Vrhbadalpur wrote:Svi mi živimo u nekim iluzijama. Evo ja sam bila uvjerena da roditelji malodobne čeljadi trebaju pratiti šta im potomci rade na internetu.Hasan006 wrote:Pošto nisam baš iskusan na ovom forumu, je li ovdje normalno da se ulazi na teme koje te ne zanimaju i piše "OVO MENE NE ZANIMA VI STE STVARNO GLUPI JER VAS ZANIMA" ?badalpur wrote:Da nije ove teme ne bih saznala za 90 posto ovih nazovi youtubera. Nedim, Omčo, Vanimy nešto....Ljudi dragi, šta ovo gledate i pratite?? Pa vi baš ne volite sebe
Balkanski nazovi "youtuberi"
- Hasan006
#701 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
- bersK
#702 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Kakav egoista sve te jebalo hahahahahha
Ovako ni oni američki selebritiji ne rokaju na sebe ko ovaj slunto
-
Mega Man X
#704 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Po graviranju imena na autu se seljačina poznaje..
Postavi sliku Alfe na Instagramu, dobije samo jedan lajk i to od mehaničara Salke.
Postavi sliku Alfe na Instagramu, dobije samo jedan lajk i to od mehaničara Salke.
- asurbanipal
#705 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Meni je Dinja kraljica
- Hasan006
#706 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ne pratim ga redovno ali da se primjetiti da se sve više ponaša ko kreten otkako se druži sa delegatom iz Zenice.bersK wrote:
Psuje, glupira se, kurčevito priča, ne vadi shishu iz usta. A nekad bio pravo gotivan momak. Jbg, ne kaže se džaba s kim si takav si.
A što se tiče Vanimy-a ja sam prvo mislio da je on normala lik i da je ono njegovo ponašanje u klipovima čista satira i zajebancija, ali evo sudeći po ovim vlogovima izgleda da sam bio u krivu.
- sunceKOtepsija
#707 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
sta ti imas protiv vanimya?
- Jack Be Nimble
#708 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ja sve očekujem da će neko iz TLN, glumci, pjevači napraviti svoj podkast gdje dovedu svoje kolege pa počnu priče sta i kako je bilo prije.muhafuca wrote:Jack Be Nimble wrote:A ima li Balkan svoji "podkastera"?
Navrati za jedno 5 godina.![]()
Vidis da su kod nas tek Youtube-eri usli u full fazon, u zadnju godinu ili dvije.
- hekaton
#709 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ne znam jel neko prije pominjao ovog momka iz Konjica koji je napravio parodjiju na despasito, sad je poceo snimati i neke svoje autorske pjesme ne samo cover-e.
Sta znam, bolji mi je od ovih "youtuber-a"
https://youtu.be/7yRNKyS_Lcc
-
Mega Man X
#710 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Samo ga nemoj braniti hljeba ti. Onaj Vanimy zaslužuje da ga strefi autobus ili eventualno auto neko.sunceKOtepsija wrote:sta ti imas protiv vanimya?
- sunceKOtepsija
#711 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
a sta fali vanimyu? momak je kriv i smeta mnogima jer ima najvecu i najjacu armiju na balkanu-a opet nit se petlja u u politiku i izbore nit se nesto uzdize-fura svoj fazon-a samo da hoce mogao bi zapalit od slovenije do makedonije cijeli region da gori-kakvo arapsko proljece kakve picke materineMega Man X wrote:Samo ga nemoj braniti hljeba ti. Onaj Vanimy zaslužuje da ga strefi autobus ili eventualno auto neko.sunceKOtepsija wrote:sta ti imas protiv vanimya?
ako to nekom smeta-sto je momak popularan-a normalan e onda jebaji ga, idem da se odjavim sa interneta
-
Mega Man X
#712 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ne znam vala.. sudeći po tome što sam vidio po pitanju Vanimya.. on je ona tipa hajvana kojih se treba kloniti.
