Uploaded with ImageShack.us
A evo sta kaze Alexa:

Uploaded with ImageShack.us
A prvih 15 top web site-ova po posjetama iz BiH su:
1. Facebook
2. Google.ba
3. Google.com
4. Youtube.com
5. Sarajevo-x.com
...
15. dnevniavaz.ba

Na osnovu cega?komi wrote:mislim da aleksa nije pouzdana
a meni su sasvim ok oba portala mada je ovdje forum bolji
tamo ne idem na forum samo gledam vijesti... AKA naslove i komentare
alexa radi (bar je radila) preko plugina koji je bio integrisan uz starije verzije ie-a (mislim da je u zadnjim verzijama zik). taj plugin imas za sve browsere ali nije puno koristen (obicno ga dobijes sa nekim toolbarom etc), te ne daje potpunu sliku stanja stvari.snaga_znanja wrote:Na osnovu cega?komi wrote:mislim da aleksa nije pouzdana
Kako god okrenes ne moze dnevniavaz.ba biti posjeceniji od sarajevo-x.com nikad.Hunkar wrote:alexa radi (bar je radila) preko plugina koji je bio integrisan uz starije verzije ie-a (mislim da je u zadnjim verzijama zik). taj plugin imas za sve browsere ali nije puno koristen (obicno ga dobijes sa nekim toolbarom etc), te ne daje potpunu sliku stanja stvari.snaga_znanja wrote:Na osnovu cega?komi wrote:mislim da aleksa nije pouzdana
a kad god to uradis moras 10 dana dolaziti sebifixer wrote:Trudim se maksimalno da ne otvorim Avaz, pa cak ni da im stranicu posjetim
mislim da se mora instalirati neki toolbar koji onda javlja da si posjetiop tu i tu stranicusnaga_znanja wrote:Na osnovu cega?komi wrote:mislim da aleksa nije pouzdana
Ma daj. Uvijek su bili odvratni, a sad za vrijeme izbora su malo reci degutantniHunkar wrote:a kad god to uradis moras 10 dana dolaziti sebifixer wrote:Trudim se maksimalno da ne otvorim Avaz, pa cak ni da im stranicu posjetim
Ma jok, pivari Selimovici putem sa-x.com lazu omladinu.maxell_sarajevo wrote:Sutra naslov u Avazu "Internetski bilten propalih ratnih dezertera Sarajevo-x.com"![]()
![]()
Joj kad pocne paljba po sa-x![]()
snaga_znanja wrote:Ma jok, pivari Selimovici putem sa-x.com lazu omladinu.maxell_sarajevo wrote:Sutra naslov u Avazu "Internetski bilten propalih ratnih dezertera Sarajevo-x.com"![]()
![]()
![]()
Samo ima jedna kvaka. Sarajevo-x.com je besplatan i niko nikoga ne tjera da dodje i procita sta na njemu pise. Nekada i meni vade zivce losim clancima. Ali avaz je u zadnje vrijeme postao sinonim za losu novinu. Nesto poput biltena Komunisticke partije Sjeverne Koreje!
Hehe ja Avaz nisam kupio od kad je u njemu napisano da je Oslobodjenje glasilnik SDA-a stranke. I kad je Vlastimir poceo da pametuje sa "komentar dana".maxell_sarajevo wrote:snaga_znanja wrote:Ma jok, pivari Selimovici putem sa-x.com lazu omladinu.maxell_sarajevo wrote:Sutra naslov u Avazu "Internetski bilten propalih ratnih dezertera Sarajevo-x.com"![]()
![]()
![]()
Samo ima jedna kvaka. Sarajevo-x.com je besplatan i niko nikoga ne tjera da dodje i procita sta na njemu pise. Nekada i meni vade zivce losim clancima. Ali avaz je u zadnje vrijeme postao sinonim za losu novinu. Nesto poput biltena Komunisticke partije Sjeverne Koreje!
Od kad je Fahro osnovao stranku ja nisam kupio Avaz, jer prvih pet stranica je sve protiv SDA i onih koji nisu podobni Avazu.
Samo bilo bi dobro da sa-x ima verziju na engleskom jeziku pa da malo i stranci posjecuju ovu stranicu
Ja nisam te srececyprus wrote:Ja se mogu pohvaliti da niti jednom u životu nisam posjetio avazov portal![]()
. Veze nemam ni kako izgleda