Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Duffy wrote:Ja sam negdje pročitao da neće pjevati dvije noći, nego da je jedna noć rezervisana za film "Kao rani mraz", a druga za koncert. Bar mu je takva praksa bila do sada na turneji.
Sve u svemu, prijatelji iz Srbije i Hrvatske su mi rekli da je film onako sav Balaševićki, pa je i to dobra stvar.
ako si pazljivao citao text na sa-xu, mogao si vidjeti da pishe da je ova vijest oficijalna i da dolazi od tog i tog zaduzenog za org koncerta, a da Balas nema svoj oficijalni fejs profil/grupu i da sve sto se tamo ili negdje drugo na netu procita nije istina. A u ovoj oficijalnoj vijesti nigdje se nije spominjao film, pa sam zato ja zakljucio da ga nikako nece ni biti. Isto tako je pisalo da ce detalje koncerta (karte i to) objaviti za koji dan, pa tako da nam to jedino preostaje da cekamo i vidimo definitivno na cemu smo
Pročitao sam to, ali nikada se 100% ne uzdam u navode "autora" sa portala, to mi je u genu ...
Ove informacije sam dobio iz prve ruke, tj. ljudi koji su već bili na koncertima i projekcijama filma.
Da, al to uopste ne znaci da ce tako biti i ovde Uostalom kad su ikad te projekcije bile u drugim gradovima, mislim nema nekog jasnog plana i kontinuiteta prikazivanja
Admir_1984 wrote:Da, al to uopste ne znaci da ce tako biti i ovde Uostalom kad su ikad te projekcije bile u drugim gradovima, mislim nema nekog jasnog plana i kontinuiteta prikazivanja
To je Đoletova taktika borbe protiv pirata. Gledao sam emisiju na TV-u i između ostaloga govori se o tim njihovim projekcijama. Dođu, prikažu film, spakuju se i odu. Plaše se da im ne bi neko prekopirao film ili slično tome.
Bez obzira na sve, bio film ne bio, bila dva koncerta ili samo jedan, moram naći kartu.
Dr.Cuddy wrote:Rezervacije kreću sutra na kupikartu.ba, paket 30 KM, posebno koncert 25 KM a projekcija 8 KM.
Prodaja kreće čini mi se 14. oktobra.
Izvor?
to dodje 33marke onda Ne kontam jel rezervacija i prodaja "isto", ono narucis preko neta i onda podignes poslje 14.10 ili ce biti direktno kupiti nakon tog datuma
Dr.Cuddy wrote:Rezervacije kreću sutra na kupikartu.ba, paket 30 KM, posebno koncert 25 KM a projekcija 8 KM.
Prodaja kreće čini mi se 14. oktobra.
Izvor?
to dodje 33marke onda Ne kontam jel rezervacija i prodaja "isto", ono narucis preko neta i onda podignes poslje 14.10 ili ce biti direktno kupiti nakon tog datuma
Današnji Avaz Citiram kako sam pročitala u novinama, ni oni nisu bili najjasniji što se tiče slobodne kupovine od 14. oktobra (nisam 100% sigurna za ovaj datum, ali za rezervacije znam da je sigurno od sutra).
jel to zaračunao kamatu što nije bio toliko dugo što je puno puno je, za te pare se u gradu provest ko beg
bas naprotiv!
- u beogradu je karta za koncert kostala 30 eura (koncert Sava centar decembar 2008.)
- premijera filma takodje 30 eura (april prosle godine - Beograd).
- koncert u zagrebackom Kerempuhu (mart 2009) isto 30 eura.
ovo je 100% (bila, imam karte). tako da je nas bas pripazio sa cijenom.
Admir_1984 wrote:Kontradiktorno je to sve meni, prvo zvanicnik onaj uopste ne spomene film, sad u avazu stoji da ima i film...ma pitaj Boga sta je tu istina
Naravno da ce se i film prikazivati, jer je cijelo desavanje zakazano za 2 dana.. i vrijeme je bilo
Admir_1984 wrote:Kontradiktorno je to sve meni, prvo zvanicnik onaj uopste ne spomene film, sad u avazu stoji da ima i film...ma pitaj Boga sta je tu istina
Naravno da ce se i film prikazivati, jer je cijelo desavanje zakazano za 2 dana.. i vrijeme je bilo
Pa tako stoji i u Avazu. Znači dobro sam upratila datum za karte
Kao rani mraz u Sarajevu
Koncert 18. novembra, film 19. novembra! Ulaznice u prodaji od 14.10.
Paket (koncert + premijera filma Kao rani mraz) 30KM
Balašević i Kao rani mraz u oktobru dolaze u Sarajevo
Nakon mnogo godina, najveći kantautor na ovim prostorima Đorđe Balašević, predstaviće svoj prvi igrani film u Sarajevu.
Manifestacija Kao rani mraz - BH premijera filma „Kao rani mraz“ Đorđa Balaševića kojoj će prethoditi koncert „Đorđe Balašević i Panonska mornarica“ održaće se 18. i 19. novembra 2011. god u sarajevskoj dvorani Zetra. Tom prilikom, u Sarajevu će boraviti mnogobrojna ekipa filma koja će se predstaviti posjetiocima nakon projekcije.
Ulaznice će se moći kupiti putem portala kupikartu.ba od 14. oktobra 2011.god. Zbog velike potražnje, omogućena je rezervacija ulaznica putem pomenutog portala od 6. Oktobra 2011.god.
Paket (koncert + premijera filma Kao rani mraz) 30KM
m:tel je generalni sponzor manifestacije a počasni pokrovitelj Grad Sarajevo.
Više informacija o samoj manifestaciji slijedi u narednim danima.
Nekako i nisam očekivala da će karta biti jeftinija, a i 30 KM za koncert i za film mi i nije puno. Mislim da će Zetra svakako biti puna obje noći. U svakom slučaju, ja jedva čekam.
i na koji nacin fercera to preko kupikartu.ba, jel tu vrshis transakcije (kartica i to), pa ti dodje karta na adresu ili samo narucis pa na tvoje ime i prezime platis kasnije na odgovarajucem mjestu
jel to zaračunao kamatu što nije bio toliko dugo što je puno puno je, za te pare se u gradu provest ko beg
bas naprotiv!
- u beogradu je karta za koncert kostala 30 eura (koncert Sava centar decembar 2008.)
- premijera filma takodje 30 eura (april prosle godine - Beograd).
- koncert u zagrebackom Kerempuhu (mart 2009) isto 30 eura.
ovo je 100% (bila, imam karte). tako da je nas bas pripazio sa cijenom.
a u puli 260kn, plus 160KM prijevoz iz banja luke ali isplatilo se svake muke...mada mislim da nema emocije do sarajevske
Admir_1984 wrote:i na koji nacin fercera to preko kupikartu.ba, jel tu vrshis transakcije (kartica i to), pa ti dodje karta na adresu ili samo narucis pa na tvoje ime i prezime platis kasnije na odgovarajucem mjestu