-
Cupko_
#713 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Armiju djece do 13 godinasunceKOtepsija wrote:a sta fali vanimyu? momak je kriv i smeta mnogima jer ima najvecu i najjacu armiju na balkanu-a opet nit se petlja u u politiku i izbore nit se nesto uzdize-fura svoj fazon-a samo da hoce mogao bi zapalit od slovenije do makedonije cijeli region da gori-kakvo arapsko proljece kakve picke materineMega Man X wrote:Samo ga nemoj braniti hljeba ti. Onaj Vanimy zaslužuje da ga strefi autobus ili eventualno auto neko.sunceKOtepsija wrote:sta ti imas protiv vanimya?
ako to nekom smeta-sto je momak popularan-a normalan e onda jebaji ga, idem da se odjavim sa interneta
-
nema me tamo
#714 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Hasan006 wrote:Ne pratim ga redovno ali da se primjetiti da se sve više ponaša ko kreten otkako se druži sa delegatom iz Zenice.bersK wrote:
Psuje, glupira se, kurčevito priča, ne vadi shishu iz usta. A nekad bio pravo gotivan momak. Jbg, ne kaže se džaba s kim si takav si.
A što se tiče Vanimy-a ja sam prvo mislio da je on normala lik i da je ono njegovo ponašanje u klipovima čista satira i zajebancija, ali evo sudeći po ovim vlogovima izgleda da sam bio u krivu.
Samo su se napušili zelenog na kraju klipa, ludilo.
-
nema me tamo
#715 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ma 13 godina se smatra odraslom osobom u tom miljeu vjeruj bratu. 
-
nema me tamo
#716 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
hekaton wrote:Ne znam jel neko prije pominjao ovog momka iz Konjica koji je napravio parodjiju na despasito, sad je poceo snimati i neke svoje autorske pjesme ne samo cover-e.
Njegova pjesma?
Malo je reci da sam zatecen...
Ovo zasluzuje da se vrti svuda..
- Hasan006
#717 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
I onda kaže "kod Nedima ste mogli vidjeti samo edukativan sadržaj na kanalu, kad ste to kod Nedima mogli vidjeti neke vulgarizme ili poroke u klipovima?"nema me tamo wrote:Hasan006 wrote:Ne pratim ga redovno ali da se primjetiti da se sve više ponaša ko kreten otkako se druži sa delegatom iz Zenice.bersK wrote:
Samo su se napušili zelenog na kraju klipa, ludilo.
-
nema me tamo
#718 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Al' nece dijete od 11-12 godina to primjetit ono i ne zna šta je zeleno..
Samo svako ko šilji ocito mu je da je uništen..
Vanimy se komiro i ne prikazuje ga..
Samo ova shisha ja ne znam kako mogu ljudi ospem se sav kad pomislim i odakle dolazi ta tradicija i sve.
Samo svako ko šilji ocito mu je da je uništen..
Vanimy se komiro i ne prikazuje ga..
Samo ova shisha ja ne znam kako mogu ljudi ospem se sav kad pomislim i odakle dolazi ta tradicija i sve.
- hekaton
#719 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Da njegova pjesma, slazem se odlican jenema me tamo wrote:hekaton wrote:Ne znam jel neko prije pominjao ovog momka iz Konjica koji je napravio parodjiju na despasito, sad je poceo snimati i neke svoje autorske pjesme ne samo cover-e.
Njegova pjesma?
Evo sad sam postavio embeded link da poslusaju i oni kojima lijeno ici u novi tab
- hekaton
#720 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
WTF treba uvesti kontrolu ko moze da pristupi interentu i koje sadrzaje da gleda, zahvaljujuci likovima kao sto je Vanimy nasa djeca/tinejdzeri ce biti mentalno retardirani debili, odgajaju se ovog i slicne YT idiote.sunceKOtepsija wrote:a sta fali vanimyu? momak je kriv i smeta mnogima jer ima najvecu i najjacu armiju na balkanu-a opet nit se petlja u u politiku i izbore nit se nesto uzdize-fura svoj fazon-a samo da hoce mogao bi zapalit od slovenije do makedonije cijeli region da gori-kakvo arapsko proljece kakve picke materineMega Man X wrote:Samo ga nemoj braniti hljeba ti. Onaj Vanimy zaslužuje da ga strefi autobus ili eventualno auto neko.sunceKOtepsija wrote:sta ti imas protiv vanimya?
- Sodom1
#721 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
jEL to taj ridjobradi ima ga ovde i na forumu , pravio je i onaj cover o Deenu za evroviziju kad su se poseperali na Vlasicuhekaton wrote:Da njegova pjesma, slazem se odlican jenema me tamo wrote:hekaton wrote:Ne znam jel neko prije pominjao ovog momka iz Konjica koji je napravio parodjiju na despasito, sad je poceo snimati i neke svoje autorske pjesme ne samo cover-e.
