a za sigurnost u sarajevu, a oko nove godine i u zenici - ne garantujem mu
Balašević u Sarajevu ?!
- amy-ra
#651 Re: Balašević u Sarajevu ?!
ja u sl.brodu nisam htjela izaci iako mi je bilo jako vruce i zagusljivo (bio je kraj maja).. izdrzala sam do kraja. i nikada sebi ne bih oprostila da sam izasla i propustila bilo sta.. da sam imala samo malo vise snage isla bih ga ganjati iza scene samo da se uslikam s njim.. (vjerovatno bi me zbog toga u svojoj slj knjizi opisao kao manijakalnu udarenu shizoidnu ridju budaletinu...) ali vrijedilo bi 
-
super_woofer
#652 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Ma cuo sam njega sve i iz hodnika
hehe
Acek, novi sam na forumu pa nisam citao stare postove, jel to dolazi i u Zenicu i da li je to provjereno??
Acek, novi sam na forumu pa nisam citao stare postove, jel to dolazi i u Zenicu i da li je to provjereno??
- amy-ra
#653 Re: Balašević u Sarajevu ?!
cula sam da do nove godine dolazi... vjerujem svojim izvorima jer sam i za ovaj koncert u zetri jako davno cula..super_woofer wrote:Ma cuo sam njega sve i iz hodnikahehe
- Cointreau
#654 Re: Balašević u Sarajevu ?!
To što je napisano za Novi vjerovatno se nije odnosilo samo i isključivo na Novi Sad. Mogli ste otići u Pulu, Osijek ...amy-ra wrote:mozes otici u Novi Sad i poljubiti vrata.. nije to to.. odes da obidjes njegovu kuci , tako dosta raje radi... ali svirke su rijetkost.. zato ni ja ne gledam na cijenu.. gdje god cujem da nastupa idem...Cointreau wrote:madner wrote:Vidi kada neko pravi procjenu prije koncerta razmislja koliko ima hadzija koji ce platiti koliko god, a koliko ima kokuza koji itekako gledaju na cijenu. Na kraju krajeva, ako ne gledas na cijenu stvarno mozes otici do Novog Sada.![]()
- amy-ra
#655 Re: Balašević u Sarajevu ?!
mozes otici u Novi Sad i poljubiti vrata.. nije to to.. odes da obidjes njegovu kuci , tako dosta raje radi... ali svirke su rijetkost.. zato ni ja ne gledam na cijenu.. gdje god cujem da nastupa idem...[/quote]
To što je napisano za Novi vjerovatno se nije odnosilo samo i isključivo na Novi Sad. Mogli ste otići u Pulu, Osijek ...[/quote]
ma Djole nam je sad pred vratima.. to je bitno...
To što je napisano za Novi vjerovatno se nije odnosilo samo i isključivo na Novi Sad. Mogli ste otići u Pulu, Osijek ...[/quote]
ma Djole nam je sad pred vratima.. to je bitno...
- Cointreau
#656 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Ehh to se slažem potpuno 
-
nera18
#657 Re: Balašević u Sarajevu ?!
ovo je samo jedna karta?anarchy for sale wrote:Mijenjam ja VIP kartu za parter kartu + vaša nadoplata od 10 KM.
Pitanje: da li bi mogao sa VIP kartom ući na parter?
-
anarchy for sale
#658 Re: Balašević u Sarajevu ?!
jes, samo jedna. nego rajo, moci cu icu na parter sa vi aj pijom, mislim, sigurno bi trebo, al da ne ispadne neko sranje. eto, ako se jos uvijek neko hoce mijenjat sa parterom za ovu vip, tu sam. zivili!nera18 wrote:ovo je samo jedna karta?anarchy for sale wrote:Mijenjam ja VIP kartu za parter kartu + vaša nadoplata od 10 KM.
