Balkanski nazovi "youtuberi"

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
nema me tamo

#1026 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by nema me tamo »

Kljucna rijec djeca.
triconja

#1027 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by triconja »

Heller wrote:Kontam ja tu poentu samo je ta poenta glupa, ja premijer ligu gledam jer ne mogu igrat, ja cod na yt ne gledam jer ga mogu igrat, ja gledam miu Khalifu jer je ne mogu guzit, ja ne gledam gta jer mogu igrat gta.
A jesi li ikad konto da je bolje gledati kako neko igra sat vremena nego igrati 20 sati :lol: ?

Ne vidim sta je fazon u mrcvarenju igre dok neke stvari ne skontas sam od sebe a vrijeme ode u propast. Igras neke pucacine i dok odigras dobru partiju prodje 100 sati a ovako mozes vidjeti kako to izgleda za dvije minute. Ljudi prekucaju igru za dva sata a tebi treba 20 sati i kazes da ovi sto gledaju to ne znaju igrat? Pa naravno da ne znaju jer ode vrijeme dzabe a nikakve koristi od tog :lol: :thumbup:
Mega Man X

#1028 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Mega Man X »

Hajd i to gledanje nekog kako igra, ali džaba ti to ako taj kojeg gledaš nema veze o igri pa pravi greške i onda ispada glup pred kamerom. Ili ima i onih koji stavljaju blam na igru zbog njihovih grešaka. :D
nema me tamo

#1029 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by nema me tamo »

To ste u pravu obojica, naravno da je druga stvar gledati pro igraca od ovih drugih koji se krevelje..
I u pravu je recimo jedno vrijeme godinama unazad kad sam se sam licno takmicio u cs-u sam znao povremeno gledati par nenormalnih likova i upijao kretanje po mapi i tako te stvari..

Samo ovo što djeca gledaju po par sati debile jutubere prvo što igraju razlicite stvari drugo što se ponašaju ko debili..
Al' dobro ponašanje kao debil ima svoj prostor na jutubu nece djeca gledati normalnog insana..
Korisnikk

#1030 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Korisnikk »

A je li vam ikad palo napamet da ljudi gledaju jutjubera ne radi njega jutjubera, njegovog ponašanja, nego što im je pogledati sadržaj toga što snima kao nekome pogledati utakmicu? Evo, primjera radi jedan je komentarisao (više to ne radi, "penzionisao se") partije igre Command & Conquer 3 Tiberium Wars. Dva čovjeka počnu svako sa po jednom zgradom, gradiš nove, praviš vojsku (tenkovi, pješadija, avioni) i moraš pobijediti protivnika. Ogledati tu partiju od početka do kraja i vidjeti ko pobijedi, to je kao nekome odgledati utakmicu. Ko želi shvatiti shvatiće, ko ne želi neće.
triconja

#1031 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by triconja »

Korisnikk wrote:A je li vam ikad palo napamet da ljudi gledaju jutjubera ne radi njega jutjubera, njegovog ponašanja, nego što im je pogledati sadržaj toga što snima kao nekome pogledati utakmicu? Evo, primjera radi jedan je komentarisao (više to ne radi, "penzionisao se") partije igre Command & Conquer 3 Tiberium Wars. Dva čovjeka počnu svako sa po jednom zgradom, gradiš nove, praviš vojsku (tenkovi, pješadija, avioni) i moraš pobijediti protivnika. Ogledati tu partiju od početka do kraja i vidjeti ko pobijedi, to je kao nekome odgledati utakmicu. Ko želi shvatiti shvatiće, ko ne želi neće.
Imas kanala koliko hoces koji hostaju neke turnire i postavljaju odigrane partije na kanal. Gledao sam nekoliko od age of empires 2 partija cini mi se iz indonezije, ljudi rasturaju. Ima kanala gdje ljudi igraju igru i gledajuci mozes dosta nauciti, ne mozes naucit igrati paradox interactive igre a da ne pregledas i procitas bruku materijala. Gledao nedavno lik zavrsio empire total war ispod 10 turnova i shogun 2 total war ispod 20. Onda speedrun i tako ti fazoni mic po mic postaju mejnstrim, lola predje super mario 64 za sat (zavisi koja kategorija).

A naravno ima i ljudi koji vole da gledaju kako neko urlice i mrcvari igru radi pregleda al hajd, svak ima drugacije ukuse :thumbup:
Mega Man X

#1032 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Mega Man X »

Sinoć pogledah par klipova od Amira Hadžića.. generalno OK su mu klipovi, jer prije je on znao bit pomalo dosadan.

Ako ništa, ima puno materijala za pričati, za razliku od nekih kao npr. Alfa, kuća, retardirane majice, Alfa opet itd.
avenija

#1033 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by avenija »

Neki jutub fest u Areni Zenica 23.12
ovo_mi_je_nick

#1034 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by ovo_mi_je_nick »

Probija se i Eldar Tutnić polako. Izbaci mi video kao preporuku u kojem objašnjava zašto se oženio mlad i kako je živio u memli stanu od 26 m2 i ne konta zašto momci čekaju da se stvari obezdjede pa da se žene.