Njegova pjesma?
Evo sad sam postavio embeded link da poslusaju i oni kojima lijeno ici u novi tab
-
nema me tamo
#722 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Samo nema ridjobradog godinu kad vec spominješ vlasic i deena tad sam zadnji put i citao od njega nesto na forumu
- hekaton
#723 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Nije nije, ridjobradi je iz krajine koliko znam, a ovaj momak je iz konjica i tek se pojavio sa onom parodijom/coverom na DespasitoSodom1 wrote: jEL to taj ridjobradi ima ga ovde i na forumu , pravio je i onaj cover o Deenu za evroviziju kad su se poseperali na Vlasicu
EDIT: Nik mu je ridjobrki
https://twitter.com/ridjobrki
- Sodom1
#724 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ma fulja se ime ridjobradi po forumu za naseg precednika , pa me malo prenilohekaton wrote:Nije nije, ridjobradi je iz krajine koliko znam, a ovaj momak je iz konjica i tek se pojavio sa onom parodijom/coverom na DespasitoSodom1 wrote: jEL to taj ridjobradi ima ga ovde i na forumu , pravio je i onaj cover o Deenu za evroviziju kad su se poseperali na Vlasicu
EDIT: Nik mu je ridjobrkiziv je evo vidm na twiteru
https://twitter.com/ridjobrki
- sunceKOtepsija
#725 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
cekaj polako, momak ima armiju od slovenije, preko hrvatske, bosne, srbije, crne gore, makedonije pa i kosova, nikad nijednom nije promovisao nacionalizam niti pokazao nznakove i naznake sovinizma niti bilo kakve diskriminacije po etnickoj, nacionalnooj, polnoj ili rasnoj osnovi, ne mrzi nikog niti propagira mrznju prema bilo kome (to sto ne voli mariju je druga stvar-stvar koju on nije zapoceo) u bracalskoj i sestracalskoj armiji su svi ravnopravni i bracale i sestracale-ako je jedan takav momak negativan ja ne znam sta je pozitivno, najbole ne da odjavimo internet vec da odjavimo zdrav razumhekaton wrote:WTF treba uvesti kontrolu ko moze da pristupi interentu i koje sadrzaje da gleda, zahvaljujuci likovima kao sto je Vanimy nasa djeca/tinejdzeri ce biti mentalno retardirani debili, odgajaju se ovog i slicne YT idiote.sunceKOtepsija wrote:a sta fali vanimyu? momak je kriv i smeta mnogima jer ima najvecu i najjacu armiju na balkanu-a opet nit se petlja u u politiku i izbore nit se nesto uzdize-fura svoj fazon-a samo da hoce mogao bi zapalit od slovenije do makedonije cijeli region da gori-kakvo arapsko proljece kakve picke materineMega Man X wrote: Samo ga nemoj braniti hljeba ti. Onaj Vanimy zaslužuje da ga strefi autobus ili eventualno auto neko.
vanimya gledaju i stariji likovi, momci od 15-16 godina pa i stariji, ima ljudi i preko 40 godina koji ga postuju i kojima je zanimljiv, a evo ja svakog ko nipodistava bracalsku armiju pitam koliko on ima ljudi u svojoj armiji? nemoraju to uopste biti momci i cure od "13 godina" kako neki govore neka navede bar neke od 6-7 godina...Cupko_ wrote:Armiju djece do 13 godinasunceKOtepsija wrote:a sta fali vanimyu? momak je kriv i smeta mnogima jer ima najvecu i najjacu armiju na balkanu-a opet nit se petlja u u politiku i izbore nit se nesto uzdize-fura svoj fazon-a samo da hoce mogao bi zapalit od slovenije do makedonije cijeli region da gori-kakvo arapsko proljece kakve picke materineMega Man X wrote: Samo ga nemoj braniti hljeba ti. Onaj Vanimy zaslužuje da ga strefi autobus ili eventualno auto neko.
ako to nekom smeta-sto je momak popularan-a normalan e onda jebaji ga, idem da se odjavim sa interneta2-3 puta sam slučajno pogledao klip od tog momčića i iskreno žalim svakog starijeg od 13 godina kome se to može sviđat. Nek nam je Bog na pomoći sa takvim nadolazećim generacijama
pretpostavljam muk i tisina-odgovora nema