-
nera18
#659 Re: Balašević u Sarajevu ?!
ako upecam ove dvije od momka koji se javio prije tebe, javnem se i za tvoju
bas 10 
- kurty
#660 Re: Balašević u Sarajevu ?!
jel se VIP moze auto parkirati ispred zetreanarchy for sale wrote:jes, samo jedna. nego rajo, moci cu icu na parter sa vi aj pijom, mislim, sigurno bi trebo, al da ne ispadne neko sranje. eto, ako se jos uvijek neko hoce mijenjat sa parterom za ovu vip, tu sam. zivili!nera18 wrote:ovo je samo jedna karta?anarchy for sale wrote:Mijenjam ja VIP kartu za parter kartu + vaša nadoplata od 10 KM.
- Čudna sorta
#661 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Je li ti to preprodaješ karte pa ti toliko karata treba? Mislim od mene si kupila dva paketa...nera18 wrote:ako upecam ove dvije od momka koji se javio prije tebe, javnem se i za tvojubas 10
-
nera18
#662 Re: Balašević u Sarajevu ?!
ma kakva preprodaja, sta cu preprodavat... troje nas je a imamo dva paketa, ako ujutro dodjem do tog jednog normalnog paketa u zetri to ce biti krasno, niko sretniji, a ovako sam pokusavala ukombinovati ta tri vipa, ako vec za tu trecu kartu moram placati vise, onda bolje vip uzeti
zao mi je sto te razocarah, trenerku i koznjak jos nisam nabacila, samo me kupi ba unistio
zao mi je sto te razocarah, trenerku i koznjak jos nisam nabacila, samo me kupi ba unistio
-
Maybach
#663 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Pa gdje dodje taj balkon sto su karte 50KM, zna li neko?
- Irm@
#664 Re: Balašević u Sarajevu ?!
je li ima jos karata na Zetri je li isao neko od jutros? 
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#665 Re: Balašević u Sarajevu ?!
mozda onaj viseci balkon u kojem se Vucko spustao na zatvaranju igara 84-eMaybach wrote:Pa gdje dodje taj balkon sto su karte 50KM, zna li neko?
Last edited by Admir_1984 on 14/11/2011 13:36, edited 1 time in total.
-
deseta
#666 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Ja sam sad bila, ulaznica za koncet više nema. :-(
Hoćemo reprizu koncertaaa, nije fer.
Hoćemo reprizu koncertaaa, nije fer.
- phillie
#667 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Dee-Dee_13 wrote:Ne znam da li si vidio ovo na Fb http://www.facebook.com/event.php?eid=229413683789532crkvice wrote:Imam karte, trazim prevoz!!!!!!
Možda pomogne
Legendo, spojila si me sa mojim radnim kolegom, nisam imao pojma da organizuje prevoz
-
Dee-Dee_13
#668 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Bas mi je drago da sam ti pomoglacrkvice wrote:Dee-Dee_13 wrote:Ne znam da li si vidio ovo na Fb http://www.facebook.com/event.php?eid=229413683789532crkvice wrote:Imam karte, trazim prevoz!!!!!!
Možda pomogne![]()
![]()
![]()
![]()
Legendo, spojila si me sa mojim radnim kolegom, nisam imao pojma da organizuje prevoz
![]()
![]()
![]()
- Irm@
#669 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Dee-Dee_13 wrote:Bas mi je drago da sam ti pomoglacrkvice wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Super
-
Ghumu
#670 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Pozdrav ljudi 
Potrebna mi je karta za Balasevicev film.
