Uh najjaci i globalno prepoznat (iako ima manje pretplata od nekog debila MudjeWarashii wrote: E nasi prebacuju ovih 50% za mnoooogo vise, ima ih ok ali...
Jedan balkanski "jutjuber"
Strasno dobar
Izbjegavam da gledam kasno jer odmah ogladnim
Uh najjaci i globalno prepoznat (iako ima manje pretplata od nekog debila MudjeWarashii wrote: E nasi prebacuju ovih 50% za mnoooogo vise, ima ih ok ali...
Strasno dobar
A jbg šta ćeš.. vole da djeca gledaju neko debelo svinjčehekaton wrote: (iako ima manje pretplata od nekog debila Mudje)
(Ni)malo priče,puno rada,bale u ustima zagarantovane.Warashii wrote:E nasi prebacuju ovih 50% za mnoooogo vise, ima ih ok ali...AmiĐa_Idriz wrote: Manje više sam i mislio na ove domaće vlogove kad leže u krevetu 11 minuta i bacaju šuplju, ne izrazih se fino![]()
A naravno da ima dobrih stvari slažem se.
Strasno dobar
A da da, upratio sam njihWarashii wrote:E nasi prebacuju ovih 50% za mnoooogo vise, ima ih ok ali...AmiĐa_Idriz wrote: Manje više sam i mislio na ove domaće vlogove kad leže u krevetu 11 minuta i bacaju šuplju, ne izrazih se fino![]()
Strasno dobar
"I poooooozdrav svima ljudi moji"Mega Man X wrote:A jbg šta ćeš.. vole da djeca gledaju neko debelo svinjčehekaton wrote: (iako ima manje pretplata od nekog debila Mudje)
Pratim ih malo duze, super kanal ali koriste ogromne kolicine ulja a fokus je na spremanje u prirodi, jedina mana..Warashii wrote:E nasi prebacuju ovih 50% za mnoooogo vise, ima ih ok ali...AmiĐa_Idriz wrote: Manje više sam i mislio na ove domaće vlogove kad leže u krevetu 11 minuta i bacaju šuplju, ne izrazih se fino![]()
Strasno dobar
Tipicna brza hrana kao da reklamiraju McDonalds.Warashii wrote:Nisam primjetio, možda nisam obraćao pažnju, to za ulje. A nekima je to sasvim normalno koliko sam primjetio.
Warashii wrote:E nasi prebacuju ovih 50% za mnoooogo vise, ima ih ok ali...AmiĐa_Idriz wrote: Manje više sam i mislio na ove domaće vlogove kad leže u krevetu 11 minuta i bacaju šuplju, ne izrazih se fino![]()
Strasno dobar
Nek je on sebi kupio dvije Alfe, ali zato će biti česte mušterije kod Salke automehaničara.liaar wrote:Ovaj momak je jako fin i odgojen, samo se u zadnje vrijeme druži sa hajmo reć' lošim osobama (čitaj Vanimy, ako ne znate ko je Vanimy, pitajte svoju djecu, vjerujte mi znaju itekako).
On na svaki klip koji pređe 100.000 pregleda, zaradi oko 100$, pa vi vidite.
Klip na dan, ponekad dva, momak zaradio sebi kupio auto, i ocu kupio auto, na oba uradio velike i male servise. Vodi očev kafić uz sve ovo što snima.
Vjerujte i ja bih se kreveljio da po klipu zaradim 100$
nije Salko vec IndirMega Man X wrote:Nek je on sebi kupio dvije Alfe, ali zato će biti česte mušterije kod Salke automehaničara.liaar wrote:Ovaj momak je jako fin i odgojen, samo se u zadnje vrijeme druži sa hajmo reć' lošim osobama (čitaj Vanimy, ako ne znate ko je Vanimy, pitajte svoju djecu, vjerujte mi znaju itekako).
On na svaki klip koji pređe 100.000 pregleda, zaradi oko 100$, pa vi vidite.
Klip na dan, ponekad dva, momak zaradio sebi kupio auto, i ocu kupio auto, na oba uradio velike i male servise. Vodi očev kafić uz sve ovo što snima.
Vjerujte i ja bih se kreveljio da po klipu zaradim 100$
(čitaj Vanimy, ako ne znate ko je Vanimy, pitajte svoju djecu, vjerujte mi znaju itekako).

Nemoj, ti radi za 700 KM mjesečno, nisi budalaburekodsira wrote:ja ne bih iz kreveta usto za stoju na dan
To pitaj onog Mega Man X-a, lik je taman onoliko glup da ne možeš skontat je li troller il je ozbiljanmuhafuca wrote:Ja fakat ne kontam ovu temu![]()
Joj ovaj lik smrdi glup je, evo 15 njegovih klipova da mu svi mozete nabijat preglede i vidjeti da je jelde glup, a ja cu ond navratit sedmicno cim on izbaci novi video da mozete odmah nafrisko vidjeti ponovo koliko mu je zadnji klip glup.
Usput na temi cu se ponasati kao zadnji coban tako da oni koji nikad u zivotu nebi ni pogledali video lika koji je po meni glup, sad imaju motivaciju da puste video da izvrti dok odu srat ili pisat, uzainat meni, i jos plus da lajkaju video
Jel ovo neka obrnuta psihologija? Ako nije onda je kvalitetan debilitet.
- Zar nebi bilo logicnije nabacivati videa youtubera koje gotivis i promovisati ih, a ove koje ne volis ignorisati. Kad ne bude pregleda prestace i oni nabacivati.(?)
Reče balkon koji prati Amira Hadžića.Hasan006 wrote: To pitaj onog Mega Man X-a, lik je taman onoliko glup da ne možeš skontat je li troller il je ozbiljan
Ma da, 180.000 osoba koje njega prate su sve debili, jedino su pametni oni što su opsjednuti Nedimom pa mu gledaju svaki klip čim izađe i obavezno ga objave na forumu da malo cmizdre raji jer ima bolji život od njih :'( :'( kmeee kmeee hoću i ja babooo :'(Mega Man X wrote:Reče balkon koji prati Amira Hadžića.Hasan006 wrote: To pitaj onog Mega Man X-a, lik je taman onoliko glup da ne možeš skontat je li troller il je ozbiljan