Balkanski nazovi "youtuberi"
- BajramBarecula
#201 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
al vam ga covjek metnu
- bersK
#202 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
SpecialOffer wrote:
![]()
TCTN, is dat u?
- victom
#203 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
hahahaaha, čovjek odmah potegnu 5000 argumenata.
I kakav je glup naslov teme "takozvani" youtuberi ?
Nema takozvani. Il si youtuber ili nisi.
I kakav je glup naslov teme "takozvani" youtuberi ?
Nema takozvani. Il si youtuber ili nisi.
Last edited by victom on 01/03/2021 05:01, edited 2 times in total.
-
nema me tamo
#204 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Šta bi mi ova slika trebala znacit?
- Raigor Stonehoof
#205 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Jednom sam naletio na ovu glupost od kanala, i citam dole komentare, pita ga neko, parafraziram "Pasa, spominjes tu neku curu stalno a nikad da je pokazes, guzis li ti sta?" a on odgovara "Ja sam musliman"bersK wrote:sunceKOtepsija wrote: ljubomora? momak ima kafanu, trgovinu i golfa 6moze biti uzor ne samo maloljetnicima vec i mnogo starijim osobama-nista mu nije palo s neba-nisu mu prsti otekli od kafa vec od rada
Tebra, kafana i trgovina nisu njegove. Od roditelja su. Onaj mu stari, Hamza se zove msm, radio u Njemačkoj za vrijeme sranja ovdje ko konobar/kuhar i zaradio pare i otvorio kafanu. A i Golf nije njegov također, od starog mu je, samo što očigledno stari ne hoda nikuda pa mu i ne uzima auto. Uostalom, on što zaradi je možda nekih 400 500 eura od Instantgaminga i do Yt isto toliko. A inače dok nije snimao, tj dok je kanal zapostavio radio je u svom kafiću. Hmm da dodam i to da izdaje poslovni prostor Premier kladionicama.
-
nema me tamo
#206 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
https://www.youtube.com/watch?v=6cj-ka2ZZTM
ev novi od amira mozes ti njemu reci i da je papan i sve, samo ubada baš
- bersK
#207 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
nema me tamo wrote:https://www.youtube.com/watch?v=6cj-ka2ZZTM
Ima uboda, al ono za kladionicu je prekuco nauku.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#208 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Zasto ljubomora?sunceKOtepsija wrote: ljubomora? momak ima kafanu, trgovinu i golfa 6moze biti uzor ne samo maloljetnicima vec i mnogo starijim osobama-nista mu nije palo s neba-nisu mu prsti otekli od kafa vec od rada
Od kojeg rada? Sta to on radi, upali auto, snima se, dovuce se na kafu u sarajevo i nazad, od roditeljskih para? Jel on treba da bude uzor nekom djetetu? Frajer koji je realno polupismen i ne zna 2 da sastavi da da ne kaze Brate, znaci boze, gori, grmi i sl.
Kad bude nesto pametno radio, nesto sto drugi ne mogu, ne znaju, pa da pokaze nesto sto je napravio, sto zna... onda ce imati moje puno postovanje
Nije uspjeh imati od roditelja i vozikati se okolo ko muha bez glave.
Mozda sam to samo ja.
-
nema me tamo
#209 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Možda je poceo od roditelja i to, al' vjeruj da Nedim sad ubija s parama od jutuba..mk ultra wrote:Zasto ljubomora?sunceKOtepsija wrote: ljubomora? momak ima kafanu, trgovinu i golfa 6moze biti uzor ne samo maloljetnicima vec i mnogo starijim osobama-nista mu nije palo s neba-nisu mu prsti otekli od kafa vec od rada
Od kojeg rada? Sta to on radi, upali auto, snima se, dovuce se na kafu u sarajevo i nazad, od roditeljskih para? Jel on treba da bude uzor nekom djetetu? Frajer koji je realno polupismen i ne zna 2 da sastavi da da ne kaze Brate, znaci boze, gori, grmi i sl.
Kad bude nesto pametno radio, nesto sto drugi ne mogu, ne znaju, pa da pokaze nesto sto je napravio, sto zna... onda ce imati moje puno postovanje
Nije uspjeh imati od roditelja i vozikati se okolo ko muha bez glave.
Mozda sam to samo ja.
Još da dodam da samo eto Amira pogledam od ovih " naših "..
I to je jedino ustvari što mogu cijeniti te pare, dok ovo ostalo je upravo kao muha bez glave..
- Sodom1
#210 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ko gleda Amira i Nedima , sta misliti o takvoj publici
Omco isto smara ali smjesno prica pa et poslusam ga , pogotovo kad prica o bureku i hrani.
Omco isto smara ali smjesno prica pa et poslusam ga , pogotovo kad prica o bureku i hrani.
-
nema me tamo
#211 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Sodom1 wrote:Ko gleda Amira i Nedima , sta misliti o takvoj publici![]()
Ma isti sam bio za Amira kao i ti bez zajebancije pogotovo na pocetku kad sam vidio kopije nekih poznatih klipova baš..
Vremenom se navikne covjek i na govor i sve..
A stvarno momak ubada gdje treba i pljuje gdje treba..
- Sodom1
#212 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Amira sam slucajno poslusao neko izbacio na fb , to nije za mene nema price,znaci nikako.nema me tamo wrote:Sodom1 wrote:Ko gleda Amira i Nedima , sta misliti o takvoj publici![]()
Ma isti sam bio za Amira kao i ti bez zajebancije pogotovo na pocetku kad sam vidio kopije nekih poznatih klipova baš..
Vremenom se navikne covjek i na govor i sve..
A stvarno momak ubada gdje treba i pljuje gdje treba..