Ko hoće neka se ženi čim ga osunete i neka štanca djecu za ispuni mi želju. Ko neće pusti ga vrlo jednostavno.

Ima dobrih videa, malo glas iritira al moglo se pregledati još nekoliko uredaka.
Kataklinger

#1035 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Kataklinger »

DumDum je jedan od kvalitetnijih youtubera. Ima prezanimljivu tematiku.
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#1037 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by liaar »

ko li reče ovim našim ljudima da se kaže kiiiiičma
mousstapha

#1038 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by mousstapha »

ovo_mi_je_nick wrote:Probija se i Eldar Tutnić polako. Izbaci mi video kao preporuku u kojem objašnjava zašto se oženio mlad i kako je živio u memli stanu od 26 m2 i ne konta zašto momci čekaju da se stvari obezdjede pa da se žene.

Ko hoće neka se ženi čim ga osunete i neka štanca djecu za ispuni mi želju. Ko neće pusti ga vrlo jednostavno.

Ima dobrih videa, malo glas iritira al moglo se pregledati još nekoliko uredaka.
Jesi gledo onaj o dzinima :lol:
ovo_mi_je_nick

#1039 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by ovo_mi_je_nick »

mousstapha wrote:
ovo_mi_je_nick wrote:Probija se i Eldar Tutnić polako. Izbaci mi video kao preporuku u kojem objašnjava zašto se oženio mlad i kako je živio u memli stanu od 26 m2 i ne konta zašto momci čekaju da se stvari obezdjede pa da se žene.

Jesi gledo onaj o dzinima :lol:
U akumulatoru džinage :lol:
bersK

#1040 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by bersK »

liaar wrote:ko li reče ovim našim ljudima da se kaže kiiiiičma

Mene to iritira od šestog osnovne. Imao sam razrednu koja je iz Srebrenice, a živjela u Tuzli. Od nje sam to prvi put čuo i odma se "cringeovo". Evo još uvijek ne kontam koji je fazon...
Dinostula

#1041 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Dinostula »

bersK wrote:
liaar wrote:ko li reče ovim našim ljudima da se kaže kiiiiičma

Mene to iritira od šestog osnovne. Imao sam razrednu koja je iz Srebrenice, a živjela u Tuzli. Od nje sam to prvi put čuo i odma se "cringeovo". Evo još uvijek ne kontam koji je fazon...
Isti fazon kao i onima iz Banovica kada kazu da im je kisla gloooova. :D
amrq7u

#1042 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by amrq7u »

Najiritantniji i mogu reci najodvratniji mi je onaj Vanimy kojeg mi izbacuje stalno na YouTubeu. Ne kontam i ne shvatam kakav mozak moraš imat da gledaš onog bilmeza? Kanal mu se zasniva na prozivaju drugih ljudi, youtubera. Tako uspijeva i uspijevat ce sve dok roditelji djeci budu kupovali tablete umjesto olovke i sveske.
Mega Man X

#1043 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Mega Man X »

Fazon u tome je što je jedan američki bilmez bukvalno isto radio sa prozivkama, ismijavanjem ostalih itd., samo što je ovaj bilmez iz Amerike to prvi počeo, a ovaj naš šljam iz Zenice počeo ga kopirati. Originalnost nula bodova.
hekaton

#1044 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by hekaton »

Uz almazan kitchen kanal koji je za mene sa ovih prostora najbolji naletih na ovaj Dum Dum kanal. Ljudi rade recenzije oruzja :D
https://www.youtube.com/channel/UCMZEuT ... 2cxFUA0GIQ
bersK

#1045 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by bersK »

Odgovorno tvrdim da su Mudja i Cale najbolji YouTuberi na Balkanu. Ma sta god mislili o njima. Sta veceras ljudi uradise jbt.
shiljak

#1046 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by shiljak »

pratim :-D
ovo_mi_je_nick

#1047 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by ovo_mi_je_nick »

Amir i Juka sinoć omogućili prikupljanje više od 3.000 Eura donacije.
Hasan006

#1048 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Hasan006 »

ovo_mi_je_nick wrote:Amir i Juka sinoć omogućili prikupljanje više od 3.000 Eura donacije.
Meni je najjače kako nikog od portala i FB stranica ne boli kurac kad Amir sakuplja hiljade eura za humanitarne svrhe, ali zato kad se bezveze našali na račun vjere na nekom streamu svi se ubiše sklapajući tekstove po FB-u i onim feminističkim portalima. Dokaz kako su religijski fanatici i kvazi-patriote u 90% slučajeva čisti licemjerni ološ.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#1049 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Jimmy McNulty »

bersK wrote:Odgovorno tvrdim da su Mudja i Cale najbolji YouTuberi na Balkanu. Ma sta god mislili o njima. Sta veceras ljudi uradise jbt.
Šta uradiše? :-D
Dinostula

#1050 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Dinostula »

ovo_mi_je_nick wrote:Amir i Juka sinoć omogućili prikupljanje više od 3.000 Eura donacije.
Jos kad napravi konverziju eura u dolare umalo da se uslogiram.Ode 700KM u vjetar.
Govorim ne konvertuj na chatu ali dzaba ne moze lik procitati od silne djecurlije i njihovih debilnih komentara.
Post Reply