Imate li informacije je li ostala koja u Zetri, ima li je gdje drugo kupit', i nudi li neko od vas
Unaprijed zahvalan
Imate li informacije je li ostala koja u Zetri, ima li je gdje drugo kupit', i nudi li neko od vas
Unaprijed zahvalan
- amy-ra
#671 Re: Balašević u Sarajevu ?!
cula sam da sad u zetri prodaju samo karte za koncert, ali da ce danas ili sutra pustiti u prodaju i karte za film... ne znam koliko je to tacno.. sto se tice karata ovdje na forumu, raja prodaje ali su cijene katastrofa. traze i po 30 km za film, a originalna cijena je oko 8 km (ispravite me ako grijesim)... tako da.. bolje sacekati sutra ili prekosutra, pa provjeriti u zetri. a posto ni ja nemam kartu , ja cu je potraziti na ulazu kad se bude prikazivao film.. a ako ni to ne upali, cekam da dodje u zenicu, kao sto je planiranoGhumu wrote:Pozdrav ljudi
-
Ghumu
#672 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Hvala na brzom odgovoruamy-ra wrote:cula sam da sad u zetri prodaju samo karte za koncert, ali da ce danas ili sutra pustiti u prodaju i karte za film... ne znam koliko je to tacno.. sto se tice karata ovdje na forumu, raja prodaje ali su cijene katastrofa. traze i po 30 km za film, a originalna cijena je oko 8 km (ispravite me ako grijesim)... tako da.. bolje sacekati sutra ili prekosutra, pa provjeriti u zetri. a posto ni ja nemam kartu , ja cu je potraziti na ulazu kad se bude prikazivao film.. a ako ni to ne upali, cekam da dodje u zenicu, kao sto je planirano
Jesi li zvala onaj broj Zetre koji je neko ovdje napisao? Jesu ti oni rekli da nema karata?
Jeste, originalna cijena karte za film je 8KM. Tolerisem manje povecanje cijene, al' 30KM je stvarno previse
btw. ja sam iz Zenice, i rekli su mi da ima karata u "daru prirode" (kol'ko se sjecam). Bio sam tamo, i sve je rasprodano
Kartu za koncert imam, fali mi film da upotpunim dozivljaj
- amy-ra
#673 Re: Balašević u Sarajevu ?!
i ja sam iz Zenice, ali sam nazvala raju u Sa da osiguram sebi kartu... Ovdje se ionako samo u Jazzu prodavalo (nestalo za nekih 15 minuta)... a kad sam cula da su karte ponovo pustene u zetri nisam gubila vrijeme na telefoniranje nego sam se odmah angazovala i dosla do karte...Ghumu wrote:Hvala na brzom odgovoruamy-ra wrote:cula sam da sad u zetri prodaju samo karte za koncert, ali da ce danas ili sutra pustiti u prodaju i karte za film... ne znam koliko je to tacno.. sto se tice karata ovdje na forumu, raja prodaje ali su cijene katastrofa. traze i po 30 km za film, a originalna cijena je oko 8 km (ispravite me ako grijesim)... tako da.. bolje sacekati sutra ili prekosutra, pa provjeriti u zetri. a posto ni ja nemam kartu , ja cu je potraziti na ulazu kad se bude prikazivao film.. a ako ni to ne upali, cekam da dodje u zenicu, kao sto je planirano
Jesi li zvala onaj broj Zetre koji je neko ovdje napisao? Jesu ti oni rekli da nema karata?![]()
Jeste, originalna cijena karte za film je 8KM. Tolerisem manje povecanje cijene, al' 30KM je stvarno previse
btw. ja sam iz Zenice, i rekli su mi da ima karata u "daru prirode" (kol'ko se sjecam). Bio sam tamo, i sve je rasprodano
Kartu za koncert imam, fali mi film da upotpunim dozivljaj
o filmu i ja sanjam.. znam scenario napamet (knjigu sam procitala 15 puta)... dacu sve od sebe da i u subotu budem u Sa
-
bumbe
#674 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Ja sam bio prije nekih 1h.2h u zetri i kupio kartu za parter (samo one ostale) po cijeni od 25 KM...uspio sam vidjeti da u u onoj kutiji ima jos dosta,al' bas dosta karata tako da vas ne kosta otici ujutru pogledati. 
-
Strpljiva
#675 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Molim ove iz Zetre da se oglase hoće li biti još.