BBC: Sarajevo, glavni grad Hrvatske
-
Ereinion
Crni u duši, pravi soul funk gangsta niggazi.papak_eliminator wrote:ti si super, mene su u Francuskoj '96 godine pitali " A zar vi Bosanci niste crnci?"....ma nije im za zamjeriti, ipak su Botswana i Bosna komsijske zemlje....Cazinjanin wrote:Ma, nije ni cudo sto za nas niko nista ne zna...
prico sam s nekim covjekom iz Australije, pitao ga znal dje je Bosna, kaze on "znam, to je juzna Rusija".
-
_MaYa_
#29 Re: BBC: Sarajevo, glavni grad Hrvatske
Prince wrote:Mayo, ne može biti lapsuz javiti se iz Sarajeva uživo i pratiti izbore u Hrvatskoj. I u Sarajevu si bila otvorena biračka mjesta, ali zašto nisu otišli u Zagreb?_MaYa_ wrote:BBC inace gledam ,doduse ne ovaj s vjestima nego BBC PRIME koji pun dokumentarraca i zanimljiv...nooo
moje misljenje je da se svakom moze desiti, to su javljanja uzivo i sve je oprosteno, brzima frka panika, dobri su to novinari, a
a
kao da ti znas koji je glavni grad tamo neke lijeve drzavice...
jeste da je novinarka, ali nije vrijedno pljuvanja, jer mislim da se radi o lapsusu!
Btw, novinar bi morao znati sve glavne gradove, bar u Evropi, i normalno bi bilo da se malo informišu prije nego počnu komentarisati tako važne vijesti.
e bas da se takva stvar desi BBC-u da umjesto u zg odu u sarajevo, mislim stvarno? kakve su vam to gluposti.
nego je decko koji je ootvorio temu bas se gadno zaletio. jutros gledam, novinar se javlja iz sarajeva da bi govorio o izborima. zasto? nemam pojma, mozda da bi jednim udarcem ubili dvije muhe tj zasto bi isli u zg kad mogu i iz sarajeva da se javljaju i cuju sve informacije o izborima u zg, a uz put i gledaju fenomen kako gradjani jedne drzave izlaze na glasanje :)tj. izbore druge drzave... pa to ne mozes bas svaki dan dozivjeti, zar ne?
vjerujte-znaju BBC dopisnici sta rade
uzivajte ljudi! i ne morate se sekirati toliko oko BBC-a, gedajte ove nase federalne debile:)
Last edited by _MaYa_ on 17/01/2005 23:07, edited 1 time in total.
-
Ereinion
Daj molim te,violentjack wrote:Englezi nisu bas muzikalno nadareni..ok Beatlesi su iz Uk..a i Cat Stevens je bio dio bar produkt pop kulture Uk
Stones su nekako izlizani..aah tu su uvijek i Sex pistolsi