda da trazis sargarepe po pijaciemac wrote:Meni jedino smeta da kazem mrkva nemogu nesto to prevalitLjubitelj Zabara wrote: Pa to ti kazem, stvar je u glavi.
![]()
![]()
![]()
- danas
pa sljego si odnekudBackSeatDriver81 wrote:Ja nisam iz okolnih mjesta. Mostar nije u Srbiji.danas wrote:ma nek' si nam rekaoBackSeatDriver81 wrote: Grad u kojem ja živim u Srbiji je tolerantniji od svakog grada ili opštine u čitavoj BiH i najvažnije nije poseljačen kao gradovi u BiH, ovdje se i oni što su došli iz okolnih mjesta privikavaju gradu a ne grad njima.
a kad je tako fin grad, sto im bolan ti dodje iz 'okolnih mjesta' pa ih proseljaci![]()
![]()
-
BackSeatDriver81
Sjetili se ljudi kako navuči naivce i zaraditi na tome. Tipično za Hercegovce.pitt wrote:Jeste vala....sto bas da se gospa kod vas ukazeBackSeatDriver81 wrote:Vidim ja nešto tebi ne pašu Hercegovci. Svako malo po Hercegovcima. Mi smo izgleda dežurni krivci!zoom66 wrote:ma mostarac je to......ayebat do yaya....
![]()
:D
Ovdje takodje ima Hercegovaca koji su se doseljavali nakon 1945. i neki baš žive na visokoj direktorskoj nozi pa domaći kukaju ali tipično za njih kukaju ali da se pobune protiv nečega nema šanse.
-
emac
Podsjeti me jel to grad gdje su se tukli brazilski i hrvatski navijaci, jel to onaj podijeljeni gradBackSeatDriver81 wrote:Ja nisam iz okolnih mjesta. Mostar nije u Srbiji.danas wrote:ma nek' si nam rekaoBackSeatDriver81 wrote: Grad u kojem ja živim u Srbiji je tolerantniji od svakog grada ili opštine u čitavoj BiH i najvažnije nije poseljačen kao gradovi u BiH, ovdje se i oni što su došli iz okolnih mjesta privikavaju gradu a ne grad njima.
![]()
o kakvoj toleranciji ti pricas, sutra cete se pokalt na derbiju
-
BackSeatDriver81
danas wrote:pa sljego si odnekudBackSeatDriver81 wrote:danas wrote: ma nek' si nam rekao
![]()
Ja nisam iz okolnih mjesta. Mostar nije u Srbiji.nisi 'domaci'... pih, proseljaci tako fin narod
![]()
Da baš kao i kolonisti koji su sada Lale.
Last edited by BackSeatDriver81 on 28/10/2006 01:00, edited 1 time in total.
-
FaceOff
Jednom sam u zivotu prosao kroz Beograd, na putu za Solun i ostrao ocaran onim sto sam vidio.
Oduvijek sam imao zelju da posjetim ovaj grad i to cu sigurno u bliskoj buducnosti i uraditi.
Nacionalista, primitivaca, kretena, glupaka ... je uvijek bilo i bice, samo se nadam da u Bg nisu u vecini.
Oduvijek sam imao zelju da posjetim ovaj grad i to cu sigurno u bliskoj buducnosti i uraditi.
Nacionalista, primitivaca, kretena, glupaka ... je uvijek bilo i bice, samo se nadam da u Bg nisu u vecini.
-
BackSeatDriver81
Šta to meni fali?zoom66 wrote:ne po hercegovcima vec po takvim poput tebe moj ti ga chestiti nenade...BackSeatDriver81 wrote:Vidim ja nešto tebi ne pašu Hercegovci. Svako malo po Hercegovcima. Mi smo izgleda dežurni krivci!zoom66 wrote:ma mostarac je to......ayebat do yaya....
![]()
p.s. i ja sam hercegovac...:D:D
-
emac
gdje si zivio svih ovih godinaFaceOff wrote:Jednom sam u zivotu prosao kroz Beograd, na putu za Solun i ostrao ocaran onim sto sam vidio.
normalni i pametni su uvijek u manjini
-
Ljubitelj Zabara
Vozac, nisi mi odgovorio na pitanje, zasto u Vojvodini ima najvise glasaca SRS-a... preko 40 %... kad sve vrca od tolerancije.

- danas
a vas dvojica niste isti lik?emac wrote:iz mostara je covjek valjda, sutra ce da se tolerise na gradskom derbijuLjubitelj Zabara wrote:Vozac, nisi mi odgovorio na pitanje, zasto u Vojvodini ima najvise glasaca SRS-a... preko 40 %... kad sve vrca od tolerancije.