Kao sto nije za mene ni folk ni turbo folk , naravno to raja na balkanu slusa i ja s tim nemam nista
-
Foxx
#213 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
najjacibersK wrote:nema me tamo wrote:https://www.youtube.com/watch?v=6cj-ka2ZZTM
Ima uboda, al ono za kladionicu je prekuco nauku.
https://www.youtube.com/watch?v=7aCdv7s ... yV7kLikhPt
-
nema me tamo
#214 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ma vrh ba, al' na prvu ce covjek uvijek kliknuti na X zbog toga sto je eto papan..
A isto sam bio sto je najgore
A isto sam bio sto je najgore
- Sodom1
#215 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Doso tobe
,djes kontra svita haha
-
Foxx
#216 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
al ukucao selma u google
-
nema me tamo
#217 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Dobar je Amir momak, trebaš mu nac ranije klipove kako krha bogove..
Ja se sjecam gooodinama unazad da sam plakao kad neko zove internet provajdera i psuje mu sve od do tek sam prije mozda godinu procitao da je to on ustvari..
Ja se sjecam gooodinama unazad da sam plakao kad neko zove internet provajdera i psuje mu sve od do tek sam prije mozda godinu procitao da je to on ustvari..
- bersK
#218 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Hajmo bit realni. Godinama unazad se smijemo onoj budali iz Rogatice što podjebava operatere i neke tamo za slušalicom (Lociranje sina, Bezobrazna djeca) pa i ono dževada, stojana i tako dalje i nismo primjetili ništa loše u tome, al eto Amir je psovo WiracNetu i njemu se ne može oprostiti.
Osjeti se da je dečko prešao preko svega, postao malo emancipovaniji i red je da se momku da podrška, pa kakva takva, ne radi toga što snima (nek svak izrazi svoje mišljenje i usmjeri se prema svom ukusu) nego zbog toga što je izašao iz tih nekih neozbiljnih priča i tako nešto te počeo da pruža kvalitetan content trenutno. Uspio je veoma rijetku stvayr trenutno na Balkanu. Da mu pedeset posto pratilaca budu ljudi od 18+ godina.
Dok se još pojavljivao pod nickom Wiissttaa bio je negledljiv, sada je druga priča. I da, neko je spomenuo Gasttozza. Čovjek koji iz dosade uzme kameru i kenja u nju i natjera me na suze je zaslužio sve čestitke i to je baš talent. Sad što je vidio da je pjevanje isplatnije od kenjanja u kameru to je drugo. Jebem li ga što obrisa klipove s kanala. Pogotovo klip za Ask.fm i onaj zabole me kožica.
Osjeti se da je dečko prešao preko svega, postao malo emancipovaniji i red je da se momku da podrška, pa kakva takva, ne radi toga što snima (nek svak izrazi svoje mišljenje i usmjeri se prema svom ukusu) nego zbog toga što je izašao iz tih nekih neozbiljnih priča i tako nešto te počeo da pruža kvalitetan content trenutno. Uspio je veoma rijetku stvayr trenutno na Balkanu. Da mu pedeset posto pratilaca budu ljudi od 18+ godina.
Dok se još pojavljivao pod nickom Wiissttaa bio je negledljiv, sada je druga priča. I da, neko je spomenuo Gasttozza. Čovjek koji iz dosade uzme kameru i kenja u nju i natjera me na suze je zaslužio sve čestitke i to je baš talent. Sad što je vidio da je pjevanje isplatnije od kenjanja u kameru to je drugo. Jebem li ga što obrisa klipove s kanala. Pogotovo klip za Ask.fm i onaj zabole me kožica.
- victom
#219 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
nisam znao za ovog momka uopste. Ali odmah me nasmijao u startu.nema me tamo wrote:https://www.youtube.com/watch?v=6cj-ka2ZZTM
moraću pregledat njegove klipove.
- victom
#220 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
lazna uzbuna.victom wrote:nisam znao za ovog momka uopste. Ali odmah me nasmijao u startu.nema me tamo wrote:https://www.youtube.com/watch?v=6cj-ka2ZZTM
moraću pregledat njegove klipove.
šalim se. nije loš momak. sviđa mi se.
-
nema me tamo
#221 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Sve ok samo ne budi lud da mu je pola publika 18+ sama cinjenica sto ja gledam je drugo jer inace sam uvijek bio na ovom jutubu..bersK wrote:Hajmo bit realni. Godinama unazad se smijemo onoj budali iz Rogatice što podjebava operatere i neke tamo za slušalicom (Lociranje sina, Bezobrazna djeca) pa i ono dževada, stojana i tako dalje i nismo primjetili ništa loše u tome, al eto Amir je psovo WiracNetu i njemu se ne može oprostiti.
Bolje reci da mu je možda i to možda 50 posto gledalaca 15+...
Ovo ostalo sve ispod 15 takav ti je youtube inace i strani i ovaj naš da tako kazem..
A stojan, dževad i ostalo mogu pogledat u svako doba dana ili noci to je klasik za sebe.
- victom
#222 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Amir nije loš, evo tek sad sam počeo gledati. Ima širinu, ali možda malo previše se okomio na razgolićine žene.
-
Mega Man X
#223 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Treba li napomenuti da nehljeb Nedim koristi clickbait?
- victom
#224 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
ja sam se vala ismijao ovom Hadžiću.
- victom
#225 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Amir nije loš, evo tek sad sam počeo gledati. Ima širinu, ali možda malo previše se okomio na ̶r̶a̶z̶g̶o̶l̶i̶ć̶i̶n̶e̶ žene.victom wrote:Amir nije loš, evo tek sad sam počeo gledati. Ima širinu, ali možda malo previše se okomio na razgolićine žene.